Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε ξέρεις κάτι; Μήπως τον βρήκαν τελικά χτυπημένο σε κανένα χαντάκι από μπράβους του Λοβέρδου; Ή ζει και βασιλεύει στα μυστικά εργαστήρια της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας κάνοντας τα πειράματά του;
article-1267582-09107A0F000005DC-382_634x379.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τυπε παντως στο τριγωνο θα βρει πολλες να τον κατουρησουν
εχει και μυρωδια κατουρηματος το τριγωνο οποτε θα νοιωσει σε οικειο περιβαλλον :grin:
:piss:

Τί μου θύμισες τώρα, τα καλοκαίρια με τη ζέστη δεν παλεύεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μη μου πεις ότι ένας απ' τους τρεις είναι ο Μαρής! Ή μήπως οι συνεργάτες του;;;
τον μαρη τον εχουν στην υπογα και κανει πειραματα σε <<εθελοντες>> της λαικης δημοκρατιας της κινας τυπε :sunglasses:
Mad+scientist+-+O+Lucky+Man!.png

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...εγω χθες βραδυ ειδα μια με μαλλι κωτσο και γυαλινο ματι ...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι Ελληνίδα,ψηλέ...... Προσέχουμε τι ποστάρουμε...... ;)
Κατ αρχήν στην Ελλάδα ψωνίζονται και κατά δεύτερον σε τι διαφέρουν από τα δικά μας θηλυκά πρεζόνια που επίσης ψωνίζονται στην περιοχή ? Καλά έκανε και το πόσταρε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κατ αρχήν στην Ελλάδα ψωνίζονται και κατά δεύτερον σε τι διαφέρουν από τα δικά μας θηλυκά πρεζόνια που επίσης ψωνίζονται στην περιοχή ? Καλά έκανε και το πόσταρε...
Φίλε,ψάξου..... Εγώ το πόσταρα..............και λέω ότι είναι ξένη,για να μην έχουμε θέμα.....ξεκόλλα... :S

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα το μεσημερι κατα τις δυο κοσμος και κοσμακης εξω απ το Ellyssium.Η Μιμα ειχε πεταξει τις μπαλες,φοραγε ενα φανελακι με τιραντες,η Τζουλια ενα κολλαν μαυρο,κατι αλλα μπαζακια μικροσωμα κ μεγαλοσωμα.Εκεινη που ξεχωριζε ηταν η Τζεσσυ η Τζεσσικα αν θυμαμαι καλα.Φοραγε ενα μινι ως τον αφαλο και μποτες ως το γονατο,κ απο πανω ενα φανελακι ξωπλατο κ φαινονταν τα τατου της.Επεσα στην παγιδα παιδες.Με ξεγελασε η γεματη υποσχεσεις σκυλοφατσα της κ η εμφανιση της.Ζηταγε 40 για φουλ προγραμμα και το ξενοδοχειο μαζι.Πηγαμε πανω και ηταν ο ορισμος της ξεπετας.Μη εδω ποναω,μη εκει εχω χτυπησει,ποναει η μεση μου,ποναει το γονατο μου,λαθος στησιματα.Ξενερωσα παιδες...Αγανακτησα,πλυθηκα,ντυθηκα κ την αφησα να φυγει,Φυσικα ουτε λογος για επιστροφη χρηματων.Μου περασε απ το μυαλο αλλα αστο καλυτερα...Ο ορισμος της ξεπετας παιδες...Μακρυααααααααααααααα......Μελαχρινη,ψηλη,σκυλοφατσα που την λενε Τζεσσυ η Τζεσσικα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
μας μπλεξατε σημερα με τα τοσα υπονουμενα. Δεν καταλαβαμε τι χρησιμο ειπε ή εκανε αυτος ο μαρης, ουτε σε ποιες αγγελιες βρισκει ο αλλος ο τυπος ο μυρονας ομορφες γυναικες με 50 € την ημερα για διακοπες :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Σημερα το μεσημερι κατα τις δυο κοσμος και κοσμακης εξω απ το Ellyssium. Η Μιμα ειχε πεταξει τις μπαλες,φοραγε ενα φανελακι με τιραντες, η Τζουλια ενα κολλαν μαυρο,κατι αλλα μπαζακια μικροσωμα κ μεγαλοσωμα.Εκεινη που ξεχωριζε ηταν η Τζεσσυ η Τζεσσικα αν θυμαμαι καλα.Φοραγε ενα μινι ως τον αφαλο και μποτες ως το γονατο,κ απο πανω ενα φανελακι ξωπλατο κ φαινονταν τα τατου της.Επεσα στην παγιδα παιδες.Με ξεγελασε η γεματη υποσχεσεις σκυλοφατσα της κ η εμφανιση της.Ζηταγε 40 για φουλ προγραμμα και το ξενοδοχειο μαζι.Πηγαμε πανω και ηταν ο ορισμος της ξεπετας.Μη εδω ποναω,μη εκει εχω χτυπησει,ποναει η μεση μου,ποναει το γονατο μου,λαθος στησιματα.Ξενερωσα παιδες...Αγανακτησα,πλυθηκα,ντυθηκα κ την αφησα να φυγει,Φυσικα ουτε λογος για επιστροφη χρηματων.Μου περασε απ το μυαλο αλλα αστο καλυτερα...Ο ορισμος της ξεπετας παιδες...Μακρυααααααααααααααα......Μελαχρινη,ψηλη,σκυλοφατσα που την λενε Τζεσσυ η Τζεσσικα...

Όχι ρε πούστη έπρεπε να κατέβω σήμερα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μας μπλεξατε σημερα με τα τοσα υπονουμενα. Δεν καταλαβαμε τι χρησιμο ειπε ή εκανε αυτος ο μαρης
για δικη σου ασφαλεια οσα λιγοτερα ξερεις για τον μαρη τοσο καλυτερα τυπε :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom