Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έλα ρε φίλε, τι γίνεται; Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά έχω αραιώσει πολύ τις βόλτες μου από εκείνη τη γειτονιά, από όταν με (μας) εγκατέλειψε οριστικά η Λαβίνια. Χθες όμως, περνώντας "τυχαία" με το αμάξι για να πάω Μετάξι, κατά τις 7, είδα μια πολύ όμορφη μελαχρινή να περπατάει αεράτα προς το Επίδαυρος. Θα περάσω μια βόλτα με τα πόδια με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω.  :tits:

Την ίδια πρέπει να λέμε, την Έμμυ ή Ένυ, κάπως έτσι μου είπε το όνομά της...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πέρασμα σήμερα απ' το τρίγωνο γύρω στις 5:00 το απόγευμα. Παρ' ότι κυκλοφορούσε ΠΟΛΛΗ μπατσαρία (νωρίτερα στην πλατεία Βικτωρίας έπεσα σε έλεγχο μεταναστών και πηγαίνοντας στο τρίγωνο πέρασαν από δίπλα μου δυο μπάτσοι που συνόδευαν δυο μετανάστες στους οποίους είχαν περασμένα "βραχιόλια"), στο περίπτερο και έξω απ' το Elyssium στέκονταν όχι μία, όχι δύο, αλλά 9 (!) παρακαλώ καλντεριμιτζούδες απ' τις οποίες δυστυχώς δεν έλεγε καμία τίποτα το ιδιαίτερο. Η Μίμα απούσα, αλήθεια πλέον δουλεύει μόνο πρωί; Στη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, ούτε καν πρεζούδες, με εξαίρεση μια Κινέζα στο ύψος της διασταύρωσης με Ξούθου. Έστριψα κλασσικά στην Αγίου Κωνσταντίνου για να πάω στην πιάτσα της Γερανίου... Και ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι βέβαιος) ότι ανακάλυψα έξω απ' το "Ανδρονίκη" τη μουνάρα που πέτυχα  τις προάλλες να φεύγει και θα ήθελα παρακαλώ κάποιος που πιθανόν να έχει πάει μαζί της να με διαφωτίσει: Λέγεται Έμμυ ή Ένυ (κάτι τέτοιο, δεν το άκουσα καλά), παίρνει 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο και αν δεν κάνω λάθος την είχα ξαναπετύχει και παλιότερα και την είχα αναφέρει εδώ μέσα μόνο που αν θυμάμαι καλά τότε είχε τα μαλλιά της ξανθά. Σήμερα δε φορούσε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ήταν καθισμένη οπότε δεν μπόρεσα να τσεκάρω κώλο :( Please όποιος έχει πάει μαζί της ας μου πει εντυπώσεις, ειδικά ο Παίχτουρας του οποίου το όνομα φέρει τιμητικά αυτή η πιάτσα!
Ρε παιχτη γαμας καμια η μονο τις κοιτας;Μια αλλη μιμα την μελετας 5 χρονια αλλα δεν την εχεις γαμησει. :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ρε παιχτη γαμας καμια η μονο τις κοιτας;Μια αλλη μιμα την μελετας 5 χρονια αλλα δεν την εχεις γαμησει. :think:

Παρ' ότι είσαι γνωστός μαλάκας και πάντα πετάγεσαι για να πεις τα δικά σου αντί να κοιτάς τα μούτρα σου, θα σου απαντήσω: Όπως έχω δηλώσει αρκετές φορές εδώ μέσα, βολτάρω στις πιάτσες κυρίως από χόμπι καθώς γαμάω σχεδόν αποκλειστικά σε μπουρδέλα και studio (και παλιότερα στο Amnezia). Κοπέλες από πιάτσες έχω γαμήσει μόνο 2-3 φορές και γενικά δεν είμαι φίλος του σπορ κυρίως για λόγους υγιεινής αν και μ' αρέσει πολύ το ψώνισμα απ' το δρόμο και το καλτιλίκι της ιστορίας. Όσο για τη Μίμα μ' αρέσει πάρα πολύ αλλά αφ' ενός είναι λίγο ξεπέτα, αφ' ετέρου ζητάει αδικαιολόγητα πολλά και γι' αυτό δεν έχω πάει μαζί της.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
συμφωνώ για την μίμα 50 ευρω δεν αξίζει να της τα δώσεις το πολύ 20 και πολλά ειναι και αυτά/// :happy: :happy: :happy:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.213
Πόντοι
7.865
συμφωνώ για την μίμα 50 ευρω δεν αξίζει να της τα δώσεις το πολύ 20 και πολλά ειναι και αυτά/// :happy: :happy: :happy:
Αμα είναι να δίνουμε στην κάθε αλανιάρα καλντεριμιτζού απο ένα 50άρικο και με κάτι ξενοδοχεία να πηγαίνει το πήδημα ξεπέτα χρυσάφι,καλύτερα να πάμε να γαμηθούμε με κανέναν Πάκι να ασπρίσουμε.50 ευρά είναι 3 μεροκάματα για πολλούς σήμερις.Δεν μπορεί να τα ζηάει αυτά μια πουτάνα για ένα πήδημα 10 λεπτών.Και μην αναφέρουμε τις συνθήκες υγιεινής της συγκεκριμένης κοπελιάς,που όπως έχει προαναφερθεί στο παρόν νήμα,ενδεχομένως να έχει και κονδυλώματα.Δεν θυμάμαι ποιός συναγωνιστής της το είχε επισημάνει και εκείνη εγραφε στο αιδοίο της το τι παίζει...εχουμε έναν κωλοχαρακτήρα,με ένα ξεπετοπήδημα,που δείχνει ασέβεια σε αυτόν που της σκάει εν δυνάμει 3 μεροκάματα,τον οποίο μπορεί να τον κολλήσει και κανένα παράσημο,κάνοντάς τον στρατηγό και με μόνο προσόν την εξωτερική εμφάνιση,με την οποίο τσιμπάνε κάποιοι...Ωραία,δεν λέω,αλλά δεν θα την έπαιρνα ποτέ,ούτε καν με 20αρικο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Χανιώτη την έχεις πάρει;

Αμα είναι να δίνουμε στην κάθε αλανιάρα καλντεριμιτζού απο ένα 50άρικο και με κάτι ξενοδοχεία να πηγαίνει το πήδημα ξεπέτα χρυσάφι,καλύτερα να πάμε να γαμηθούμε με κανέναν Πάκι να ασπρίσουμε.50 ευρά είναι 3 μεροκάματα για πολλούς σήμερις.Δεν μπορεί να τα ζητάει αυτά μια πουτάνα για ένα πήδημα 10 λεπτών.Και μην αναφέρουμε τις συνθήκες υγιεινής της συγκεκριμένης κοπελιάς,που όπως έχει προαναφερθεί στο παρόν νήμα,ενδεχομένως να έχει και κονδυλώματα.Δεν θυμάμαι ποιός συναγωνιστής της το είχε επισημάνει και εκείνη εγραφε στο αιδοίο της το τι παίζει...εχουμε έναν κωλοχαρακτήρα,με ένα ξεπετοπήδημα,που δείχνει ασέβεια σε αυτόν που της σκάει εν δυνάμει 3 μεροκάματα,τον οποίο μπορεί να τον κολλήσει και κανένα παράσημο,κάνοντάς τον στρατηγό και με μόνο προσόν την εξωτερική εμφάνιση,με την οποίο τσιμπάνε κάποιοι...Ωραία,δεν λέω,αλλά δεν θα την έπαιρνα ποτέ,ούτε καν με 20αρικο...

Για πες λεπτομέρειες γι' αυτό το θέμα υγιεινής που λες, δεν είχα προσέξει αυτήν τη συζήτηση για την πιθανότητα να έχει κονδυλώματα η Μίμα... Καλά με οδηγούσε αν είναι έτσι το ένστικτό μου μέχρι τώρα να μην την πάρω παρ' ότι την έβλεπα και η κάβλα μου χτυπούσε κόκκινο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Χανιώτη την έχεις πάρει;

Για πες λεπτομέρειες γι' αυτό το θέμα υγιεινής που λες, δεν είχα προσέξει αυτήν τη συζήτηση για την πιθανότητα να έχει κονδυλώματα η Μίμα... Καλά με οδηγούσε αν είναι έτσι το ένστικτό μου μέχρι τώρα να μην την πάρω παρ' ότι την έβλεπα και η κάβλα μου χτυπούσε κόκκινο.

Ευτυχως φιλε μου, που σκεπτεσαι με το πανω κεφαλι !!!  ;) ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάντως επειδή την έχω δει και πρωί,δεν είναι όσο μουνάρα φαίνεται το βράδυ... Ούτε εγώ την έχω πάρει.... :boobies:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως επειδή την έχω δει και πρωί,δεν είναι όσο μουνάρα φαίνεται το βράδυ... Ούτε εγώ την έχω πάρει.... :boobies:
Εμ δεν είναι τυχαίο που ο σοφός λαός λέει "Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει"...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.213
Πόντοι
7.865
[/quote]

Κάποιος συναγωνιστής είχε επισημάνει αυτό το γεγονός πριν κάτι μήνες και είχε αναφέρει μάλιστα ότι όταν την εξέφρασε την διαπίστωσή του,ότι δηλαδή έχει κονδυλώματα και ότι θα πρέπει να πάει να κοιταχτεί,απάντησε με το λακωνικό "Στο μουνί μου".Και αυτή ήταν η ακριβής φράση της σκατοπουτάνας...Λές και της το είπε επειδή την λυπάται...Μπορεί εκείνη να τα γράφει στο μουνί της όλα,αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι επειδή εκείνη είναι εγκεφαλικά ανάπηρη και ανίκανη να αναλογιστεί τι επιπτώσεις θα έχουν τα διάφορα ΣΜΝ στο τομάρι της,θέλουν και όλοι οι χύστες να πάνε στον αγύριστο.Ευτυχώς δεν έχω διαπιστώσει ουδεπόποτε ιδίοις όμασι τα κονδυλώματα,καθώς απαξιούσα να δώσω έστω και ένα ευρώ για μια πιατσόβια που την έχει δεί ντίβα...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Χανιώτη την έχεις πάρει;

εντελως πληροφοριακα χωρις να θελω να αναιρεσω κανεναν,ουτως η αλλως οσοι την εχετε παρει ξερετε σιγουρα πολυ καλητερα απο εμενα,αλλα κ εγω απο οτι ειχα διαβασει απο συναγωνιστη ειχε κονδυλωματα,το ειχα διαβασει το ξαναλεω,μην παρεξηγηθω αν τυχον ειναι μαλακιες,
Τα σεβη μου.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι το θελα σημερα,κατεβηκα απο τριγωνο περι ωρας 12:30- 01:00 καπου εκει,σολωνος καπποδιστριου τιποτα,οταν λεω τιποτα τιποτα ουτε εξω απο τα χοτελ ουτε πουθενα,απεναντι απο την τραπεζα πρεπει αν δεν κανω λαθος να ειδα του χανιωτη την πτυχιουχα κεελπνο :headbang:,σωκρατους εξω απο το χριστιανα ενα με τζινακι γυφτακι τελειως κ οχι ωραιο,κ στη επομενη ακριβως γωνια ενα κοκκαλιαρικο τραπε-ΖΑΚΙ τραβελι :headbang: :headbang: και μετα σαν μαλακας εμπλεξα πισω απ το δημαρχειο στη σωκτρατους κ εκανα να ξεκολλησω κανα μισαωρο απο το μποτιλιαρισμα που γινοτανε της καριολας απο κοσμο και παρκαρισμενα λογω λειτουργιας της αγορας επειδη ειναι κ.Δευτερα αυριο, :headbang:
εκαψα βενζινη και το ευχαριστηθηκα :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Ποιο βράδυ ρε Billy? Κυρίως πρωί και μεσημέρι βγαίνει η Μίμα, δεν κάθεται βράδυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom