Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αλήθεια; Μέχρι τις 7:00 καθόταν συνήθως... Τώρα τελευταία δεν κάθεται ούτε καν το απόγευμα.
Πιο αργά όντως,δεν την έχω δει....μάλλον δεν βγάζει € και κάθεται λίγο πιο αργά...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απο το βιαστικό πέρασμά μου απο το τρίγωνο με προορισμό το μετάξι
διαπίστωσα μια διάχυτη παρακμή απο πρέζα στα θήλεα και πολύ μαυρίλα ασιατικής ή αφρικάνικης προέλευσης

γ*μώ το κέρατό μου , πρέπει να είναι κάποιος πολύ σκληροπυρηνικός καταδρομέας ταλιμπάν για να ψωνίσει κάτι απο εκεί

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
απο το βιαστικό πέρασμά μου απο το τρίγωνο με προορισμό το μετάξι
διαπίστωσα μια διάχυτη παρακμή απο πρέζα στα θήλεα και πολύ μαυρίλα ασιατικής ή αφρικάνικης προέλευσης

γ*μώ το κέρατό μου , πρέπει να είναι κάποιος πολύ σκληροπυρηνικός καταδρομέας ταλιμπάν για να ψωνίσει κάτι απο εκεί
Βράδυ δεν λέει....το μεσημεράκι και νωρίς το απόγευμα ότι βρεις.... :boobies:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο που πέρασα (11 βράδυ) από Χαλκοκονδύλη,μόνο 4 μαυρούλες και 2 Βουλγαροτσιγγάνες έξω από το γνωστό hotel.....και πιο κάτω αστυνομία full & κάτι ζάκια............ :police: :zombie:

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες,ουτε Μιμα,ουτε καμια αλλη...Οσο με καβλωνει η κολλαρα της Τζουλιας με τα κολλαν μπροστα στο Ellyssium δε με φτιαχνει τιποτα αλλο...Περασα σημερα το μεσημερι απο κει και λογω ελλειψης χρηματων απλα τη χαζευα να βολταρει...Κολλησα με την παρτη της ρεεεεεε.....Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδες,ουτε Μιμα,ουτε καμια αλλη...Οσο με καβλωνει η κολλαρα της Τζουλιας με τα κολλαν μπροστα στο Ellyssium δε με φτιαχνει τιποτα αλλο...Περασα σημερα το μεσημερι απο κει και λογω ελλειψης χρηματων απλα τη χαζευα να βολταρει...Κολλησα με την παρτη της ρεεεεεε.....Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...
Πες της να τα φτιάξετε,ψηλέ μου.......... :boobies: :boobies: :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...
με τα 50αρια που ζητανε τι περιμενες τυπε
ηταν θεμα χρονου να μεινουν χωρις πελατες

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...θα πουμε το μουνι μουνακι μου φαινεται...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Όλος ο κόσμος σχεδόν πάσχει απο έλλειψη χρημάτων πλέον...Αλλά αυτές είναι απαράδεκτες και όπως πολύ σωστά σημειώνει ο απόλυτος παραπάνω,ήταν θέμα χρόνου να μείνουν άμπιζνες.Σήμερα ένα παιδί στα 22 με 35,αν εργάζεται,ως ημιαπασχολούμενος φυσικά,έχει μισθό 240 ευρά.Το μεροκάματό του είναι 12 ευρά για τις εργάσιμες μέρες του μήνα,ήτοι 3 ευρά την ώρα,αν μάλιστα του τα δώσουν.Δεν μπορείς κυρά μου για ένα ξεπετοπήδημα καλντεριμιτζίδικο να ζητάς 3,5 μεροκάματα.Έτσι είναι αυτά...Αλλά δεν πειράζει...Υπάρχουν και αλλού βαλβίδες να πάμε να τον χώσουμε...Αυτές θα χάσουν...Και εγώ,για να είμαι ειλικρινής,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση ένα πενηντάρικο σε καλντεριμιτζού.Μπορεί να είναι θεά,μπορει να γαμιέται τέλεια,να είναι καθαρότατη,να μην βιάζεται κτλ αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα υπήρχε έστω και ένας που θα ακούμπαγε πενηντάρικο,θα χάλαγε την πιάτσα και ολοένα και περισσότερες θα ζητούσαν το ποσό αυτό.Εν ολίγοις και συνοψίζοντας,όσο τους τα δίνουν κάποιοι,τόσο και αυτές τα ζητάνε.Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αν αρχίσουν να βλέπουν γαμιά με το μακαρόνι,τότε να δείτε πως θα ζητάνε 20άρικα

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Όλος ο κόσμος σχεδόν πάσχει απο έλλειψη χρημάτων πλέον...Αλλά αυτές είναι απαράδεκτες και όπως πολύ σωστά σημειώνει ο απόλυτος παραπάνω,ήταν θέμα χρόνου να μείνουν άμπιζνες.Σήμερα ένα παιδί στα 22 με 35,αν εργάζεται,ως ημιαπασχολούμενος φυσικά,έχει μισθό 240 ευρά.Το μεροκάματό του είναι 12 ευρά για τις εργάσιμες μέρες του μήνα,ήτοι 3 ευρά την ώρα,αν μάλιστα του τα δώσουν.Δεν μπορείς κυρά μου για ένα ξεπετοπήδημα καλντεριμιτζίδικο να ζητάς 3,5 μεροκάματα.Έτσι είναι αυτά...Αλλά δεν πειράζει...Υπάρχουν και αλλού βαλβίδες να πάμε να τον χώσουμε...Αυτές θα χάσουν...Και εγώ,για να είμαι ειλικρινής,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση ένα πενηντάρικο σε καλντεριμιτζού.Μπορεί να είναι θεά,μπορει να γαμιέται τέλεια,να είναι καθαρότατη,να μην βιάζεται κτλ αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα υπήρχε έστω και ένας που θα ακούμπαγε πενηντάρικο,θα χάλαγε την πιάτσα και ολοένα και περισσότερες θα ζητούσαν το ποσό αυτό.Εν ολίγοις και συνοψίζοντας,όσο τους τα δίνουν κάποιοι,τόσο και αυτές τα ζητάνε.Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αν αρχίσουν να βλέπουν γαμιά με το μακαρόνι,τότε να δείτε πως θα ζητάνε 20άρικα
...εγω δεν εχω ακουσει για 50αρι στις πιατσες ,οι περισσοτερες ζητουν 20-15 ευρω + ξενοδοχειο ,παντως το σιγουρο ειναι οτι το καλο γαμησι δεν εχει τιμη ,μ' αλλα λογια δεν ισχυει οτι θα παρεις οτι πληρωσεις ,και αφου ειναι ρισκο ουτως η αλλως καλλυτερα να ρισκαρεις 20αρι παρα 50αρι...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
...εγω δεν εχω ακουσει για 50αρι στις πιατσες ,οι περισσοτερες ζητουν 20-15 ευρω + ξενοδοχειο ,παντως το σιγουρο ειναι οτι το καλο γαμησι δεν εχει τιμη ,μ' αλλα λογια δεν ισχυει οτι θα παρεις οτι πληρωσεις ,και αφου ειναι ρισκο ουτως η αλλως καλλυτερα να ρισκαρεις 20αρι παρα 50αρι...
Μίμα φίλε...50 ακατέβατα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παντως το σιγουρο ειναι οτι το καλο γαμησι δεν εχει τιμη ,μ' αλλα λογια δεν ισχυει οτι θα παρεις οτι πληρωσεις

Μπορεί να είναι θεά,μπορει να γαμιέται τέλεια,να είναι καθαρότατη,να μην βιάζεται κτλ αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα υπήρχε έστω και ένας που θα ακούμπαγε πενηντάρικο,θα χάλαγε την πιάτσα και ολοένα και περισσότερες θα ζητούσαν το ποσό αυτό.Εν ολίγοις και συνοψίζοντας,όσο τους τα δίνουν κάποιοι,τόσο και αυτές τα ζητάνε.Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αν αρχίσουν να βλέπουν γαμιά με το μακαρόνι,τότε να δείτε πως θα ζητάνε 20άρικα

απόλυτα σωστοί αμφότεροι  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom