Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο τεαμ, ειμαι καινουργιος στην παρεα, καινουργιος και στο χωρο. Νεος σχετικα σε ηλικια, με καποιες σχετικες (μικρες θα ελεγα) εμπειριες απο τις κοπελες που ειχα κατα καιρους. Θελω ρε παιδια να μου δωσετε τα φωτα σας και να με συμβουλεψετε σχετικα με την πιατσα, Ομονοια και γενικα Κεντρο.

Πρωτη φορα σκεφτομαι να μπω στον πληρωμενο ερωτα, και σκεφτομαι 2 σκηνικα :
1ον, Μια κοπελα (κατα προτιμηση Ελληνιδα), οικονονικη οσο γινεται (οχι πανω απο 100-120ε), η οποία θα μου γεμισει το "κενο" αποχης απο τις γυναικες, τοσο στο κρεβατι, οσο και σαν συντροφια [εαν μπορω να το πω ετσι] - (που να σε καταλαβαινει, να σε νιωθει κτλ) - να μην ειναι ψυχρη, που γαμας και φευγεις.
2ον, κοπελα ή κοπελες της πιατσας, οικονομικά όσο γινεται (κατι λετε για 20-30-40ε ?), που ομως να ειναι τίμιες στη δουλεια και τις υπηρεσιες σους. Επισης, καμια πληροφορια σχετικα με τα hotel που παιζουν.

Επισης, κατα ποσο τα κοριτσι ειναι "καθαρα".
Προφανως με καποτα στο σεξ, αλλα για το εαν μπορεις να γλειψεις κανα πατουσακι, κανα μουνακι με την ησυχια σου ΚΑΙ ΜΕ "ασφαλεια" ?

Επισης, από την εμπειρία σας, τί προτείνετε ?
α. κοριτσια που κανουν πιατσα (και πατε σε ξενοδοχεια),
β. κορίτσια που είναι σε μπουρδελα ? (σε χωρο τους δλδ)
γ. κοριτσια που ερχοντναι στον χωρο σου ?

Ευχαριστω εκ των προτερων, και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει τετοιο κομμιούνιτι. Εαν για καποιο λογο δεν μπορειτε να δημοσιευεσε πληροφοριες, στειλτε μηνυμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλα ρε τύπε ακαπ πίπα σε πρεζου πηγες έδωσες ;
Ακα πίπα τύπε , όχι γαμηση , δεν κρατήθηκα ομόλογο μου άρεσε το όλο στυλ της παρά πολύ ..!! Πρέπει να κατάπιε τόνους σπερμα είχα να χύσω 10 μέρες κιόλας

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ακα πίπα τύπε , όχι γαμηση , δεν κρατήθηκα ομόλογο μου άρεσε το όλο στυλ της παρά πολύ ..!! Πρέπει να κατάπιε τόνους σπερμα είχα να χύσω 10 μέρες κιόλας
Ρε @ISINAS κοψε τα ακα πιπετα ρε συ με του πεζοδρομιου. Θα έχεις κανα θέμα! Εδώ ακα δίνουμε σε οίκους, σπάνια, και τρέμει το φιλοκαρδι μας... Αυτές έχουν τουλάχιστον ηπατίτιδες Β' (το λιγότερο!!!). Κουλαρε λίγο, είσαι ωραίος τυπάκος.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Πρόσφατα έμαθα πως τα ανατολικά gilf παίζουν πολύ ακάποτα και δεν εννοώ μόνο πίπα!!!! ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε @ISINAS κοψε τα ακα πιπετα ρε συ με του πεζοδρομιου. Θα έχεις κανα θέμα! Εδώ ακα δίνουμε σε οίκους, σπάνια, και τρέμει το φιλοκαρδι μας... Αυτές έχουν τουλάχιστον ηπατίτιδες Β' (το λιγότερο!!!). Κουλαρε λίγο, είσαι ωραίος τυπάκος.
Έτυχε … Μετά τον έπλυνα με bedadin εννοείται …

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
η πιάτσα στην πατησίων με τις μαύρες υπάρχει ακόμα? και αν ναι τη ώρες βγαίνουν? είχα περάσει πριν 3 μήνες και δεν υπήρχε τίποτα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Για μια μελαχρινή με ίσιο μαύρο μαλλί, που πιατσάρει έξω από το λίμπερτι πρωινές ώρες , ξέρει κανείς τίποτα;;;

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
η πιάτσα στην πατησίων με τις μαύρες υπάρχει ακόμα? και αν ναι τη ώρες βγαίνουν? είχα περάσει πριν 3 μήνες και δεν υπήρχε τίποτα
το χειμώνα αρχίζουν και αραιώνουν σιγά σιγά.. ίσως τις πετύχεις κάνα σάββατο βράδυ μόνο και μετά τις 11! ξαναβγαίνουν όλες μαζί από Απρίλιο και μετά...ς μαζί από Απρίλιο και μετά..Άσε που τις πιο καλές τις τσιμπάνε τα γραφεία για call girls βλέπε Joy, Adrianna, Bella

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Εκείνη στο Ένα κι Ένα τελικά τη δοκίμασε κανεις;

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Εκείνη στο Ένα κι Ένα τελικά τη δοκίμασε κανεις;
Κατά τις 21.00 την εχω πετύχει κανα δυο φορες
Και της δυο φορες εκεί που στεκόταν μου ηταν δυσκολα να σταματήσω
Την μια φορά μαλιστα της έκανα νόημα να έρθει λιγο μετα την στροφή αλλα εννοείτε πως δεν ήρθε μέχρι εκεί
Σημερα θα επιχειρήσω ξανα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Κατά τις 21.00 την εχω πετύχει κανα δυο φορες
Και της δυο φορες εκεί που στεκόταν μου ηταν δυσκολα να σταματήσω
Την μια φορά μαλιστα της έκανα νόημα να έρθει λιγο μετα την στροφή αλλα εννοείτε πως δεν ήρθε μέχρι εκεί
Σημερα θα επιχειρήσω ξανα
Αναμένουμε ενημέρωσε αγαπητέ προνορεπορτερ!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom