3 μερες? :oΦίλε μου, τα ξανθούλια τα ψάχνω 3 μέρες αλλά γιόκ! Ώρες, θέση please?
Όσον αφορά την σκούρα τάπα, εννοείς μια αδύνατη μ' ένα καρεδάκι ως τους ώμους που συνοδεύεται από ένα άλλο γυφτάκι επίσης αδύνατο με μακριά μαύρα μαλλιά μαζεμένα πίσω και που γενικώς πιπινοφέρνουν?
Κολλητός πήγε με την προαναφερόμενη σκούρα τάπα, δεν του "κάθησε" γιατί πονούσε ..
Μόνο πίπα έδωσε , τρελλή ξεπέτα..
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τίποτα παραπάνω?
Αν κατάλαβα καλά παίζουν πρωινές - απογευματινές νωρίς?
Απο το μεσημερι συχναζουν, μεχρι κατα τις 8 το βραδυ πρεπει να ναι...
Οι 3 ταπες αραζουν όπως ερχομαστε απο κατω(πλατεια βαθης)στο απεναντι δεξιο πεζοδρόμιο σε σχεση με το πιατσοπερίπτερο στο τριγωνο.
Το πιατσοπεριπτερο βρισκεται καμια 40ρια μετρα δεξιά απο το πιατσοχοτέλ το elysium όπου εχει παρελαση απο διάφορα αλβανά,ακριβότερα σε σχεση με τα γυφτακια.
Το σκουρο ειναι το ασχημοτερο και το κοντυτερο, δεν μπορει να μην το καταλαβεις περνώντας, κλασικο γυφτάκι μαυρίλα.
Το ξανθό πηρα εγω, όχι το σκουρο.Είναι το κοντό και αδύνατο κορίτσι που βρίσκεται πίσω από το περίπτερο στο τρίγωνο (απέναντι από την Eurobank)? Δηλαδή μία αδύνατη, κοντή, άβυζη, σκουρόχρωμη κοπελίτσα (περίπου 18 χρονών) με μαύρα μαλλιά, που εννίοτε κάθετε σε μηχανάκι ή τρώει σποράκια. . . . Σήμερα πηγαίνοντας (τελικά) με τη Μίμα την είδα να μου χαμογελά από το περίπτερο (νομίζω ότι φορούσε κάτι στο λευκό). . .
Ειναι ενα ξανθο με ανοιχτόχρωμα ματια και πλατύ πηγουνι πιο εμφανισημο απο το αλλο, μονο το πηγουνι δεν μου αρεσε που ηταν λιγο εντονο και το άλλο ξανθο πολυ αδυνατο που πήρα εγώ.