You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Λοιπόν επίσκεψη στο εν λόγω και συνεύρεση με το κινεζάκι το οποίο δούλευε πριν στο Καλιρρόης 85. Έχω γράψει κριτικές για το εν λόγω στο σάϊτ "που γαμάς" μόνο που τώρα έμαθα ότι το όνομά της είναι Λίνα. Νόμιζα ότι λεγόταν Λίλη και όταν της το ανέφερα σήμερα και λόγω άγνοιας της Ελληνικής χρειάστηκαν 10 λεπτά για να συνενοηθούμε ότι αυτή είναι η Λίνα και όταν την έλεγα Λίλη νόμιζε ότι την ρωτούσα για τη Λίλη. Είχε πολύ πλάκα το θέμα. Παρεπιπτόντως κατάλαβα πολύ καλά και το αναφέρω για τους φαν της ότι η Λίλη βρίσκεται στην Κίνα. Μάλλον έκανε την αρπαχτή και αναχώρησε. Τώρα το συγκεκριμένο (Λίνα) τελικά δεν το έχει. Έχει αναστολές και δείχνει από χιλιόμετρα ότι το κάνει αγκαρία, αφού τόσο καιρό δεν έχει γίνει μια υποφερτή επαγγελματίας. Την αγάπη μου στην σέριφ Άννα (που ενημερώνεται από το σάϊτ) που δεν κάθεται με τίποτα καθότι καψούρα με κάποιον. Και γαμώ τα παιδιά πάντως. (το έχω ξαναγράψει αυτό, μην με κατηγορήσετε για προμότορα, αλλά είναι η αδυναμία μου λόγω χαρακτήρα). Αυτά
Με έμένα έχει "κάτσει" πάντως (δεν νομίζω οτι είμαι και ο μονος), ίσως δεν είχε κέφι όταν πήγες.Λοιπόν επίσκεψη στο εν λόγω και συνεύρεση με το κινεζάκι το οποίο δούλευε πριν στο Καλιρρόης 85. Έχω γράψει κριτικές για το εν λόγω στο σάϊτ "που γαμάς" μόνο που τώρα έμαθα ότι το όνομά της είναι Λίνα. Νόμιζα ότι λεγόταν Λίλη και όταν της το ανέφερα σήμερα και λόγω άγνοιας της Ελληνικής χρειάστηκαν 10 λεπτά για να συνενοηθούμε ότι αυτή είναι η Λίνα και όταν την έλεγα Λίλη νόμιζε ότι την ρωτούσα για τη Λίλη. Είχε πολύ πλάκα το θέμα. Παρεπιπτόντως κατάλαβα πολύ καλά και το αναφέρω για τους φαν της ότι η Λίλη βρίσκεται στην Κίνα. Μάλλον έκανε την αρπαχτή και αναχώρησε. Τώρα το συγκεκριμένο (Λίνα) τελικά δεν το έχει. Έχει αναστολές και δείχνει από χιλιόμετρα ότι το κάνει αγκαρία, αφού τόσο καιρό δεν έχει γίνει μια υποφερτή επαγγελματίας. Την αγάπη μου στην σέριφ Άννα (που ενημερώνεται από το σάϊτ) που δεν κάθεται με τίποτα καθότι καψούρα με κάποιον. Και γαμώ τα παιδιά πάντως. (το έχω ξαναγράψει αυτό, μην με κατηγορήσετε για προμότορα, αλλά είναι η αδυναμία μου λόγω χαρακτήρα). Αυτά
Ομοίως και εδώ, αλλά προ 2 μηνών τουλάχιστον. Ισως νηστευει τωραΜε έμένα έχει "κάτσει" πάντως (δεν νομίζω οτι είμαι και ο μονος), ίσως δεν είχε κέφι όταν πήγες.
πρωτον καθεται. δευτερον δεν ειναι καψουρα με καποιον. και τριτον ολεs εχουν την καψουρα τουs αλλα το χρημα, χρημα. επισηs ενημερωτικα οταν ειναι καψουρεs ,μεσα στο δωματιο ειναι πλεον τυπικεs και διεκπαιρεωτικεs kai δεν κανουν στουs αλλουs και πολλα πολλα.Την αγάπη μου στην σέριφ Άννα (που ενημερώνεται από το σάϊτ) που δεν κάθεται με τίποτα καθότι καψούρα με κάποιον.
αν ξεραμε ολοι την ιστορια τηs καθε μιαs, kai απο που κραταει η σκουφια τουs και τι εχουν κανει, ασε να πανε. μαφιοζεs ολεs.Κατόπιν αυτού μάλλον πρέπει να πάρω πίσω τα καλά λόγια που κατά καιρούς λέω γιαυτή.
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
γαμας εκει στο πατησιων 160?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
γαμας εκει στο πατησιων 160?
ε, έχει και εκεί το κάτιτης του....
μαλλον το αντιθετο.γαμας εκει στο πατησιων 160?
κατι ξερειs εσυ.ε, έχει και εκεί το κάτιτης του....
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
μαλλον το αντιθετο. κατι ξερειs εσυ.
δηλ. δε γαμας?
σε πηδανε αυτεs ρε συ.δηλ. δε γαμας?
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
σε πηδανε αυτεs ρε συ.
αν θελω να πηδηξω εγω δεν γινεται?
αν μπορειs , ολο και κατι γινεται.αν θελω να πηδηξω εγω δεν γινεται?
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αν μπορειs , ολο και κατι γινεται.
τι αν μπορω ?? να πηδηξω? μα τι λες ? αν μπορω λεει? ειναι στο προγραμα του μαγαζιου το πηδημα η οχι ? θες να μ πεις?
δεν με λυπασαι ?τι αν μπορω ?? να πηδηξω? μα τι λες ? αν μπορω λεει? ειναι στο προγραμα του μαγαζιου το πηδημα η οχι ? θες να μ πεις?
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δεν με λυπασαι ?
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φιλε γαμας μονο το φωτακι του μπουρδελου λειπειαν θελω να πηδηξω εγω δεν γινεται?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 70K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις