Επισκέπτης
καλα εκανεςαπογοητευση τυπε
ευτυχως που πετυχα την κινεζα ποντικομαμη με τα κιτρινα δοντια την ωρα που εφευγε και δεν πηγε χαμενη η βολτα
απλα εγω ασιατισες και μαυρες μονο για το παλμαρε και την εμπειρια
καλα εκανεςαπογοητευση τυπε
ευτυχως που πετυχα την κινεζα ποντικομαμη με τα κιτρινα δοντια την ωρα που εφευγε και δεν πηγε χαμενη η βολτα
τυπε εγω με μαυρες δεν παωκαλα εκανες
απλα εγω ασιατισες και μαυρες μονο για το παλμαρε και την εμπειρια
απολυτε και εγω μονο για την εμπειρια εχω παει πριν χρονιατυπε εγω με μαυρες δεν παω
αφρικανες εννοω
με εξαιρεση αν πετυχω ποτέ καμια αιθιοπισσα που μαρεσουν τα χαρακτηριστικα τους
αν και καποτε ενας τυπος μας εγραφε ποσο ωραιες ηταν οι πορνοδιακοπες που εκανε σε λιβερια και σιερα λεονε δεν τον πιστεψα
και την yellow flesh τυπεαπολυτε και εγω μονο για την εμπειρια εχω παει πριν χρονια
προτιμω την λευκη σαρκα
γουστα ειναι αυτακαι την yellow flesh τυπε
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς.......περασα σημερα κατα τις 4.30
τυπε χανιωτη η δικια σου στο ποστο της,σωκρατους
μαυρο παλτο και μπεζ παντελονι,σε καλη κατασταση
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς.......
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς.......
ΟΚ....Ρε συ Billy το avatar που έβαλες δεν υπάρχει Στείλ' το μου αν μπορείς με pm
Παιδες καλησπέρα. Εχει πάρει το μάτι μου μαυράκι στο Γαλάτσι ψηλά στις καφετέριες και συγκεκριμένα στην ανηφόρα πρίν το παλιό Υάδες. Γνωρίζει κανείς κάτι?? Πχ τιμές η άλλη πιάτσα εκεί κοντά?? Θενκ γιου..
Να σαι καλά ρε μαν. Μου χει μεινει να ξαναπάω με μαυρούλα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχα κατέβει Λιοσίων έριξα ένα καλό με MILF ακάποτο και τα συναφή και στον γυρισμό απο Πατησίων πετυχαίνω ενα μικρό μαυράκι ήταν δεν ήταν 18. Πέτρα όλο. Με 20ε αράξαμε σε ένα ξέφωτο πάνω απο την πατησίων (όυτε καν ήξερα πως υπάρχει) και πήγα για 2ο γύρο. Σε αμάξι όλα. Στενό όσο δεν πάει και δεκτική πολύ. Γι αυτό ψάχνω κάτι Γαλάτσι και στα πέριξ που μου είναι εύκολο να πεταχτώ και αν ειναι και οικονομικό ακόμα καλύτερα. Αντε να δούμε..Φίλε είχε πει λεπτομέρειες γι' αυτή ένας συναγωνιστής αρκετό καιρό πριν, αν δε βαριέσαι κι έχεις χρόνο τρέξε στις πίσω σελίδες... Για να μάθεις τιμές δηλαδή γιατί οργανωμένη πιάτσα εκεί δεν υπάρχει, κάτι ξέμπαρκες κυκλοφορούν που και που...
να ενας ακομα συναγωνιστης φαν του μαυρου μουνιου ;)Να σαι καλά ρε μαν. Μου χει μεινει να ξαναπάω με μαυρούλα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχα κατέβει Λιοσίων έριξα ένα καλό με MILF ακάποτο και τα συναφή και στον γυρισμό απο Πατησίων πετυχαίνω ενα μικρό μαυράκι ήταν δεν ήταν 18. Πέτρα όλο. Με 20ε αράξαμε σε ένα ξέφωτο πάνω απο την πατησίων (όυτε καν ήξερα πως υπάρχει) και πήγα για 2ο γύρο. Σε αμάξι όλα. Στενό όσο δεν πάει και δεκτική πολύ. Γι αυτό ψάχνω κάτι Γαλάτσι και στα πέριξ που μου είναι εύκολο να πεταχτώ και αν ειναι και οικονομικό ακόμα καλύτερα. Αντε να δούμε..
εχω να κατεβω παρα πολλες μερες ουτε και εγω δεν θυμαμαι,γιαυτο το λογο γιατι ξερω τι θα συναντησω :SΝα αναφέρω ότι εχθές το βράδυ (11:00μμ.),γινόταν χαμός από και υπήρχαν μόνο 2 κορασίδες,κρυμμένες μπροστά στην είσοδο γνωστού hotel στο τρίγωνο...... Δεν υπήρχαν ούτε μαυράκια - ούτε ζάκια - ούτε τίποτα...... :S :S :S
Αυτες ειναι οι μερες που δουλευεις με το τηλεφωνο, κανονιζεις με την κοπελα στανταρακι σου που και ποτε (αν ειναι στανταρακι σου θα εχεις το τηλ της).Δεν θελει τσαμπα τρεξιμο και κοπο θελει προετοιμασια και τροπο.εχω να κατεβω παρα πολλες μερες ουτε και εγω δεν θυμαμαι,γιαυτο το λογο γιατι ξερω τι θα συναντησω :S
Να αναφέρω ότι εχθές το βράδυ (11:00μμ.),γινόταν χαμός από και υπήρχαν μόνο 2 κορασίδες,κρυμμένες μπροστά στην είσοδο γνωστού hotel στο τρίγωνο...... Δεν υπήρχαν ούτε μαυράκια - ούτε ζάκια - ούτε τίποτα...... :S :S :S
Γίνε λίγο πιο αναλυτικός ψηλέ μου........δώσε πληροφορίες στα παιδιά! Πως ζητάμε τηλέφωνο και τέτοια.....Αυτες ειναι οι μερες που δουλευεις με το τηλεφωνο, κανονιζεις με την κοπελα στανταρακι σου που και ποτε (αν ειναι στανταρακι σου θα εχεις το τηλ της).Δεν θελει τσαμπα τρεξιμο και κοπο θελει προετοιμασια και τροπο.