You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οκ...καταλαβα και σορρυ αν σε ζαλισα.....σωκρατους και η παραλληλη της αγ κωνσταντινου δεν την θυμαμαι...ηταν εκει κατα τις 12.30..καθοταν μεσα σ ενα μπαρακι.τις εκανες νοημα εβγαινε και σου μιλαγε...
...να υπολογισω οτι ειχε και μεγαλα βυζια?...στο λεω γιατι η περιγραφη μοιαζει με μια της περιοχης....
γεια σου ρε kinky αθεραπευτε βυζολατρη!!!
doctorbike2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα αδελφια ειμαι σχετικα νεος στο site κ σας παρακολουθω εδω κ 1-2 μηνες μονο κ εχω μερικες αποριες:α) στη γ' σεπτεμβριου που λετε για πιατσα μπορει να μου πει καποιος πως τις αναγνοριζεται κ δεν κανετε καμια γκαφα σε καμια περαστικη να φατε καμια σφαλιαρα? β)για τις ιεροδουλες που λετε κ για τα city που κανονιζεται πως θα γινοταν να με βοιθαγατε να κανω κ εγω τιποτα τις προκοπης, γιατι πολλα μπαζα κυκλοφορουν κ γ) καποιοι μιλησαν για καπια site γνωριμιων πως μπορω να μαθω μερικα για να επισκευτω? thanks προκαταβολικα κ καλη τυχη σε ολους
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Τι θα γίνει συμπολεμιστές; Τρεις μέρες τώρα κανείς δεν πέρασε από τις πιάτσες; Για δώστε καμιά πληροφορία στο λαό...
.....γεια σου ρε παικτουρα με το ωραιο νικ....
....αφου δυστυχως τα κοριτσια το εγκαταλειπουν σιγα σιγα το αθλημα, και προτιμουν τη σιγουρια των σπιτιων καθε ειδους, αναγκαζομαστε κι εμεις να τα ακολουθουμε.....
....εγω προσωπικα, δυστυχως, εχω να ψωνισω απο πιατσα καλο τεμαχιο, μερικα χρονια..........και εχω λοιωσει λαστιχα και λαστιχα....
Λίγο καθυστερημένη η ενημέρωσή μου, Σάββατο μεσημέρι, αφού είδα ότι κανείς δεν ήξερε, είπα να τσεκάρω από Γ' Σεπτεμβρίου. Είδα λοιπόν ένα αλαφιασμένο πιτσιρίκι με μίνι και κοντομάνικο γύρναγε πέρα-δώθε σαν παλαβό, δεν το πρόλαβα. Σε κάποια φάση μπήκε στο μπουρδελοξενοδοχείο (όχι αυτό δίπλα στον ΟΚΑΝΑ στο στενό), πάρκαρα και περίμενα αλλά τίποτα. Δεξιά κι αριστερά παίζανε κάτι ζακιαπρέ. Αυτά.
Για Γερανιου φιλε μου που ξερω σιγουρα γιατι περναω σχεδον καθε μερα η συμβουλη μου ειναι μονολεκτικη:ΜΑΚΡΙΑ!!! Εκτος του οτι η πιο ομορφη εκει ειναι σαν την Γεωργια Βασιλειαδου, τις παιρνουν και ολες οι φυλες της Κουμουνδουρου...Μιλαμε για τρελη μποχα.Αν τωρα δε σε πειραζει αυτο, τι να σου πω, κανε τη βολτα σου αλλα για μενα τσαμπα κοπος.Για Γ' Σεπτεμβριου δεν ξερω γιατι εχω καιρο να περασω...Αυτα! ;)
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Γ Σεπτεμβριου θελει μεθοδο και υπομονη
καντετην απογευμα γυρω στισ 5 και καποια στιγμη θα εμφανιστει βιαστικα μελαχρινο 20χρονο αγγλιδακι κοραρα με μαυρο μαλι ισιο και ασπρη μποτα.
γρηγορα γιατι εξαφανιζετε για να εμφανιστει ξανα μετα απο μεγαλη βολτα για να την χανουν οι...........
40 +15 hotel πανω απο μιση ωρα με τρελα κολπα και διαθεση χωρισ ναρκοτικα νταβαδεσ
καντετην απογευμα γυρω στισ 5 και καποια στιγμη θα εμφανιστει βιαστικα μελαχρινο 20χρονο αγγλιδακι κοραρα με μαυρο μαλι ισιο και ασπρη μποτα.
γρηγορα γιατι εξαφανιζετε για να εμφανιστει ξανα μετα απο μεγαλη βολτα για να την χανουν οι...........
40 +15 hotel πανω απο μιση ωρα με τρελα κολπα και διαθεση χωρισ ναρκοτικα νταβαδεσ
Ακούστε συμπολεμιστές, μόλις πήγα Γ Σεπτεμβρίου, στο στενό μετά τον ΟΚΑΝΑ. Παίζει τρελό τσιγγανάκι, 19 χρονών μου είπε (και την πίστεψα) με τρελό βυζί και τρελό κολαράκι! Αρχικά μου είπε 65 όλα μαζί, είπα θα έρθω άλλη μέρα, μου είπε πάμε με 50. Όχι τρελά πράγματα αλλά το γκομενάκι μου φάνηκε πολύ σούπερ. Κοντό, ξανθό, Μαρία. Για τη βιαστική που λέει ο συνάδελφος, όντως, μια τέτοια είχα δει πριν κανά μήνα, παρλιακό μου φάνηκε, περίμενα αλλά χάθηκε...
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Φίλε αν λέμε για την ίδια κάθε άλλο παρά παρλιακό το κοριτσάκι
Απλός κατεβαίνει στη πιάτσα χωρίς νταβατζή όταν έχει ανάγκη από χαρτζιλίκι (όχι για τη πρέζα της) όποτε πρέπει να μετακινείτε συνέχεια για ευνόητους λόγους
Αν έχω καταλάβει καλά προς το παρόν δεν είναι επαγγελματίας.
Έκανα πρόταση να μου δώσει τηλέφωνο αφού δεν είναι τακτική στην πιάτσα να συναντιόμαστε σε κανένα καλύτερο hotel πιο ανθρώπινα επιφυλάχτηκε πιστεύω την επόμενη φορά να το ΕΧΟΥΜΕ
Απλός κατεβαίνει στη πιάτσα χωρίς νταβατζή όταν έχει ανάγκη από χαρτζιλίκι (όχι για τη πρέζα της) όποτε πρέπει να μετακινείτε συνέχεια για ευνόητους λόγους
Αν έχω καταλάβει καλά προς το παρόν δεν είναι επαγγελματίας.
Έκανα πρόταση να μου δώσει τηλέφωνο αφού δεν είναι τακτική στην πιάτσα να συναντιόμαστε σε κανένα καλύτερο hotel πιο ανθρώπινα επιφυλάχτηκε πιστεύω την επόμενη φορά να το ΕΧΟΥΜΕ
Το έχω ξαναρωτήσει, απάντηση δεν πήρα (πιθανότατα επειδή κανείς δεν γνωρίζει) αλλά δεν χάνω τίποτα να ξαναρωτήσω......
Οι κοπέλες που έκαναν πιάτσα στην Ιερά Οδό, έξω από το πλυντήριο αυτοκινήτων ακριβώς μετά το κέντρο "Βοτανικός" (πηγαίνοντας προς Κιφησσό) που έχουν "μετακομίσει" (αν έχουν "μετακομίσει") τώρα που λειτουργεί το κέντρο και ο χώρος εκεί γίνεται parking;
Πέρυσι ας πούμε μεταφέρονταν ακριβώς ένα στενό παρακάτω αλλά φέτος εκεί συχνάζουν μόνο τραβελάκια και μάλιστα κακής ποιότητας..... Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας απαντήσει γιατί τρώω τζάμπα βενζίνη όταν κάθε φορά που βγαίνω "τσάρκα" περνάω σταθερά από εκεί μπας και πετύχω καμία.....
Οι κοπέλες που έκαναν πιάτσα στην Ιερά Οδό, έξω από το πλυντήριο αυτοκινήτων ακριβώς μετά το κέντρο "Βοτανικός" (πηγαίνοντας προς Κιφησσό) που έχουν "μετακομίσει" (αν έχουν "μετακομίσει") τώρα που λειτουργεί το κέντρο και ο χώρος εκεί γίνεται parking;
Πέρυσι ας πούμε μεταφέρονταν ακριβώς ένα στενό παρακάτω αλλά φέτος εκεί συχνάζουν μόνο τραβελάκια και μάλιστα κακής ποιότητας..... Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας απαντήσει γιατί τρώω τζάμπα βενζίνη όταν κάθε φορά που βγαίνω "τσάρκα" περνάω σταθερά από εκεί μπας και πετύχω καμία.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495