anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
Απο 9-10 το πρωι εμφανιζονται οι πρωτες.Τι ώρα ξεκινάει η πιάτσα στο τρίγωνο ρε μύστες;;; ?
Απο 9-10 το πρωι εμφανιζονται οι πρωτες.Τι ώρα ξεκινάει η πιάτσα στο τρίγωνο ρε μύστες;;; ?
Η Βικτώρια από Ουκρανία παίζει και σε μπουρδέλο ή μόνο σε πιάτσα στο τρίγωνο?Βράδυ 18/12...... πήρα παρτουζα τις Σοβιετικές θείες Τατιάνα από Λευκορωσία και Βικτώρια από Ουκρανία. Σύνολο μαζί με χοτελ 60 Euro. Με πιπωσανε ακαποτα, γάμησα την Βικτώρια με έλειψαν μετά παντού... αργότερα λόγω μεγάλης Καυλας πήγα στο Διδυμου 27 έδωσα αλλά 20 Euro στην Αλιονα η όποια με στράγγισε με μια σπέσιαλ ακαποτη πίπα. ..... αφού τελείωσα συνέχισε να με πιπωνει και να με βασανίζει γλυκά με την έμπειρη γλώσσα της....άρχισα να πονάω αλλά αυτή εκεί ρουφούσε ασυστολα....
Οχι ρε, αλλη ειναι αυτη του μπουρδελου.Η Βικτώρια από Ουκρανία παίζει και σε μπουρδέλο ή μόνο σε πιάτσα στο τρίγωνο?
Μυστη μου η Τατιανα κ η Βικτωρια που τις βρίσκουμε τι ώρες ; Κ πως τις ξεχωρίζουμε ευχαριστώΒράδυ 18/12...... πήρα παρτουζα τις Σοβιετικές θείες Τατιάνα από Λευκορωσία και Βικτώρια από Ουκρανία. Σύνολο μαζί με χοτελ 60 Euro. Με πιπωσανε ακαποτα, γάμησα την Βικτώρια με έλειψαν μετά παντού... αργότερα λόγω μεγάλης Καυλας πήγα στο Διδυμου 27 έδωσα αλλά 20 Euro στην Αλιονα η όποια με στράγγισε με μια σπέσιαλ ακαποτη πίπα. ..... αφού τελείωσα συνέχισε να με πιπωνει και να με βασανίζει γλυκά με την έμπειρη γλώσσα της....άρχισα να πονάω αλλά αυτή εκεί ρουφούσε ασυστολα....
Τυπε εμφανίστηκε αυτή στο ΕΝΑ + ΕΝΑ ;Ακριβός
Ναι πριν 4-5 μέρες την είδα ακριβός στην στροφή που μετά σε βγάζει δεξιά στο Ρουφ !! Με κοίταγε έντονα αλλά δεν σταμάτησα .. λογικά σταματάνε πιο κάτω στην στροφή εννοείται της έχουν κάνει από πριν νόημα ..γιατί καρφώνετε και σε κοιτάει … και μετά αυτή έρχεται περπατώντας κάτω δεξιά μετά την στροφή ..Πάντως περίεργο γιατί εκεί που κάθεται δεν βολεύει ούτε τους οδηγούς ούτε εκείνη ..!!Τυπε εμφανίστηκε αυτή στο ΕΝΑ + ΕΝΑ ;
Δεν την έχω πετυχει ποτε
Λογικα "κοβει " φατσες τυπε...Ναι πριν 4-5 μέρες την είδα ακριβός στην στροφή που μετά σε βγάζει δεξιά στο Ρουφ !! Με κοίταγε έντονα αλλά δεν σταμάτησα .. λογικά σταματάνε πιο κάτω στην στροφή εννοείται της έχουν κάνει από πριν νόημα ..γιατί καρφώνετε και σε κοιτάει … και μετά αυτή έρχεται περπατώντας κάτω δεξιά μετά την στροφή ..Πάντως περίεργο γιατί εκεί που κάθεται δεν βολεύει ούτε τους οδηγούς ούτε εκείνη ..!!
Ναι τύπε κάτι τέτοιο παίζεται … εμένα με είχε δει αρκετές φορές με ένα οτιμπιανκι παλιό που έχω αντίκα !!και γύριζε πρόσωπο !! Λοιπόν πριν 4-5 μέρες που με είδε με το ΤΤ … κοίταγε σαν ξελιγωμένη … και μου γελασε …Λογικα "κοβει " φατσες τυπε...
Καλή χρονιά. Την Τατιάνα και την Βικτώρια τις βρίσκουμε έξω από eurobank στο τρίγωνο ώρες 10 πμ με 20:00 μμ. είναι σοβιετικής ηλικίας και εμφάνισης.....Μυστη μου η Τατιανα κ η Βικτωρια που τις βρίσκουμε τι ώρες ; Κ πως τις ξεχωρίζουμε ευχαριστώ
Μόνο πιάτσαΗ Βικτώρια από Ουκρανία παίζει και σε μπουρδέλο ή μόνο σε πιάτσα στο τρίγωνο?
Καλή χρονιά. Την Τατιάνα και την Βικτώρια τις βρίσκουμε έξω από eurobank στο τρίγωνο ώρες 10 πμ με 20:00 μμ. είναι σοβιετικής ηλικίας και εμφάνισης.....που συχνάζουν τύπε; τι ώρες; τι εμφάνιση έχουν;
Ποιες ώρες είναι εκεί φίλε? Και μια περιγραφή της μπορείς να κάνεις?Ναι πριν 4-5 μέρες την είδα ακριβός στην στροφή που μετά σε βγάζει δεξιά στο Ρουφ !! Με κοίταγε έντονα αλλά δεν σταμάτησα .. λογικά σταματάνε πιο κάτω στην στροφή εννοείται της έχουν κάνει από πριν νόημα ..γιατί καρφώνετε και σε κοιτάει … και μετά αυτή έρχεται περπατώντας κάτω δεξιά μετά την στροφή ..Πάντως περίεργο γιατί εκεί που κάθεται δεν βολεύει ούτε τους οδηγούς ούτε εκείνη ..!!
23:30 την έχω πετυχη οσες φορές την είδα !! Μαυρομαλλα άλλες φορές κότσος σπάνια ελεύθερα !! Μπότα με φούστα κΑι σπάνια με τζιν !! Λεοπάρ μπουφανακι !! Ωραία εκφραστικά μάτια ωραίο βάψιμο προσώπου !! Σκουλαρίκια κύκλος χρυσά !! Αδύνατη με ωραίο σώμα όχι ακωλη !! Γύρο στο 1.73!! Κιλά ίσως 54-52!!!! Κατάλαβες ακριβός σε πιο σημείο λέω ;;Ποιες ώρες είναι εκεί φίλε? Και μια περιγραφή της μπορείς να κάνεις?
Ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαιΚαλή χρονιά. Την Τατιάνα και την Βικτώρια τις βρίσκουμε έξω από eurobank στο τρίγωνο ώρες 10 πμ με 20:00 μμ. είναι σοβιετικής ηλικίας και εμφάνισης.....