kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Οι φοιτήτριες στην Σόλωνος που κάνουν πιάτσα και τι ώρες? Εγώ δεν έχω πετύχει καμιά φοιτήτρια.
Εγώ βγάζω το πουλή μου και το δείχνω στις αραπίνες για να το γλύψουν και έτσι χύνω τις σταγόνες.
Εγω βασικά τις σιχαίνομαι... Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά μυρίζουν πολύ οι μαύρες. Άσε που στα στριπτητζάδικα είναι πολύ φορτικές... και σου πρήζουν τα αρχίδια να τις πάρεις για χορό...
Εγώ μόνιμα όταν περνώ τις νυχτερινές ώρες με το αυτοκίνητο από αυτά τα μέρη έχω ανεβασμένα τα τζάμια και τις πόρτες κλειδωμένες. Δεν σταματώ ποτέ στα κόκινα φανάρια. Ελέγχω τις διασταυρώσεις και περνώ σφέρα...
ακριβως η περιγραφη φιλε μου για την αννουλα....ειναι απο τις κορυφαιες...και με την καταλληλη μεταχειριση...τσουπ το τηλεφωνακι...αξιζει ,αξιζει!!!Μετά το χθεσινό αγώνα (πίκρα μεγάλη!) και γυρνώντας προς το σπίτι κατά τις 5 το απόγευμα, πέρασα από Γ' Σεπτεμβρίου & Καποδιστρίου, τη γνωστή γωνία, να δω τι παίζει... Πρέπει να ήταν γύρω στις 5 γκόμενες, αυτή όμως που ξεχώριζε ήταν η γνωστή Άννα... κοντούλα, με ωραία μπουτάκια, τουρλωτό κώλο, μέτρια βυζιά, γλυκοκαυλιάρικο πρόσωπο... μόνο η χωρίστρα στα μπροστινά δόντια με χάλασε λίγο! Μίνι, ψηλοτάκουνα, βαθύ ντεκολτέ, βαμμένη, προσεγμένη... Έδειχνε καθαρή και όντως ήταν. Είναι 23 χρονών, χωρισμένη με ένα γιο 5 χρονών, από Αλβανία αλλά μιλάει πολύ καλά ελληνικά, μένει Γαλάτσι και μου είπε ότι κατεβαίνει για πιάτσα κάθε μέρα. Καλή πίπα, γουστάρει και λίγη κουβέντα απ' ότι φάνηκε, καλό γαμήσι, συμμετείχε αρκετά. Καθαρή, μύριζε ωραία, μετά μάλιστα έκανε και μπάνιο. Την κράτησα κανά 45λεπτο συνολικά. Μου έδωσε το τηλέφωνό της αλλά μου ξεκαθάρισε ότι το δίνει μόνο ως πουτάνα, δε βγαίνει έξω με πελάτες! Το μαλλί πήγε 45 ευρώ + 15 ευρώ για το ξενοδοχείο (το LIDO επί της Καποδιστρίου), σύνολο 60 ευρώ. Αξιζε τον κόπο...
Θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!!!!Μετά το χθεσινό αγώνα (πίκρα μεγάλη!) και γυρνώντας προς το σπίτι κατά τις 5 το απόγευμα, πέρασα από Γ' Σεπτεμβρίου & Καποδιστρίου, τη γνωστή γωνία, να δω τι παίζει... Πρέπει να ήταν γύρω στις 5 γκόμενες, αυτή όμως που ξεχώριζε ήταν η γνωστή Άννα... κοντούλα, με ωραία μπουτάκια, τουρλωτό κώλο, μέτρια βυζιά, γλυκοκαυλιάρικο πρόσωπο... μόνο η χωρίστρα στα μπροστινά δόντια με χάλασε λίγο! Μίνι, ψηλοτάκουνα, βαθύ ντεκολτέ, βαμμένη, προσεγμένη... Έδειχνε καθαρή και όντως ήταν. Είναι 23 χρονών, χωρισμένη με ένα γιο 5 χρονών, από Αλβανία αλλά μιλάει πολύ καλά ελληνικά, μένει Γαλάτσι και μου είπε ότι κατεβαίνει για πιάτσα κάθε μέρα. Καλή πίπα, γουστάρει και λίγη κουβέντα απ' ότι φάνηκε, καλό γαμήσι, συμμετείχε αρκετά. Καθαρή, μύριζε ωραία, μετά μάλιστα έκανε και μπάνιο. Την κράτησα κανά 45λεπτο συνολικά. Μου έδωσε το τηλέφωνό της αλλά μου ξεκαθάρισε ότι το δίνει μόνο ως πουτάνα, δε βγαίνει έξω με πελάτες! Το μαλλί πήγε 45 ευρώ + 15 ευρώ για το ξενοδοχείο (το LIDO επί της Καποδιστρίου), σύνολο 60 ευρώ. Αξιζε τον κόπο...
9ΒΑσικα πολλες και διαφορες ειναι στην αρχη της τριτης σεπτεμβριου.
Εκτος απο τα πρεζακια υπαρχουν πολλες ξενες που μολις τωρα ξεκινανε .
Θελει προσωχη σε πιο ξενοδοχειο θα πας .
Μερικα ειναι χαλια βρωμα και δυσωδια .
Να επιμενετε σε καλο πχ ΕΛΛΑΣ Γ'σεπτεμβριου (10ε ) .
Επισης μπορειτε να πετυχετε και ελληνιδες περιστασιακες που βγαινουν μια φορα στο τοσο δινουν τηλ και μετα δουλευουν απο αυτα . ( πχ βυκι 69******** οχι απο αποκρυψη) ποπη 69********
αυτα και προσοχη παντα μαζι προφυλακτικο
μπορεις να μου πεις γιατι ενω ειναι δημοσιευμενο σε εφημεριδα δεν μπορουμε να το γραψουμε εδω....?Προσοχή! Σύμφωνα με τους νέους κανόνες...
Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website.
Τηλέφωνα πλέον μόνο μέσω PM...