Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στην Κων/πόλεως λίγο πριν την Πέτρου Ράλλη, σωστά? Αξίζει μια αναζήτηση από την περιγραφή πάντως
Είναι πολύ όμορφη και με ωραίο στυλ η κοπέλα !! Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια !! Αλλά πιστεύω αντικειμενικά πέρα από τα δικά μου γούστα πως η κοπέλα μετράει εμφανισιακά !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην Κων/πόλεως λίγο πριν την Πέτρου Ράλλη, σωστά? Αξίζει μια αναζήτηση από την περιγραφή πάντως
Ναι τύπε στην στροφή ακριβός λίγο πριν βγούμε στο Ρουφ !!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Ανεβάστε ρε παιδιά φωτογραφίες από τα ρωσο γκολφ να δούμε αξίζει να κατέβουμε

Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μπλέξουμε; Θυμήσου τον Στάθη

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.824
Πόντοι
4.496
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Μεσημεριάτικη βόλτα στο τρίγωνο σήμερα, δοκίμασα την Τατιάνα από Ουκρανία που είχε αναφέρει πρόσφατα ένας συναγωνιστής. Όσο μπόϊ της λείπει, τόση ενέργεια έχει στο γαμήσι. Εντατικό κλαρίνο σε ελεύθερη απόδοση και τελείωμα, αλλά με λίγο δόντι, καθαρή, με κοριτσίστικο δέρμα. Αν και διαφήμισε στα παζάρια το κωλαράκι της, δεν την πήρα από πίσω τελικά γιατί προέβαλλε δικαιολογία οτι της πέφτει μεγάλο το εργαλείο μου. Δεν βιάζεται, έμεινα ικανοποιημένος από το συνολικό πακέτο.

IOS13

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
380
Πόντοι
21
Μεσημεριάτικη βόλτα στο τρίγωνο σήμερα, δοκίμασα την Τατιάνα από Ουκρανία που είχε αναφέρει πρόσφατα ένας συναγωνιστής. Όσο μπόϊ της λείπει, τόση ενέργεια έχει στο γαμήσι. Εντατικό κλαρίνο σε ελεύθερη απόδοση και τελείωμα, αλλά με λίγο δόντι, καθαρή, με κοριτσίστικο δέρμα. Αν και διαφήμισε στα παζάρια το κωλαράκι της, δεν την πήρα από πίσω τελικά γιατί προέβαλλε δικαιολογία οτι της πέφτει μεγάλο το εργαλείο μου. Δεν βιάζεται, έμεινα ικανοποιημένος από το συνολικό πακέτο.
Καλημέρα..
Κόστος συνάντησης και διάρκεια?
Ο συναγωνιστής και για τις δύο και ξενοδοχείο είχε αναφέρει 60€.

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Ζητά 20αρικο, με κωλαράκι και ελεύθερο τελειωτικό. Δεν μέτρησα ώρα, αλλά είναι άνετη, με μπανάκι και οι δύο, κουβεντούλα κλπ. Δεν μέτρησα ώρα, γιατί δεν έδειχνε να την απασχολεί κι εκείνη, αλλά εύκολα ήταν 30'. Προσωπικά της έδωσα 30Ε γιατί μου έκανε διάφορα κόλπα και ίδρωσε τη φανέλα. Δεν είναι μορφονιά, αλλά τιμά τα λεφτά που παίρνει.
Διάλεξα το Λητώ που είναι καθαρό, έχει συσκευασμένες πετσέτες, σαπούνια. Κόστος 10Ε.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Επισκεψη δευτερα απογευμα κατα της 1900 η πρωτη για το 22 , στο τριγωνο ομονοιας. στην σατωβριαδου ειχε 3-4 μπαγκλαντεσιανες-πακιστανες,1 κινεζα granny, και 2-3 τραβελια και πρεζακια. στην χαλκοκονδυλη ειχε 2-3 granny ρωσσοουκρανιδες που ξεμειναν εδω μετα την σοβιετικη ενωση,καποδιστριου με αριστοτελους 1-2 απο ανοτολικο μπλοκ,καματερου με χαλκοκονδυλη και μαρνης υπηρχαν 6-7 κομματια , οι 2 κινεζες , 2 απο ανατολικο μπλοκ και 3 τουρκαλες εκ βουλγαριας , οι 2 τις οποιες ειδα για πρωτη φορα στο τριγωνο , πρεπει να ειναι καινουργιες αλλα γυφτοφερνανε απο μακρια . να σημειωσω οτι η μια κινεζα στην μαρνη , 2-2 τους ξεπεταγε τους πελατες , σε μιση ωρα πηγε με 2 πελατες στο χοτελι βεργινα τους πηγαινε. απιστευτα πραγματα. μετα απο μεγαλη αποχη εγινε η πρωτη καταθεση για το 22.

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Ζητά 20αρικο, με κωλαράκι και ελεύθερο τελειωτικό. Δεν μέτρησα ώρα, αλλά είναι άνετη, με μπανάκι και οι δύο, κουβεντούλα κλπ. Δεν μέτρησα ώρα, γιατί δεν έδειχνε να την απασχολεί κι εκείνη, αλλά εύκολα ήταν 30'. Προσωπικά της έδωσα 30Ε γιατί μου έκανε διάφορα κόλπα και ίδρωσε τη φανέλα. Δεν είναι μορφονιά, αλλά τιμά τα λεφτά που παίρνει.
Διάλεξα το Λητώ που είναι καθαρό, έχει συσκευασμένες πετσέτες, σαπούνια. Κόστος 10Ε.
και πως ειναι αυτη η τατιανα συναγωνιστη εμφανισιακα εννοω και τι ωρες τη βρισκουμε>?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Καλού κακού την επομένη να ρίχνεις και καμιά διευκρίνιση Λητώ ξενοδοχείο κέντρο Αθήνα.. διότι έχουμε αρκετούς εδώ μέσα που θα τρέχουν στο μαιευτήριο.. και ΔΕΝ είναι μόνο αυτό θα σου την λένε κιόλας !

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Η Τατιάνα είναι μικροκαμωμένη, φοράει και μποτάκια για να το σώσει λίγο, κοντό καστανο μαλλί, πράσινα μάτια και έντονο βάψιμο. Σα σώμα συνολικά δεν είναι κακή, αν εξαιρέσεις τη σακουλιασμένη κοιλιά, έχει πολύ καλό δέρμα για την ηλικία της (~60?), με κώλο και μουνί νεαρής κοπέλας. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν καλό κοντοπούτανο. Δεν της κάνω διαφήμιση, αλλά με καυλάντισε ο συναγωνιστής που είπε οτι την πήρε σε ντουέτο. Και το σκέφτομαι να επανέλθω αύριο, αν έχει και καμμιά καλή περίπτωση φίλης για διπλό. Στην περιοχή γενικά παίζουν από το πρωί μέχρι το απογευματάκι.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
:rockon:

Συνημμένα

• μπουρδελο.jpg
    μπουρδελο.jpg
    288,8 KB · Εμφανίσεις: 166

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Που προτείνεται να γίνει παρθενική βόλτα σε πιάτσα. Επίσης παίζει τίποτα βόρεια προάστια;

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
το εβαλα γιατι το βρηκα στο μαπς και εχουν θολωσει την φατσα του ποστερ στο τσαρδι και οχι τα βυζια

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Είχα παει πρην δυο χρόνια εκεί και ειχε μια BBW στα δικα μου γουστα ηταν θεα...μετα δεν την ξαναειδα απο τοτε πουθενα...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59 Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ας δώσω και εγώ καμιά πληροφορία μετά από χρόνια. Κατεβαίνοντας την Κωνσταντινουπόλεως στρίβεις δεξιά στα φανάρια κάτω από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, μπαίνεις στο δρομο που είναι τα σχολεία κάτω από τη γέφυρα και μετά είναι στροφή για να βγεις Πέτρου Ράλλη. Πάνω στην στροφή η τύπισσα

Μελαχροινό γυρω στο 1.65 με ωραίο πρόσωπο. Ρώτησα τιμούλα 30 στο αμάξι πίπα με και σεξ. Για μία ώρα ξενοδοχείο τις είπα 60 με ελεύθερο στοματικό και γλωσσόφυλλα και δέχθηκε. Δεν είμαι πλέον για αυτά οπότε τις είπα θα κάνω μία βόλτα και την πούλεψα.

ώρα: 21.30 περίπου πριν μία εβδομάδα. Όποιος ενδιαφέρεται πάει για κασκαντεριλίκι

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Χτες που πέρασα από εκεί δεν την βρηκα πάντως

Stories