Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Την έχω δει αρκετές φορές 8-9 βράδυ........
Αλήθεια; Μέχρι τις 7:00 καθόταν συνήθως... Τώρα τελευταία δεν κάθεται ούτε καν το απόγευμα.
Την έχω δει αρκετές φορές 8-9 βράδυ........
Πιο αργά όντως,δεν την έχω δει....μάλλον δεν βγάζει € και κάθεται λίγο πιο αργά...Αλήθεια; Μέχρι τις 7:00 καθόταν συνήθως... Τώρα τελευταία δεν κάθεται ούτε καν το απόγευμα.
Βράδυ δεν λέει....το μεσημεράκι και νωρίς το απόγευμα ότι βρεις....απο το βιαστικό πέρασμά μου απο το τρίγωνο με προορισμό το μετάξι
διαπίστωσα μια διάχυτη παρακμή απο πρέζα στα θήλεα και πολύ μαυρίλα ασιατικής ή αφρικάνικης προέλευσης
γ*μώ το κέρατό μου , πρέπει να είναι κάποιος πολύ σκληροπυρηνικός καταδρομέας ταλιμπάν για να ψωνίσει κάτι απο εκεί
Πες της να τα φτιάξετε,ψηλέ μου..........Παιδες,ουτε Μιμα,ουτε καμια αλλη...Οσο με καβλωνει η κολλαρα της Τζουλιας με τα κολλαν μπροστα στο Ellyssium δε με φτιαχνει τιποτα αλλο...Περασα σημερα το μεσημερι απο κει και λογω ελλειψης χρηματων απλα τη χαζευα να βολταρει...Κολλησα με την παρτη της ρεεεεεε.....Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...
με τα 50αρια που ζητανε τι περιμενες τυπε.Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...
...θα πουμε το μουνι μουνακι μου φαινεται...Παιδες,ουτε Μιμα,ουτε καμια αλλη...Οσο με καβλωνει η κολλαρα της Τζουλιας με τα κολλαν μπροστα στο Ellyssium δε με φτιαχνει τιποτα αλλο...Περασα σημερα το μεσημερι απο κει και λογω ελλειψης χρηματων απλα τη χαζευα να βολταρει...Κολλησα με την παρτη της ρεεεεεε.....Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...
Όλος ο κόσμος σχεδόν πάσχει απο έλλειψη χρημάτων πλέον...Αλλά αυτές είναι απαράδεκτες και όπως πολύ σωστά σημειώνει ο απόλυτος παραπάνω,ήταν θέμα χρόνου να μείνουν άμπιζνες.Σήμερα ένα παιδί στα 22 με 35,αν εργάζεται,ως ημιαπασχολούμενος φυσικά,έχει μισθό 240 ευρά.Το μεροκάματό του είναι 12 ευρά για τις εργάσιμες μέρες του μήνα,ήτοι 3 ευρά την ώρα,αν μάλιστα του τα δώσουν.Δεν μπορείς κυρά μου για ένα ξεπετοπήδημα καλντεριμιτζίδικο να ζητάς 3,5 μεροκάματα.Έτσι είναι αυτά...Αλλά δεν πειράζει...Υπάρχουν και αλλού βαλβίδες να πάμε να τον χώσουμε...Αυτές θα χάσουν...Και εγώ,για να είμαι ειλικρινής,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση ένα πενηντάρικο σε καλντεριμιτζού.Μπορεί να είναι θεά,μπορει να γαμιέται τέλεια,να είναι καθαρότατη,να μην βιάζεται κτλ αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα υπήρχε έστω και ένας που θα ακούμπαγε πενηντάρικο,θα χάλαγε την πιάτσα και ολοένα και περισσότερες θα ζητούσαν το ποσό αυτό.Εν ολίγοις και συνοψίζοντας,όσο τους τα δίνουν κάποιοι,τόσο και αυτές τα ζητάνε.Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αν αρχίσουν να βλέπουν γαμιά με το μακαρόνι,τότε να δείτε πως θα ζητάνε 20άρικαΠαιδες,ουτε Μιμα,ουτε καμια αλλη...Οσο με καβλωνει η κολλαρα της Τζουλιας με τα κολλαν μπροστα στο Ellyssium δε με φτιαχνει τιποτα αλλο...Περασα σημερα το μεσημερι απο κει και λογω ελλειψης χρηματων απλα τη χαζευα να βολταρει...Κολλησα με την παρτη της ρεεεεεε.....Εχουν πεθανει απ την πεινα οι κοπελες.Κανεις δεν ψωνιζει.Ολοι κοιτανε,παζαρευουν κ φευγουν....Τουλαχιστον οσο βολταρα εγω εκει τριγυρω...
...εγω δεν εχω ακουσει για 50αρι στις πιατσες ,οι περισσοτερες ζητουν 20-15 ευρω + ξενοδοχειο ,παντως το σιγουρο ειναι οτι το καλο γαμησι δεν εχει τιμη ,μ' αλλα λογια δεν ισχυει οτι θα παρεις οτι πληρωσεις ,και αφου ειναι ρισκο ουτως η αλλως καλλυτερα να ρισκαρεις 20αρι παρα 50αρι...Όλος ο κόσμος σχεδόν πάσχει απο έλλειψη χρημάτων πλέον...Αλλά αυτές είναι απαράδεκτες και όπως πολύ σωστά σημειώνει ο απόλυτος παραπάνω,ήταν θέμα χρόνου να μείνουν άμπιζνες.Σήμερα ένα παιδί στα 22 με 35,αν εργάζεται,ως ημιαπασχολούμενος φυσικά,έχει μισθό 240 ευρά.Το μεροκάματό του είναι 12 ευρά για τις εργάσιμες μέρες του μήνα,ήτοι 3 ευρά την ώρα,αν μάλιστα του τα δώσουν.Δεν μπορείς κυρά μου για ένα ξεπετοπήδημα καλντεριμιτζίδικο να ζητάς 3,5 μεροκάματα.Έτσι είναι αυτά...Αλλά δεν πειράζει...Υπάρχουν και αλλού βαλβίδες να πάμε να τον χώσουμε...Αυτές θα χάσουν...Και εγώ,για να είμαι ειλικρινής,αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα,δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση ένα πενηντάρικο σε καλντεριμιτζού.Μπορεί να είναι θεά,μπορει να γαμιέται τέλεια,να είναι καθαρότατη,να μην βιάζεται κτλ αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα υπήρχε έστω και ένας που θα ακούμπαγε πενηντάρικο,θα χάλαγε την πιάτσα και ολοένα και περισσότερες θα ζητούσαν το ποσό αυτό.Εν ολίγοις και συνοψίζοντας,όσο τους τα δίνουν κάποιοι,τόσο και αυτές τα ζητάνε.Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αν αρχίσουν να βλέπουν γαμιά με το μακαρόνι,τότε να δείτε πως θα ζητάνε 20άρικα
Μίμα φίλε...50 ακατέβατα......εγω δεν εχω ακουσει για 50αρι στις πιατσες ,οι περισσοτερες ζητουν 20-15 ευρω + ξενοδοχειο ,παντως το σιγουρο ειναι οτι το καλο γαμησι δεν εχει τιμη ,μ' αλλα λογια δεν ισχυει οτι θα παρεις οτι πληρωσεις ,και αφου ειναι ρισκο ουτως η αλλως καλλυτερα να ρισκαρεις 20αρι παρα 50αρι...
...50 κλωτσες θελει αυτη ,ακατεβατες...Μίμα φίλε...50 ακατέβατα...
...50 κλωτσες θελει αυτη ,ακατεβατες...
παντως το σιγουρο ειναι οτι το καλο γαμησι δεν εχει τιμη ,μ' αλλα λογια δεν ισχυει οτι θα παρεις οτι πληρωσεις
Μπορεί να είναι θεά,μπορει να γαμιέται τέλεια,να είναι καθαρότατη,να μην βιάζεται κτλ αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα υπήρχε έστω και ένας που θα ακούμπαγε πενηντάρικο,θα χάλαγε την πιάτσα και ολοένα και περισσότερες θα ζητούσαν το ποσό αυτό.Εν ολίγοις και συνοψίζοντας,όσο τους τα δίνουν κάποιοι,τόσο και αυτές τα ζητάνε.Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αν αρχίσουν να βλέπουν γαμιά με το μακαρόνι,τότε να δείτε πως θα ζητάνε 20άρικα
Μίμα φίλε...50 ακατέβατα...
Και εσύ τα έδωσες................. :SΑκατεβατα δεν ειναι! πρωτη φορα για μενα μου ζήτησε 50 τισ επομενεσ φορεσ 40
Και εσύ τα έδωσες................. :S
Ε,τότε να τα ξαναδώσεις....... :Sδεν περασα και ασχημα ;)
δεν περασα και ασχημα ;)