Επισκέπτης
μου τοχει πει φιλος αφροδισιολογος ειναι εντελως ακινδυνο το στοματικο..να σκεφτεις ακομα και αν φας απο το κουταλι ανθρωπου που εχει aids δεν κολλας..προυποθεση βεβαια να μην υπαρξει τραυματισμος..δαγκωνια κλπ
Να γλείφουμε μουνί,άφοβα ψηλέ μου?μου τοχει πει φιλος αφροδισιολογος ειναι εντελως ακινδυνο το στοματικο..να σκεφτεις ακομα και αν φας απο το κουταλι ανθρωπου που εχει aids δεν κολλας..προυποθεση βεβαια να μην υπαρξει τραυματισμος..δαγκωνια κλπ
κουτσαβακι ειναι τυπε?Συνάδελφοι,
προσοχή. Στη χεσινή μου εξόρμηση είδα στη γωνία Βερανζέρου και Σωκρά τους τη Νίκη ΜΑΤΘΑΙΟΥ, πάσχουσα από aids, με περισσότερα κιλά από ότι στη γνωστή φωτογραφία και με το μαλλί πιό κοντό και πιό μαύρο, να πιατσάρει ελαφρά γερμένη, σα να κούτσαινε ένα στυλ. Ας προφυλάξουμε την υγεία μας
Να γλείφουμε μουνί,άφοβα ψηλέ μου?
Σου χει τυχει ρε τυπε γκομενα να σου αρνηθει γλυφομουνι;μηπως δεν πλενεις τα δοντια σου;η αιδοιολειχία είναι μια διαδικασία άκρως ερεθιστική
αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να υπερνικήσουμε
τις αντιστάσεις και τους ενδοιασμούς του θήλεος στου
οποίου την κατοχή ανήκει το αιδοιϊκό όργανο
λές ;Σου χει τυχει ρε τυπε γκομενα να σου αρνηθει γλυφομουνι;μηπως δεν πλενεις τα δοντια σου;
η αιδοιολειχία είναι μια διαδικασία άκρως ερεθιστική
αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να υπερνικήσουμε
τις αντιστάσεις και τους ενδοιασμούς του θήλεος στου
οποίου την κατοχή ανήκει το αιδοιϊκό όργανο
Δεν νομίζω. Μπορεί να την έχουν πειράξει οι ενέσεις, ή να στρμπούληξε πόδι, ή η υγεία της να πήρε ελαφρά τον κατήφορο, ποιός ξέρει? Το γεγονός κατέγραψα, δεν κάνω περαιτέρω εικασίες.κουτσαβακι ειναι τυπε?
Δεν νομίζω. Μπορεί να την έχουν πειράξει οι ενέσεις, ή να στρμπούληξε πόδι, ή η υγεία της να πήρε ελαφρά τον κατήφορο, ποιός ξέρει? Το γεγονός κατέγραψα, δεν κάνω περαιτέρω εικασίες.
Σήμερα πριν λίγη ώρα που πέρασα καθόντουσαν κλασικά στο πόστο τους στην είσοδο του πορνοχοτέλ Ανδρονίκη 2 όμορφα μουνάκια,το ένα ξανθό και το άλλο μελαχρινό,με τα κολάν τους και τα γοβάκια τους.
Μου μυρίζουν ξεπέτα και προσωπικά τη μισώ αυτήν την οσμή οπότε και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...
μπραβο για την ενημερωση σου τυπεΔεν νομίζω. Μπορεί να την έχουν πειράξει οι ενέσεις, ή να στρμπούληξε πόδι, ή η υγεία της να πήρε ελαφρά τον κατήφορο, ποιός ξέρει? Το γεγονός κατέγραψα, δεν κάνω περαιτέρω εικασίες.
σωστη παρατηρηση....χθες παντως περασα μια γρηγορη με το ποδηλατο κατα τις 8'30 ,και ειδα αρκετα τεμαχια να πιατσαρουν ,φαινεται οτι οταν ειναι γιορτες η αργιες οπου ειναι χαλαρα τα πραγματα ευνοειται το πιατσαρισμα...
σωστη περιγραφη αλλα τα πραγματα πεθαμενα.περασα σημερα κατα τις 4.30
παντου μπατσαρια
μηχανες
περιπολικα
ασφαλιτικα
πεζοι
ελαχιστες τεμαχια
εξω απτο ελυσιουμ ρουμανακια
απεναντι γυφτοπουλες
στην σωκρατους 5-6 πρεζουδες
τυπε χανιωτη η δικια σου στο ποστο της,σωκρατους
μαυρο παλτο και μπεζ παντελονι,σε καλη κατασταση
απογοητευση τυπεσωστη περιγραφη αλλα τα πραγματα πεθαμενα.