Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εισαι αρχοντας!!!με εφτιαξες!!πρεπει να βγω για κηνυγι!!

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θελω να το δαγκωσω και...!!γ!$%#% ειμαι γραφειο και δουλευω και καλα... :sunglasses:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
...τι να σου πω εγω ? εσυ τα ξερεις καλυτερα απο μενα αφου εγινες τιμημενος με μολις 929 ποστ  :think:  :think:  :think:...

Τώρα μάλιστα.
Με αποστόμωσες!

Αλλά για την ταμπακιέρα πάλι τίποτα.

Μάλλον, έγινα "τιμημένος" κάνοντας αναφορές από το μέτωπο.
Και δεν έριχνα ανώφελα και κενά σχόλια, δεξιά και αριστερά.

Οπότε, για το θέμα μας και το νήμα μας, έχεις να μας πληροφορίσεις για κάτι?

Υ.Γ.: Αν κομπλάρεις από τα "αστέρια" μου και γιαυτό δεν γράφεις κάτι ουσιώδες, πες το μου να στα χαρίσω . . . ..

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα μάλιστα.
Με αποστόμωσες!

Αλλά για την ταμπακιέρα πάλι τίποτα.

Μάλλον, έγινα "τιμημένος" κάνοντας αναφορές από το μέτωπο.
Και δεν έριχνα ανώφελα και κενά σχόλια, δεξιά και αριστερά.

Οπότε, για το θέμα μας και το νήμα μας, έχεις να μας πληροφορίσεις για κάτι?

Υ.Γ.: Αν κομπλάρεις από τα "αστέρια" μου και γιαυτό δεν γράφεις κάτι ουσιώδες, πες το μου να στα χαρίσω . . . ..
...μπραβο ρε μεγαλε ! δεν υπαρχει ταμπακιερα ,τα αστερια σου τα γραφω στα παλια μου τα αντιντας ,δεν ειμαι προμοτορας ουτε νταβατσης να διαφημηζω συγκεκριμενες πουτανες ,το μονο που εχω να σε πληροφορησω ειναι οτι εισαι μεγαλο νουμερο...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
...μπραβο ρε μεγαλε ! δεν υπαρχει ταμπακιερα ,τα αστερια σου τα γραφω στα παλια μου τα αντιντας ,δεν ειμαι προμοτορας ουτε νταβατσης να διαφημηζω συγκεκριμενες πουτανες ,το μονο που εχω να σε πληροφορησω ειναι οτι εισαι μεγαλο νουμερο...
......... Ειρήνη Ημίν...........

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Μα, αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα, αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος αυτού του σάιτ και αυτού του νήματος.

Αφού δεν θες να μοιραστείς πληροφορίες μαζί μας, τότε γιατί είσαι εδώ και μας ζαλίζεις τα παπάρια?

Επισκέπτης
περασα πριν λιγο ολη την παραλιακη..ειδα αρκετα καλα τεμαχια στο υψος του οτελ Ποσειδων και λιγο πιο κατω στην διασταυρωση με Αμφιθεας στο ρευμα προς Αθηνα..μαζευονται αρκετα νωριτερα τωρα που ανοιγει ο καιρος..

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Μα, αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα, αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος αυτού του σάιτ και αυτού του νήματος.

Αφού δεν θες να μοιραστείς πληροφορίες μαζί μας, τότε γιατί είσαι εδώ και μας ζαλίζεις τα παπάρια?
...ποια παπαρια ? δεν διαθετεις απ αυτα ,τι πληροφοριες να γραψω απ το τργωνο, οπου τα βραδια που κατεβαινω μονο κατι πρεζακια εκδιδονται και κατι μαυρουλες που τις αποφευγω ,δεν καταλαβαινω ομως αφου εως τωρα δε ειχες ποστ στο συγκεκριμενο νημα τι σ επιασε ξαφνικα και ζητας πληροφοριες για το τριγωνο, πηγαινε σε κανα μπουρδελλο  να ξεχαρμανιασεις και να στανιαρεις ,να βρεις την υγεια σου ,εγω δεν παω σε μπουρδελα...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
...λιλη ,μιμα, καρμεν,αουριτσα ,ελεος ρε παιδια ,γιατι τετοιο προμοταρισμα ,φιρμες τις εχετε κανει ,υπαρχουν τοσος ανωνυμες ιεροδουλες στο τριγωνο και οχι ξεπετες βεβαια ,τριγωνο και παλι τριγωνο ,νο μπουρδελα ,δε θα παρω ,ευχαριστω...

Ίσως, να έχεις δίκιο τελικά. . . . . .

Αν το καλο-σκεφτείς, με το να αναφέρεις τα ονόματα των Ιεροδούλων και να σχολιάσεις τις υπηρεσίες τους, είναι μια μορφή διαφήμισης.
Αλλά και πάλι, επαναλαμβάνω ότι ο ρόλος του σάιτ και του νήματος είναι ακριβώς αυτός.
Να γνωστοποιούνται οι φιλότιμες κοπέλες . . . .

Τώρα, αν κάποιος άλλος, μπήκε εδώ μέσα με τον δικό σου λογαριασμό και έγραψε τα ανωτέρω (που σημαίνει ότι έχεις πάει με κάποιες, αλλά πληροφορίες γιοκ ! ), τότε ειλικρινά να φωνάξουμε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος . . ..   :police:

Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν προσφέρεις τίποτα εδώ μέσα.  :argue:

Καλή συνέχεια.

Φιλάκια
:-*

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Ίσως, να έχεις δίκιο τελικά. . . . . .

Αν το καλο-σκεφτείς, με το να αναφέρεις τα ονόματα των Ιεροδούλων και να σχολιάσεις τις υπηρεσίες τους, είναι μια μορφή διαφήμισης.
Αλλά και πάλι, επαναλαμβάνω ότι ο ρόλος του σάιτ και του νήματος είναι ακριβώς αυτός.
Να γνωστοποιούνται οι φιλότιμες κοπέλες . . . .

Τώρα, αν κάποιος άλλος, μπήκε εδώ μέσα με τον δικό σου λογαριασμό και έγραψε τα ανωτέρω (που σημαίνει ότι έχεις πάει με κάποιες, αλλά πληροφορίες γιοκ ! ), τότε ειλικρινά να φωνάξουμε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος . . ..   :police:

Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν προσφέρεις τίποτα εδώ μέσα.  :argue:

Καλή συνέχεια.

Φιλάκια
:-*
...ολες αυτες (λιλη ,καρμεν κ.λ.π.) ουτε που τις ξερω ,εξαλλου δε ρωταω ποτε ονοματα τις κοπελες που παιρνω ,αλλα  παντα κινουμαι με το ενστικτο μου στην επιλογη κοπελας, αυτες ολες που πιατσαρουν εξω απ το ελυσιουμ μου φαινονται ξεπετες ,μπορει να κανω και λαθος ,εσυ που εισαι και τιμημενος να ρωτας πληροφοριες απο μενα ειναι το λιγοτερο παραξενο ,γιατι δε ρωτας τα αλλα παιδια που τις ξερουν καλα να σε κατατοπισουν ,δεν καταλαβαινω τι ειδους λαγο πα' να βγαλεις...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
...ολες αυτες (λιλη ,καρμεν κ.λ.π.) ουτε που τις ξερω ,εξαλλου δε ρωταω ποτε ονοματα τις κοπελες που παιρνω ,αλλα  παντα κινουμαι με το ενστικτο μου στην επιλογη κοπελας, αυτες ολες που πιατσαρουν εξω απ το ελυσιουμ μου φαινονται ξεπετες ,μπορει να κανω και λαθος ,εσυ που εισαι και τιμημενος να ρωτας πληροφοριες απο μενα ειναι το λιγοτερο παραξενο ,γιατι δε ρωτας τα αλλα παιδια που τις ξερουν καλα να σε κατατοπισουν ,δεν καταλαβαινω τι ειδους λαγο πα' να βγαλεις...

Έχουμε θέμα επικοινωνίας τελικά . . .

Πάμε ξανά από την αρχή.

α) Εδώ είναι ένα νήμα που δημοσιεύει & σχολιάζει τις υπηρεσίες των Ιερόδουλων
β) Διάφοροι Συναγωνιστές, μαζί με την καύλα & το χόμπι τους, δοκιμάζουν κάποιες και ανταλλάσσουν εμπειρίες και πληροφορίες για να δοκιμάσουν ή να αποφύγουν άλλοι.
γ) Αφού πάς που πας, και αφού είσαι μέλος εδώ μέσα, δεν το βρίσκεις κάπως πιο "συναδελφικό" να μας προτείνεις καμιά κοπέλα?
δ) Δηλαδή, εδώ μπαίνεις μόνο για χαβαλέ? Δεν επωφελείσαι και εσύ από αυτά που γράφονται από άλλους?
ε) Εσύ ΔΕΝ θέλεις να συνεισφέρεις ?
στ) Γιατί εγώ είμαι παντογνώστης? Δίνω και παίρνω πληροφορίες. Γιαυτό είμαι εδώ. Τόσο απλά. Κανένας "λαγός", καμιά "εμπάθεια". . . .
ζ) Απλά βλέπω που κράζεις Μίμες/Αούρες/ . . . . , καθώς και προμότορες/αγαπούληδες, αλλά δεν λές ποια θεωρείς αξιόλογη να την πάρουμε και εμείς!

Αυτά.
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός.

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες μηπως ξερει κανενας τιποτα το ενδιαφερον στη Ζακυνθο που προκειται να παω σε κανα 15νθημερο?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Έχουμε θέμα επικοινωνίας τελικά . . .

Πάμε ξανά από την αρχή.

α) Εδώ είναι ένα νήμα που δημοσιεύει & σχολιάζει τις υπηρεσίες των Ιερόδουλων
β) Διάφοροι Συναγωνιστές, μαζί με την καύλα & το χόμπι τους, δοκιμάζουν κάποιες και ανταλλάσσουν εμπειρίες και πληροφορίες για να δοκιμάσουν ή να αποφύγουν άλλοι.
γ) Αφού πάς που πας, και αφού είσαι μέλος εδώ μέσα, δεν το βρίσκεις κάπως πιο "συναδελφικό" να μας προτείνεις καμιά κοπέλα?
δ) Δηλαδή, εδώ μπαίνεις μόνο για χαβαλέ? Δεν επωφελείσαι και εσύ από αυτά που γράφονται από άλλους?
ε) Εσύ ΔΕΝ θέλεις να συνεισφέρεις ?
στ) Γιατί εγώ είμαι παντογνώστης? Δίνω και παίρνω πληροφορίες. Γιαυτό είμαι εδώ. Τόσο απλά. Κανένας "λαγός", καμιά "εμπάθεια". . . .
ζ) Απλά βλέπω που κράζεις Μίμες/Αούρες/ . . . . , καθώς και προμότορες/αγαπούληδες, αλλά δεν λές ποια θεωρείς αξιόλογη να την πάρουμε και εμείς!

Αυτά.
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός.
...δεν ειμαι εναντιον στο να συνεισφερω ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις να ζητας πληροφοριες ειδικα απο εμενα ,εγω δεν το επαιξα "περπατημενος", δηλαδη τι θα βγει αν σου πω 2-3 ονοματα ? θα βγεις στη γυρα και θα ρωτας για να βρεις την ταδε ιεροδουλη ? αφου το ξερεις οτι στο πεζοδρομιο ειναι διαφορετικα τα πραγματα απ' οτι στο μπουρδελο που ξερεις πανω κατω ποιες δουλευουν ,εγω κατεβαινω κανω 2-3 βολτες κι αν μου κανει "κλικ" καποια την παιρνω ,ονοματα δε ρωταω αν μου το πει απο μονη της ο.κ. ,αυτες τις 2-3 τις κραζω γιατι ειναι οι μοναδικες που εχουν αναφερθει επανηλειμενα εδω μεσα σε σημειο να γενουν υποψιες ειδικα μαλιστα αφου ζητουν και 30 -50 ευρω , οταν ολες οι αλλες παιρνουν 15-20 ...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
...δεν ειμαι εναντιον στο να συνεισφερω ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις να ζητας πληροφοριες ειδικα απο εμενα ,εγω δεν το επαιξα "περπατημενος", δηλαδη τι θα βγει αν σου πω 2-3 ονοματα ? θα βγεις στη γυρα και θα ρωτας για να βρεις την ταδε ιεροδουλη ? αφου το ξερεις οτι στο πεζοδρομιο ειναι διαφορετικα τα πραγματα απ' οτι στο μπουρδελο που ξερεις πανω κατω ποιες δουλευουν ,εγω κατεβαινω κανω 2-3 βολτες κι αν μου κανει "κλικ" καποια την παιρνω ,ονοματα δε ρωταω αν μου το πει απο μονη της ο.κ. ,αυτες τις 2-3 τις κραζω γιατι ειναι οι μοναδικες που εχουν αναφερθει επανηλειμενα εδω μεσα σε σημειο να γενουν υποψιες ειδικα μαλιστα αφου ζητουν και 30 -50 ευρω , οταν ολες οι αλλες παιρνουν 15-20 ...

ο.κ.
Δεν το συνεχίζω άλλο.
Έτσι κι αλλιώς, ήσουν αρκετά κατατοπιστικός: όλοι οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες δλδ που λέμε ονόματα εδώ μέσα.
Οπότε είναι άχρηστο να μας περιγράψεις (έστω) ποιές να αποφεύγουμε ή ποιές να προτιμούμε.

Καλή συνέχεια.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ο.κ.
Δεν το συνεχίζω άλλο.
Έτσι κι αλλιώς, ήσουν αρκετά κατατοπιστικός: όλοι οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες δλδ που λέμε ονόματα εδώ μέσα.
Οπότε είναι άχρηστο να μας περιγράψεις (έστω) ποιές να αποφεύγουμε ή ποιές να προτιμούμε.

Καλή συνέχεια.
ποιές να αποφεύγουμε ή ποιές να προτιμούμε.

Ειναι και θεμα γουστου, του καθενος μας !!!  ;) ;) ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ποιές να αποφεύγουμε ή ποιές να προτιμούμε.

Ειναι και θεμα γουστου, του καθενος μας !!!  ;) ;) ;)

Άλλο θέμα αυτό.
Καλό όμως είναι να ξέρω ότι αυτή με το όνομα τάδε ή αυτή που κάνει πιάτσα εκεί και έχει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ξεπέτα, είναι βρωμιάρα, είναι άρρωστη, είναι πρεζάκι, έχει ΣΜΝ,  . . . . . .

Και ναι, είναι γεγονός ότι ο κόσμος ρωτάει το όνομα της κοπέλας.
Και επίσης ναι, οι κοπέλες που ξέρουν ότι έχουν πέραση , δίνουν το "κανονικό" τους όνομα και δεν το αλλάζουν.

Τώρα, αν κάποιος πιστεύει τις . . . . .  του από πάνω, μεγιά του.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι μακρυγορειται τοσο πολυ. Ο καθενας πορευεται κατα πως θελει στο σαϊτ

Stories

Νέο!

Stories