apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχουν τοσο μεγαλο μ.ο ζωης αυτες τυπεκαμια γρια μαυρη παιζει δικε μου?
δεν εχουν τοσο μεγαλο μ.ο ζωης αυτες τυπεκαμια γρια μαυρη παιζει δικε μου?
προφανως να μαθει το αποτελεσματι τον θελεις τυπε
εγω προβλημα με τα πιατα δεν εχω,αυτο που δεν γουσταρω με τιποτα ειναι να κατεβαζω τα σκουπιδια το βραδυ,πιστευω να μην εχουνε προβλημα οι μαυρεςπλενουν και πιατα ε ? ε αυτο ειναι ενας καλος λογος να παρω μια μαυρουκα στο σπιτι..
δεν εχουν τοσο μεγαλο μ.ο ζωης αυτες τυπε
2 Ξανθουλια ειναι και μια σκουρα ταπα. Το χειροτερο ξανθο πηρα. Στο γαμησι ψιλοανεκτη. ωραιο ψιλοστενο μουνι. Αλλα δεν ηθελε δευτερη σταση κι οταν εβγαλα την καποτα κ την αιφνιδιασα χυνοντας την στη κοιλια, παραλιγο να μου ξερασει. Δινει κ φιλια.
αξιος τυπετυποι μου εχτεσ στην χαλκο πετυχα ενα φρικοπουρο μουναρα 65 πατημενα αλλα καλοστεκουμενη η κυρια ελληνιδα με καυλωσε πολυ σκληρα μολισ την ειδα..τισ λεω παμε? και τι μου λεει περιμενω το λεωφορειο κριμα θα κσαναπαω σημερα για καφε στο γωνιακο να την κοζαρο μηπωσ με περασε για μπατσεο αξιζε να την χυσω και φανηκε πολυ ανωμαλη γυναικα τελικα εχυσα μια βουλγαρα πουρη 55χρονη κοντη ξανθια και χοντρη που την πετυχα στα τζοισ καυλεσ τρελεσ
περασα κι εγω χθες και δεν υπηρχε ψυχη...μαλλον ειναι διακοπες...Επιβεβαιώνω τον φίλτατο Ακόρεστο, την πήρα χθές τη Τζένη κατά τις 14.00, κοντό ξανθό γυφτάκι, λέει 18 ετών, έχει ένα άσχημο δοντάκι πεταχτό μπροστά, αλλά κορμί θανάτου :o , έκανε μπανάκι πριν το sex κι έβαλε και μουσικούλα βουλγάρικη να παίζει κατά τη διάρκεια - θυμήθηκα τη Λίλη :'( :'( :'( - ωραίο και δεκτικό στο sex, άνεση χρόνου, πολύ στενό μουνάκι, 20€ + 10 στο ξεπετοξενοδοχείο, μια χαρά τη ξανατιμώ!!
Νωρίτερα κατά τις 12.00 που πέρασα, είχε προηγηθεί σκούπα μάλλον και τα γκομενάκια λείπαν όλα πλην των 2 πιπινοξεπέτων που έγραψα παλιότερα που τριγυρνούσαν τρομαγμένες στα πέριξ..
Το αδύνατο λεπτό γυφτάκι με το μαζεμένο μαλλί το χω βάλει τρελλά στο μάτι, μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει τεστάρει?
Καλα θα ετρωγες απο πιάτα που θα στα χαν πλυνει οι μαύρες απο τις πιάτσες;;;πλενουν και πιατα ε ? ε αυτο ειναι ενας καλος λογος να παρω μια μαυρουκα στο σπιτι..
Ποιο ειναι το καλυτερο μερος για να τσιμπησει κατι καλο καποιος τελικα γτ εχω μπερδευτει ρε παιδες..?
Το τζι μπι κόρνερ νομίζω καλό είναι!
τυπε μου η θα πει ναι η θα γυρισει το χερι και θα φαμε καμια χαστουκααξιος τυπε
εισαι ενας επαγγελματιας πουτανιαρης
δικε μου ξανασκασε μερικες μερες και ξαναπεστης,πιστευω οτι θα πει ναι
Τσίφτη είσαι κλινική περίπτωσηΚαλα θα ετρωγες απο πιάτα που θα στα χαν πλυνει οι μαύρες απο τις πιάτσες;;;
ομονοια και γυρω γυρω τυπε μουΚανα καλο μερος για πιατσα ρε συναγωνιστες???
ομονοια και γυρω γυρω τυπε μου
κατι παιζει αλλα ειναι μπερδεμα με τα δρομακια που αραζουν.πιο καλα ομονοιαΠριν το συνταγμα παιζει τιποτα η' οχι?