Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και θα μας παρειχαν και βιτσια , καθοτι διαθετουν χειροπεδες και βουρδουλα!!!  :grin:

379152-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1.jpg
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μαγκες εχω ευχαριστα νεα ειδικα για τους παλιους! φαινεται πως αναβιωνει η ιστορικη πιατσα της οδου Βουκουρεστιου! :rockon: περασα πριν λιγο απο κει και ειδα μια ομορφη μικρουλα γυρω στα 20-22 μικροκαμωμενη γυρω στο 1,60 μελαχροινουλα και οχι πανω απο 50-52κιλα με κοντο αγοριστικο μαλλακι. Σταματησα την ρωτησα αλλα δυστυχως δεν ειχα πολλα μπικικινια πανω μου(καταραμενη κριση) :S και ετσι δεν την τιμησα.Ζηταει 80 ευρω για μια ωρα παει μονο σε οτελ δεν κανει πρωκτικο κανει ομως ακαποτο στοματικο τελειωτικο..κανει πιατσα ακριβως στην γωνια Σολωνος και Βουκουρεστιου εξω ακριβως απο ενα καταστημα που πουλαει γυναικεια εσωρουχα πολυτελειας. Αν καποιος συναγωνιστης την τιμησει ας μας πει λεπτομερειες να ξερουμε..Απο εμφανιση παντως ειναι πολυ καλη..
80 ευρω?αυτη μαλλον πρεπει να χρεωνει την καποτα που φερει πανω της και τα βογγητα της 2 βογγητα 1 ευρω,ααααα θα μας τρελανει τελειως μηπως θελει να βγαλει κατευθειαν μηνιατικο η τυπισα  :tickedoff: :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
80 ευρω?αυτη μαλλον πρεπει να χρεωνει την καποτα που φερει πανω της και τα βογγητα της 2 βογγητα 1 ευρω,ααααα θα μας τρελανει τελειως μηπως θελει να βγαλει κατευθειαν μηνιατικο ο τυπισα  :tickedoff: :headbang:
Πες τα δικέ μου......4 μαυράκια γαμάς με αυτά τα €.............. :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.036
Πόντοι
6.515
υστερα απτην μεσημεριανη κουβεντα στο θρεντ με την κορεα καυλωσα και πηγα για καμια κιτρινιαρα
μονο την γουκι βρηκα αλλα δεν την πηρα αφου δεν ειναι απτις αγαπημενες μου κινεζες

οποτε τυπε αν αρχισει κανονικος πολεμος πρεπει να φυλαγομαστε ολοι  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
Περασμα πριν απο 20 λεπτα απο το τριγωνο , λες και εχει γινει επιστρατευση πουτανας , ουτε για δειγμα , μονο μια ξανθουλα εξω απο το ξενοδοχειο , ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους , μινι και τζην μπουφανακι ...

ΥΓ.Χανιωτη την δικια σου δεν την ειδα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περασμα πριν απο 20 λεπτα απο το τριγωνο , λες και εχει γινει επιστρατευση πουτανας , ουτε για δειγμα , μονο μια ξανθουλα εξω απο το ξενοδοχειο , ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους , μινι και τζην μπουφανακι ...

ΥΓ.Χανιωτη την δικια σου δεν την ειδα
τυπε μετα τις 8 το βραδυ αρχιζουν και σπανε
μετα τις 11 δεν βλεπεις ψυχη,μονο κανα περαστικο πρεζακι
αυτη του χανιωτη θα ειναι παλι λιαρδα σε καμια γωνια ή σε κανα χαντακι και θα κοιμαται

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
βολτα πριν καμια ωρα απο τριγωνο οπου ειδα διαφορα μπαζα με πρωτο και καλυτερο μια πολυ αδυνατη με φατσα σαν τραβελι .Στην συνεχεια βολτα απο κηφισσο (κτελ) οπου ειχε τρία κομματια δυο μετριες και μια αδυνατη ψιλη ξανθια με το όνομα γκαλίνα..μου ζητησε 30 για sex στο αμαξι και 100 για ξενοδοχειο(αν είναι δυνατον).την έχει παρει καποιος συναγωνιστης?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
βολτα πριν καμια ωρα απο τριγωνο οπου ειδα διαφορα μπαζα με πρωτο και καλυτερο μια πολυ αδυνατη με φατσα σαν τραβελι .Στην συνεχεια βολτα απο κηφισσο (κτελ) οπου ειχε τρία κομματια δυο μετριες και μια αδυνατη ψιλη ξανθια με το όνομα γκαλίνα..μου ζητησε 30 για sex στο αμαξι και 100 για ξενοδοχειο(αν είναι δυνατον).την έχει παρει καποιος συναγωνιστης?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε μετα τις 8 το βραδυ αρχιζουν και σπανε
μετα τις 11 δεν βλεπεις ψυχη,μονο κανα περαστικο πρεζακι
αυτη του χανιωτη θα ειναι παλι λιαρδα σε καμια γωνια ή σε κανα χαντακι και θα κοιμαται
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Χθες βραδυ ειχε σκουπα δεν υπηρχε τιποτα απο τις 9 και μετα..

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...οσο απομακρινεστε απο το τριγωνο ,τοσο ανεβαινουν οι τιμες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom