apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μια μαυριδερη δεν λες τυπε?εξω απο το joys στην σταση των λεοφορειων μια 50-55-60 με τακουνια μαυρο μαλλι κοντο με σκουλαρικια..με κολαν πολυχρωμο..μου πε 20 συν το ξενοδοχειο?την ξερετε??ειναι καλη στο κρεβατι?αν κ δεν αξιζει πολλα ..ειναι μετριου υψους ουτε κοντη ουτε ψηλη και εχει τα κιλακια της αλλα οχι χοντρη!!!ρε παιδια κατι αλλο οταν εννοουνε 20 συν το ξενοδοχειο εννουνε ολα μαζι 20 ευρω η..20 αυτη και το ξενοδοχειο οσο εχει?
δεν ειναι αραπινα ειναι χρωματος ασπρη αλλα οχι και κατασπρη κανονικα..μελαχρινη./..μια μαυριδερη δεν λες τυπε?
τυπε η κωλαρα θεωρητικα καθεται μεχρι τις 4.πρακτικα φευγει πιο νωρις.αυτες τις μερες μαλλον εχει υδραυλικα και δεν εμφανιζετταιΈχω κάνει τόσες προσπάθειες να την πετύχω αλλά τζίφος, γύρω στις 3:30 που κατεβαίνω συνήθως ή θα έχει φύγει ή θα έχει προηγηθεί "σκούπα" και θα έχει εξαφανιστεί...
MA ποια ειναι αυτη η κωλαρα ρε παιδια???!!!! δωστε λιγο τα φωτα σας..!!τυπε η κωλαρα θεωρητικα καθεται μεχρι τις 4.πρακτικα φευγει πιο νωρις.αυτες τις μερες μαλλον εχει υδραυλικα και δεν εμφανιζετται
σκασε μυτη τριγωνο και θα την δεις τυπεMA ποια ειναι αυτη η κωλαρα ρε παιδια???!!!! δωστε λιγο τα φωτα σας..!!
ωρα περιπου???σκασε μυτη τριγωνο και θα την δεις τυπε
ξεχωριζει
10-6ωρα περιπου???
οκ! το εχεις τιμησει εσυ τυπε? ειναι καλο?10-6
το 8ωρο του μεροκαματου τυπε
οχι τυπε ειναι πολυ μικρη για τα γουστα μουοκ! το εχεις τιμησει εσυ τυπε? ειναι καλο?
η κωλαρα της τυπε?οχι τυπε ειναι πολυ μικρη για τα γουστα μου
η ηλικια της ρε τυπεη κωλαρα της τυπε?
ποσο ειναι??η ηλικια της ρε τυπε
Χτεσινη ενημέρωση κατα τις 11.30στο σχιστο η μιμα
στο βενζιναδικο ηταν η μιμα δικε μουΧτεσινη ενημέρωση κατα τις 11.30στο σχιστο η μιμα και η αννα συνήθως φευγουν κατά τις 12.30
Παραλιακη στο υψος του ελληνικου από γλυφαδα προς αθηνα πριν από το jonnys hot dog ένα μελαχρινό με κωλαρα δεν θυμάμαι ονομα μετα απο το hotdog στη στάση η Αλέξανδρα με μαλλι σαν τη φουρειρα γνωστη και από τη θητεια της στο ΚασσάνδραΣ 3 κάτω συνηθως βραδινή βαρδια καλες γιορτες!
η μιμα δεν ειναι καπου συγκεκριμενα τυπεστο βενζιναδικο ηταν η μιμα δικε μου
apolyte πριν κανα 3 μηνο αραζε εκει κοντα στο βενζιναδικο.παντως το τσιμπουκι της ειναι ολα τα λεφταη μιμα δεν ειναι καπου συγκεκριμενα τυπε
η μιμα ειναι παντου
ειναι ιδεα