Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Τώρα, αν κάποιος πιστεύει τις παπαριές του από πάνω, μεγιά του.
Ωχ το μάτι μου... Τί βλήμα είναι αυτό που προσγειώθηκε στο μάτι μου...
Τώρα, αν κάποιος πιστεύει τις παπαριές του από πάνω, μεγιά του.
Τις έιχαν μαζέψει όλες οι spirosbof + ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΣ......και τις γαμούσαν ακάποτα................ :o :o :o :o
...κανενα δεν εβρισα ,απλα μου φανηκε περιεργη η συνεχης αναφορα στο ονομα των συγκεκριμενων πορνων...Βρε κουτό, δεν ενoούσα εσένα, αλλά τον Dirty Lover. . . . . . :-
Μα ακριβώς αυτό, προσπαθώ να υπερασπίσω.
Δεν ανέχομαι κάποιος να κατηγορεί τους άλλους για προμότορες ή αγαπούληδες, μόνο και μόνο επειδή δίνουν πληροφορίες.
Ενώ εκείνος δεν μπαίνει καν στον κόπο να δώσει ούτε ένα στοιχείο που θα βοηθήσει εσάς, εμάς όλους μας . . . .
Τέλος πάντων, μαλακία που ασχολούμαι . . . . .
Στο κάτω-κάτω, εσάς έβρισε .. . . .
μετα απο 2 ωρες θαναι παλι στα ποστα τους τυπεσημερα μεσημέρι βόλτα απο τριγωνο.δυο μπατσοι μπαγλαγωσαν ολα τα κοριτσια και τις οδηγησαν στο τμημα !κριμα πηγα με καβλες να πηδήξω το αδυνατο αλβανακι...
Κουβέντα να γίνεται τυπε δηλαδή..μετα απο 2 ωρες θαναι παλι στα ποστα τους τυπε
οι κλασσικες μαλακιες του δενδρια τυπεΚουβέντα να γίνεται τυπε δηλαδή..
Και εγώ κατα τις 11:30 μμ. πέρασα........χάλια..............περασα κατα τις 12 και μιλαμε ηταν γεματο μπατσους
δεν εχω ξαναδει τοσο πραγμα
μαζευαν οποιον ναναι
αν ηταν τοσοι πολλοι στα τρικαλα θα ειχαν πιασει τους δραπετες :S
τυπε χανιωτη πουθενα η δικια σου
αντι να ψαχνουν για κακοποιους βαλουν ολους τους μπατσους να μαζευουν πουτανεςΚαι εγώ κατα τις 11:30 μμ. πέρασα........χάλια..............
Μέχρι Λ.Αθηνών,με φάρους ήταν τα μπατσικά..........αντι να ψαχνουν για κακοποιους βαλουν ολους τους μπατσους να μαζευουν πουτανες
αντι να ψαχνουν για κακοποιους βαλουν ολους τους μπατσους να μαζευουν πουτανες
δεν εχεις και αδικο τυπεεχουν εκπαιδευτει να πιανουν κακοποιους? οι πουτανες ειναι οτι πιο ακινδυνο για να κανουν οτι δουλευουν...
δεν εχεις και αδικο τυπε
τελικα μονο η πολιτοφυλακη ειναι η λυση καλα ελεγε ο λακης
ελβετια τυπε
ηρθε η ωρα να γινουμε πολιτισμενο κρατος τυπεαπολυτε φαντασου τους Ελληνες στην Αθηνα στις 8:40 που πανε στις δουλειες τους και να εχουν νομιμα ολοι ενα Μ-16 με οβιδοβολο στη θεση του συνοδηγου.......
ηρθε η ωρα να γινουμε πολιτισμενο κρατος τυπε
οπως ελβετια αμερικη κτλ
μετα να δεις πως κοβονται οι μανουρες στον δρομο
και επειδη μιλησαμε για τον λακη++++++ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!