Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Γνωρίζει κανείς για την ξανθιά με το μαλλί στο ύψος των ώμων, που κάνει πιάτσα τα πρωινά στην 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου έξω από τον Γαλαξία; 30ευρώ το κόστος της σήμερα που την ρώτησα...
ναι δεν την εχω παρει απο δω μεσα αναφερουν οτι θελει περι τα 30 γιουρο χωρις χοτελι κακες περιγραφες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Γνωρίζει κανείς για την ξανθιά με το μαλλί στο ύψος των ώμων, που κάνει πιάτσα τα πρωινά στην 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου έξω από τον Γαλαξία; 30ευρώ το κόστος της σήμερα που την ρώτησα...
Αγενεστατη ειναι τυπε μου...

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να δω τώρα που μπήκε ο Αύγουστος θα ηρεμήσουν οι περιπολίες αν και οι πιάτσες αδειάζουν από κοπελες
καλησπερα συναγωνιστεσ ηθελα να ρωτησω καποια κοριτσια φευγουν απο πιατσεσ βλεπε μαιρι η αδυνατουλα ξερι κανεισ κατι γι αυτη που κανει πιατσα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα απτο τριγωνο κατα τις 3 το βραδυ
εξω απτο ελισιουμ 2 χοντρες αλβανιδες
στην γωνια καποδιστριου 2 μαυρουλες διακριτικες ξεπροβολαν απτο στενακι
π.βαθυς ειχε τραβελομαζωξη οπου τραγουδουσαν και χορευαν :S
στην καματερου ειδα γυφτοπουλα νεαρη καντρονι
θα αρεσε σιγουρα στον μπιλυ που του αρεσουν τα στυλιαρια και στον κωστακη ςς που ειναι φαν των γυφτοπουλων :rockon:

και τελος ενα πρεζακι που ηταν τεζα και ενας τυπος απο πανω της που προσπαθουσε να την συνεφερει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θα αρεσε σιγουρα στον μπιλυ που του αρεσουν τα στυλιαρια και στον κωστακη ςς που ειναι φαν των γυφτοπουλων :rockon:

και τελος ενα πρεζακι που ηταν τεζα και ενας τυπος απο πανω της που προσπαθουσε να την συνεφερει
μονο βραδυα περνας;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα συναγωνιστεσ ηθελα να ρωτησω καποια κοριτσια φευγουν απο πιατσεσ βλεπε μαιρι η αδυνατουλα ξερι κανεισ κατι γι αυτη που κανει πιατσα
οχι ρε φιλε πως ειναι αυτη;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο βραδυα περνας;;
ναι τυπε
δεν εμφανιζομαι μερα γιατι φοβιζω τον κοσμο :S

URL]]

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αλεξανδρας κοντα μια χαρα εισαι

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16

Τύπε μία πρεζού κοντή που φοράει συνέχεια καπελάκι και παρδαλά ρούχα συνέχεια μαστούρα που πιατσάρει απέναντι απο το χριστιάνα στο μαγαζί με τα παπούτσια boxer κυκλοφορεί η χάθηκε  :think:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
κ εγω την πέτυχα αυτή χτες κατά τις 1.00.
μια κρεμασμένη από την πρέζα, απέναντι από το elysioum, με έναν τύπο να την σηκώνει κ να προσπαθεί να την κάνει καλά
λες να ήταν κανάς συγγενής της τύπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε μία πρεζού κοντή που φοράει συνέχεια καπελάκι και παρδαλά ρούχα συνέχεια μαστούρα που πιατσάρει απέναντι απο το χριστιάνα στο μαγαζί με τα παπούτσια boxer κυκλοφορεί η χάθηκε  :think:
δεν την εχω παρατηρησει αυτην τυπε
γιατι ενδιαφερεσαι?
νεος ερωτας? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μια κρεμασμένη από την πρέζα, απέναντι από το elysioum, με έναν τύπο να την σηκώνει κ να προσπαθεί να την κάνει καλά
ναι τυπε αυτο το σκηνικο λεω :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Την ειδα προχτες το μεσημερη κια εγω....διακονευε μερικα ευρο απο περαστικους και απο τον παρκααδορο απεναντη και λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ, τελικα μονο ο παρκαδορος της εδοσε..Καλος ανθρωπος  :rockon: Εχει ωραιο σωματακι ανετα τοσκιζα...αλλα εκανε κατι σπαστικα απο τη μαστουρα κια δεν τολμησα να την παρασυρο προς το χοτελ..πρωτον επηδη μπορει να ειχε αλοκοτη αντιδραση και να νομιζαν οτι παο να τησ κανο κακο....δευτερον αν πηγεναν ολα καλα και ερχοταν προσ το λιτο...μεχρι να φταναμε στην πορτα...λογο του οτι παει σα σαλιγκαρι...εφοβηθηκα την ομαδα δια...που ξερω αν ειχε κατι πανο τησ  :think: και τριτον μη παθενε κανα οβερντοουζ την ωρα του γαμησιου...και με πηγαιναν μεσα θαταν κριμα και αδικο τυποι μου...αν τολμησε κανεις ας πει εμπειρια  :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Την ειδα προχτες το μεσημερη κια εγω....διακονευε μερικα ευρο απο περαστικους και απο τον παρκααδορο απεναντη και λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ, τελικα μονο ο παρκαδορος της εδοσε..Καλος ανθρωπος  :rockon: Εχει ωραιο σωματακι ανετα τοσκιζα...αλλα εκανε κατι σπαστικα απο τη μαστουρα κια δεν τολμησα να την παρασυρο προς το χοτελ..πρωτον επηδη μπορει να ειχε αλοκοτη αντιδραση και να νομιζαν οτι παο να τησ κανο κακο....δευτερον αν πηγεναν ολα καλα και ερχοταν προσ το λιτο...μεχρι να φταναμε στην πορτα...λογο του οτι παει σα σαλιγκαρι...εφοβηθηκα την ομαδα δια...που ξερω αν ειχε κατι πανο τησ  :think: και τριτον μη παθενε κανα οβερντοουζ την ωρα του γαμησιου...και με πηγαιναν μεσα θαταν κριμα και αδικο τυποι μου...αν τολμησε κανεις ας πει εμπειρια  :rockon:

φοβερη πληροφορια-ενημερωση απο formet :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
φοβερη πληροφορια-ενημερωση απο formet :rockon:
Οτι μπορω κανο τυπε μου  :rockon: Κατακαυλοσα παντος ειναι πετιτ...ομορφο τσιγγανορουμανακι απο οτι καταλαβα...καθος εβαζε τα ψιλα που της εδοσε ο παρακαδορος στο τσαντακι της...ειμουν σχεδον διπλα της και φαινονταν οι ρογιτσες της... :cum:  φορουσε ενα τζιν κοντο σορτσακι και ενα κοκκινο μπλουζακι ξοβυζο...Ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν την πηρα αγκαλια να την παο στο χοτελ...Αν την πετυχο πιο ξενεροτη ισως το τολμησο  :rockon:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Οτι μπορω κανο τυπε μου  :rockon: Κατακαυλοσα παντος ειναι πετιτ...ομορφο τσιγγανορουμανακι απο οτι καταλαβα...καθος εβαζε τα ψιλα που της εδοσε ο παρακαδορος στο τσαντακι της...ειμουν σχεδον διπλα της και φαινονταν οι ρογιτσες της... :cum:  φορουσε ενα τζιν κοντο σορτσακι και ενα κοκκινο μπλουζακι ξοβυζο...Ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν την πηρα αγκαλια να την παο στο χοτελ...Αν την πετυχο πιο ξενεροτη ισως το τολμησο  :rockon:
είσαι μαγκάιβερ τύπε!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom