Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
καλημερα συναγωνιστες..πριν λιγη ωρα κατεβηκα παραλια και πηρα μια μελαχροινουλα στο υψος του παλιου αεροδρομιου και πηγαμε σε γνωστο οτελ..το ονοματακι της Σουζυ. καναμε μαζι μπανιο οπου πριν ξεκινησουμε μου εκανε ενα σπεσιαλ golden shower(το ζητησα εγω).η ιδεα να της το ζητησω μου κατεβηκε απο την στιγμη που μου ειπε οτι κατουριοταν αφορητα. :rolleyes: με εβαλε στην ντουζιερα γονατισα χωθηκα κατω απο τα μπουτακια της και μετα απο λιγο ενας ζεστος χρυσαφι πηδακας μου κατεβρεχε το προσωπο και ολο μου το σωμα...μμμμμ ηταν υπεροχο..μετα μπανακι και βουρ για το κρεββατι..εκει ξηγηθηκε  ακαποτη πιπα πολυ καλη με γλειψιμο της γυρω περιοχης και μετα περασμα του προφυλακτικου την γυρισα μπρουμυτα και πηρα το υπεροχο νεανικο σφιχτο κουλουρακι :fuck2: της εν μεσω κραυγων...και προτροπων της να μπω πιο βαθια..ειχε αντοχες παντως αν σκεφτειτε οτι ξεπερναω τα 18εκ σε μεγεθος! το κοστος 70ε(δεν χρεωσε το κατουρημα). αν την πετυχετε την συνιστω ανεπιφυλακτα...

Προβλέπω τί βομβαρδισμός από posts θα ακολουθήσει μετά απ' αυτά. Έρχεται βροχή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Ghost_Protocol_U.jpg
    Ghost_Protocol_U.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 38

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η κουκούλα,είναι κακούργημα ψηλέ μου......... :2funny: :2funny: :2funny:

index.php

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες..πριν λιγη ωρα κατεβηκα παραλια και πηρα μια μελαχροινουλα στο υψος του παλιου αεροδρομιου και πηγαμε σε γνωστο οτελ..το ονοματακι της Σουζυ. καναμε μαζι μπανιο οπου πριν ξεκινησουμε μου εκανε ενα σπεσιαλ golden shower(το ζητησα εγω).η ιδεα να της το ζητησω μου κατεβηκε απο την στιγμη που μου ειπε οτι κατουριοταν αφορητα. :rolleyes: με εβαλε στην ντουζιερα γονατισα χωθηκα κατω απο τα μπουτακια της και μετα απο λιγο ενας ζεστος χρυσαφι πηδακας μου κατεβρεχε το προσωπο και ολο μου το σωμα...μμμμμ ηταν υπεροχο..μετα μπανακι και βουρ για το κρεββατι..εκει ξηγηθηκε  ακαποτη πιπα πολυ καλη με γλειψιμο της γυρω περιοχης και μετα περασμα του προφυλακτικου την γυρισα μπρουμυτα και πηρα το υπεροχο νεανικο σφιχτο κουλουρακι :fuck2: της εν μεσω κραυγων...και προτροπων της να μπω πιο βαθια..ειχε αντοχες παντως αν σκεφτειτε οτι ξεπερναω τα 18εκ σε μεγεθος! το κοστος 70ε(δεν χρεωσε το κατουρημα). αν την πετυχετε την συνιστω ανεπιφυλακτα...
Mαλιστα,κοιταξε να δεις,οπως την βρισκει ο καθενας,αφοθ το χαρηκες αυτο εχει σημασια,αλλα την ρημαδα την καποτα τι την ηθελες μετα?εδω εκανες μπανιο με τα σπλαχνα της.. :grin: :2funny: :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mαλιστα,κοιταξε να δεις,οπως την βρισκει ο καθενας,αφοθ το χαρηκες αυτο εχει σημασια,αλλα την ρημαδα την καποτα τι την ηθελες μετα?εδω εκανες μπανιο με τα σπλαχνα της.. :grin: :2funny: :headbang:
Ψέματα λέει ο φίλος........μην ασχολείσαι... :S

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Μάγκες, το καλύτερο αμαξωτό  :pipa1: πού/σε ποια το βρίσκουμε; Μερσί

Επισκέπτης
ανιχνευτης ψευδους εισαι ρε μεγαλε? :grin: αν ναι δεν λειτουργεις σωστα! δυστυχως η ευτυχως η ουρολαγνεια ανηκει στις σεξουαλικες μου προτιμησεις και δεν μπορω να καταλαβω τι σου φαινεται απιστευτο..αλλα μια και μιλαμε για πιατσες νομιζω πως η παραλιακη αυτην την νεποχη αποτελει την top επιλογη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ανιχνευτης ψευδους εισαι ρε μεγαλε? :grin: αν ναι δεν λειτουργεις σωστα! δυστυχως η ευτυχως η ουρολαγνεια ανηκει στις σεξουαλικες μου προτιμησεις και δεν μπορω να καταλαβω τι σου φαινεται απιστευτο..αλλα μια και μιλαμε για πιατσες νομιζω πως η παραλιακη αυτην την νεποχη αποτελει την top επιλογη.
μας πεφτει μακρια τυπε :grin:

Επισκέπτης
αγαπητε συναγωνιστη απο τα ουρα δεν κολλας τπτ φτανει να μην τα δεχτεις στο στομα..το δερμα μας αποτελέι αδιαπεραστο τειχος για τα μικροβια..αντιθετα απο την βαλανο κολλας πολυ ευκολα τα παντα γι αυτο εβαλα προφυλακτικο.. :idiot:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αγαπητε συναγωνιστη απο τα ουρα δεν κολλας τπτ φτανει να μην τα δεχτεις στο στομα..το δερμα μας αποτελέι αδιαπεραστο τειχος για τα μικροβια..αντιθετα απο την βαλανο κολλας πολυ ευκολα τα παντα γι αυτο εβαλα προφυλακτικο.. :idiot:
τυπε μηπως εχει μελετησει μαρη? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δικιο εχεις και εχει ακριβυνει και πολυ η βενζινη..ομως τριγωνο και Σολωνος ειναι τελειωμενες και επικινδυνες πιατσες(πολλες ναρκομανεις και πολυ aids)
εισαι σιχασιαρης βλεπω τυπε :grin:

Επισκέπτης
Μάγκες, το καλύτερο αμαξωτό  :pipa1: πού/σε ποια το βρίσκουμε; Μερσί
πηγαινε παραλιακη στο υψος του Κρεολη οτελ..εκει θα βρεις αυτο που ζητας..αν πετυχεις την Ελενα ξανθια ουκρανη θασαι τυχερος..κανει καλο ακαποτο τελειωτικο με 50 ευρω

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πριν μια ωρα, ατακτα πορνιδια 3 νομιζω, απεναντι απο τα καρφουρ στην πετρου ραλλη,μπροστα στο παλιο ΜΕΤΡΟ. δεν σταματησα γιατι τα ειδα. ξαφνικα, απο καιρο εις καιρουν, εμφανιζονται σε κεινο το σημειο μερικες κορασιδες . απλα να το ξερετε  ;)

Επισκέπτης
εισαι σιχασιαρης βλεπω τυπε :grin:
αν και απο πιπα δεν κολλας τιποτα ναι ειμαι λιγο προσεκτικος..αυτο μου τοχει πει αφροδισιολογος σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο..ειμαστε φιλοι και παλιοι συμμαθητες  μ αυτον..μου ειπε δωσε ακαποτες αφοβα :pipa1: μακρια απο σεξ ομως χωρις προφυλαξη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πριν μια ωρα, ατακτα πορνιδια 3 νομιζω, απεναντι απο τα καρφουρ στην πετρου ραλλη,μπροστα στο παλιο ΜΕΤΡΟ. δεν σταματησα γιατι τα ειδα. ξαφνικα, απο καιρο εις καιρουν, εμφανιζονται σε κεινο το σημειο μερικες κορασιδες . απλα να το ξερετε  ;)
λευκορωσιδια τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν και απο πιπα δεν κολλας τιποτα ναι ειμαι λιγο προσεκτικος..αυτο μου τοχει πει αφροδισιολογος σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο..ειμαστε φιλοι και παλιοι συμμαθητες  μ αυτον..μου ειπε δωσε ακαποτες αφοβα :pipa1: μακρια απο σεξ ομως χωρις προφυλαξη
τυπε ο φιλος σου εχει μεινει πισω στην επιστημη του
εδω υπαρχουν νεες θεωριες μαρη :rockon:
ανατρεπουν ολα τα ιατρικα προηγουμενα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom