Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οπως ερχεσαι από ελευσινα στριβεις δεξιά για σχιστο και πανω στη στροφή στο δεξισου χέρι εκεί αραζουν από αθηνα πας για σχιστο και με το που κατέβεις τη οταν δεις το βενζιναδικο στο στενο κανεις δεξια και ειναι στο αριστερο χερι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οπως ερχεσαι από ελευσινα στριβεις δεξιά για σχιστο και πανω στη στροφή στο δεξισου χέρι εκεί αραζουν από αθηνα πας για σχιστο και με το που κατέβεις τη οταν δεις το βενζιναδικο στο στενο κανεις δεξια και ειναι στο αριστερο χερι  γεφυρα κανεις δεξια σε ένα στενο μετα πάλι δεξια και
τυπε αν τα κανεις ολα αυτα μηπως αντι για την μιμα βρεις τον μινωταυρο? :grin:

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχα δίκιο εχεις εγώ απλώς τα αναφερω μήπως θέλει να πάει καποιος συναγωνιστης εγώ δεν εχω περασει μαζί τις θελει 50 συν το ξενοδοχείο εχει κανεις καμια εμπειρία μαζί της; Αυτό που έχω καταλαβει ειναι ότι πρέπει να εχει βυζαρες αλλα λόγω κρύο δεν φαίνονται καλα :tits2:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Χαχαχα δίκιο εχεις εγώ απλώς τα αναφερω μήπως θέλει να πάει καποιος συναγωνιστης εγώ δεν εχω περασει μαζί τις θελει 50 συν το ξενοδοχείο εχει κανεις καμια εμπειρία μαζί της; Αυτό που έχω καταλαβει ειναι ότι πρέπει να εχει βυζαρες αλλα λόγω κρύο δεν φαίνονται καλα :tits2:
δικε μου για το τσιμπουκι της μπορω να σου πω οτι ειναι ολα τα λεφτα για γαμησι δεν ξερω γιατι δεν την γαμησα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πρεπει να εχουν πολλες καταγεγραμμενες εμπειριες μαζι της εδω
http://[URL unfurl="true"]www.keelpno.gr/Portals/0/logo.png[/img[/URL]]
μιλαμε για τομους ;D

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
τυπε πρεπει να εχουν πολλες καταγεγραμμενες εμπειριες μαζι της εδω
http://[URL unfurl="true"]www.keelpno.gr/Portals/0/logo.png[/img[/URL]]
μιλαμε για τομους ;D
[/quote]apolyte το κοριτσι ειναι πεντακαθαρο ολα φημες ειναι

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες, χρόνια πολλά σε όλους. Πήγα Σατωβριάνδου σήμερα, εκεί δίπλα στο καφέ Άνεμος τι γίνεται ρε, τραβέλια, ζάκια, δύσμορφες (για τον Απόλυτο), μαλάκες διάφοροι, χαμός... Τελικά πήρα μια κοπέλα που την είχα βάλει στο μάτι από άλλη φορά που περνούσα, πιτσιρίκα, γύρω στα 20, από Μπαγκλαντές μου είπε, χοντρούλα αλλά με ωραίο προσωπάκι, 25 ευρώ μαζί με το χοτέλι. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ούτε μου την έσπασε κιόλας, είχε όμως κάτι βυζάρες ρε μάγκες, με μια ρώγα κατάμαυρη και μεγάλη  :boobies:. Πίπα δε μου έκανε, ούτε και της είπα, τρεις στάσεις και γεια σας. Βγαίνοντας, περιμέναμε το ασανσέρ, μπαίνει εκείνη μέσα και πώς προλαβαίνει και χώνεται κι ένας άλλος τύπος, από Μπαγκλαντές θα ήτανε κι αυτός, κι εγώ δε χώραγα, καλά λέω, πάω με τα πόδια και κατέβηκα με τα πόδια... Μπόχα και δυσωδία η γειτονιά όμως...  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας μάγκες, χρόνια πολλά σε όλους. Πήγα Σατωβριάνδου σήμερα, εκεί δίπλα στο καφέ Άνεμος τι γίνεται ρε, τραβέλια, ζάκια, δύσμορφες (για τον Απόλυτο), μαλάκες διάφοροι, χαμός... Τελικά πήρα μια κοπέλα που την είχα βάλει στο μάτι από άλλη φορά που περνούσα, πιτσιρίκα, γύρω στα 20, από Μπαγκλαντές μου είπε, χοντρούλα αλλά με ωραίο προσωπάκι, 25 ευρώ μαζί με το χοτέλι. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ούτε μου την έσπασε κιόλας, είχε όμως κάτι βυζάρες ρε μάγκες, με μια ρώγα κατάμαυρη και μεγάλη  :boobies:. Πίπα δε μου έκανε, ούτε και της είπα, τρεις στάσεις και γεια σας. Βγαίνοντας, περιμέναμε το ασανσέρ, μπαίνει εκείνη μέσα και πώς προλαβαίνει και χώνεται κι ένας άλλος τύπος, από Μπαγκλαντές θα ήτανε κι αυτός, κι εγώ δε χώραγα, καλά λέω, πάω με τα πόδια και κατέβηκα με τα πόδια... Μπόχα και δυσωδία η γειτονιά όμως...  :S
τυπε μυριζε καθολου αυτη?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τυπε μυριζε καθολου αυτη?
ολο και καποιο σπανακι θα χε φυτρωσει στο νυχι της
V7+3.jpg

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι σου ειναι ομως φιλε μου η μοδα και πως αλλαζει..Ελλειψει μαυρης σαρκας τα γουστα πηγαινουν τωρα σε Πακιστανια και Μπανγκλαντεζες..και φαινεται πως κι οι δυσμορφες (καμπουρες, αναπηρες) θα βρουν κι αυτες την θεση τους στις προτιμησεις μας...Μια ζητιανα χωρις ποδι, που ζητιανευει σε φαναρι πισω απο το Καραισκακη, θα ζηταει 50 αρια..Εδω μετραει η διαφορετικοτητα..Το 2014 θα φερει ανατροπες.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι σου ειναι ομως φιλε μου η μοδα και πως αλλαζει..Ελλειψει μαυρης σαρκας τα γουστα πηγαινουν τωρα σε Πακιστανια και Μπανγκλαντεζες..
δεν αντικαθιστατε η εβενινη γαζελινη ηδονη τυπε :rockon:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω αλλα υπαρχει ελλειψη..Σε λιγο θα περνουμε ασπρες και θα τις βαφουμε..

xristosBBW

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηθελα να μου πητε που υπαρχουν πιατσες σημερα γιατι περα απο μαβρες στην 3η σεπτεμβριου δεν εχω δει κατι αλλο

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Θα ηθελα να μου πητε που υπαρχουν πιατσες σημερα γιατι περα απο μαβρες στην 3η σεπτεμβριου δεν εχω δει κατι αλλο
τι ακριβως ψαχνεις τυπε για να γινει η αναλογη κατατοπηση απο αρμοδιους :grin: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom