Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα πριν καμια ωρα
μονο 4-5 μαυρακια στο λητω
ουτε ρουμανακια
ουτε ζακια

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Ρε παιδια εδω και καποιους μηνες στην οδο Τσαλδαρη (κοντα στο Γκαζι για οποιον ξερει) λιγο πριν τη γεφυρα κανει πιατσα απο τις 9 ενα αρκετα καλο καβλακι απ'οτι εχω δει. Γνωριζει κανεις τιποτα;
δωσε ποιο λεπτομεριες οταν λες Τσαλδαρη εννοεις τη Χαμοστερνας η' τη Πειραιως?που λεγοντε και τσαλδαρη και ποιο ρευμα?

Επισκέπτης
Σελιδα 666 στις πουτανόπιατσες!
Παιδια στην Σωκρατους εχει ακομα αραπίνες ή οχι?
Και αν ναι, ξερουμε τιμές?
Το 2009 που ειχα παρει μια θυμάμαι,έπαιρναν 40 ευρώ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

35 για να είμαστε ακριβείς.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
συναγωνιστες γειασας.πριν κανα δυωρο περασα απο τριγωνο και παρα την αρχικη απογοήτευση γιατι έβλεπα μόνο μπάζα να σου και δυο καλα μωρακια!Η μια καστανη μετα ροζ ρουχα ειχε πολυ ωραιο προσωπο  και καλο σωματακι .Η δευτερη μια petite πιτσιρικα μελαχρινη με  ομορφο-προστυχο προσωπο καιπολυ αδυνατο κορμακι και τα μαλλια προς τα πισω με τρέλανε δυστηχως ομως την προλαβε συναγωνιστης και όταν βγήκε απο lito πηγε σε μια καφετέρια που την περιμενε ο νταβατζης της και καθισαν για καφε .κατα πασα πιθανοτητα ρουμανακι τυπου  ΑΟΥΡΑΣ-ΝΤΕΝΙΣΣΑΣ(Οποιος θυμαται).Έχει κάποιος περισσ περισσοτερες πληροφοριες γιατι σκεφτομαι αυριο να την πάρω!

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
δωσε ποιο λεπτομεριες οταν λες Τσαλδαρη εννοεις τη Χαμοστερνας η' τη Πειραιως?που λεγοντε και τσαλδαρη και ποιο ρευμα?

Χαμοστερνας για να πας για Γκαζι. Περνας απο κατω τη γεφυρα και οταν βγαινεις αριστερα κανει πιατσα η συγκεκριμενη. Χθες που περασα κατα τις 4 το πρωι δεν ηταν εκει και γενικα δεν ειναι εκει τετοιες ωρες. Απο τις 9 το βραδυ αρχιζει οποτε μαλλον κατα τις 1-2 θα φευγει...Σκεφτομαι να το παρω φαινεται αρκετα καλο...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αχχχχχχχ 2009 πσσσσσσσ,στα τελειωματα της πιατσας,οχι τυπε δεν εχει πια εκει στο γνωστο σημειο δημαρχειο αθηνας αραπινες,
τωρα αμα θελεις καμμια αν θα πετυχεις εκει καπποδ-αριστοτελους,και αυτα οχι πολλα κομματια,αντε και καμμια φορα επι της πατησιων,εκεινο το τσουρμο που θυμασαι απο καυλιαρικο βρωμικο μαυρο μουνακι δεν εχει γενικα..

Συνημμένα

• ;1.jpg
    ;1.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 17

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
συναγωνιστες γειασας.πριν κανα δυωρο περασα απο τριγωνο και παρα την αρχικη απογοήτευση γιατι έβλεπα μόνο μπάζα να σου και δυο καλα μωρακια!Η μια καστανη μετα ροζ ρουχα ειχε πολυ ωραιο προσωπο  και καλο σωματακι .Η δευτερη μια petite πιτσιρικα μελαχρινη με  ομορφο-προστυχο προσωπο καιπολυ αδυνατο κορμακι και τα μαλλια προς τα πισω με τρέλανε δυστηχως ομως την προλαβε συναγωνιστης και όταν βγήκε απο lito πηγε σε μια καφετέρια που την περιμενε ο νταβατζης της και καθισαν για καφε .κατα πασα πιθανοτητα ρουμανακι τυπου  ΑΟΥΡΑΣ-ΝΤΕΝΙΣΣΑΣ(Οποιος θυμαται).Έχει κάποιος περισσ περισσοτερες πληροφοριες γιατι σκεφτομαι αυριο να την πάρω!

Ναταλία, δηλώνει αλβανίς 21 ετών,  20 + 10 το χοτέλι ....  με 50 δίδει κουλούρι λέει... πολύ αδύνατη, συμπαθής θα έλεγα...

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Χαμοστερνας για να πας για Γκαζι. Περνας απο κατω τη γεφυρα και οταν βγαινεις αριστερα κανει πιατσα η συγκεκριμενη. Χθες που περασα κατα τις 4 το πρωι δεν ηταν εκει και γενικα δεν ειναι εκει τετοιες ωρες. Απο τις 9 το βραδυ αρχιζει οποτε μαλλον κατα τις 1-2 θα φευγει...Σκεφτομαι να το παρω φαινεται αρκετα καλο...

πέρυσι τέτοια εποχή στο ίδιο σημείο ήτανε η "Ολια" (νεαρά, μελαχροινή, 20 ή 30 με κουλούρι)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
κυριακατικη βολτα στο τριγωνο και περιξ να θαυμσω και γιατι ΄΄οχι να δοκιμασω τα νεα πορνιδια.... συζητηση με ενα απο αυτα που ηταν απο τα πιο καλα..... με πλησιαζει και μου λεει....παμε χοτελ? λεω πόσο παιρνεις? 25. και της λεω επειδη δεν γουσταρω τα χοτελια να ερθει σπιτι....δεν λεει οχι.... και μου απανταει....150....λεω τι ειναι αυτο και μου δειχνει με το χερι 1...λεω τι μια ωρα? οχι μου λεει μια φορα....ΕΛΕΟΣ πατσαβουρες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κυριακατικη βολτα στο τριγωνο και περιξ να θαυμσω και γιατι ΄΄οχι να δοκιμασω τα νεα πορνιδια.... συζητηση με ενα απο αυτα που ηταν απο τα πιο καλα..... με πλησιαζει και μου λεει....παμε χοτελ? λεω πόσο παιρνεις? 25. και της λεω επειδη δεν γουσταρω τα χοτελια να ερθει σπιτι....δεν λεει οχι.... και μου απανταει....150....λεω τι ειναι αυτο και μου δειχνει με το χερι 1...λεω τι μια ωρα? οχι μου λεει μια φορα....ΕΛΕΟΣ πατσαβουρες
Πες της και εσυ παρε 20 και πηγαινε την σε ενα πορνοχοτελ απο εκει,να ισιωσεις....τι το θελεις το σπιτι..

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
πέρυσι τέτοια εποχή στο ίδιο σημείο ήτανε η "Ολια" (νεαρά, μελαχροινή, 20 ή 30 με κουλούρι)
η ολια σταθερη ειναι παντα απο 22:00 περπου και μετα...οσο για το αλλο το μελαχρινακι που ανεφερε συναγωνιστης αν ειναι η ιδια που ειχα τιμησει προ διμηνου αν θυμαμαι καλα μιλαμε για ρουμανακι 23-26 πετιτ μικρο βυζακι καλο κορμακι και με 25 κανει παιχνιδι...δεν ξερω αν κανει φουλ οπως η ολια αλλα για δοκιμη καλη ειναι...μετα ειναι τι γουστα εχει ο καθενας...α και κατεβενει απο νωρις με το που νυχτωσει...

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
αχχχχχχχ 2009 πσσσσσσσ,στα τελειωματα της πιατσας,οχι τυπε δεν εχει πια εκει στο γνωστο σημειο δημαρχειο αθηνας αραπινες,
τωρα αμα θελεις καμμια αν θα πετυχεις εκει καπποδ-αριστοτελους,και αυτα οχι πολλα κομματια,αντε και καμμια φορα επι της πατησιων,εκεινο το τσουρμο που θυμασαι απο καυλιαρικο βρωμικο μαυρο μουνακι δεν εχει γενικα..
Αχ πάνε εκεινες οι εποχές τι μου θυμίσατε τώρα,επόχες που αρπάζονταν πάνω στα καπώ των αυτοκινήτων σαν σε ρινγκ και μετά η τυχερή που διάλεγε ο πελάτης του ανταπεδιδε με ολα της τα όπλα  :)

Συνημμένα

• 672_1000.jpg
    672_1000.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 195792.jpg
    195792.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 17

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μην σου κανει εντυπωση να τα εχει δωσει κανα κοροιδο τυπε

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
Επι τη ευκαιρία,παικτες, υπάρχει περίπτωση να βρω στο τρίγωνο κανα ντουετάκι για καλό λεσβιακό?παίζει τίποτα ή μόνο αρπάζονται μαλλι με μαλλί για τους πελάτες και τα σημεία?
Χμ και κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο άσχημο αλλά μετά ο νταβας σε έχει επικηρύξει  :knuppel: οποτε κάτι σοφτ, φιλάκια χάδια και γλυφομούνι φυσικά  :sunglasses:
Ευχαριστώ για πιθανή βοήθεια, δεκτά και κοροιδευτικά σχόλια  :2funny:

Συνημμένα

• 7531691-0.jpg
    7531691-0.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 860_160.jpg
    860_160.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επι τη ευκαιρία,παικτες, υπάρχει περίπτωση να βρω στο τρίγωνο κανα ντουετάκι για καλό λεσβιακό?παίζει τίποτα ή μόνο αρπάζονται μαλλι με μαλλί?
Χμ και κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο άσχημο αλλά μετά ο νταβας σε έχει επικηρύξει  :knuppel: οποτε κάτι σοφτ, φιλάκια χάδια και γλυφομούνι φυσικά  :sunglasses:
Ευχαριστώ για πιθανή βοήθεια, δεκτά και κοροιδευτικά σχόλια  :2funny:
οι μαυρες το κανουν σιγουρα τυπε
το διαφημιζουν οταν στην πεφτουν κιολας
αλλα και οι αλλες δεν βλεπω τον λογο να μην το κανουν
λεφτα ναχεις

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
Ευχαριστω τύπε, καλά τα call girl απο Τσεχία μεσω Βουκουρεστίου και Τιράννων αλλα οσο μπορουμε με λιγότερα τόσο το καλυτερο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
τωρα αμα θελεις καμμια αν θα πετυχεις εκει καπποδ-αριστοτελους,και αυτα οχι πολλα κομματια,αντε και καμμια φορα επι της πατησιων,εκεινο το τσουρμο που θυμασαι απο καυλιαρικο βρωμικο μαυρο μουνακι δεν υπαρχει γενικα..

Αξέχαστο εκείνο το τσούρμο που συναντούσες στη Σωκράτους...

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
η ολια σταθερη ειναι παντα απο 22:00 περπου και μετα...οσο για το αλλο το μελαχρινακι που ανεφερε συναγωνιστης αν ειναι η ιδια που ειχα τιμησει προ διμηνου αν θυμαμαι καλα μιλαμε για ρουμανακι 23-26 πετιτ μικρο βυζακι καλο κορμακι και με 25 κανει παιχνιδι...δεν ξερω αν κανει φουλ οπως η ολια αλλα για δοκιμη καλη ειναι...μετα ειναι τι γουστα εχει ο καθενας...α και κατεβενει απο νωρις με το που νυχτωσει...
το συγκεκριμενο ειναι αλβανακι και κανει παιχνιδι φουλ με 30! μην δινετε περισσοτερα και χαλαμε  την πιατσα! προσοχη ομως γιατι ο νταβας της ειναι παντα στο παρκιν που πηγαινει! δεν εννοχλει φυσικα αλλα να εχουμε και το νου μας!!!!!!!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Πριν λίγο με το λεπτό μελαχρινό αλβανακι ονόματι Ναταλία.Καλουτσικο αλλα ακριβο 30+10 χοτελ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom