ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
βρηκε την σωτηρια στο προσωπο που χριστού τυπε?
ναι μαζι με εναν παπα τριγυριζει.δεν την εχεις δει?
βρηκε την σωτηρια στο προσωπο που χριστού τυπε?
μπορει να ειναι ο πνευματικος της τυπεναι μαζι με εναν παπα τριγυριζει.δεν την εχεις δει?
καταλαβα.... και οπως λες και συ πανε οι καλες εποχες!!αφου τις τρομοκρατουν οι μπατσοι που εχουν γεμισει το τριγωνο τυπε
μαζευουν κοσμο καθημερινα
μπορει να ειναι ο πνευματικος της τυπε
πάντως θυμάμαι... τι γινότανε εκεί στη Βερανζέρου ρε τύπε! και στα τριγύρω στενά ...όχι μόνο εκεί.. άλλα εκείνο το τετράγωνο μου είχε κάνει εντύπωση...αφου τις τρομοκρατουν οι μπατσοι που εχουν γεμισει το τριγωνο τυπε
μαζευουν κοσμο καθημερινα
εχετε δει μια ξανθια αρκετα γεματη-χοντρη γρια που καθετε συνεχεια στο joys??τι ρολο βαραει??ξερεις κανεις να μου πει?χερεταει ολες τις πουτανες παντως..δεν πιστευω αυτη ναναι πουτανα χαχαχχ
Πέρασα σήμερα από κέντρο και είδα στην Σατοβριάνδου ανεβαίνοντας από 3ης Σεπτεμβρίου για Δώρου δεξιά ένα καφέ και έξω κάθονταν δύο κοπέλες που γράφανε στα κινητά τους, ξέρει κανείς αν κάνουν πιάτσα και εκεί?
την ξανθια με τα μινι λεσ?εχετε δει μια ξανθια αρκετα γεματη-χοντρη γρια που καθετε συνεχεια στο joys??τι ρολο βαραει??ξερεις κανεις να μου πει?χερεταει ολες τις πουτανες παντως..δεν πιστευω αυτη ναναι πουτανα χαχαχχ
ναι αγορινα μου..τι ειναι αυτη?την ξανθια με τα μινι λεσ?
Πουτανα ειναι και αυτη και πολλα χρονια εκειναι αγορινα μου..τι ειναι αυτη?
δες εισερχομενα pmΠουτανα ειναι και αυτη και πολλα χρονια εκει
όταν παίρνετε τη γνωστη κωλαρα ριχνετε και καμια σφαλιαρα στον κωλο...της αρεσει
τυπε μην δινεις πανω απο 20 σε καμιαΓια μία μελαχροινή γεματούλα εν ονόματι Αλεξάνδρα που κάθεται εξω απο το Elysium γνωρίζουμε κατι;! Αξιώνει 30 euros