Γειά σας συνάδελφοι, όπως είπα και στην πρώτη τοποθέτησή μου, εδώ και δυο χρόνια έχω κόψει τα πουτανάδικα λόγω αγάπης και αφοσίωσης, κάποια ποστ για τις πιάτσες, όμως, με έκαναν να γυρίσω μια βόλτα τις τελευταίες ημέρες και θα σας δώσω μια περιγραφή, καθώς επίσης θα σας διηγηθώ και μια ιστορία του παρελθόντος.
Τα ξημερώματα, κατά τις 5 το πρωί, πέρασα από Σοφοκλέους. Καμιά 10αριά μαύρες, 30 ευρώ στο ξενοδοχείο, 20 η πίπα στο αμάξι το σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα). Την προηγούμενη πέρασα από Γ Σεπτεμβρίου, γύρω στις 12 το μεσημέρι, μια κοντούλα γύρω στα 20, Αλβανό μου φάνηκε, όχι πολλά πράγματα. Πέρασα κι από Γερανίου, δεν υπήρχε ψυχή.
Και τώρα πάμε στην ιστορία. Πάνε περίπου 4-5 χρόνια. Είχα ψωνίσει ένα ζακιπρέ πολύ περιποιημένο από Σόλωνος, με συμφωνία για 2 φορές στο ξενοδοχείο (δεν θυμάμαι καλά, γύρω στα 60 ευρώ το σύνολο). Ωραίο γκομενάκι, το πολύ στα 22, δεν έκανε μπαμ για ζακιπρέ. Κάποιους μήνες αργότερα τη βλέπω στο μπουρδελοξενοδοχείο στη Βερανζέρου, κοντά στη Γ Σεπτεμβρίου. Δεν ήταν και... σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μπήκα γιατί είχα τις προηγούμενες θύμησες... Λίγο βρώμικη μου είχε φανεί, τεσπά λέω, γύρνα στα τέσσερα που είχε και ωραίο κωλαράκι. Εκεί που ίδρωνα, λοιπόν, αισθάνομαι κάτι καυτό στα παπάρια μου και στη συνέχεια να τρέχει στα πόδια μου... Είναι γεγονός, της είχανε φύγει, η γκόμενα με είχε κατουρήσει και μου ζήταγε συγνώμη... Δραματική η ιστορία συναγωνιστές, ζητώ συγνώμη από όσους αηδίασαν, θα επανέλθω σύντομα με άλλες εμπειρίες... 8)