Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
και επειδη μιλησαμε για τον λακη
θα σου γραψω ενα απτα κορυφαια του ποστ

Δεν είναι τυχαίο που στην Άγρια Δύση
τα πρώτα κατασκευάσματα του κυρίου Colt
ονομάστηκαν PeaceMakers.

Είναι ειρηνοποιοί.
Επιβάλλουν την ειρήνη,
με το να στέλνουν τα καθίκια να αναπαυτούν ... εν ειρήνη . _

+respect!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
περασα κατα τις 12 και μιλαμε ηταν γεματο μπατσους
δεν εχω ξαναδει τοσο πραγμα
μαζευαν οποιον ναναι
αν ηταν τοσοι πολλοι στα τρικαλα θα ειχαν πιασει τους δραπετες :S
τυπε χανιωτη πουθενα η δικια σου

:rockon: :rockon: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
δεν εχεις και αδικο τυπε
τελικα μονο η πολιτοφυλακη ειναι η λυση καλα ελεγε ο λακης :rockon:

Το Λάκη πρέπει να τον μαζέψει η λαϊκή πολιτοφυλακή και να τον εκτελέσει να ξεμπερδεύουμε...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εχει κανεις καμμια νεοτερη ενημερωση απο το μετωπο''τριγωνο''?παντως αν θυμαμαι καλα πριν 3 μερες κατα τις 12 το βραδυ δεν υπηρχε εντελως τιποτα,μονο :police:

Επισκέπτης
Μαγκες εχω ευχαριστα νεα ειδικα για τους παλιους! φαινεται πως αναβιωνει η ιστορικη πιατσα της οδου Βουκουρεστιου! :rockon: περασα πριν λιγο απο κει και ειδα μια ομορφη μικρουλα γυρω στα 20-22 μικροκαμωμενη γυρω στο 1,60 μελαχροινουλα και οχι πανω απο 50-52κιλα με κοντο αγοριστικο μαλλακι. Σταματησα την ρωτησα αλλα δυστυχως δεν ειχα πολλα μπικικινια πανω μου(καταραμενη κριση) :S και ετσι δεν την τιμησα.Ζηταει 80 ευρω για μια ωρα παει μονο σε οτελ δεν κανει πρωκτικο κανει ομως ακαποτο στοματικο τελειωτικο..κανει πιατσα ακριβως στην γωνια Σολωνος και Βουκουρεστιου εξω ακριβως απο ενα καταστημα που πουλαει γυναικεια εσωρουχα πολυτελειας. Αν καποιος συναγωνιστης την τιμησει ας μας πει λεπτομερειες να ξερουμε..Απο εμφανιση παντως ειναι πολυ καλη..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαγκες εχω ευχαριστα νεα ειδικα για τους παλιους! φαινεται πως αναβιωνει η ιστορικη πιατσα της οδου Βουκουρεστιου! :rockon: περασα πριν λιγο απο κει και ειδα μια ομορφη μικρουλα γυρω στα 20-22 μικροκαμωμενη γυρω στο 1,60 μελαχροινουλα και οχι πανω απο 50-52κιλα με κοντο αγοριστικο μαλλακι. Σταματησα την ρωτησα αλλα δυστυχως δεν ειχα πολλα μπικικινια πανω μου(καταραμενη κριση) :S και ετσι δεν την τιμησα.Ζηταει 80 ευρω για μια ωρα παει μονο σε οτελ δεν κανει πρωκτικο κανει ομως ακαποτο στοματικο τελειωτικο..κανει πιατσα ακριβως στην γωνια Σολωνος και Βουκουρεστιου εξω ακριβως απο ενα καταστημα που πουλαει γυναικεια εσωρουχα πολυτελειας. Αν καποιος συναγωνιστης την τιμησει ας μας πει λεπτομερειες να ξερουμε..Απο εμφανιση παντως ειναι πολυ καλη..
Αλλοδαπή τύπε; Ζάκι; Τι; :s&m_1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Κάτσε να δεις πώς θα σχολιαστεί τώρα αυτό το post σου... Περίμενε...

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.883
Πόντοι
3.145

αλμπάνο;;;;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
πριν λιγο βολτα απο τριγωνο.Αρκετα μπαζα και δυο πολυ καλες παρουσιες.Η μια καστανη με ομορφο προσωπο και ωραιο σωματακι και ενας μουναρος ψηλη ξανθια με κοντο κατσαρο μαλι ,σωματαρα και ωραιο προσωπο με ουκρανικα χαρακτηριστικα!ξερετε κατι γι αυτην?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
πριν λιγο βολτα απο τριγωνο.Αρκετα μπαζα και δυο πολυ καλες παρουσιες.Η μια καστανη με ομορφο προσωπο και ωραιο σωματακι και ενας μουναρος ψηλη ξανθια με κοντο κατσαρο μαλι ,σωματαρα και ωραιο προσωπο με ουκρανικα χαρακτηριστικα!ξερετε κατι γι αυτην?

???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
80 ευρω+το χοτελι τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μολις γυρισα απο τριγωνο τυποι
ειχε πολυ μπατσαρια αλλα δεν μαζευαν τις κοπελες οποτε δεν ειχαν προβλημα να πιατσαρουν
τα μαυρακια μολις ειχαν αρχισει να ερχονται
απο γκρανια και μιλφονια λιγα πραγματα
ειχε πολλες νεαρες ομως
ρουμανες και λοιπα
μπροστα απτο χοτελι στην σατωβριανδου ειχε και 2 γυφτισσες με την παραδοσιακη φορεσια τους για οσους την εχουν δει γλετσος στους ψιθυρους καρδιας :tooth:
ειχε επισης και 3-4 νεαρες ινδες
και τα κλασσικα πρεζακια
χαλκοκονδυλη και 3ης σεπτεμβριου ηταν 2 μιλφ,ρουμανες σιγουρα
μια με μακρια μαυρα μαλλια και μια με κοντο ξανθο που εκαναν πιατσα και 1 μετρο πιο διπλα ηταν οι αντρες τους με τα παιδια τους αγκαλια :o
τυπε χανιωτη στο ιδιο σημειο η δικια σου ειχε αραξει στο εδαφος και κοιμοταν
υστερα απτην μεσημεριανη κουβεντα στο θρεντ με την κορεα καυλωσα και πηγα για καμια κιτρινιαρα
μονο την γουκι βρηκα αλλα δεν την πηρα αφου δεν ειναι απτις αγαπημενες μου κινεζες
λογω των λιγοστων για τα γουστα μου επιλογων πηρα μια ουκρανεζα γκρανι με κοντο καστανο μαλλι
στην πιπα ζοριζεται σε σημειο να της ερθει εμετος,δακρυζει και βγαζει μυξες πανω στον πουτσο
αλλα δεν παραδιδει την μαχη μεχρι να ικανοποιησει τον πελατη
εχει και ελαφρα δυσμορφια στα 2 πελματα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελπιζω τωρα με την κριση να ερθει νεο αιμα απο γκρανια γιατι οσες εχει τις εχουμε καταγαμησει :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom