Red_Dragen
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στο τεαμ, ειμαι καινουργιος στην παρεα, καινουργιος και στο χωρο. Νεος σχετικα σε ηλικια, με καποιες σχετικες (μικρες θα ελεγα) εμπειριες απο τις κοπελες που ειχα κατα καιρους. Θελω ρε παιδια να μου δωσετε τα φωτα σας και να με συμβουλεψετε σχετικα με την πιατσα, Ομονοια και γενικα Κεντρο.
Πρωτη φορα σκεφτομαι να μπω στον πληρωμενο ερωτα, και σκεφτομαι 2 σκηνικα :
1ον, Μια κοπελα (κατα προτιμηση Ελληνιδα), οικονονικη οσο γινεται (οχι πανω απο 100-120ε), η οποία θα μου γεμισει το "κενο" αποχης απο τις γυναικες, τοσο στο κρεβατι, οσο και σαν συντροφια [εαν μπορω να το πω ετσι] - (που να σε καταλαβαινει, να σε νιωθει κτλ) - να μην ειναι ψυχρη, που γαμας και φευγεις.
2ον, κοπελα ή κοπελες της πιατσας, οικονομικά όσο γινεται (κατι λετε για 20-30-40ε ?), που ομως να ειναι τίμιες στη δουλεια και τις υπηρεσιες σους. Επισης, καμια πληροφορια σχετικα με τα hotel που παιζουν.
Επισης, κατα ποσο τα κοριτσι ειναι "καθαρα".
Προφανως με καποτα στο σεξ, αλλα για το εαν μπορεις να γλειψεις κανα πατουσακι, κανα μουνακι με την ησυχια σου ΚΑΙ ΜΕ "ασφαλεια" ?
Επισης, από την εμπειρία σας, τί προτείνετε ?
α. κοριτσια που κανουν πιατσα (και πατε σε ξενοδοχεια),
β. κορίτσια που είναι σε μπουρδελα ? (σε χωρο τους δλδ)
γ. κοριτσια που ερχοντναι στον χωρο σου ?
Ευχαριστω εκ των προτερων, και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει τετοιο κομμιούνιτι. Εαν για καποιο λογο δεν μπορειτε να δημοσιευεσε πληροφοριες, στειλτε μηνυμα.
Πρωτη φορα σκεφτομαι να μπω στον πληρωμενο ερωτα, και σκεφτομαι 2 σκηνικα :
1ον, Μια κοπελα (κατα προτιμηση Ελληνιδα), οικονονικη οσο γινεται (οχι πανω απο 100-120ε), η οποία θα μου γεμισει το "κενο" αποχης απο τις γυναικες, τοσο στο κρεβατι, οσο και σαν συντροφια [εαν μπορω να το πω ετσι] - (που να σε καταλαβαινει, να σε νιωθει κτλ) - να μην ειναι ψυχρη, που γαμας και φευγεις.
2ον, κοπελα ή κοπελες της πιατσας, οικονομικά όσο γινεται (κατι λετε για 20-30-40ε ?), που ομως να ειναι τίμιες στη δουλεια και τις υπηρεσιες σους. Επισης, καμια πληροφορια σχετικα με τα hotel που παιζουν.
Επισης, κατα ποσο τα κοριτσι ειναι "καθαρα".
Προφανως με καποτα στο σεξ, αλλα για το εαν μπορεις να γλειψεις κανα πατουσακι, κανα μουνακι με την ησυχια σου ΚΑΙ ΜΕ "ασφαλεια" ?
Επισης, από την εμπειρία σας, τί προτείνετε ?
α. κοριτσια που κανουν πιατσα (και πατε σε ξενοδοχεια),
β. κορίτσια που είναι σε μπουρδελα ? (σε χωρο τους δλδ)
γ. κοριτσια που ερχοντναι στον χωρο σου ?
Ευχαριστω εκ των προτερων, και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει τετοιο κομμιούνιτι. Εαν για καποιο λογο δεν μπορειτε να δημοσιευεσε πληροφοριες, στειλτε μηνυμα.