Καλησπέρα συνάδελφοι!!καιρο εχω να μπω στο site,το τελευταίο δίμηνο 6 φορές εχω κατέβει τρίγωνο και τις δυο ψώνισα !αρχες Ιουνίου ψώνισα την καρμεν-Δήμητρα με τα ξανθα μαλλιά και τα μπουτια έξω απ το λιτό,αν και είχα δει τις κακές κριτικές εκείνη την ώρα δεν τις έλαβα υπόψιν,ήταν πολλές οι μπύρες!!20€ αυτή και 10 στ λιτό κόστισε η βραδιά.μετρια πιπα με πολυ χέρι και γαμησι πισωκολλητο με έντονη διαμαρτυρία στο πρώτο κωλοσκαμπιλο και απ τ πρώτο λεπτό φώναζε "έλα μωρό μου χυσε,έλα χυσε με μωρό μου",μεγάλη ξεπετα και εκνευριστική συμπεριφορά !μακρια παιδιά καλύτερα τσόντα στ σπίτι!!μεσα Ιουνίου ανεβαίνοντας κατα τις 3 σωκρατους απογοητευμένος απο την κίνηση στο τριγωνο ,συνέχισα προς δημαρχείο γιατι διέκρινα μαυρακια στον ορίζοντα!ψωνισα ενα με δυνατό κορμί με 10€ για υπαίθρια πιπα,όνομα δε θυμάμαι!τη τσιμπουκωσα επι της γερανιου σε ενα φορτηγό απο πίσω,ενώ δίπλα συνάδελφος εντός αυτοκινήτου γάμουσε μια γαζέλα!ωραιο τσιμπουκι,θα το ξανατιμουσα ,αλλα δεν τη ξανά πέτυχα!!αρχες Ιουλίου σε μεταμεςονυχτιο πέρασμα απο τριγωνο με διάθεση για τσιμπουκωμα κοζαρα στην καποδιςτριου μαύρο με Κωλαρα απίστευτη και τσιμπουκοχειλαρες,αλλα το ψώνισε συνάδελφος απ τ προπορευόμενο μηχανάκι,ο οποίος το τσιμπουκωσε και το πήδηξε απέναντι απ το εθνικό τυπογραφείο στην καποδιστριου!εκανα 2-3 γυρες με τη μηχανή και αφού κατέθεσε ο συνάδελφος εντόπισα το μαυρακι και το ρώτησα για πιπα και ήθελε 15 ακατεβατα!προσπερσα και έφυγα,μη κοιτώντας τις ξεπετες στο λιτό και στο ελυσιουμ και ανέβηκα σωκρατους για δημαρχείο!!εντοπιζω γαζέλα πολυ δυνατή και συμφωνούμε στα 10€ για τσιμπουκι και πήγαμε στη πλατεία απέναντι απ τ Βαρβάκειο που εχει καλές καβατζες!της δίνω 20 και κατεβάζω παντελόνι όσο έψαχνε να μου δώσει ρέστα..και μου λέει δεν εχω 10 στα αγγλικά,πήγαινε να χαλάσεις περίπτερο μου λέει σε σπαστά ελληνικά!της λέω εχω 5 αν θες και μου λέει no,πήγαινε χαλάσεις περίπτερο μου λέει,10 θέλω!σηκωνομαι και φεύγω κ έτρεχε πίσω απ τ μηχανάκι και μου λέγε πάμε μαζί περίπτερο!!!!τελικα πήγα σπιτάκι μου κ ξεράθηκα!!!αυτα απο μένα το τελευταίο διάστημα συνάδελφοι!!διαβαζω σιγά σιγα τις σελίδες του θέματος για να δώ τι επεισόδια εχω χάσει!!