Φίλε,θες να βρεθείς σε κάποιο σιλό στην Κίνα? :Sμας μπλεξατε σημερα με τα τοσα υπονουμενα. Δεν καταλαβαμε τι χρησιμο ειπε ή εκανε αυτος ο μαρης, ουτε σε ποιες αγγελιες βρισκει ο αλλος ο τυπος ο μυρονας ομορφες γυναικες με 50 € την ημερα για διακοπες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το είδα πως εσύ το πόσταρες. Δεν αναφερόμουνα σε σένα. Όπως είδες έγραψα "καλά έκανε και το πόσταρε". Στον άλλον που τάχα εξεπλάγη για το ποιά είναι η Ελλάδα σήμερα..λες και ζει σε άλλη χώρα. Εθνικοπατριωτικές κορώνες είναι τουλάχιστον άκαιρες όταν έχεις να κάνεις με τέτοια θέματα... Θυμίζει το κορυφαίο απόσταγμα μαλακίας " Όλες είναι πουτάνες εκτός από τη μάνα μου και την αδερφή μου"...Φίλε,ψάξου..... Εγώ το πόσταρα..............και λέω ότι είναι ξένη,για να μην έχουμε θέμα.....ξεκόλλα... :S
Κατανοητόν.................Το είδα πως εσύ το πόσταρες. Δεν αναφερόμουνα σε σένα. Όπως είδες έγραψα "καλά έκανε και το πόσταρε". Στον άλλον που τάχα εξεπλάγη για το ποιά είναι η Ελλάδα σήμερα..λες και ζει σε άλλη χώρα. Εθνικοπατριωτικές κορώνες είναι τουλάχιστον άκαιρες όταν έχεις να κάνεις με τέτοια θέματα... Θυμίζει το κορυφαίο απόσταγμα μαλακίας " Όλες είναι πουτάνες εκτός από τη μάνα μου και την αδερφή μου"...
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
σημερα το μεσημερι,περιπου 1&30,μπροστα στο ελλυσιουμ γινοταν του μουνιου το πανηγυρι.φαινεται οτι ανοιξε ο καιρος και βγαινουν τα κοριτσια σιγα σιγα στα ποστα.με προχειρο υπολογισμο ειδα περιπου 10 εργαζομενες απο τις οποιες οι 4-5 ηταν καλες εμφανισιακα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Βόλτα στη γνωστή διαδρομή απόψε γύρω στις 6:30 - 7:00 αργά το απόγευμα. Πλατεία Λαυρίου και Καποδιστρίου τίποτα, μπροστά απ' το Elyssium 5-6 κοπέλες (όλες πολύ ντυμένες γιατί είχε αρχίσει να βραδιάζει, δυστυχώς) απ' τις οποίες άξιζε μόνο η τσιγγάνα που έχω αναφέρει πάλι εδώ (όχι η Μίμα, η καινούρια) αν και μερικές κι απ' τις υπόλοιπες ήταν άνω του μετρίου. Τη Μίμα δεν την είδα (μάλλον θα είχε φύγει). Στη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, έστριψα στην Αγίου Κωνσταντίνου και μπήκα στη Γερανίου και εκεί Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τράκαρα μία ΜΟΥΝΑΡΑ που δεν την έχω ξανασυναντήσει ποτέ, περπατούσε μαζί με άλλη μία και έβγαιναν εκείνη την ώρα απ' τον πεζόδρομο σαν να βολτάρουν αλλά το ντύσιμο, το στήσιμο και ο τρόπος που με κοίταξε μόλις πέρασα δίπλα της δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση όσον αφορά την ιδιότητά της: Ωραίο πρόσωπο, ΒΥΖΑΡΕΣ (φορούσε ωραίο πρόστυχο ντεκολτέ) και ΚΩΛΑΡΑ, όχι κωλαράκι ούτε κώλος, κωλάρα, φορούσε μαύρο κολλάν ίσως πέτσινο (δε θυμάμαι καλά). Μέχρι να συνέλθω απ' το ευχάριστο σοκ είχε φύγει μαζί με τη φίλη της προς Αγίου Κωνσταντίνου χωρίς εγώ να βρω πρόφαση να της μιλήσω. Θα ξαναπεράσω αύριο γύρω στις 4:00 το μεσημέρι μήπως την πετύχω.
Ρε ψηλέ,είσαι και έμπειρος.....αφού τα'χουμε πει... Εκείνη την ώρα ότι γίνει,αύριο μπορεί να μην είναι εκεί! Θα στα πει και ο απόλυτος..... :SΒόλτα στη γνωστή διαδρομή απόψε γύρω στις 6:30 - 7:00 αργά το απόγευμα. Πλατεία Λαυρίου και Καποδιστρίου τίποτα, μπροστά απ' το Elyssium 5-6 κοπέλες (όλες πολύ ντυμένες γιατί είχε αρχίσει να βραδιάζει, δυστυχώς) απ' τις οποίες άξιζε μόνο η τσιγγάνα που έχω αναφέρει πάλι εδώ (όχι η Μίμα, η καινούρια) αν και μερικές κι απ' τις υπόλοιπες ήταν άνω του μετρίου. Τη Μίμα δεν την είδα (μάλλον θα είχε φύγει). Στη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, έστριψα στην Αγίου Κωνσταντίνου και μπήκα στη Γερανίου και εκεί Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τράκαρα μία ΜΟΥΝΑΡΑ που δεν την έχω ξανασυναντήσει ποτέ, περπατούσε μαζί με άλλη μία και έβγαιναν εκείνη την ώρα απ' τον πεζόδρομο σαν να βολτάρουν αλλά το ντύσιμο, το στήσιμο και ο τρόπος που με κοίταξε μόλις πέρασα δίπλα της δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση όσον αφορά την ιδιότητά της: Ωραίο πρόσωπο, ΒΥΖΑΡΕΣ (φορούσε ωραίο πρόστυχο ντεκολτέ) και ΚΩΛΑΡΑ, όχι κωλαράκι ούτε κώλος, κωλάρα, φορούσε μαύρο κολλάν ίσως πέτσινο (δε θυμάμαι καλά). Μέχρι να συνέλθω απ' το ευχάριστο σοκ είχε φύγει μαζί με τη φίλη της προς Αγίου Κωνσταντίνου χωρίς εγώ να βρω πρόφαση να της μιλήσω. Θα ξαναπεράσω αύριο γύρω στις 4:00 το μεσημέρι μήπως την πετύχω.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ρε ψηλέ,είσαι και έμπειρος.....αφού τα'χουμε πει... Εκείνη την ώρα ότι γίνει,αύριο μπορεί να μην είναι εκεί! Θα στα πει και ο απόλυτος..... :S
Λες να μην το ξέρω; Το πιστεύεις ότι έμεινα μαλάκας μόλις την είδα να περνάει δίπλα μου και μέχρι να της μιλήσω είχε εξαφανιστεί; Περιττό να σου πω πως 1' μετά βγήκα στην Αγίου Κωνσταντίνου και κοιτούσα δεξιά κι αριστερά ψάχνοντάς τη! Κι η μαλακία είναι ότι δεν την έχω ξαναδεί ποτέ αυτή εκεί, έξω απ' το "Ανδρονίκη" ήταν τα 2-3 κλασσικά μπαζάκια, αυτή ήρθε και έφυγε σαν οπτασία
Πως την πάτησες έτσι,ελπίζω να την πετύχεις αύριο.....Λες να μην το ξέρω; Το πιστεύεις ότι έμεινα μαλάκας μόλις την είδα να περνάει δίπλα μου και μέχρι να της μιλήσω είχε εξαφανιστεί; Περιττό να σου πω πως 1' μετά βγήκα στην Αγίου Κωνσταντίνου και κοιτούσα δεξιά κι αριστερά ψάχνοντάς τη! Κι η μαλακία είναι ότι δεν την έχω ξαναδεί ποτέ αυτή εκεί, έξω απ' το "Ανδρονίκη" ήταν τα 2-3 κλασσικά μπαζάκια, αυτή ήρθε και έφυγε σαν οπτασία
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πως την πάτησες έτσι,ελπίζω να την πετύχεις αύριο.....
Τύπε είναι απ' τις περιπτώσεις που και σε χάλια μέρα να είσαι και χωρίς να ξέρεις τίποτα γι' αυτήν ρισκάρεις τα πάντα και της τα σκας αυτοστιγμής για , εμένα τουλάχιστον με κάβλωσε αφάνταστα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μολις περασα απτο τριγωνο
λιγα πραγματα
στο ελυσιουμ 2 τεμαχια,η μια αυτη η πολυ αδυνατη με το καρε μαλλι
στην γωνια χαλκοκονδυλη η γρια πρεζου στην μονιμη θεση της
σωκρατους 2-3 τελειωμενα πρεαζακια
τυπε χανιωτη η δικια σου ηταν εκει
μαυρο κολαν και καφε ζακετα
την ψωνισε ενας νεαρος με αμαξι :o
λιγα πραγματα
Ωχ... :Sμολις περασα απτο τριγωνο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασμα από τρίγωνο απόψε κατά τις 4:00 το απόγευμα, ψόφια πράγματα... Δυστυχώς επειδή ήμουν με αμάξι δεν πέρασα κι απ' τον πεζόδρομο της Γερανίου μήπως πετύχαινα το χθεσινό μούναρο.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Καταλαβα...μολις περασα απτο τριγωνο
λιγα πραγματα
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Λογω κρισης, και για θεμα οικονομιας μπορουν να τον πανε και με μοτονεκροφορα!!!Δουλίτσα να υπάρχει...........
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασμα σήμερα απ' το τρίγωνο γύρω στις 5:00 το απόγευμα. Παρ' ότι κυκλοφορούσε ΠΟΛΛΗ μπατσαρία (νωρίτερα στην πλατεία Βικτωρίας έπεσα σε έλεγχο μεταναστών και πηγαίνοντας στο τρίγωνο πέρασαν από δίπλα μου δυο μπάτσοι που συνόδευαν δυο μετανάστες στους οποίους είχαν περασμένα "βραχιόλια"), στο περίπτερο και έξω απ' το Elyssium στέκονταν όχι μία, όχι δύο, αλλά 9 (!) παρακαλώ καλντεριμιτζούδες απ' τις οποίες δυστυχώς δεν έλεγε καμία τίποτα το ιδιαίτερο. Η Μίμα απούσα, αλήθεια πλέον δουλεύει μόνο πρωί; Στη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, ούτε καν πρεζούδες, με εξαίρεση μια Κινέζα στο ύψος της διασταύρωσης με Ξούθου. Έστριψα κλασσικά στην Αγίου Κωνσταντίνου για να πάω στην πιάτσα της Γερανίου... Και ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι βέβαιος) ότι ανακάλυψα έξω απ' το "Ανδρονίκη" τη μουνάρα που πέτυχα τις προάλλες να φεύγει και θα ήθελα παρακαλώ κάποιος που πιθανόν να έχει πάει μαζί της να με διαφωτίσει: Λέγεται Έμμυ ή Ένυ (κάτι τέτοιο, δεν το άκουσα καλά), παίρνει 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο και αν δεν κάνω λάθος την είχα ξαναπετύχει και παλιότερα και την είχα αναφέρει εδώ μέσα μόνο που αν θυμάμαι καλά τότε είχε τα μαλλιά της ξανθά. Σήμερα δε φορούσε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ήταν καθισμένη οπότε δεν μπόρεσα να τσεκάρω κώλο Please όποιος έχει πάει μαζί της ας μου πει εντυπώσεις, ειδικά ο Παίχτουρας του οποίου το όνομα φέρει τιμητικά αυτή η πιάτσα!
Λογω κρισης, και για θεμα οικονομιας μπορουν να τον πανε και με μοτονεκροφορα!!!
Πέρασμα σήμερα απ' το τρίγωνο γύρω στις 5:00 το απόγευμα. Παρ' ότι κυκλοφορούσε ΠΟΛΛΗ μπατσαρία (νωρίτερα στην πλατεία Βικτωρίας έπεσα σε έλεγχο μεταναστών και πηγαίνοντας στο τρίγωνο πέρασαν από δίπλα μου δυο μπάτσοι που συνόδευαν δυο μετανάστες στους οποίους είχαν περασμένα "βραχιόλια"), στο περίπτερο και έξω απ' το Elyssium στέκονταν όχι μία, όχι δύο, αλλά 9 (!) παρακαλώ καλντεριμιτζούδες απ' τις οποίες δυστυχώς δεν έλεγε καμία τίποτα το ιδιαίτερο. Η Μίμα απούσα, αλήθεια πλέον δουλεύει μόνο πρωί; Στη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, ούτε καν πρεζούδες, με εξαίρεση μια Κινέζα στο ύψος της διασταύρωσης με Ξούθου. Έστριψα κλασσικά στην Αγίου Κωνσταντίνου για να πάω στην πιάτσα της Γερανίου... Και ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι βέβαιος) ότι ανακάλυψα έξω απ' το "Ανδρονίκη" τη μουνάρα που πέτυχα τις προάλλες να φεύγει και θα ήθελα παρακαλώ κάποιος που πιθανόν να έχει πάει μαζί της να με διαφωτίσει: Λέγεται Έμμυ ή Ένυ (κάτι τέτοιο, δεν το άκουσα καλά), παίρνει 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο και αν δεν κάνω λάθος την είχα ξαναπετύχει και παλιότερα και την είχα αναφέρει εδώ μέσα μόνο που αν θυμάμαι καλά τότε είχε τα μαλλιά της ξανθά. Σήμερα δε φορούσε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ήταν καθισμένη οπότε δεν μπόρεσα να τσεκάρω κώλο Please όποιος έχει πάει μαζί της ας μου πει εντυπώσεις, ειδικά ο Παίχτουρας του οποίου το όνομα φέρει τιμητικά αυτή η πιάτσα!
Έλα ρε φίλε, τι γίνεται; Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά έχω αραιώσει πολύ τις βόλτες μου από εκείνη τη γειτονιά, από όταν με (μας) εγκατέλειψε οριστικά η Λαβίνια. Χθες όμως, περνώντας "τυχαία" με το αμάξι για να πάω Μετάξι, κατά τις 7, είδα μια πολύ όμορφη μελαχρινή να περπατάει αεράτα προς το Επίδαυρος. Θα περάσω μια βόλτα με τα πόδια με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μακρια απο αυτη τυποιΣτη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, με εξαίρεση μια Κινέζα στο ύψος της διασταύρωσης με Ξούθου.
δεν αξιζει καθολου
η χειροτερη κινεζα που εχει περασει απτο τριγωνο
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K