Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

xristosBBW

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γενικα που μπορω να βρω πιατσες στην αθηνα (οχι τραβελια)

elmago

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Κριτικές
9
Like
29
Πόντοι
0
τυπε μην δινεις πανω απο 20 σε καμια

απλά η συγκεκριμένη με καύλωσε αλλά δεν ήξερα πόσο ξεπέτα είναι! καθόταν και σε ένα κολονάκι και το τζιν είχε κατέβει αρκετά ώστε φαινόταν ο κώλος...  μετά εξαφανίστηκε και για να "καταθέσω" μου πήρε μία μαύρη πίπα για 10 ευρώ πίσω από το δημαρχείο! ωστόσο ακόμα σκέφτομαι τον κώλο της άλλης, αυτά τα μπαμπάτσικα με φτιάχνουν  :tits:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
τυπε μυριζε καθολου αυτη?

Τύπε, ήξερα πώς κάποιος θα ρώταγε  :2funny: έτσι πλησίασα λίγο το πρόσωπό μου, όχι σε απόσταση αναπνοής, και με πήρε μια ελαφριά μουνίλας. Μετά στο πισωκολλητό πλησίασα και πάλι και η μυρωδιά άλλαξε, έγινε κωλίλας.. Για πόδια δεν τόλμησα, άλλωστε φορούσε και κάλτσες  :S Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι βρομούσε και τέτοια πράγματα. Εντύπωση μου έκανε πάντως, από Μπαγκλαντές δεν το περίμενα... Νόμιζα πως είναι φανατικές μουσουλμάνες εκεί  :huh:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μπροστά στην ανάγκη για χρήμα φεύγει και ο φανατισμός και όλα!  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, ήξερα πώς κάποιος θα ρώταγε  :2funny: έτσι πλησίασα λίγο το πρόσωπό μου, όχι σε απόσταση αναπνοής, και με πήρε μια ελαφριά μουνίλας. Μετά στο πισωκολλητό πλησίασα και πάλι και η μυρωδιά άλλαξε, έγινε κωλίλας.. Για πόδια δεν τόλμησα, άλλωστε φορούσε και κάλτσες  :S Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι βρομούσε και τέτοια πράγματα. Εντύπωση μου έκανε πάντως, από Μπαγκλαντές δεν το περίμενα... Νόμιζα πως είναι φανατικές μουσουλμάνες εκεί  :huh:
ευτυχως που δεν βρωμουσε δηλαδη τυπε :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ειναι χειμωνας τυπε ηταν τυχερος :grin:
Δεν τον κόβω για μπαρουτοκαπνισμένο τον τύπο πάντως.....πρέπει να του κάνουμε μαθήματα...όπως,πως να ξεχωρίζει τις κιτρινιάρες που έκαναν τις τουρίστριες με τους χάρτες στα χέρια..... :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν τον κόβω για μπαρουτοκαπνισμένο τον τύπο πάντως.....πρέπει να του κάνουμε μαθήματα...όπως,πως να ξεχωρίζει τις κιτρινιάρες που έκαναν τις τουρίστριες με τους χάρτες στα χέρια..... :sunglasses:
τρομερη καλυψη αποκρυψη οι κιτρινιαρες τυπε :rockon:

aroania

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και χρονια πολλα.ειμαι καινουριος στην αθηνα και στο forum.θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος για μια ελενη απο αλβανια 38-40 καστανη που κανει πιατσα μαζι με αλλες στο πεζοδρομο της σατωβριανδου πανω απο την γ σεπτεμβριου κοντα στην δωρου  πρωινες ωρες καθονται σε ενα καφε.ρε μαγκες ειναι πολυ καυλιαρικο σκυλι για αγριο καβαλημα.την εχει τιμησει καποιος να μας πει?

aroania

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σαν παιδι κι εγω θελω να ενημερωνομαι

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε ρώτησες πόσο πάει το μαρκάλισμα;

:bigdick:

Συνημμένα

• marcalos.JPG
    marcalos.JPG
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 17

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μαρία, Αλβανίδα πουτάνα και από τις παλαιότερες. Ήρθε με το που πέθανε ο Χότζας. Παληά φώναζε την ώρα του σεξ. 

εχετε δει μια ξανθια αρκετα γεματη-χοντρη γρια που καθετε συνεχεια στο joys??τι ρολο βαραει??ξερεις κανεις να μου πει?χερεταει ολες τις πουτανες παντως..δεν πιστευω αυτη ναναι πουτανα χαχαχχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom