sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 489
- Πόντοι
- 26
Δεν νομήζω εδω πάνω να γίνονται τέτοια..περνάω καθε μέρα και μένω εκει κοντά - δεν εχω δεί ποτέ κατι
Ρε παιδια τι εγινε ανεβηκε η ταριφα?Εγω ειχα μεινει στι 30+15,οι συναδελφοι πιο πανω γιατι μιλανε για 60?
Στο παρελθόν έίχα πετύχει κάνα 2 φορές μια πιτσιρίκα (δεν δοκίμασα) Λεωφόρο Αθηνών και Θηβών με κατεύθυνση προς Χαϊδάρι ακριβώς στο φανάρι ξέρει κανείς κάτι???
Προσοχή στη Λ. Αθηνών. Μόνο τραβέλια παίζουν. Ναι κάπου εκεί στη Βιαμάξ παίζουν κατά καιρούς διάφορα, αλλά με τσουτσουνάκι.
Έχουν δίκιο οι συναγωνιστές .. επειδή κι εγώ περνάω από Λ. Αθηνών όταν πέφτει λίγο το φώς εμφανίζονται τραβέλια ... δεν θυμάμαι να είχα δει κανονικές κοπέλες .. εκτός ίσως από 1-2 φορές κοντά στην αρχή της Λεωφόρου μόλις κατεύεις από την πρώτη γέφυρα μετά την Αχχιλέως που έχει και ένα βαμζινάδικο.
σκατα και στην σολωνος...εγω παλιοτερα ημουν τακτικος πελατης με 1-2 γκομενες που ηξερα...τωρα πλεον ουτε το σκεφτομαι...Άντε να αρχίσουν να κατεβαίνουν και η φοιτητριες στη Σολωνος γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια!
Υποθέτω μιλάς προ διετίας!!!!! Από τότε έχω να δω κατι καλό!σκατα και στην σολωνος...εγω παλιοτερα ημουν τακτικος πελατης με 1-2 γκομενες που ηξερα...τωρα πλεον ουτε το σκεφτομαι...
σιγουρα προ διετιας...να μην σου πω παραπανω....χτες το βραδυ περασα και για αλλη μια φορα απολυτως τιποτα.....κατι ακυρες....αισχος...!!!!!!!!Υποθέτω μιλάς προ διετίας!!!!! Από τότε έχω να δω κατι καλό!
Άσχετο, είναι κανείς για μια πεζή περιπολία για τσεκάρισμα στις γνωστές πιάτσες?
Τι να κάνουμε. Υπομονή και επέλαση σε άλλες πιάτσες!σιγουρα προ διετιας...να μην σου πω παραπανω....χτες το βραδυ περασα και για αλλη μια φορα απολυτως τιποτα.....κατι ακυρες....αισχος...!!!!!!!!
...μια απο τα δια...ειναι απο τις λιγες φυλες που δεν θα πηδαγα ....αντιστοιχα ομως οι μαυροι ειναι απο τα καλθυτερα παιδια που εχουμε στην ελλαδα...εν συγκρισοι με ολους τους υπολοιπους.....Σαν τις κατσαρίδες πλακώσανε οι σκατοαφρικάνες. Μόνο που τις βλέπω ανακατέβομαι αν δε πάει κάποιος πίσω απο το δημαρχείο στο ΞΒ (ξενοδοχείον 'βασιλικόν') θα νομίζει ότι είναι στην αντίστοιχη Ιάσωνος της Νιγηρίας .