Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ingvar

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
συνάδελφε για πες μας για την μιμα αν αξίζει τελικά την πενηντάρα η οχι :)

να πω την αληθεια οχι πολλα ειναι αλλα οταν δεν βρισκεις τιποτα καλυτερο ειναι μια λυση τουλαχιστον για μενα λεω ασε που γοθστα διαφεροθν

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Μακρια αποτην Μιμα κανει και ακαποτα  :zfuck: προσεξτε.....

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
....η μιμα ειναι απ αυτες που αραζουν εξω απ το ελλυσιουμ ? δεν εχω παρει ποτε καποια απο κει ,δεν ξερω αλλα μου φαινονται ξεπετες ολες τους,ισως να κανω και λαθος...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
....η μιμα ειναι απ αυτες που αραζουν εξω απ το ελλυσιουμ ? δεν εχω παρει ποτε καποια απο κει ,δεν ξερω αλλα μου φαινονται ξεπετες ολες τους,ισως να κανω και λαθος...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πλάκα κάνω του ψηλού,από πάνω..... Θυμήθηκα τώρα τον παππού,που έκανε ακάποτο κωλοδάχτυλο στην γκόμενα/ζάκι............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μερικοι μονο με λοβερδο καταλαβαινουν τυπε :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτό είναι χειρότερο και από χούντα ρε τύπε... :2funny: :2funny: :2funny:
Γκλέτσο θέλει....να γίνει χαμός..... :2funny: :2funny: :2funny:

dvciizaqjm4fd07272c5e59.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015

Ξεπέτες έξω απ' το Elyssium? Μην το λες αυτό...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μακρια αποτην Μιμα κανει και ακαποτα  :zfuck: προσεξτε.....
Οποιος παει ακαποτα θα συναντησει συντομα τον apolyto,αφου περασει πρωτα απο εξειδικευεμενη καταρτιμενη επιτροπη ''Καλντερμιτζιδικη ακαποτη Συνουσια Τριγωνου Αθηνας'' και του δωσουμε διεθνες αναγνωρισμενο πτυχιο :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οποιος παει ακαποτα θα συναντησει συντομα τον apolyto,αφου περασει πρωτα απο εξειδικευεμενη καταρτιμενη επιτροπη ''Καλντερμιτζιδικη ακαποτη Συνουσια Τριγωνου Αθηνας'' και του δωσουμε διεθνες αναγνωρισμενο πτυχιο :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μακαρι να χρειαστει μονο τον απολυτο και οχι κανεναν κανονικο γιατρο  :)

Επισκέπτης
οποιος τετοια εποχη κανει αακαποτο σεξ απλα παιζει ρωσικη ρουλετα..βεβαια αυτο δεν ισχυει για το ακαποτο στοματικο απο το οποιο δεν κολλας απολυτως τιποτα.. :pipa1: και πολυ προσοχη στο γλειφομουνι..πολυ πολυ επικινδυνο και απορω πως το κανετε σε πορνες! :idiot: ειπαμε ναμαστε κασκαντερ αλλα οχι και αυτοχειρες! :grin:

Επισκέπτης
ε καπως πρεπει να ζησουν και οι αφροδισιολογοι! κλεφτες θα γινουν οι ανθρωποι? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom