master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αν τα φας ωμα.πως πεθαίνεις από τα κονδυλώματα;
Αν τα φας ωμα.πως πεθαίνεις από τα κονδυλώματα;
πως πεθαίνεις από τα κονδυλώματα;
Αν τα φας ωμα.
ηλικια τυπε?Τϋποι έξω απ' τα joys κοντούλα νοστιμούλα με κοντό μαλλί. info?
ηλικια τυπε?
μια καστανη λιγο μαυριδερη?
μπορει να πηγε στην υπαιθρο για τις γιορτες τυπε
Ξεκόλλα ρε μλκ.......Tύπε τι κάνει η Μαρία
αν ειναι αυτη που φανταζομαι ειναι γυφτορουμανα τυπεναι. νεαρή σε ηλικία.
αν ειναι αυτη που φανταζομαι ειναι γυφτορουμανα τυπε
το καλοκαιρι τριγυρνουσε εκει γυρω ο αντρας της μαζι με ενα μικρο παιδι
εκτελουσε χρεη pimp λογικα :S
ορμα τυπεθενξ. Θα της ρίξω έναν πούτσο. Δε νομίζω να πάθω τίποτα.
ελα δικε μου το το καυλακι και πηγα μονο για τσιμπουκι αλλα στην πορεια το κιολας ειναι πολυ καυλα και δεν κρατηθηκα.εγινε εξονιχιστικος ελενγχος δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο οποτε βαρατε αφοβαΟ sexyathens είχε πει ότι θα την έπαιρνε.....περιμένουμε,να μας πει.......
Έλα ρε ψηλέ.....ωραίος.....ελα δικε μου το το καυλακι και πηγα μονο για τσιμπουκι αλλα στην πορεια το κιολας ειναι πολυ καυλα και δεν κρατηθηκα.εγινε εξονιχιστικος ελενγχος δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο οποτε βαρατε αφοβα
δικε μου μεγαλη καυλα το πουτανακικαι εχει ενα κορμακι σκετη καυλα.οσο γιατα κονδυλωματα εγς που το ειδα και με καλο φωτισμο δεν παρατηρησα τιποτα υποπτο και μουνακι και κολοτρυπιδαΈλα ρε ψηλέ.....ωραίος.....
που την εντωπισες τυπε.σε πια περιοχη ? ποσο σου κοστισε ? σε χοτελι ή μεσα στο αμαξι εγινε ?δικε μου μεγαλη καυλα το πουτανακικαι εχει ενα κορμακι σκετη καυλα.οσο γιατα κονδυλωματα εγς που το ειδα και με καλο φωτισμο δεν παρατηρησα τιποτα υποπτο και μουνακι και κολοτρυπιδα
ελα δικε μου το το καυλακι και πηγα μονο για τσιμπουκι αλλα στην πορεια το κιολας ειναι πολυ καυλα και δεν κρατηθηκα.εγινε εξονιχιστικος ελενγχος δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο οποτε βαρατε αφοβα