Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φίλε μου, τα ξανθούλια τα ψάχνω 3 μέρες αλλά γιόκ!  :helpplea: Ώρες, θέση please?
Όσον αφορά την σκούρα τάπα, εννοείς μια αδύνατη μ' ένα καρεδάκι ως τους ώμους που συνοδεύεται από ένα άλλο γυφτάκι επίσης αδύνατο με μακριά μαύρα μαλλιά μαζεμένα πίσω και που γενικώς πιπινοφέρνουν?  :think:
Κολλητός πήγε με την προαναφερόμενη σκούρα τάπα, δεν του "κάθησε" γιατί πονούσε  :2funny: :2funny: :2funny:..
Μόνο πίπα έδωσε  :pipa2:, τρελλή ξεπέτα..
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τίποτα παραπάνω?
Αν κατάλαβα καλά παίζουν πρωινές - απογευματινές νωρίς?
3 μερες?  :o
Απο το μεσημερι συχναζουν, μεχρι κατα τις 8 το βραδυ πρεπει να ναι...

Οι 3 ταπες αραζουν όπως ερχομαστε απο κατω(πλατεια βαθης)στο απεναντι δεξιο πεζοδρόμιο σε σχεση με το πιατσοπερίπτερο στο τριγωνο.
Το πιατσοπεριπτερο βρισκεται καμια 40ρια μετρα δεξιά απο το πιατσοχοτέλ  :grin: :grin: το elysium όπου εχει παρελαση απο διάφορα αλβανά,ακριβότερα σε σχεση με τα γυφτακια.
Το σκουρο ειναι το ασχημοτερο και το κοντυτερο, δεν μπορει να μην το καταλαβεις περνώντας, κλασικο γυφτάκι μαυρίλα.

Είναι το κοντό και αδύνατο κορίτσι που βρίσκεται πίσω από το περίπτερο στο τρίγωνο (απέναντι από την Eurobank)? Δηλαδή μία αδύνατη, κοντή, άβυζη, σκουρόχρωμη κοπελίτσα (περίπου 18 χρονών) με μαύρα μαλλιά, που εννίοτε κάθετε σε μηχανάκι ή τρώει σποράκια. . . . Σήμερα πηγαίνοντας (τελικά) με τη Μίμα την είδα να μου χαμογελά από το περίπτερο (νομίζω ότι φορούσε κάτι στο λευκό). . . 
Το ξανθό πηρα εγω, όχι το σκουρο.
Ειναι ενα ξανθο με ανοιχτόχρωμα ματια και πλατύ πηγουνι πιο εμφανισημο απο το αλλο, μονο το πηγουνι δεν μου αρεσε που ηταν λιγο εντονο και το άλλο ξανθο πολυ αδυνατο που πήρα εγώ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Επισης εχτες πηρα κι άλλο ενα βραχύσωμο ατακτο πορνίδιο, από αλλη πιατσα μάλιστα, αυτην της γερανίου.
Αρχιζω και μπαινω δυνατα στο παιχνιδι της πιατσας σιγα σιγα. Αντε αμα αρχισει να καταχωρει ο αντισθενης τα ''μαγαζια'' της πιατσας, όπως πολυ ωραια εκανε στα μασαζιδικα, θα αρχισουμε τις κριτικες για πιατσόβιες  :rockon: :rockon:

Ο απολυτος θα πρωτοστατησει στις 80χρονες και εγω στις 18άχρονες  :P

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επισης εχτες πηρα κι άλλο ενα βραχύσωμο ατακτο πορνίδιο, από αλλη πιατσα μάλιστα, αυτην της γερανίου.
Αρχιζω και μπαινω δυνατα στο παιχνιδι της πιατσας σιγα σιγα. Αντε αμα αρχισει να καταχωρει ο αντισθενης τα ''μαγαζια'' της πιατσας, όπως πολυ ωραια εκανε στα μασαζιδικα, θα αρχισουμε τις κριτικες για πιατσόβιες  :rockon: :rockon:

Να προσέχεις με την ανωμαλία που έχεις να γαμάς τα μικρά.............

να το κοιτάξεις όσο είναι καιρός!

Απόλυτος--σπιντ να σου συμπαρασταθούν και να σε συμβουλέψουν!

Χρόνια πολλά!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χρόνια πολλά!
Οι περισσοτεροι γραφουν οτι πηγαινουν με μεγαλες(αλλοι με 30αρες κι αλλοι μεχρι με γριες με ΠΙ αναπηρικό  :2funny: :2funny:  ) γιατι ξερουν τί ζηταει ο αντρας και τους κανουν εμπειρα κόλπα(ετσι διαβαζω).
Δυστηχως εμενα δεν μου καθεται αυτο με τις μεγαλες.
Δηλαδη ή αυτα που θα μου κανουν στο κρεβατι θα ειναι συμπαθητικά στην καλυτερη, ή συνηθως θα θελω να με παρει ο υπνος  :grin:
Γενικα θελω να εχω το πανω χερι και αυτο στο προσφερουν πολλες φορες τα 20χρονα.

Ενταξει με τελειωμενες δεν πηγαινω για να δω τι κανουν αυτες για να κρατησουν πελατεια, με εξαιρεση οτι καποια περιοδο παλια επαιρνα την αντριάνα  :S .

Τα γυφτακια τωρα, περισσότερα πηγα για την καλτίλα της εμπειρίας  :2funny: :2funny: ,όχι ότι ηταν κατι αξιοσημείωτο στο κρεβατι ή σε εμφάνιση.

Χρονια πολλά σε όλους κι απο μένα!

georgepappas1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
3 μερες?  :o
Απο το μεσημερι συχναζουν, μεχρι κατα τις 8 το βραδυ πρεπει να ναι...

Οι 3 ταπες αραζουν όπως ερχομαστε απο κατω(πλατεια βαθης)στο απεναντι δεξιο πεζοδρόμιο σε σχεση με το πιατσοπερίπτερο στο τριγωνο.
Το πιατσοπεριπτερο βρισκεται καμια 40ρια μετρα δεξιά απο το πιατσοχοτέλ  :grin: :grin: το elysium όπου εχει παρελαση απο διάφορα αλβανά,ακριβότερα σε σχεση με τα γυφτακια.
Το σκουρο ειναι το ασχημοτερο και το κοντυτερο, δεν μπορει να μην το καταλαβεις περνώντας, κλασικο γυφτάκι μαυρίλα.

Κατατοπιστικότατος  :dancing:
Ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω πάραυτα και θα ενημερώσω  :grin:

Πάντως μάλλον μιλάμε για διαφορετικές τάπες, κοινής προέλευσης  :2funny:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Σήμερα κατά τις 11 έσκασε στο τρίγωνο ένα ξανθό καινούργιο μουνι με σορτς και με τις μπουτάρες χύμα στο κρύο. Της έκαναν ντου η Μιμα και οι λοιπές μπαζοσκούρες και την έδιωξαν και έφυγε από σωκράτους.

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
καμια πιατσα που να εχει καμια μιλφ τωρα παιζει...?

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
προς γνωση και συμμορφωση γιατι εγω ο ιδιος και αλλοι συναγωνιστες δηλωναμε οτι οσο και αν πιεζαμε μαυρουκες δεν καθονταν για ακαποτη πιπα....
Μαυρακι που το εχω παρει δυο φορες....και με εχει αγαπησει.....της προτεινα τα παντα χωρις προφυλακτικο και τελειωμα οπου θελω και δεχτηκε....τιμη???δεν εφτασα εκει(η συνενοηση εγινε με κινητο)αλλα με κανα 50αρι ερχετε σπιτι μου και δυο φορες sex....ακαποτα ολα...και κωλο.....
VFM? Ναι......το κανεις?????? μαλακιες λεμε τωρα? Κατα δηλωση της το κανει μονο με μενα(χαχαχαχαχαχαχ)
Απο οτι μου λεει εχει πεσει τρελη πεινα και πλεον κανουν τα παντα....

Προσοχη παιδοπουλα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προς γνωση και συμμορφωση γιατι εγω ο ιδιος και αλλοι συναγωνιστες δηλωναμε οτι οσο και αν πιεζαμε μαυρουκες δεν καθονταν για ακαποτη πιπα....
Μαυρακι που το εχω παρει δυο φορες....και με εχει αγαπησει.....της προτεινα τα παντα χωρις προφυλακτικο και τελειωμα οπου θελω και δεχτηκε....τιμη???δεν εφτασα εκει(η συνενοηση εγινε με κινητο)αλλα με κανα 50αρι ερχετε σπιτι μου και δυο φορες sex....ακαποτα ολα...και κωλο.....
VFM? Ναι......το κανεις?????? μαλακιες λεμε τωρα? Κατα δηλωση της το κανει μονο με μενα(χαχαχαχαχαχαχ)
Απο οτι μου λεει εχει πεσει τρελη πεινα και πλεον κανουν τα παντα....

Προσοχη παιδοπουλα
τυπε τι κολπα της εκανες και την καψουρεψες? :grin:
αντε τυχερακια μονο εσενα αγαπαει :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σήμερα κατά τις 11 έσκασε στο τρίγωνο ένα ξανθό καινούργιο μουνι με σορτς και με τις μπουτάρες χύμα στο κρύο. Της έκαναν ντου η Μιμα και οι λοιπές μπαζοσκούρες και την έδιωξαν και έφυγε από σωκράτους.
====
Mήπως η ψηλή  νάρα  με το  πλατινε- ξανθο γκριζο μαλι  και το  μπλε ελεκτρικ   μινι   φόρεμα /  με  τις μπουτάρες ?- απο  την Γερανιου ...
Πριν ενα μηνα  ήταν με μια άλλη και γυρναγε γυρω- γύρω  ολη την περιοχή / απο Ομονοια και κάτω -   ισως  για  να δει  που  αλλού μπορεί  να   σταθεί ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Χρόνια πολλά!
τυπε σε λιγο θα μας πει οτι θελει να γαμαει και γυναικες με δοντια :o

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τυπε τι κολπα της εκανες και την καψουρεψες? :grin:
αντε τυχερακια μονο εσενα αγαπαει :grin:

τυπε τα μαυρακια....αν τους ξηγηθεις ομορφα(σε επιπεδο συμπεριφορας)ξηγιουντε και αυτα ομορφα....οχι σε hotel βεβαια γιατι δεν προλαβαινεις....αλλα αν την παρεις για καμια ωρα....μπορεις να περασεις μια χαρα.

Τι πιατα μου εχουν πλυνει ....τι συμφωνουμε κατι και κανουν πολλα παραπανω χωρις χρηματα....τι τις φερνω για μια ωρα και μου καθοντε 3ωρα....Ολες μου παραπονιουντε οτι οι ελληνες τους φεροντε ασχημα...

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
καμια πιατσα καλη για βολτα τωρα...?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.757
Πόντοι
41.129
πλενουν και πιατα ε ? ε αυτο ειναι ενας καλος λογος  να παρω μια μαυρουκα στο σπιτι..  :2funny:  :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
τυπε τα μαυρακια....αν τους ξηγηθεις ομορφα(σε επιπεδο συμπεριφορας)ξηγιουντε και αυτα ομορφα....οχι σε hotel βεβαια γιατι δεν προλαβαινεις....αλλα αν την παρεις για καμια ωρα....μπορεις να περασεις μια χαρα.

Τι πιατα μου εχουν πλυνει ....τι συμφωνουμε κατι και κανουν πολλα παραπανω χωρις χρηματα....τι τις φερνω για μια ωρα και μου καθοντε 3ωρα....Ολες μου παραπονιουντε οτι οι ελληνες τους φεροντε ασχημα...
:thumbsup:
ακριβώς ίδιες εμπειρίες έχω και εγώ.
μαυρούκα που την πηδούσα για καιρό της ειχα πει πως δεν θα την ξαναδω γιατι και καλά δεν μου εβγαιναν τα φραγκα και με επερνε τηλ να βρεθούμε χωρις λεφτα κλπ. Κακα τα ψεματα ειναι απελπισμένες οσο δεν πέρνει και όταν τους φερθεί καποιος καλα κολάνε ασχημα 

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:thumbsup:
ακριβώς ίδιες εμπειρίες έχω και εγώ.
μαυρούκα που την πηδούσα για καιρό της ειχα πει πως δεν θα την ξαναδω γιατι και καλά δεν μου εβγαιναν τα φραγκα και με επερνε τηλ να βρεθούμε χωρις λεφτα κλπ. Κακα τα ψεματα ειναι απελπισμένες οσο δεν πέρνει και όταν τους φερθεί καποιος καλα κολάνε ασχημα 
καμια γρια μαυρη παιζει δικε μου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ motherfucker ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ?????ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ...
τι τον θελεις τυπε :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom