Πέρασμα σήμερα απ' το τρίγωνο γύρω στις 5:00 το απόγευμα. Παρ' ότι κυκλοφορούσε ΠΟΛΛΗ μπατσαρία (νωρίτερα στην πλατεία Βικτωρίας έπεσα σε έλεγχο μεταναστών και πηγαίνοντας στο τρίγωνο πέρασαν από δίπλα μου δυο μπάτσοι που συνόδευαν δυο μετανάστες στους οποίους είχαν περασμένα "βραχιόλια"), στο περίπτερο και έξω απ' το Elyssium στέκονταν όχι μία, όχι δύο, αλλά 9 (!) παρακαλώ καλντεριμιτζούδες απ' τις οποίες δυστυχώς δεν έλεγε καμία τίποτα το ιδιαίτερο. Η Μίμα απούσα, αλήθεια πλέον δουλεύει μόνο πρωί; Στη Σωκράτους παραπάνω νέκρα, ούτε καν πρεζούδες, με εξαίρεση μια Κινέζα στο ύψος της διασταύρωσης με Ξούθου. Έστριψα κλασσικά στην Αγίου Κωνσταντίνου για να πάω στην πιάτσα της Γερανίου... Και ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι βέβαιος) ότι ανακάλυψα έξω απ' το "Ανδρονίκη" τη μουνάρα που πέτυχα τις προάλλες να φεύγει και θα ήθελα παρακαλώ κάποιος που πιθανόν να έχει πάει μαζί της να με διαφωτίσει: Λέγεται Έμμυ ή Ένυ (κάτι τέτοιο, δεν το άκουσα καλά), παίρνει 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο και αν δεν κάνω λάθος την είχα ξαναπετύχει και παλιότερα και την είχα αναφέρει εδώ μέσα μόνο που αν θυμάμαι καλά τότε είχε τα μαλλιά της ξανθά. Σήμερα δε φορούσε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ήταν καθισμένη οπότε δεν μπόρεσα να τσεκάρω κώλο
Please όποιος έχει πάει μαζί της ας μου πει εντυπώσεις, ειδικά ο Παίχτουρας του οποίου το όνομα φέρει τιμητικά αυτή η πιάτσα!