Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τισ αλβανιδεσ στη ζηνωνοσ πεζοδρομο τισ ξερετε?  χαλια τισ βρισκω..

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφε συναντιούνται η 3η Σεμπτεμβρίου και η σόλωνος  ;) ;)

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφε συναντιούνται η 3η Σεμπτεμβρίου και η σόλωνος  ;) ;)

2 φορές το ίδιο λάθος έκανα έχουν δίκιο η συναγωνιστές  :headbang::headbang: :) :)

το σωστό είναι 3ης Σεμπτεμβρίου και Σολωμού απέναντι απο το ΟΚΑΝΑ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
2 φορές το ίδιο λάθος έκανα έχουν δίκιο η συναγωνιστές  :headbang::headbang: :) :)

το σωστό είναι 3ης Σεμπτεμβρίου και Σολωμού απέναντι απο το ΟΚΑΝΑ

παραλιγο να το πετυχεις :thumbsup:, ειναι 3ης Σεμπτεμβρίου και καποδιστριου ;) ;)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
....κυριοι...μετα απο επανειλημενες περατζαδες απο την γνωστη πιατσα τις γ σεπτεμβριου...εθεαθη.......Η ΑΝΝΑ...!!!..σταματαω...τι γινεται και τετοια...τις λεω χαθηκες και μου ειπε πως ηταν εκτος για αρκετο διαστημα...ο λογος αγνωστος...τεσπα...δεν την πηρα γιατι γυρναγα απο την δουλεια..παντως τωρα που γυρισε ανανεωμενη ειναι καλη περιπτωση....απογευμα ηταν το περασμα που εκανα.... :sunglasses:

yannis_79

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση: που στον πούτσο υπάρχει μπουρδέλο στην Ηγουμενιτσα ξέρει κανείς; κανά τηλέφωνο από κανα call girl υπάρχει;

Βοηθάτε ρε παιδιά!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε και γω από επαρχία είμαι.
Εχω κάνει και γω τέτοιες ερωτήσεις.
Εδω παίζει πολύ Αθήνα
Γιαυτό δύσκολο να πάρεις απάντηση.

Ζάχαρη στην Αθήνα!

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Φίλε και γω από επαρχία είμαι.
Εχω κάνει και γω τέτοιες ερωτήσεις.
Εδω παίζει πολύ Αθήνα
Γιαυτό δύσκολο να πάρεις απάντηση.

Ζάχαρη στην Αθήνα!
Τουλαχιστον εγώ είχα περισσότερες ευκαιρίες να γαμήσω στην επαρχία παρά στην Αθηνα! Και δεν μιλάω για "επαγγελματίες"

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό είναι αλήθεια.
Οι επαρχιώτες είναι άσοι στο καμάκι,
γιατί δεν τα βρίσκουν έτοιμα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μια η ωρα περιπου χθες βραδυ, στην πιατσα της 3ης σεπτεμβριου και καποδοστριου γινοταν πανηγυρι....
απ τη μια μερια οι μαυρες και απ την αλλη ολες σχεδον οι γνωστες εκτος απο αννουλα (που ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσουν οι αλβανες, θα καταλαβετε πιο κατω γιατι επιβεβαιωθηκα ακομη μια φορα).
ειναι λοιπον μια μαυρομαλλα, 25αρα, με ωραια ματια πλανα, ρωταω ποσο μου λεει τοσο (45 γιουρακια)....
λεω οκ, ανεβαινω μαζι της, συστηνομαστε, στελλα στο ονομα απο αλβανια, (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ), ξεβρακωνομαστε, σκυβει στην πιπα το πολυ 40 δευτερολεπτα, και ξαπλωνει σαν ενα κοματι κρεας τ ανασκελα....
απο τα 23,79 δευτερολεπτα αρχισε να μου λεει....''ακομα..?''
και να μη θελει ν ακουσει καν κουβεντα για να αλλαξει και σταση.... (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ)
το μουνοπανο ηθελε να βγαζει τα 45αρια, ανα τριλεπτο....
αυτααααααά......
α, μην το ξεχασω.... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ....!!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εκανες πολύ καλά και γάμησες την Αλβανία τους.
Κανονικά έπρεπε να σε πληρώσει κιόλλας.
Τις προσφέρες ολόκληρο ελληνικό τσιμπούκι.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
μεγαλε δε θέλω να σε απογοητευσω αλλα εκει που είσαι μονο τσιπούρες έχει για φυστίκομα ... ωστόσο οι κοπελες στην ηγουμενίτσα είναι πολυ εξυπηρετικές ... γιατί να τρέχεις στα μπουρδέλα...!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μεγαλε δε θέλω να σε απογοητευσω αλλα εκει που είσαι μονο τσιπούρες έχει για φυστίκομα ... ωστόσο οι κοπελες στην ηγουμενίτσα είναι πολυ εξυπηρετικές ... γιατί να τρέχεις στα μπουρδέλα...!!

μηπως χανω καποιο επεισοδιο.....?

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
και γω καποιο επεισοδιο χανω σιγουρα.
οτι ναναι

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα σύμπτωση: Χθές το βράδυ (περίπου 1.30) και εγώ την Στέλλα πήρα. Ίδια συμπεράσματα και αρκετά βρωμιάρα καθώς βγήκε από το δωμάτιο χωρίς να κάνει ντουζ. Η γνώμη μου, μακριά.

μια η ωρα περιπου χθες βραδυ, στην πιατσα της 3ης σεπτεμβριου και καποδοστριου γινοταν πανηγυρι....
απ τη μια μερια οι μαυρες και απ την αλλη ολες σχεδον οι γνωστες εκτος απο αννουλα (που ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσουν οι αλβανες, θα καταλαβετε πιο κατω γιατι επιβεβαιωθηκα ακομη μια φορα).
ειναι λοιπον μια μαυρομαλλα, 25αρα, με ωραια ματια πλανα, ρωταω ποσο μου λεει τοσο (45 γιουρακια)....
λεω οκ, ανεβαινω μαζι της, συστηνομαστε, στελλα στο ονομα απο αλβανια, (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ), ξεβρακωνομαστε, σκυβει στην πιπα το πολυ 40 δευτερολεπτα, και ξαπλωνει σαν ενα κοματι κρεας τ ανασκελα....
απο τα 23,79 δευτερολεπτα αρχισε να μου λεει....''ακομα..?''
και να μη θελει ν ακουσει καν κουβεντα για να αλλαξει και σταση.... (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ)
το μουνοπανο ηθελε να βγαζει τα 45αρια, ανα τριλεπτο....
αυτααααααά......
α, μην το ξεχασω.... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ....!!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Παιδια δεν αξιζει καθολου,ουτε οικονομικα αλλα ουτε απο αποψη απολαυσης . Ασε που μαλλον δεν  περνανε και απο ιατρικες εξετασεις. Παντος οσες εχω παρει απο εκεινο το σημειο (3ης Σεπτ. και Καποδ.) ολες βιαζονται λες και ειναι συνενοημενες (που μαλλον ειναι).
Μια θυμαμαι μου ελεγε αντε τελειωνε θα σπασει η καποτα, και δεν ειχε καν περασει καλα καλα ουτε 5λεπτο!!!  ...πλακα μας κανεις ρε κοριτσι μου :-
Ευκολα και γρηγορα λεφτα. Της εχουμε καλομαθει!
Εγω παρολο που τις εχω στα ποδια μου γιατι δουλευω εκει κοντα, τις εχω κοψει και δεν παω μαζι τους... μεχρι να ρθει κανα καινουριο καλο μωρο ;)  :grin:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495

Πηγαίνοντας στη δουλειά, πέρασα κατά τις 5 και μισή το πρωί από τις μαύρες πίσω από το δημαρχείο. Είχε ακόμα καμιά δεκαριά. Ήμουνα ακόμα από τον ύπνο και μερικές τις είδα τόσο μουνάρες; Χθες το μεσημέρι πάντως, φεύγοντας από τη δουλειά, γύρω στις 3, έκανα μια βόλτα από Γ Σερπτεμβρίου και περίχωρα. Τα λυπήθηκα κάτι πρεζάκια 18-19 χρονών, ποπό ρε πούστη μου.... Τα παίρνανε κάτι αρκουδόγυφτοι εξ ανατολάς...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Παίδες δεν πρόλαβα να διαβάσω και τις 14 σελίδες του pic γι'αυτό αν τα έχει γράψει και άλλος συγχωρήστε με.Πιάτσα υπάρχει 100 μέτρα από την Ομόνοια στον πεζόδρομο της Ζήνωνος στην πρώτη διασταύρωση με τη Γερανίου έτσι όπως κατεβαίνουμε από Πειραιώς.2-3 αλλοδαπά, το ένα υποφερτό, τα άλλα 2 σαύρες, γύρω στα 23-25 χρονών.Φτηνά + το χρήμα για το κωλοχανείο της Γερανίου που θα μαμήσετε.Προσωπικά δεν σας τις συνιστώ γιατί τις παίρνουνε όλες οι φυλές της Κουμουνδούρου αλλά τα πλεονεκτήματα είναι η φτήνια και ότι θα τις βρείτε 7 μέρες την εβδομάδα σχεδόν όλο το 24ωρο.Εγώ προσωπικά είδα τη μία την Παρασκευή 1 η ώρα το μεσημέρι να κάθεται σταυροπόδι πάνω σε ένα παπί.Για τους φίλους των transe υπάρχει πιάτσα στην Ιερά Οδό στο δεξιό ρεύμα όπως πηγαίνουμε από Αθήνα προς Αιγάλεω μόλις περάσουμε τις γραμμές του τρένου στο πεζοδρόμιο της ΕΒΓΑ λίγο πριν την Γεωπονική σχολή.Κατά καιρούς έχω πετύχει με το αμάξι 4-5 διαφορετικές φάτσες, όλες μέχρι 25 χρονών αδύνατες.Τιμές δεν ξέρω γιατί δε με ενδιαφέρει το σπορ και δεν έχω ρωτήσει.Δεν θα τις βρείτε πάντα.Συνήθως είναι Παρασκευές, Σάββατα, ή αργίες μετά τις 9.30-10.00 το βράδυ.Και για όσους έχουν τελειωμένα γούστα βγαίνουν κατά καιρούς (όχι στάνταρ ώρες-μέρες) για πιάτσα κάτι τριχωτοί φορτηγατζήδες με ξανθιές περούκες στη διαστάυρωση Ιεράς Οδού με Κηφισσό.Δεν κάνω πλάκα αλλά μιλάμε για τελειωμένες καταστάσεις.Αυτά!
:o

rogue

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
38
Πόντοι
0
Για την Ιερά Οδό.........

Υπάρχουν (ή υπήρχαν) δυό πιάτσες...... Η μία είναι αυτή που λέει ο φίλος, λίγο πριν την Γεωπονική και μαζεύει τραβέ...... Θυμάμαι κατέβαινα μια φορά προς Αιγάλεω (αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί - όπως το πάρει κανείς) και από μακρυά βλέπω ένα εντυπωσιακό ξανθό..... Ανυποψίαστος σταματάω να ρωτήσω και βλέπω κάτι με την φάτσα του Τάκη Γκώνια φορώντας ξανθιά περούκα να μου δείχνει με το χέρι του το νούμερο 3 (τουτέστιν 30?)..... Το θεωρώ σφάλμα που ρωτησα και δεν την έκανα με την μία..... ʼλλη φορά θα καθαρίζω τα γυαλιά μου.....

Η δεύτερη είναι - ήταν - αμέσως μετά το Βοτανικό έξω από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και η φάση γινόταν σε έναν παράδρομο αμέσως μετά...... Τον τελευταίο χρόνο έχω πετύχει 4 διαφορετικές κοπέλες και έχω πάρει τις 2..... Η μία δεν ήταν κοθόλου συνεργάσιμηκαι τα έκλαψα τα 30? μου..... Η δεύτερη (της οποίας το όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι αλλά είναι σχετικά κοντούλα κοντά μαλλιά πιασμένα κότσο και θυμάμαι ότι είχε περίεργα φρύδια - μην γελάτε) μπορεί να μην ήταν μοντέλο αλλά βλεπόταν και οι υπηρεσίες της ήταν αντιστρόφως ανάλογες της εμφάνισης της..... Από μόνη της πρότεινε να πάμε στο πίσω κάθισμα, ήταν υπομονετική σε όλα της έδειξε να της αρέσει το τριχωτό (μην φανταστείτε τίποτα ζούγκλες) στήθος έκανε ότι στάσεις της ζήτησα και άντεξε αρκετές σφαλιάρες στα κωλομέρια βγάζοντας κραυγές που δεν πρόδιδαν δυσαρέσκεια......... Τους τελευταίους 1-2 μήνες όμως δεν τις βλέπω καθόλου........ Αν τις έχει πετύχει κανένας συνάδελφος ας ενημερώσει για την ημέρα (γιατί οι ώρες φαντάζομαι παραμένου οι ίδιες).....

Επίσης στην Καβάλας πηγαίνοντας προς Αθήνα και περνώντας το τελευταίο φανάρι και πριν ανέβεις την γέφυρα για Αγ. Κωνσταντίνου (αν κάνω κάποιο λάθος στους δρόμους ζητώ συγνώμη) στα δεξιά κάνει πιάτσα μία τύπισα αν όχι χοντρή τουλάχιστον γεμάτη....... Απλά συνεχίστε τον δρόμο σας..... Μπόχα του κερατά...........

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Κατά τις 8:30 που έφυγα απ'το γραφείο πέρασα μια βόλτα από την γνωστή <<Λαική Αγορά>> της Γ' Σεπτεμβρίου. Γινόταν κυριολεκτικά ΠΑΝΗΓΥΡΙ . Είχε αρκετά μουνάκια που δεν τα έχω ξαναδεί. Αλλά που να πας τα junckies κυκλοφορούσαν πέρα δώθε σαν ζόμπι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom