Πουτάνες με φοιτητικό πάσο θα έλεγα. Το πολύ ψηλό κασέ είναι μύθος.Ναι. Κάποιες Φοιτήτριες εξασκούν περιστασιακή πορνεία. Σε ειδικό εχέμυθο κύκλο, με πολύ ψηλό κασέ. Και κανένα μέλος δεν τις πηδάει. Αν η τύχη το φέρει και μπει στο κύκλωμα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το παραδεχτεί εδώ μέσα και να δώσει πληροφορίες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Πάτερ (αν και με μπέρδεψες προς στιγμή με το καινούργιο σου avatar) πρέπει να σε μαζέψουμε...έχεις οργώσει οοολη την Αττική! ???Σήμερα το πρωί αν και δεν τη γνωρίζω, υποπτεύομαι πως ήταν η Αλβανιδοκωλάρα με άσπρο παντελόνι να τονίζει την τεράστια χοντρή στραβοχυμένη κωλάρα της ? κατά τα λοιπά σταμάτησα με τη μηχανή Μάρνη για να σηκώσω τηλ και ένα γυφτάκι που περνούσε μου έκανε ματάκια και φιλάκια, ενώ τρεις ξανθιές μάλλον υπερήλικες έξω από τη Eurobank.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Έχω καλές γνωριμίες και πρέπει να τιμώ με την παρουσία μου μερικές φορές ?επίσης πρέπει να αξιοποιώ τις πληροφορίες που έρχονται από τα φιλαράκια ?Πάτερ (αν και με μπέρδεψες προς στιγμή με το καινούργιο σου avatar) πρέπει να σε μαζέψουμε...έχεις οργώσει οοολη την Αττική! ???
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Πάτερ είσαι πουτανιαρης τις ευλογίες σου!!! ??Έχω καλές γνωριμίες και πρέπει να τιμώ με την παρουσία μου μερικές φορές ?επίσης πρέπει να αξιοποιώ τις πληροφορίες που έρχονται από τα φιλαράκια ?
Ευλόγησον!
Επέστρεψε η αλβανιδοκωλαρα? Εχει καιρο που λείπειΣήμερα το πρωί αν και δεν τη γνωρίζω, υποπτεύομαι πως ήταν η Αλβανιδοκωλάρα με άσπρο παντελόνι να τονίζει την τεράστια χοντρή στραβοχυμένη κωλάρα της ? κατά τα λοιπά σταμάτησα με τη μηχανή Μάρνη για να σηκώσω τηλ και ένα γυφτάκι που περνούσε μου έκανε ματάκια και φιλάκια, ενώ τρεις ξανθιές μάλλον υπερήλικες έξω από τη Eurobank.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Όπως έγραψα ΔΕΝ τη γνωρίζω!!! Υπέθεσα πως είναι αυτή από φωτογραφίες που έχω δει. Αν δεν είναι αυτή η συγκεκριμένη, τουλάχιστον η κωλάρα που είδα είναι Αλβανική και μεγάλη!!!Επέστρεψε η αλβανιδοκωλαρα? Εχει καιρο που λείπει
Στανταρ αυτη τοτεΌπως έγραψα ΔΕΝ τη γνωρίζω!!! Υπέθεσα πως είναι αυτή από φωτογραφίες που έχω δει. Αν δεν είναι αυτή η συγκεκριμένη, τουλάχιστον η κωλάρα που είδα είναι Αλβανική και μεγάλη!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
μπα, το έχω καταλάβει πως αν οι προμότορες δεν την αναφέρουν κάθε λίγες σελίδες, δεν θα τους δώσει μίζα. Εγώ πάντως δεν θα τη γαμήσω, κι ας μείνει η τελευταία στο τρίγωνοΩωωχχ θα μπει ο μποκολος και θα δει πάλι να γράφουμε για την αλβανιδοκωλαρα και θα αφηνιασει
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
ΠορνορεπορτερΌπως έγραψα ΔΕΝ τη γνωρίζω!!! Υπέθεσα πως είναι αυτή από φωτογραφίες που έχω δει. Αν δεν είναι αυτή η συγκεκριμένη, τουλάχιστον η κωλάρα που είδα είναι Αλβανική και μεγάλη!!!
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ούτε καν ???δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πού έχω παρκάρει τη μηχανή ?όχι να θυμάμαι ονόματα, υπηρεσίες κλπ ??? ειδικά τώρα με τις μάσκες, δε θυμάμαι ούτε φάτσα ???Πορνορεπορτερ
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Εισαι θεουλης λεμε ?Ούτε καν ???δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πού έχω παρκάρει τη μηχανή ?όχι να θυμάμαι ονόματα, υπηρεσίες κλπ ??? ειδικά τώρα με τις μάσκες, δε θυμάμαι ούτε φάτσα ???
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Την Κυριακή που μας πέρασε,βραδάκι κατά τις 9:00 βολτάρω με το αμάξι μαζί με πρόσωπο και ψάχνουμε για τρίο με λεσβιακό. Στη Βερατζέρου βλέπω μια αδύνατη σα γυφτάκι, της κάνω νόημα έρχεται κοντά, ήθελε 70 αλλά δε μας άρεσε. Μόλις κάνω να ξεκινήσω, πετάγεται από αριστερά μια εμφανώς γριά με φούστα και έναν τεράστιο μα τεράστιο κώλο!!!!! Για πλάκα της λέω πόσα θες για τρίο με λεσβιακό;;; Μου λέει 100!!! Της λέω - πολλά είναι!!! Και μου απαντάει η θεούλα : τι να κάνουμε; Αυτά είναι ανωμαλίες!!! ??????Εισαι θεουλης λεμε ?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
η ιστορία πάντως που παρέθεσες δείχνει πως ζητάνε τον ουρανό με τ άστρα, και το θεωρούν και φυσιολογικόΤην Κυριακή που μας πέρασε,βραδάκι κατά τις 9:00 βολτάρω με το αμάξι μαζί με πρόσωπο και ψάχνουμε για τρίο με λεσβιακό. Στη Βερατζέρου βλέπω μια αδύνατη σα γυφτάκι, της κάνω νόημα έρχεται κοντά, ήθελε 70 αλλά δε μας άρεσε. Μόλις κάνω να ξεκινήσω, πετάγεται από αριστερά μια εμφανώς γριά με φούστα και έναν τεράστιο μα τεράστιο κώλο!!!!! Για πλάκα της λέω πόσα θες για τρίο με λεσβιακό;;; Μου λέει 100!!! Της λέω - πολλά είναι!!! Και μου απαντάει η θεούλα : τι να κάνουμε; Αυτά είναι ανωμαλίες!!! ??????
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Είχα πιει κάτι παραπάνω και δε θυμάμαι ακριβώς ?η Ξούθου είναι κάθοδος;;;;Την γριά με τον τεράστιο κώλο αν λέμε την ίδια πρέπει να την έχω πετύχει στην Ξούθου με κάτι πρεζάκια πάκηδες
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Μπα όχι, μάλλον Βεραντζέρου ήμουν γιατί το αμάξι περνούσε άνετα και είχε και φανάρια
Γυφτακι λέγοντας;ηλικίας;Και που αν επιτρέπεται;Σήμερα το πρωί αν και δεν τη γνωρίζω, υποπτεύομαι πως ήταν η Αλβανιδοκωλάρα με άσπρο παντελόνι να τονίζει την τεράστια χοντρή στραβοχυμένη κωλάρα της ? κατά τα λοιπά σταμάτησα με τη μηχανή Μάρνη για να σηκώσω τηλ και ένα γυφτάκι που περνούσε μου έκανε ματάκια και φιλάκια, ενώ τρεις ξανθιές μάλλον υπερήλικες έξω από τη Eurobank.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Περαστική ήταν περπατούσε και πέρναγε απέναντι στη Μάρνη. Γύρω στα 20 αδύνατη με μαύρο τζην και μπλε μπλούζα. Είχα σταματήσει με τη μηχανή για να μιλήσω στο κινητό.Γυφτακι λέγοντας;ηλικίας;Και που αν επιτρέπεται;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495