Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απογοητευση τυπε
ευτυχως που πετυχα την κινεζα ποντικομαμη με τα κιτρινα δοντια την ωρα που εφευγε και δεν πηγε χαμενη η βολτα
GoldTeethSmiley.gif
καλα εκανες
απλα εγω ασιατισες και μαυρες μονο για το παλμαρε και την εμπειρια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα εκανες
απλα εγω ασιατισες και μαυρες μονο για το παλμαρε και την εμπειρια
τυπε εγω με μαυρες δεν παω
αφρικανες εννοω
με εξαιρεση αν πετυχω ποτέ καμια αιθιοπισσα που μαρεσουν τα χαρακτηριστικα τους
αν και καποτε ενας τυπος μας εγραφε ποσο ωραιες ηταν οι πορνοδιακοπες που εκανε σε λιβερια και σιερα λεονε δεν τον πιστεψα :grin:

Επισκέπτης
τυπε εγω με μαυρες δεν παω
αφρικανες εννοω
με εξαιρεση αν πετυχω ποτέ καμια αιθιοπισσα που μαρεσουν τα χαρακτηριστικα τους
αν και καποτε ενας τυπος μας εγραφε ποσο ωραιες ηταν οι πορνοδιακοπες που εκανε σε λιβερια και σιερα λεονε δεν τον πιστεψα :grin:
απολυτε και εγω μονο για την εμπειρια εχω παει πριν χρονια
προτιμω την λευκη σαρκα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
περασα σημερα κατα τις 4.30

τυπε χανιωτη η δικια σου στο ποστο της,σωκρατους
μαυρο παλτο και μπεζ παντελονι,σε καλη κατασταση
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς....... :police: :police: :police: :priest: :priest: :priest:

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες καλησπέρα. Εχει πάρει το μάτι μου μαυράκι στο Γαλάτσι ψηλά στις καφετέριες και συγκεκριμένα στην ανηφόρα πρίν το παλιό Υάδες. Γνωρίζει κανείς κάτι?? Πχ τιμές η άλλη πιάτσα εκεί κοντά?? Θενκ γιου..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παιδες καλησπέρα. Εχει πάρει το μάτι μου μαυράκι στο Γαλάτσι ψηλά στις καφετέριες και συγκεκριμένα στην ανηφόρα πρίν το παλιό Υάδες. Γνωρίζει κανείς κάτι?? Πχ τιμές η άλλη πιάτσα εκεί κοντά?? Θενκ γιου..

Φίλε είχε πει λεπτομέρειες γι' αυτή ένας συναγωνιστής αρκετό καιρό πριν, αν δε βαριέσαι κι έχεις χρόνο τρέξε στις πίσω σελίδες... Για να μάθεις τιμές δηλαδή γιατί οργανωμένη πιάτσα εκεί δεν υπάρχει, κάτι ξέμπαρκες κυκλοφορούν που και που...

Επισκέπτης
τοχω πει και πιο παλια οτι η καλυτερη πιατσα αυτην την εποχη ειναι η παραλιακη..χτες παλι που περασα ειδα ωραια κομματια..κοντα στην shell  λιγο πιο κατω απο του Πραπα αραζουν 2 μελαχροινα αρκετα ομορφα..κανουν ακαποτο με 50 στο αμαξι  :pipa1: ενω για οτελ ζητανε 70..επισιης στην διασταυρωση ποσειδωνος με αμφιθεας υπαρχουν 2-3 καλες γκομενες που ζητανε τα ιδια χρηματα..εχω τιμησει στο παρελθον 3-4 απο αυτες και οι εντυπωσεις που ειχα ηταν καλες..απλα ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες αλλα το καλο πραγμα παντα κοστιζει! επισης στην εισοδο του παλιου αεροδρομιου κανουν πιατσα μια ξανθια ελαφρως χοντρουλα και μια μελαχροινη καλο τεμαχιο..δεν τις εχω τιμησει ακομα για να σας πω εντυπωσεις..

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε είχε πει λεπτομέρειες γι' αυτή ένας συναγωνιστής αρκετό καιρό πριν, αν δε βαριέσαι κι έχεις χρόνο τρέξε στις πίσω σελίδες... Για να μάθεις τιμές δηλαδή γιατί οργανωμένη πιάτσα εκεί δεν υπάρχει, κάτι ξέμπαρκες κυκλοφορούν που και που...
Να σαι καλά ρε μαν. Μου χει μεινει να ξαναπάω με μαυρούλα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχα κατέβει Λιοσίων έριξα ένα καλό με MILF ακάποτο και τα συναφή και στον γυρισμό απο Πατησίων πετυχαίνω ενα μικρό μαυράκι ήταν δεν ήταν 18. Πέτρα όλο. Με 20ε αράξαμε σε ένα ξέφωτο πάνω απο την πατησίων (όυτε καν ήξερα πως υπάρχει) και πήγα για 2ο γύρο. Σε αμάξι όλα. Στενό όσο δεν πάει και δεκτική πολύ. Γι αυτό ψάχνω κάτι Γαλάτσι και στα πέριξ που μου είναι εύκολο να πεταχτώ και αν ειναι και οικονομικό ακόμα καλύτερα. Αντε να δούμε..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να αναφέρω ότι εχθές το βράδυ (11:00μμ.),γινόταν χαμός από  :police: :police: :police: :police: :police: και υπήρχαν μόνο 2 κορασίδες,κρυμμένες μπροστά στην είσοδο γνωστού hotel στο τρίγωνο...... Δεν υπήρχαν ούτε μαυράκια - ούτε ζάκια - ούτε τίποτα...... :S :S :S

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Να σαι καλά ρε μαν. Μου χει μεινει να ξαναπάω με μαυρούλα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχα κατέβει Λιοσίων έριξα ένα καλό με MILF ακάποτο και τα συναφή και στον γυρισμό απο Πατησίων πετυχαίνω ενα μικρό μαυράκι ήταν δεν ήταν 18. Πέτρα όλο. Με 20ε αράξαμε σε ένα ξέφωτο πάνω απο την πατησίων (όυτε καν ήξερα πως υπάρχει) και πήγα για 2ο γύρο. Σε αμάξι όλα. Στενό όσο δεν πάει και δεκτική πολύ. Γι αυτό ψάχνω κάτι Γαλάτσι και στα πέριξ που μου είναι εύκολο να πεταχτώ και αν ειναι και οικονομικό ακόμα καλύτερα. Αντε να δούμε..
να ενας ακομα συναγωνιστης φαν του μαυρου μουνιου :rockon: :rockon: ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Να αναφέρω ότι εχθές το βράδυ (11:00μμ.),γινόταν χαμός από  :police: :police: :police: :police: :police: και υπήρχαν μόνο 2 κορασίδες,κρυμμένες μπροστά στην είσοδο γνωστού hotel στο τρίγωνο...... Δεν υπήρχαν ούτε μαυράκια - ούτε ζάκια - ούτε τίποτα...... :S :S :S
εχω να κατεβω παρα πολλες μερες ουτε και εγω δεν θυμαμαι,γιαυτο το λογο γιατι ξερω τι θα συναντησω :S

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
εχω να κατεβω παρα πολλες μερες ουτε και εγω δεν θυμαμαι,γιαυτο το λογο γιατι ξερω τι θα συναντησω :S
Αυτες ειναι οι μερες που δουλευεις με το τηλεφωνο, κανονιζεις με την κοπελα στανταρακι σου που και ποτε (αν ειναι στανταρακι σου θα εχεις το τηλ της).Δεν θελει τσαμπα τρεξιμο και κοπο θελει προετοιμασια και τροπο.  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

καλά τώρα που θα έρθω για το σόου βγήκαν τα στουμφάκια για ελέγχους  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτες ειναι οι μερες που δουλευεις με το τηλεφωνο, κανονιζεις με την κοπελα στανταρακι σου που και ποτε (αν ειναι στανταρακι σου θα εχεις το τηλ της).Δεν θελει τσαμπα τρεξιμο και κοπο θελει προετοιμασια και τροπο.  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Γίνε λίγο πιο αναλυτικός ψηλέ μου........δώσε πληροφορίες στα παιδιά! Πως ζητάμε τηλέφωνο και τέτοια..... :rockon: :rockon: :rockon:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ρε παιδια εδω και καποιους μηνες στην οδο Τσαλδαρη (κοντα στο Γκαζι για οποιον ξερει) λιγο πριν τη γεφυρα κανει πιατσα απο τις 9 ενα αρκετα καλο καβλακι απ'οτι εχω δει. Γνωριζει κανεις τιποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom