Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μολις γυρισα απο τριγωνο τυποι
ειχε πολυ μπατσαρια αλλα δεν μαζευαν τις κοπελες οποτε δεν ειχαν προβλημα να πιατσαρουν
τα μαυρακια μολις ειχαν αρχισει να ερχονται
απο γκρανια και μιλφονια λιγα πραγματα
ειχε πολλες νεαρες ομως
ρουμανες και λοιπα
μπροστα απτο χοτελι στην σατωβριανδου ειχε και 2 γυφτισσες με την παραδοσιακη φορεσια τους για οσους την εχουν δει γλετσος στους ψιθυρους καρδιας :tooth:
ειχε επισης και 3-4 νεαρες ινδες
και τα κλασσικα πρεζακια
χαλκοκονδυλη και 3ης σεπτεμβριου ηταν 2 μιλφ,ρουμανες σιγουρα
μια με μακρια μαυρα μαλλια και μια με κοντο ξανθο που εκαναν πιατσα και 1 μετρο πιο διπλα ηταν οι αντρες τους με τα παιδια τους αγκαλια :o
τυπε χανιωτη στο ιδιο σημειο η δικια σου ειχε αραξει στο εδαφος και κοιμοταν
υστερα απτην μεσημεριανη κουβεντα στο θρεντ με την κορεα καυλωσα και πηγα για καμια κιτρινιαρα
μονο την γουκι βρηκα αλλα δεν την πηρα αφου δεν ειναι απτις αγαπημενες μου κινεζες
λογω των λιγοστων για τα γουστα μου επιλογων πηρα μια ουκρανεζα γκρανι με κοντο καστανο μαλλι
στην πιπα ζοριζεται σε σημειο να της ερθει εμετος,δακρυζει και βγαζει μυξες πανω στον πουτσο
αλλα δεν παραδιδει την μαχη μεχρι να ικανοποιησει τον πελατη
εχει και ελαφρα δυσμορφια στα 2 πελματα
Είσαι εντελώς καμένος....σε πάω με 1000....πάμε να δούμε μπάσκετ τώρα...... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ειχε πολυ μπατσαρια αλλα δεν μαζευαν τις κοπελες οποτε δεν ειχαν προβλημα να πιατσαρουν
ειχε πολλες νεαρες ομως
ρουμανες και λοιπα
μπροστα απτο χοτελι στην σατωβριανδου ειχε και 2 γυφτισσες με την παραδοσιακη φορεσια τους για οσους την εχουν δει γλετσος στους ψιθυρους καρδιας :tooth:
και τα κλασσικα πρεζακια
μια με μακρια μαυρα μαλλια και μια με κοντο ξανθο που εκαναν πιατσα και 1 μετρο πιο διπλα ηταν οι αντρες τους με τα παιδια τους αγκαλια :o
υστερα απτην μεσημεριανη κουβεντα στο θρεντ με την κορεα καυλωσα και πηγα για καμια κιτρινιαρα
μονο την γουκι βρηκα αλλα δεν την πηρα αφου δεν ειναι απτις αγαπημενες μου κινεζες
λογω των λιγοστων για τα γουστα μου επιλογων πηρα μια ουκρανεζα γκρανι με κοντο καστανο μαλλι
στην πιπα ζοριζεται σε σημειο να της ερθει εμετος,δακρυζει και βγαζει μυξες πανω στον πουτσο

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.. :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
μπροστα απτο χοτελι στην σατωβριανδου ειχε και 2 γυφτισσες με την παραδοσιακη φορεσια τους για οσους την εχουν δει γκλετσος

Ποιο ξενοδοχείο είναι στη Σατωβριάνδου που κάνουν πιάτσα; Μήπως εννοείς το γνωστό στη Βερανζέρου;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
το Access δίπλα στα καφενεία ειναι..5 ευρώ για :knockinb:

Παίζεται ακόμα παιχνίδι σ' αυτό; Νομίζα ότι είχε παρακμάσει εντελώς, κανα δυο φορές που πήγα για θέατρο στο "Αγγέλων Βήμα" τώρα τελευταία και έτυχε να παρκάρω απ' έξω μόνο κάτι τραβέλια πήρε το μάτι μου να περιφέρονται.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
πάντως όταν ειχα πάει σε αυτό με ένα τεμάχιο για να ρίξω έναν πήδουλο πάιζει να έκατσα εκει με την άλλη καμιά ώρα..και όταν βγέναμε μαζί στην ρεσεψιόν δεν ειπαν κουβέντα.. :grin: :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
πάντως όταν ειχα πάει σε αυτό με ένα τεμάχιο για να ρίξω έναν πήδουλο πάιζει να έκατσα εκει με την άλλη καμιά ώρα..και όταν βγέναμε μαζί στην ρεσεψιόν δεν ειπαν κουβέντα.. :grin: :grin:

Τί να πουν ρε συ; Μήπως νομίζεις ότι χρειάζονταν το δωμάτιο και τους καθυστέρησες; Ή να σου έλεγαν "5 ευρώ είναι για ένα τέταρτο ημιδιαμονή, για μια ώρα ημιδιαμονή πληρώνεις 20 ευρώ"; :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.574
Πόντοι
12.756
ειχε πολλες νεαρες ομως
ρουμανες και λοιπα
και τα κλασσικα πρεζακια

καμια ωρα πιο νωρις να περναγα θα σε ειχα πετυχει , οντως αυτο με την μπατσαρια που λες μου εκανε και εμενα εντυπωση , σαν να μην υπηρχαν οι κοπελες , μαλλον περιμεναν να γραψουν κανενα μηχανακι που δεν εχει περασει ΚΤΕΟ ... αλλα ειναι 2 μερες τωρα που βλεπω μονο μπατσους στους δρομους..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καμια ωρα πιο νωρις να περναγα θα σε ειχα πετυχει , οντως αυτο με την μπατσαρια που λες μου εκανε και εμενα εντυπωση , σαν να μην υπηρχαν οι κοπελες , μαλλον περιμεναν να γραψουν κανενα μηχανακι που δεν εχει περασει ΚΤΕΟ ... αλλα ειναι 2 μερες τωρα που βλεπω μονο μπατσους στους δρομους..
τις προηγουμενες μερες μαζευαν και πουτανες τυπε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Τουλάχιστον αν ήταν μπατσίνες θα τις παίρναμε αυτές για ξενοδοχείο να τις ξεκωλιάσουμε, είναι και μουνάρες οι περισσότερες :grin:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Τουλάχιστον αν ήταν μπατσίνες θα τις παίρναμε αυτές για ξενοδοχείο να τις ξεκωλιάσουμε, είναι και μουνάρες οι περισσότερες :grin:
Και θα μας παρειχαν και βιτσια , καθοτι διαθετουν χειροπεδες και βουρδουλα!!!  :grin:

379152-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom