apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και εγω του τα εχω πει αλλα δεν καταλαβαινει :-Ξεκόλλα ρε...σου έχω πει.......... :S
και εγω του τα εχω πει αλλα δεν καταλαβαινει :-Ξεκόλλα ρε...σου έχω πει.......... :S
Στο τέλος θα μπλέξει ο φίλος μας......... :Sκαι εγω του τα εχω πει αλλα δεν καταλαβαινει :-
Και θα μας παρειχαν και βιτσια , καθοτι διαθετουν χειροπεδες και βουρδουλα!!!
Στο τέλος θα μπλέξει ο φίλος μας......... :S
80 ευρω?αυτη μαλλον πρεπει να χρεωνει την καποτα που φερει πανω της και τα βογγητα της 2 βογγητα 1 ευρω,ααααα θα μας τρελανει τελειως μηπως θελει να βγαλει κατευθειαν μηνιατικο η τυπισαΜαγκες εχω ευχαριστα νεα ειδικα για τους παλιους! φαινεται πως αναβιωνει η ιστορικη πιατσα της οδου Βουκουρεστιου! περασα πριν λιγο απο κει και ειδα μια ομορφη μικρουλα γυρω στα 20-22 μικροκαμωμενη γυρω στο 1,60 μελαχροινουλα και οχι πανω απο 50-52κιλα με κοντο αγοριστικο μαλλακι. Σταματησα την ρωτησα αλλα δυστυχως δεν ειχα πολλα μπικικινια πανω μου(καταραμενη κριση) :S και ετσι δεν την τιμησα.Ζηταει 80 ευρω για μια ωρα παει μονο σε οτελ δεν κανει πρωκτικο κανει ομως ακαποτο στοματικο τελειωτικο..κανει πιατσα ακριβως στην γωνια Σολωνος και Βουκουρεστιου εξω ακριβως απο ενα καταστημα που πουλαει γυναικεια εσωρουχα πολυτελειας. Αν καποιος συναγωνιστης την τιμησει ας μας πει λεπτομερειες να ξερουμε..Απο εμφανιση παντως ειναι πολυ καλη..
Πες τα δικέ μου......4 μαυράκια γαμάς με αυτά τα €..............80 ευρω?αυτη μαλλον πρεπει να χρεωνει την καποτα που φερει πανω της και τα βογγητα της 2 βογγητα 1 ευρω,ααααα θα μας τρελανει τελειως μηπως θελει να βγαλει κατευθειαν μηνιατικο ο τυπισα
μπορει και 6Πες τα δικέ μου......4 μαυράκια γαμάς με αυτά τα €..............
υστερα απτην μεσημεριανη κουβεντα στο θρεντ με την κορεα καυλωσα και πηγα για καμια κιτρινιαρα
μονο την γουκι βρηκα αλλα δεν την πηρα αφου δεν ειναι απτις αγαπημενες μου κινεζες
τελικα το δοκημασε κανεις???ειναι υπακουο τανακι???Απόλυτε τυπε, εχουμε μια αδυναμια στα διχτυωτα και τις μποτουλες
τι να κάνουμε
τυπε μετα τις 8 το βραδυ αρχιζουν και σπανεΠερασμα πριν απο 20 λεπτα απο το τριγωνο , λες και εχει γινει επιστρατευση πουτανας , ουτε για δειγμα , μονο μια ξανθουλα εξω απο το ξενοδοχειο , ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους , μινι και τζην μπουφανακι ...
ΥΓ.Χανιωτη την δικια σου δεν την ειδα
θα ειναι παλι λιαρδα σε καμια γωνια ή σε κανα χαντακι και θα κοιμαται
βολτα πριν καμια ωρα απο τριγωνο οπου ειδα διαφορα μπαζα με πρωτο και καλυτερο μια πολυ αδυνατη με φατσασαντραβελι .Στην συνεχεια βολτα απο κηφισσο (κτελ) οπου ειχε τρία κομματια δυο μετριες και μια αδυνατη ψιλη ξανθια με το όνομα γκαλίνα..μου ζητησε 30 για sex στο αμαξι και 100 για ξενοδοχειο(αν είναι δυνατον).την έχει παρει καποιος συναγωνιστης?
τυπε μετα τις 8 το βραδυ αρχιζουν και σπανε
μετα τις 11 δεν βλεπεις ψυχη,μονο κανα περαστικο πρεζακι
αυτη του χανιωτη θα ειναι παλι λιαρδα σε καμια γωνια ή σε κανα χαντακι και θα κοιμαται
Δεν νομίζω,ψηλέ μου...........την έχει παρει καποιος συναγωνιστης?
Η "έτσι",που ήταν; :SΧθες βραδυ ειχε σκουπα δεν υπηρχε τιποτα απο τις 9 και μετα..
...οσο απομακρινεστε απο το τριγωνο ,τοσο ανεβαινουν οι τιμες...βολτα πριν καμια ωρα απο τριγωνο οπου ειδα διαφορα μπαζα με πρωτο και καλυτερο μια πολυ αδυνατη με φατσα σαν τραβελι .Στην συνεχεια βολτα απο κηφισσο (κτελ) οπου ειχε τρία κομματια δυο μετριες και μια αδυνατη ψιλη ξανθια με το όνομα γκαλίνα..μου ζητησε 30 για sex στο αμαξι και 100 για ξενοδοχειο(αν είναι δυνατον).την έχει παρει καποιος συναγωνιστης?
με την δικια σου τι εγινε τυπε?Χθες βραδυ ειχε σκουπα δεν υπηρχε τιποτα απο τις 9 και μετα..