redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
με προσβαλεις τυπε.... :-
Αντί να κεράσεις "κανά" γαμήσι ρε cheap-y........μας λες για σουβλάκι? Που ήσουν εχθές που έσκασα Φυλής......?κερναω εγω δικε μου μην κολλας εκει...εχω καβατζα απο τα κερδη απο το στοιχημα![]()
![]()
![]()
δεν πηγα δικε μου!!!!Αντί να κεράσεις "κανά" γαμήσι ρε cheap-y........μας λες για σουβλάκι? Που ήσουν εχθές που έσκασα Φυλής......?![]()
![]()
![]()
Αυτό το ξέρω...................δεν πηγα δικε μου!!!!
η αννα η μυστηρια καλο μιλφ;Αυτό το ξέρω...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι στειλε κανα σιγουρακι, να ρεφαρουμε![]()
τύπε εχω ακρες και δινω στανταρακια μπορεις να δεις τις προβλεψεις μου στο τοπικ στοιχημαΕισαι γκουρου του στοιχήματος τυπε???
Αν ειναι στειλε κανα σιγουρακι, να ρεφαρουμε![]()
τύπε εχω ακρες και δινω στανταρακια μπορεις να δεις τις προβλεψεις μου στο τοπικ στοιχημα
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε μιλάμε απο κουβα σε κουβα πάμε ;D
Δεν μου αρέσει...... :Sη αννα η μυστηρια καλο μιλφ;
σοβαρα τωρα?ποσο το χει?το καλυτερο τυπε
και παντα μονο με φρεσκα υλικα![]()
γιατι;Δεν μου αρέσει...... :S
δεν υπαρχουν οροθετικα σουβλακια τυπεΛες να ειναι οροθετικο το σουβλακι?![]()
![]()
ο γουμανχολικ ειναι μορφη,του αρεσει να χαζευει με τις ωρες τις πουτανες αλλα δεν τις γαμαει,τωρα μαθαινω οτι γουσταρει να βλεπει να τυλιγουν τα σουβλακια,αλλα δεν τα τρωει.Λες να ειναι οροθετικο το σουβλακι?![]()
![]()
Τυπε νομιζω οτι ειναι καλο μιλφακι ομως....τεσπα και εγω δεν ειμαι πολυ των πουτανων μιλφ...πουτανες πιο πολυ πιπινιαΘέλω πιτσιρίκες δικέ μου.........![]()
![]()
![]()
Έτσι σε θέλω,ψηλέ μου..............και εγω δεν ειμαι πολυ των πουτανων μιλφ...πουτανες πιο πολυ πιπινια![]()
με εχει κανει ο απολυτος σαν τα μουτρα του μαλλον...σε λιγο θα θελω να εχουν και χαρακιες μεγαλες ουλες και να ειναι φαφουτες οπως ελεγε οτι εψαχνεΈτσι σε θέλω,ψηλέ μου...........![]()
![]()
![]()