Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
...ηταν χαλια το σαβογια ,αλλα μπροστα στο "σερραιον" η το "χοτελ κοσμικον" φαινοταν υπερλουξ ,παντως υπαρχει ακομη ένα πολύ αθλιο στη γωνια μενανδρου και ζηνωνος γωνια που δεν εχει καν ταμπελα απ εξω ,μια φορα με πηγαν εκει και απορησα που δεν το εχουν κλεισει ακομα ,μονο τον ρεσεψιονιστα να βλέπατε ,φοραγε μια μπλουζα γεματη λαδιες ,σκετο σιχαμα ,καλτ...
:rockon: :rockon: :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
...ηταν χαλια το σαβογια ,αλλα μπροστα στο "σερραιον" η το "χοτελ κοσμικον" φαινοταν υπερλουξ ,παντως υπαρχει ακομη ένα πολύ αθλιο στη γωνια μενανδρου και ζηνωνος γωνια που δεν εχει καν ταμπελα απ εξω ,μια φορα με πηγαν εκει και απορησα που δεν το εχουν κλεισει ακομα ,μονο τον ρεσεψιονιστα να βλέπατε ,φοραγε μια μπλουζα γεματη λαδιες ,σκετο σιχαμα ,καλτ...
τετοια Μεγαλεια θελουμε :rockon: για βρωμερη αδυσωπητη ηδονη :rockon: δυστηχως το Σαβογια δεν το προλαβα :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα επιχειρησω και εγω καποια στιγμη να ριξω σε ινδη,αφου κοπανησω ουισκακια ποιο πριν :rockon:
τυπε παρε και μια τετοια για καλο και για κακο
images

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε στο σερραιον ειχα γαμησει μια γκρανυ ψιλοκουτσαυλα και με σαπια νυχια ποδιων :rolleyes:
το σαβογια μου φανηκε πιο βρωμικο παντως

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
τυπε στο σερραιον ειχα γαμησει μια γκρανυ ψιλοκουτσαυλα και με σαπια νυχια ποδιων :rolleyes:
το σαβογια μου φανηκε πιο βρωμικο παντως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν παίζεσαι ρε τυπε! ατο θα πει... τα εχω δει ολα!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει απαξιωθει απο ποια αποψη  τυπε?
απτα δενδροπογκρομ τυπε :S
δεν ερχεται <<νεο>> αιμα στο τριγωνο πλεον
μετα τις 8 το βραδυ νεκρωνει το μερος
ενω παλια ηταν σαν το λας βεγκας :rockon:

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
απτα δενδροπογκρομ τυπε :S
δεν ερχεται <<νεο>> αιμα στο τριγωνο πλεον
μετα τις 8 το βραδυ νεκρωνει το μερος
ενω παλια ηταν σαν το λας βεγκας :rockon:
ναι!!!??? και εγώ νόμιζα ότι τώρα με την κρίση.. θα υπήρχε  το αντίθετο.... :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom