Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
αυτο το ξανθο με την ασπρη φουστα το εχω μπανισει αλλα με χαλανε και μενα οι μαλακες που αραζουν γυρω γυρω και τσεκαρουν,,,,,,,

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Μηπως ξερεις αν ειναι η γνωστη Αννα που εχουν αναφερει συναγωνιστες?

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
μαλλον........παει και καθεται εχω απο το Hotel που εχει στα 10 μετρα απο την καφεταιρεια η εξω απο το υπογειο με τα ερωτικα ειδη,,,,

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια καμια καλη που να κανει καλο παιχνιδι με τα ποδια υπαρχει εκει?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μηπως ξερεις αν ειναι η γνωστη Αννα που εχουν αναφερει συναγωνιστες?
μγκες η συγκεκριμενη λεγεται αννα...την εχω παρει και ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο ολες....αν την πηδηξετε κανα δυο φορες παιζει και τηλ...ετσι για να πατε ενημερωμενοι...οι υπολοιπες δεν τις ξερω.....

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.094
Πόντοι
8.360
Το ξανθό με την άσπρη φούστα που λέτε είναι πολύ καλό και όμορφο και καθαρό όπως και η Πολονέζα που προαναφέρθηκε πλύθηκε και αυτή για τον επόμενο,απλά αν την μπανίσετε χωθήτε κατευθείαν γιατί θα εξαφανίζεται γρήγορα αυτη από το πεζοδρόμιο.Στα υπόψιν είναι η 2η βδομάδα της εκεί στην 3ης Σεπτεμβρίου(τουλάχιστον ετσι μου είπε).

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
μγκες η συγκεκριμενη λεγεται αννα...την εχω παρει και ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο ολες....αν την πηδηξετε κανα δυο φορες παιζει και τηλ...ετσι για να πατε ενημερωμενοι...οι υπολοιπες δεν τις ξερω.....

Αν παρεις τηλ τι παιζει απο κει και περα?Συναντηση σε ξενοδοχειο η σπιτι σου?Ποσο παει το μαλλι για αυτη τη φαση και τι παιζει απο services?το χεις δοκιμασει?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Αν παρεις τηλ τι παιζει απο κει και περα?Συναντηση σε ξενοδοχειο η σπιτι σου?Ποσο παει το μαλλι για αυτη τη φαση και τι παιζει απο services?το χεις δοκιμασει?
φιλαρακι κουλαρε...πηδα την πρωτα κανα δυο φορες και αν σου δωσει το τηλ θα τα μαθεις ολα...μην βιαζεσαι....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Την 'Άννα' την έχω πάρει  2 φορές και είναι απο τους θεσμούς της Γ'Σεπτεμβρίου. Όταν την ρώτησα για τηλ όμως μου είπε ότι δεν έχει κινητό (εδώ μάλλον γελάμε). Η πιάτσα που θα την βρει κανείς είναι Γ'Σεπτεμβρίου και Σατωβριάνδου μετά τις 5 το απόγευμα. Όσο για τους πρεζονταβάδες στο καφενείο που αναφέρθηκαν συνάδερφοι πιο πάνω ειλικρινά αν είχα μια χειρομβοβίδα δεν θα άφηνα ούτε την κατσαρίδα θαμώνα του καφενείου >:(.
χαχαχαχαχ ετσι ειναι για το καφενειο...γενικα ειναι πολυ μαλακες και πολλλα λιγουρια γυρω γυρω...το καλο ειναι να την πετυχεται οταν κανει καμια βολτα προς τα πανω της γ σεπτεμβριου...μακρια απο τους αλλους.....παντως εγω την εχω παρτει 2 φορες και την τριτη με θυμοτανε και οταν της ειπα οτι δεν μπορω να ερχομαι συνεχεια εδω γιατι δεν σε βρισκω μου ειπε παρε το τηλ και οταν περνας απο εδω καλεσε με και πεσμου ειμαι σαυτο το ξενοδοχειο να ερχομαι...αυτο παιζει σε μενα......

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ωραίος ο συνάδερφος Kinky ;)! Αυτό που έκανες είναι καλή καβάντζα και αν θα την πετύχω θα το προωθήσω και γω το θέμα.
καντο ετσι κολλητε!! δεν εχεις τιποτα να χασεις...και να σου πω και κατι....αυτες τι νομιζεις στανταρ πελατες θελουν...αν πιασουν 5-10 στανταρ μετα τελος κομμμενος ο δρομος...θα σου ριξουν και ενα 50αρικο την βιζιτα και γεια σας....για σκεψου το..... ::) ::)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ακριβώς συνάδερφε το στάνταρ ψάχνουν και μετά ανεβαίνει το τουπέ τους!
κοιταξε να δεις....αυτες οπως ειπα...κυνηγανε ατομα που να ειναι οκ,ναμην ειναι τιποτα μαλακες και περιεργοι...αν τις φερθεις οκ,να ξερεις ,και σε καβαντωσουν με αυτο τον τροπο,μετα θα τρως καλα...ασε που πολλες απο αυτες εχουν και φιλες που κανουν την δουλεια περιστασιακα,και ερχονται μονο αν ο αλλος ειναι οκ,και τσεκαρισμενος...ακου που σου λεω...μου εχει τυχει.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά μάλλον δεν με θέλει , κάθε φορά που έχω περάσει δεν έχει τιποτε καλό εκει ...

Τι ώρα είναι τα καλά κομμάτια έξω ??

Καλο Βόλι :-)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Τελικά μάλλον δεν με θέλει , κάθε φορά που έχω περάσει δεν έχει τιποτε καλό εκει ...

Τι ώρα είναι τα καλά κομμάτια έξω ??

Καλο Βόλι :-)
5...5:30 και μετα....λοιπον τα καλα κομματια να ξερεις μια που βγαινουν στο δρομο μια που τα τσιμπανε...πρεπει να εισαι γρηγορος...εν αναγκη στησου κοντα στο ξενοδοχειο που ειναι μεσα στο στενο...ειναι και το στεκι της αννας....αλλα μακρια απο την καφετερεια με τα ζακια...γινονται πεσιματα....

Επισκέπτης
5 με 5,30 μ.μ. ειναι παρα πολυ νωρις για ορισμενους. Ξερετε να υπαρχουν κοπελλες μετα τις 12.30 με 1 το πρωι ?
Δεν ρωτω μονο για Γ' Σεπτεμβριου αλλα και αλλου γενικωτερα.

costa2002

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.
πιο παλια επαιζε και ξενοδοχειο που ειχει κατι καλα κομματια. ηταν ολες στην εισοδο και επελεγες πια θελεις. ξερει κανενας αν παιζει κατι τετοιο ακομα και που?
παντος ειχα καλη εμπειρια με νεα ευγενικη και προθυμη κοπελα απο αλβανια.

Επισκέπτης
Έχω περάσει αρκετές φορές αλλά δεν έχω "κόψει" καμία που να με πείσει να την πάρω. Αφήστε που από ότι καταλαβαίνω, σκας τουλάχιστον 30-40 γιούργια μαζί με το δωμάτιο και τα δωμάτια των ξενοδοχείων αυτών (από ότι έχω διαβάσει εδώ - προσωπική εμεπιρία δεν έχω) δεν διαφέρουν και πολύ από αυτά της Φυλής. Οπότε γιατί να γαμήσεις εκεί? Ο μόνος λόγος για μένα θα ήταν αυτό που είπε ο kinky30: να σε "εγκρίνει" η γκόμενα και να κάνεις conne με τίποτα φίλες της και να παιχτεί κάνα παρτουζοειδές σκηνικό!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Έχω περάσει αρκετές φορές αλλά δεν έχω "κόψει" καμία που να με πείσει να την πάρω. Αφήστε που από ότι καταλαβαίνω, σκας τουλάχιστον 30-40 γιούργια μαζί με το δωμάτιο και τα δωμάτια των ξενοδοχείων αυτών (από ότι έχω διαβάσει εδώ - προσωπική εμεπιρία δεν έχω) δεν διαφέρουν και πολύ από αυτά της Φυλής. Οπότε γιατί να γαμήσεις εκεί? Ο μόνος λόγος για μένα θα ήταν αυτό που είπε ο kinky30: να σε "εγκρίνει" η γκόμενα και να κάνεις conne με τίποτα φίλες της και να παιχτεί κάνα παρτουζοειδές σκηνικό!
φιλε lioma...παιζει αυτο ακομα....ονοματα δεν λεμε αλλα νομιζω απο τις περιγραφες μου την φωτογραφισα ηδη...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alphabet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδία γεια σας. Είναι η πρώτη φορά που κάνω post και γιαυτό δεν με ξέρετε. Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να πω ότι είμαι εντελώς άσχετος με οτιδήποτε έχει σχέση με πουτάνες είτε σε πιάτσες είτε εκτός. Θα ήθελα αν μπορείτε και θέλετε να με κατατοπίσετε λίγο σχετικά με το τι παίζει (διάβασα και τα προαναφερθέντα.) σχετικά με τοποθεσίες (είμαι εντελώς άσχετος από τους δρόμους τις Αθήνας) και γενικά πως πηγαίνετε εκεί πώς τις ξεχωρίζετε και όλα τα σχετικά που πρέπει να ξέρει ένα στραβάδι σαν και εμένα.. ευχαριστώ προκαταβολικά ! θα μοιραστώ οτιδήποτε λάβω υπόψην μου !

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές,
Χτές το βράδυ κατά τις 12:30 πέρασα από την Καποδιστρίου (προέκταση της Σόλωνος). Λίγο κάτω από το Εθνικό Τυπογραφείο κάνανε πιάτσα 3 μαύρες. Παρόλο όμως που γύρισα τα τριγύρω στενάκια 2-3 φορές δεν κόζαρα κάτι άλλο.
Όμως, την Παρασκευή κατά τις 1 την νύχτα, πέτυχα στην είσοδο του Εθνικού Τυπογραφείου (στην Καποδιστρίου) μια κοπελίτσα γύρω στα 19-20, λίγο γεματούλα, γύρω στο 1.60, καστανόξανθα μαλλιά, τζην παντελονάκι και κίτρινη μπλούζα να στέκεται μόνη της. Κατά 99% ήταν Ελληνίδα, είχε ευπρεπή εμφάνιση και φαινόταν καλοβαλμένη. Μόλις την είδα έκοψα ταχύτητα, την κοίταξα λίγο και αμέσως με κοίταξε εκείνη, κάνωντας ένα βήμα μπροστά. Μετά συνέχισα την πορεία μου... Έκανα μια βόλτα και πέρασα από το σημείο μετά από 5 λεπτά. Η κοπέλα όμως δεν ήταν εκεί.
Πάντως αν την έβλεπε κανείς την ημέρα θα έλεγε "Η κλασσική η μαλακισμένη η Ελληνίδα, που σου πρήζει τα αρχίδια συνέχεια με τα μηνυματάκια της... και τις ζήλιες της". Δεν περνάει σε καμιά περίπτωση από το μυαλό σου ότι μπορεί να κάνει πουτανόπιατσα...
Μήπως παιδία ξέρετε κάτι για τη συγκεκριμένη κοπέλα που περιγράφω?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Συναγωνιστές,
Χτές το βράδυ κατά τις 12:30 πέρασα από την Καποδιστρίου (προέκταση της Σόλωνος). Λίγο κάτω από το Εθνικό Τυπογραφείο κάνανε πιάτσα 3 μαύρες. Παρόλο όμως που γύρισα τα τριγύρω στενάκια 2-3 φορές δεν κόζαρα κάτι άλλο.
Όμως, την Παρασκευή κατά τις 1 την νύχτα, πέτυχα στην είσοδο του Εθνικού Τυπογραφείου (στην Καποδιστρίου) μια κοπελίτσα γύρω στα 19-20, λίγο γεματούλα, γύρω στο 1.60, καστανόξανθα μαλλιά, τζην παντελονάκι και κίτρινη μπλούζα να στέκεται μόνη της. Κατά 99% ήταν Ελληνίδα, είχε ευπρεπή εμφάνιση και φαινόταν καλοβαλμένη. Μόλις την είδα έκοψα ταχύτητα, την κοίταξα λίγο και αμέσως με κοίταξε εκείνη, κάνωντας ένα βήμα μπροστά. Μετά συνέχισα την πορεία μου... Έκανα μια βόλτα και πέρασα από το σημείο μετά από 5 λεπτά. Η κοπέλα όμως δεν ήταν εκεί.
Πάντως αν την έβλεπε κανείς την ημέρα θα έλεγε "Η κλασσική η μαλακισμένη η Ελληνίδα, που σου πρήζει τα αρχίδια συνέχεια με τα μηνυματάκια της... και τις ζήλιες της". Δεν περνάει σε καμιά περίπτωση από το μυαλό σου ότι μπορεί να κάνει πουτανόπιατσα...
Μήπως παιδία ξέρετε κάτι για τη συγκεκριμένη κοπέλα που περιγράφω?
μαλλον καποιον περιμενε....δεν νομιζω κατι να παιζει...αλλωστε οπως εχει προαναφερθει η γειτονια εκει μετα τις 12:30 αδειαζει λογω πρεζας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom