Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
τελικα η γιαγια πραγματι καπου εργαζεται και περιμενει το λεωφορειο....αλλα πρεπει αγωνιστεσ καθε μερα ενασ  ενασ πιατσοβιοσ να την ρωταει  παμε? καποια στιγμη θα γινει δεν μπωρει πια τοσεσ και τοσεσ  βλεπει που πσονιζονται εκει γυρω να χυσουμε και εμεισ το γερικο και ανωμαλο κορμακι  τησ   :)

εισαι μαλακας αγορι μου? Ακομη κι αν κανεις πλακα!  :tickedoff: :jerking:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τωρα τελευαια πολυ πεσμενη κινηση η βραδυνη....στο γερμανο και περιξ

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εισαι μαλακας αγορι μου? Ακομη κι αν κανεις πλακα!  :tickedoff: :jerking:
αρωστακι εσυ γαμα τα κοριτσακια τα μικρα και τα μοντελα του καθε στουντιο.....και ασε εμασ τουσ γκρανοβιουσ να γαμαμε αυτα που μασ αρεσουν.αντε κουλη τωρα τραβα την τσαρκα σου και παιξε λιγο την παπαριτσα σου να ξεκαυλωσεισ νουμερο :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αρωστακι εσυ γαμα τα κοριτσακια τα μικρα και τα μοντελα του καθε στουντιο.....και ασε εμασ τουσ γκρανοβιουσ να γαμαμε αυτα που μασ αρεσουν.αντε κουλη τωρα τραβα την τσαρκα σου και παιξε λιγο την παπαριτσα σου να ξεκαυλωσεισ νουμερο :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Το να μην εχει καμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα η "γιαγια" το σκεφτηκες;

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Το να μην εχει καμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα η "γιαγια" το σκεφτηκες;
ελα ρε τυποι κολησατε τωρα ο καθενασ γαμαει οτι του αρεσει. τα ανηλικα που κανουν πιατσα στα γνωστα τα μερη και πολλοι πανε και τα γαμανε δεν λεσ κατι ??η γιαγια που ηταν και μουναρα σε πειραξε ρε καυλεα μου???

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και μόνο λεωφορείο να παίρνει από εκεί ..........................

Έχει ανοίξει παρτίδες με το ηθών!!!

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1

Ανεγκεφαλο και αγραμματο σκατο, εχεις τοσο χαμηλο iq που δεν καταβαλες ντιπ απ οτι σου εγραψα!

Ψοφα τωρα να καθαρισει ο τοπος!

Οταν παει καποιος στη μανα σου που περιμενει στη σταση και της ζητησει να την πηδηξει θελω να δω την αντιδραση σου. ΤΟΥΒΛΟ, Ε ΤΟΥΒΛΟ!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ανεγκεφαλο και αγραμματο σκατο, εχεις τοσο χαμηλο iq που δεν καταβαλες ντιπ απ οτι σου εγραψα!

Οταν παει καποιος στη μανα σου που περιμενει στη σταση και της ζητησει να την πηδηξει θελω να δω την αντιδραση σου. ΤΟΥΒΛΟ, Ε ΤΟΥΒΛΟ!
καλα τραβα γαμησου μαλακοπιτουρα.καψιμο και φωτια θελεται μουνακια :birdman: :birdman: :birdman:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

καλη χρονια και σε εσενα καυλεα!

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
Μην ασχολεισαι ρε dude!

Το γουρουνι δε μαθαινει γραμματα. ΚΑΙ εσυ χανεις το χρονο σου ΚΑΙ το γουρουνι ενοχλεις

Μαλακα σκατιΑρη, το να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις την τελευταια κουβεντα ΔΕΝ σε κανει ανθρωπο οσο και να προσπαθεις.
...κι οτι και να λες, δε μασαω τ αρχιδια μου. Αν ησουν κοντα θα ρουφαγες απλως τ αυγο σου.
Τραβα παραπερα τωρα γιατι βρωμας.
Τελος απο μενα.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μην ασχολεισαι ρε dude!

Το γουρουνι δε μαθαινει γραμματα. ΚΑΙ εσυ χανεις το χρονο σου ΚΑΙ το γουρουνι ενοχλεις

Μαλακα σκατιΑρη, το να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις την τελευταια κουβεντα ΔΕΝ σε κανει ανθρωπο οσο και να προσπαθεις.
...κι οτι και να λες, δε μασαω τ αρχιδια μου. Αν ησουν κοντα θα ρουφαγες απλως τ αυγο σου.
Τελος απο μενα.
καλα τωρα χεστηκα και εχυσα για παρτη σου γουρουνακι :birdman: :birdman:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Προχωρημένα πράματα...........................

Αφήστε τα μίση και πιάστε κανα κώλο ρε!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Προχωρημένα πράματα...........................

Αφήστε τα μίση και πιάστε κανα κώλο ρε!
πεστα τυπε μου εγω τον αφηνω αμα θελει ο μοτζο ραισιν να μου πιασει τον κωλο θα ειμα και πλυμενοσ καθαροσ :2funny: :2funny:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μην ασχολεισαι ρε dude!

Τελος απο μενα.
το carnivore  το ξερεισ κουλη??αντε τωρα παρε το σαραβαλο αλλα ριξε λιγο νερακι κουλη να το καθαρισεισ απο τα χωματα :birdman: :birdman:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Μην τσακωνεστε ολη την ωρα ωρε!  :grin:

Ανταυτου ριχτε κανα ινφο για καλη πιατσα εκτος μεταξουργιου και ομονοιας..  :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom