Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
το συγκεκριμενο ειναι αλβανακι και κανει παιχνιδι φουλ με 30! μην δινετε περισσοτερα και χαλαμε  την πιατσα! προσοχη ομως γιατι ο νταβας της ειναι παντα στο παρκιν που πηγαινει! δεν εννοχλει φυσικα αλλα να εχουμε και το νου μας!!!!!!!!
αλλα να εχουμε και το νου μας!!!!!!!!

Τον νου σας ρεμαλια !!!  :idiot: :idiot: :idiot: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

tzortzhs22

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές άν διαθέσεται λίγο χρόνο να με κατατοπίσεται θα σας είμαι ευγνώμων...Γέννημα μ θρέμα επαρχιακής πόλης δεν τυνχάνει να ξέρω πολλά απο αθήνα συγκεκριμένα 4-5 φορές εχω πάει ...Διαβάζω πόστ και προσπαθώ να βγάλω άκρη για το που υπάρχουν πιάτσες στην αθήνα ...για ένα τρίγωνο διαβάζω ...άν μπορεί κάποιος να μου πεί πού ακριβώς να κινιθώ (διεύθυνσεις ν ειναι εύκολο γιατι είμαι ασχετος  :grin:  και να μου πεί αν υπάρχει γαμιστρώνας εκεί κοντα  και τι ώρα θα βρώ κοπελιές διότι θα βρεθώ α8ήνα για 2 μερούλες να βγάλω κανα κασέρι  :fuck1: ) Ευχαριστώ εκ των προταίρων ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Καλησπέρα συναγωνιστές αν διαθέσετε λίγο χρόνο να με κατατοπίσετε θα σας είμαι ευγνώμων...Γέννημα κ θρέμμα επαρχιακής πόλης δεν τυγχάνει να ξέρω πολλά από Αθήνα συγκεκριμένα 4-5 φορές έχω πάει ...Διαβάζω ποστ και προσπαθώ να βγάλω άκρη για το που υπάρχουν πιάτσες στην Αθήνα ...για ένα τρίγωνο διαβάζω ... Εάν μπορεί κάποιος να μου πει πού ακριβώς να κινηθώ (διευθύνσεις δεν είναι εύκολο γιατί είμαι άσχετος  :grin:  και να μου πει αν υπάρχει γαμηστρώνας εκεί κοντά  και τί ώρα θα βρω κοπελιές διότι θα βρεθώ Αθήνα για 2 μερούλες να βγάλω κανα κασέρι  :fuck1: ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ   :grin:

Πήγαινε ρε φίλε στα μπουρδέλα στη Φυλής που είναι και δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού να είσαι σίγουρος, τί θέλεις να μπλέξεις με το καλντερίμι; Θα κάνεις καμιά μαλακία μη γνωρίζοντας πώς να κινηθείς και θα τρέχεις μετά, άσε που απ' τη στιγμή που δεν ξέρεις τί παίζει στις πιάτσες κατά 95% θα αποτύχεις... Τέλος πάντων άκουσέ με πώς θα πας στο τρίγωνο: Θα κατέβεις με τον ηλεκτρικό στην Ομόνοια. Απ' την Ομόνοια ξεκινάει ένας μεγάλος δρόμος που λέγεται 3ης Σεπτεμβρίου, δίπλα ακριβώς απ' το μεγάλο κτίριο του Hondos Center. Παίρνεις αυτόν το δρόμο περπατώντας στο αριστερό πεζοδρόμιο και στρίβεις ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, οδός Χαλκοκονδύλη. Μετά από καμιά 50αριά μέτρα ο δρόμος αυτός καταλήγει σε μια μικρή πλατεία. Θα δεις ένα τριγωνικό πεζοδρόμιο με ένα περίπτερο πάνω στη γωνία. Εκεί κάνουν πιάτσα τα περισσότερα τεμάχια. Λίγο δεξιότερα απ' το περίπτερο είναι ένα ξενοδοχείο το Hotel Elyssium, εκεί θα σε οδηγήσει η κοπέλα που θα διαλέξεις. Όσο για τις ώρες που θα τις βρεις καλύτερα να πας πρωινή ή μεσημεριανή ώρα και σίγουρα όχι μετά τις 7:00 - 8:00 το βράδυ, εκείνη την ώρα φεύγουν και οι τελευταίες καλές και μένουν μόνο σαπάκια, μπάζα και πρεζούδες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πέρασμα απ' τη γνωστή διαδρομή με το αμάξι απόψε κατά τις 12:00 το βράδυ. Νέκρα γενικώς στους δρόμους και ως εκ τούτου ούτε μία πουτάνα ΠΟΥΘΕΝΑ με εξαίρεση δυο ώριμες ψηλά στη Σόλωνος στο ύψος του Χημείου (οι οποίες μπορεί να ήταν και τραβέλια, δεν είδα καλά) και κανα δυο πρεζάκια στη Σωκράτους.

tzortzhs22

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Womanaholic να σαι καλά συναγωνιστή ...με κατατόπισες άπταιστα ...τώρα όσο για αυτό που μου είπες στην αρχή με ταρακούνισε ίσως δεν μπορώ να κινιθώ σε τέτοιυς χώρους θα κάνω μπάμ οτι δεν ξέρω ...πάντως να σαι καλά

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πέρασμα απ' τη γνωστή διαδρομή με το αμάξι απόψε κατά τις 12:00 το βράδυ. Νέκρα γενικώς στους δρόμους και ως εκ τούτου ούτε μία πουτάνα ΠΟΥΘΕΝΑ με εξαίρεση δυο ώριμες ψηλά στη Σόλωνος στο ύψος του Χημείου (οι οποίες μπορεί να ήταν και τραβέλια, δεν είδα καλά) και κανα δυο πρεζάκια στη Σωκράτους.
Αφου δεν τις γαμας ρε μαλακα για αυτο φυγανε.Πας και κοιτας σαν χανος και δεν σπρωχνεις.τι να κατσουν να κανουν.και εμαθα οτι εισαι και 30 χρονων. :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπέρα συναγωνιστές άν διαθέσεται λίγο χρόνο να με κατατοπίσεται θα σας είμαι ευγνώμων...Γέννημα μ θρέμα επαρχιακής πόλης δεν τυνχάνει να ξέρω πολλά απο αθήνα συγκεκριμένα 4-5 φορές εχω πάει ...Διαβάζω πόστ και προσπαθώ να βγάλω άκρη για το που υπάρχουν πιάτσες στην αθήνα ...για ένα τρίγωνο διαβάζω ...άν μπορεί κάποιος να μου πεί πού ακριβώς να κινιθώ (διεύθυνσεις ν ειναι εύκολο γιατι είμαι ασχετος  :grin:  και να μου πεί αν υπάρχει γαμιστρώνας εκεί κοντα  και τι ώρα θα βρώ κοπελιές διότι θα βρεθώ α8ήνα για 2 μερούλες να βγάλω κανα κασέρι  :fuck1: ) Ευχαριστώ εκ των προταίρων ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ   :grin:

Συνημμένα

• trigwno.jpg
    trigwno.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 33

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αφου δεν τις γαμας ρε μαλακα για αυτο φυγανε.Πας και κοιτας σαν χανος και δεν σπρωχνεις.τι να κατσουν να κανουν.και εμαθα οτι εισαι και 30 χρονων. :S
Γιατί μιλάς έτσι άσχημα στον τύπο Womanaholic,ψηλέ μου; :S

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Womanaholic να σαι καλά συναγωνιστή ...με κατατόπισες άπταιστα ...τώρα όσο για αυτό που μου είπες στην αρχή με ταρακούνισε ίσως δεν μπορώ να κινιθώ σε τέτοιυς χώρους θα κάνω μπάμ οτι δεν ξέρω ...πάντως να σαι καλά

:thumbsup: Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου συμβεί κάτι απλά μπορεί να γίνει καμιά μαλακία με τα λεφτά, να καταλάβει η άλλη ότι είσαι από επαρχία και δεν ξέρεις τα κόλπα και να προσπαθήσει να σε κοροϊδέψει ή να σε κλέψει κ.λπ. Αν έμενες Αθήνα δε θα σου έλεγα να μην πας αλλά αφού είσαι από επαρχία και θέλεις να ξεχαρμανιάσεις τις λίγες μέρες που θα είσαι Αθήνα καλύτερα να πας στα σίγουρα (μπουρδέλα κ.λπ.) Εκτός αν θέλεις απαραιτήτως κάτι πολύ βρώμικο γιατί σε εξιτάρει η φάση οπότε πάω πάσο... Τέλος πάντων για ό,τι θελήσεις τελικά στείλε pm να σε κατατοπίσω, μόνο για cgs δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να ψάχνεις ούτως ή άλλως κάτι τέτοιο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Το έχω ξαναπεί τουλάχιστον άλλες δυο φορές εδώ μέσα πως γενικά δεν είμαι fan του καλντεριμιτζίδικου, με καβλώνει η φάση αλλά δεν μπορώ την ξεπέτα και αυτός είναι ο λόγος που έχω τσιμπήσει κοπέλα από πιάτσα μόνο 2-3 φορές. Παρ' όλ' αυτά δε νομίζω ότι ενοχλώ κανέναν με το να βρίσκω χαβαλεδιάρικο το σουλάτσο στις πουτανόπιατσες, πόσο μάλλον που ενημερώνω κιόλας μετά εδώ αν δω κανένα καλό κομμάτι. Όσο για το ότι είμαι σχεδόν 30 χρονών δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το αναφέρεις. Επίσης ο λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω είναι όχι για να ευχαριστήσω εσένα που σε γράφω στ' αρχίδια μου, αλλά για να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους άλλους συναγωνιστές.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ(ΜΠΑΖΑ,ΠΡΕΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ)!!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ Η ''AOURA''ΕΦΥΓΕ ΄'....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τον σφιχτη τον μπιλη τον ειδες εκει με τον δεσμο του? :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ(ΜΠΑΖΑ,ΠΡΕΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ)!!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ Η ''AOURA''ΕΦΥΓΕ ΄'....
Εφυγε η ΑΟΥΡΑ,ε οχι...που πηγε το βρωμομουνο,πως μας παραταει ετσι :headbang: :2funny: :2funny:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕ ΕΙΧΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...λιλη ,μιμα, καρμεν,αουριτσα ,ελεος ρε παιδια ,γιατι τετοιο προμοταρισμα ,φιρμες τις εχετε κανει ,υπαρχουν τοσος ανωνυμες ιεροδουλες στο τριγωνο και οχι ξεπετες βεβαια ,τριγωνο και παλι τριγωνο ,νο μπουρδελα ,δε θα παρω ,ευχαριστω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom