ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
θα ειχε υπευθυνη στις τοξοβολες την μαριω τυπε
...ηταν χαλια το σαβογια ,αλλα μπροστα στο "σερραιον" η το "χοτελ κοσμικον" φαινοταν υπερλουξ ,παντως υπαρχει ακομη ένα πολύ αθλιο στη γωνια μενανδρου και ζηνωνος γωνια που δεν εχει καν ταμπελα απ εξω ,μια φορα με πηγαν εκει και απορησα που δεν το εχουν κλεισει ακομα ,μονο τον ρεσεψιονιστα να βλέπατε ,φοραγε μια μπλουζα γεματη λαδιες ,σκετο σιχαμα ,καλτ...
τετοια Μεγαλεια θελουμε για βρωμερη αδυσωπητη ηδονη δυστηχως το Σαβογια δεν το προλαβα :-...ηταν χαλια το σαβογια ,αλλα μπροστα στο "σερραιον" η το "χοτελ κοσμικον" φαινοταν υπερλουξ ,παντως υπαρχει ακομη ένα πολύ αθλιο στη γωνια μενανδρου και ζηνωνος γωνια που δεν εχει καν ταμπελα απ εξω ,μια φορα με πηγαν εκει και απορησα που δεν το εχουν κλεισει ακομα ,μονο τον ρεσεψιονιστα να βλέπατε ,φοραγε μια μπλουζα γεματη λαδιες ,σκετο σιχαμα ,καλτ...
θα επιχειρησω και εγω καποια στιγμη να ριξω σε ινδη,αφου κοπανησω ουισκακια ποιο πρινινδες τυπε
μακρυα
πολυ ποδαριλα και ιδρωτιλα :S
γιατι τυπε?Πήρε το Μπούλο το Μαριω,καθαιρέθηκε απο Υπέυθυνη των Τοξοβόλων.
τυπε παρε και μια τετοια για καλο και για κακοθα επιχειρησω και εγω καποια στιγμη να ριξω σε ινδη,αφου κοπανησω ουισκακια ποιο πριν
εχασες τυπετετοια Μεγαλεια θελουμε για βρωμερη αδυσωπητη ηδονη δυστηχως το Σαβογια δεν το προλαβα :-
τυπε στο σερραιον ειχα γαμησει μια γκρανυ ψιλοκουτσαυλα και με σαπια νυχια ποδιων...ηταν χαλια το σαβογια ,αλλα μπροστα στο "σερραιον" η το "χοτελ κοσμικον" φαινοταν υπερλουξ ,παντως υπαρχει ακομη ένα πολύ αθλιο στη γωνια μενανδρου και ζηνωνος γωνια που δεν εχει καν ταμπελα απ εξω ,μια φορα με πηγαν εκει και απορησα που δεν το εχουν κλεισει ακομα ,μονο τον ρεσεψιονιστα να βλέπατε ,φοραγε μια μπλουζα γεματη λαδιες ,σκετο σιχαμα ,καλτ...
δεν παίζεσαι ρε τυπε! ατο θα πει... τα εχω δει ολα!!!τυπε στο σερραιον ειχα γαμησει μια γκρανυ ψιλοκουτσαυλα και με σαπια νυχια ποδιων
το σαβογια μου φανηκε πιο βρωμικο παντως
τυπε τοτε ηταν καλες εποχεςδεν παίζεσαι ρε τυπε! ατο θα πει... τα εχω δει ολα!!!
Μπες δίπλα να δεις......γιατι τυπε?
μαλωσατε?
εχει απαξιωθει απο ποια αποψη τυπε?τυπε τοτε ηταν καλες εποχες
τωρα εχει απαξιωθει το κεντρο :-
απτα δενδροπογκρομ τυπε :Sεχει απαξιωθει απο ποια αποψη τυπε?
τι σου εκανε τυπε?ναι τυπε αλλα για λιγο.
τι σου εκανε τυπε?
ναι!!!??? και εγώ νόμιζα ότι τώρα με την κρίση.. θα υπήρχε το αντίθετο....απτα δενδροπογκρομ τυπε :S
δεν ερχεται <<νεο>> αιμα στο τριγωνο πλεον
μετα τις 8 το βραδυ νεκρωνει το μερος
ενω παλια ηταν σαν το λας βεγκας
βρηκε την σωτηρια στο προσωπο που χριστού τυπε?το γυρισε πολυ σε εκκλησιαστικο στυλακι
αφου τις τρομοκρατουν οι μπατσοι που εχουν γεμισει το τριγωνο τυπεναι!!!??? και εγώ νόμιζα ότι τώρα με την κρίση.. θα υπήρχε το αντίθετο....