xristosBBW
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γενικα που μπορω να βρω πιατσες στην αθηνα (οχι τραβελια)
τυπε μην δινεις πανω απο 20 σε καμια
τυπε μυριζε καθολου αυτη?
η μιμα δεν ειναι καπου συγκεκριμενα τυπε
η μιμα ειναι παντου
ειναι ιδεα
τυπε αν τα κανεις ολα αυτα μηπως αντι για την μιμα βρεις τον μινωταυρο?
ευτυχως που δεν βρωμουσε δηλαδη τυπεΤύπε, ήξερα πώς κάποιος θα ρώταγε έτσι πλησίασα λίγο το πρόσωπό μου, όχι σε απόσταση αναπνοής, και με πήρε μια ελαφριά μουνίλας. Μετά στο πισωκολλητό πλησίασα και πάλι και η μυρωδιά άλλαξε, έγινε κωλίλας.. Για πόδια δεν τόλμησα, άλλωστε φορούσε και κάλτσες :S Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι βρομούσε και τέτοια πράγματα. Εντύπωση μου έκανε πάντως, από Μπαγκλαντές δεν το περίμενα... Νόμιζα πως είναι φανατικές μουσουλμάνες εκεί
Ήταν ελαφριά μουνίλα(ς)/κωλίλα(ς)...σου είπε ψηλέ μου.....ευτυχως που δεν βρωμουσε δηλαδη τυπε
ειναι χειμωνας τυπε ηταν τυχεροςΉταν ελαφριά μουνίλα(ς)/κωλίλα(ς)...σου είπε ψηλέ μου.....
Δεν τον κόβω για μπαρουτοκαπνισμένο τον τύπο πάντως.....πρέπει να του κάνουμε μαθήματα...όπως,πως να ξεχωρίζει τις κιτρινιάρες που έκαναν τις τουρίστριες με τους χάρτες στα χέρια.....ειναι χειμωνας τυπε ηταν τυχερος
τρομερη καλυψη αποκρυψη οι κιτρινιαρες τυπεΔεν τον κόβω για μπαρουτοκαπνισμένο τον τύπο πάντως.....πρέπει να του κάνουμε μαθήματα...όπως,πως να ξεχωρίζει τις κιτρινιάρες που έκαναν τις τουρίστριες με τους χάρτες στα χέρια.....
ναι αλλα πρεπει να το παρακολουθεις καιρο τυπεκαλησπερα και χρονια πολλα.ειμαι καινουριος στην αθηνα και στο forum.
ναι αλλα πρεπει να το παρακολουθεις καιρο τυπε
οκ! το εχεις τιμησει εσυ τυπε? ειναι καλο?
εχετε δει μια ξανθια αρκετα γεματη-χοντρη γρια που καθετε συνεχεια στο joys??τι ρολο βαραει??ξερεις κανεις να μου πει?χερεταει ολες τις πουτανες παντως..δεν πιστευω αυτη ναναι πουτανα χαχαχχ
Γάμησες Μίμα,δικέ μου.....?τουλαχιστον μεχρι στιγμης το στοματακι της ειναι πενα για
καλα κανεις τυπεσαν παιδι κι εγω θελω να ενημερωνομαι
Ποιον φωναζε;τον χοτζα;Μαρία, Αλβανίδα πουτάνα και από τις παλαιότερες. Ήρθε με το που πέθανε ο Χότζας. Παληά φώναζε την ώρα του σεξ.