You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχεις χασει επεισοδια...προ πολλου την εκανε......Η Βικάρα η βυζαρού έφυγε τελικά ή είναι εκεί ακόμα;
Έχουμε μάθει πού πήγε ή αναζητείται; Τι κακό με αυτή τη γκόμενα να μη στεριωνει πουθενά...εχεις χασει επεισοδια...προ πολλου την εκανε......
Η Βίκυ είναι Κηφισίας 38. Τόσος ντόρος έγινε τις προηγούμενες μέρες. Τελικά έχουμε πολλούς "τεμπέληδες". Δεν διαβάζουν τίποτα. Ανοίγουν τον υπολογιστή και κάνουν μιά ερώτηση. Που είναι αυτή? τρώς με την πρώτη? τι πρόγραμμα έχει η μία? δίνει κουλούρι η άλλη? πόσο πάει το φούλ? Δεν είμαι γκρινιάρης αλλά έτσι θα έρθει μία απάντηση από κάποιον που θα εκφέρει την μεροληπτική άποψή του ή και την άρνηση του μαγαζιού λόγω διαφόρων λόγων να του δώσει πλήρης υπηρεσίες ή τελικά να πέσει θύμα ενός προμότορα και να παίξει το παιγνίδι του (δηλαδή τη δουλειά του). Διαβάζεται όσο το δυνατό περισσότερα θρέντ. Σε λίγο θα έχετε μία άποψη που θα έίναι δική σας και μόνο. ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΙΝΕΙ VFM. Η τουλάχιστον όχι πεταμένα χρήματα. Τυχαίο?
Στο παρόν thread δεν αναφέρθηκε πού πήγε η Βικάρα. Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω. Για να μάθω πού πήγε (αν πήγε αλλού και δεν εξαφανίστηκε όπως παλιότερα) θα έπρεπε να μπω σε όλα τα threads με μασατζιδικα μήπως και διαβάσω κάτι γι' αυτην, πράγμα κάπως δύσκολο. Ομολογώ ότι δεν έκατσα πασχαλιατικα 2-3 ώρες να ξεκοκκαλισω όλα τα threads με μασατζιδικα. Αν αυτό με κάνει τεμπελη ζητώ συγγνώμη. Όπως θα ξέρεις καλύτερα από μένα μιας και είσαι πολύ εμπειρότερος στο forum τα off topic στα thread κάνουν ακόμα δυσκολότερη την αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την πληροφορία.Η Βίκυ είναι Κηφισίας 38. Τόσος ντόρος έγινε τις προηγούμενες μέρες. Τελικά έχουμε πολλούς "τεμπέληδες". Δεν διαβάζουν τίποτα. Ανοίγουν τον υπολογιστή και κάνουν μιά ερώτηση.
σημερα ηταν το κινεζοειδεs( εφερνε kati προs το νανοειδεs), αννα, μαριαννα και η ρουμανα η αλεξανδρα( στην φραντζη ειχε αλλο ονοματακι). επιασα τον μαη εκει. αλλα εκανα απιστια σε αυτην, με την οποια περνουσα συνηθωs.( να την πειραξε αραγε ? ). καλα εκει μεσα εχουν μαζευτει ολεs οι καβλορογεs? εχουν κατι ρογεs αλλο πραγμα.( ευχαριστιουνται τα δαχτυλα σου). και δεν πονουν και καθολου( οι ρογεs τουs ε? οχι τα δαχτυλα).
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
πουτανα...τις καβλωνεις ολες εσυ ε?......σημερα ηταν το κινεζοειδεs( εφερνε kati προs το νανοειδεs), αννα, μαριαννα και η ρουμανα η αλεξανδρα( στην φραντζη ειχε αλλο ονοματακι). επιασα τον μαη εκει. αλλα εκανα απιστια σε αυτην, με την οποια περνουσα συνηθωs.( να την πειραξε αραγε ? ). καλα εκει μεσα εχουν μαζευτει ολεs οι καβλορογεs? εχουν κατι ρογεs αλλο πραγμα.( ευχαριστιουνται τα δαχτυλα σου). και δεν πονουν και καθολου( οι ρογεs τουs ε? οχι τα δαχτυλα).
τετοιο τραβηγμα σε ρογεs , εχω να κανω απο τοτε, με την την λολα στο μελινοσπιτο. να τραβαs, να τραβαs, να πιανειs ,να χαιδευειs kai να ευχαριστιουνται τα δαχτυλα σου. και να μην πονουν ρε συ. παντωs αν αυτεs το παιζουν μια φορα πουτανεs , εγω ειμαι 10 φορεs ( και εχε χαρη που ειμαι χαμηλων τονων) . τωρα αν καβλωνουν? τιs πρωτεs 2-3 φορεs που πανε με καποιον , και τον τρωνε , σε πληροφορω οτι γουσταρουν και την βρισκουν. μετα αρχιζουν και μαs βαριουνται.πουτανα...τις καβλωνεις ολες εσυ ε?......
χαμοs . τιs πιασανε και εδω μεσα. τετοιο μαζικο σκουπισμα δεν εχει ξαναγινει. οποτε συνολικα εχουμε τα 3 μαγαζια( 29-147-58) τηs γνωστηs αλυσιδαs, φραντζη, πατησ. 160 και ισωs καποιο στην καλιρροηs( δεν ξερω ακριβωs ποιο απο τα 2). μακαρι να ερθει νεο αιμα και να μην συνεχισουν οι ιδιεs. τιs βαρεθηκαμε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
τι θα γινει θα αφησουν κανενα ανοικτο απο αυτα που στανταρ τρως μπριζολα......χαμοs . τιs πιασανε και εδω μεσα. τετοιο μαζικο σκουπισμα δεν εχει ξαναγινει. οποτε συνολικα εχουμε τα 3 μαγαζια( 29-147-58) τηs γνωστηs αλυσιδαs, φραντζη, πατησ. 160 και ισωs καποιο στην καλιρροηs( δεν ξερω ακριβωs ποιο απο τα 2). μακαρι να ερθει νεο αιμα και να μην συνεχισουν οι ιδιεs. τιs βαρεθηκαμε.
ελπιζω να συγχωρηθω για ενα λαθακι. ανθρωποs ειμαι και εγω. τι να κανω ? δεν την επεσαν στο 160 τωρα. αυτο ειχε γινει πριν κανενα 2μηνο. απλα τωρα η χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν και ετσι παρερμηνευτηκε η παρουσια τηs.τι θα γινει θα αφησουν κανενα ανοικτο απο αυτα που στανταρ τρως μπριζολα......
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εντυπωσιακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να συγχωρηθω για ενα λαθακι. ανθρωποs ειμαι και εγω. τι να κανω ? δεν την επεσαν στο 160 τωρα. αυτο ειχε γινει πριν κανενα 2μηνο. απλα τωρα η χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν και ετσι παρερμηνευτηκε η παρουσια τηs.
ελπιζω να συγχωρηθω για ενα λαθακι. ανθρωποs ειμαι και εγω. τι να κανω ? δεν την επεσαν στο 160 τωρα. αυτο ειχε γινει πριν κανενα 2μηνο. απλα τωρα η χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν και ετσι παρερμηνευτηκε η παρουσια τηs.
Εντυπωσιακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως να ανταλαξετε nicknames????
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν
----
H γεωργιανη Μαρικα απο Μαρνη 28 ? στο εδώλιο ? .... :- Να τις συμπαρασταθούμε κι εμεις . ..
----
H γεωργιανη Μαρικα απο Μαρνη 28 ? στο εδώλιο ? .... :- Να τις συμπαρασταθούμε κι εμεις . ..
χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν
----
Αν γνωριζει κανεις συναγωνιστης για καμμια θεραπευτρια στον εν λογω ιδρυμα που κανει καλο ακαπωτο ας πληροφορησει καθοτι δεν ειμαι θαμωνας..ευχαριστω..
τι ειδουs ακαποτο εννοειs ?που κανει καλο ακαπωτο ας πληροφορησει
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι ειδουs ακαποτο εννοειs ?
Θέλω να ελπίζω ότι εννοεί πίπα. Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για δημόσιο κίνδυνο
αν εννοει και το αλλο, να τον βοηθησουμε και σε αυτο. τοσα μαγαζια υπαρχουν.Θέλω να ελπίζω ότι εννοεί πίπα. Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για δημόσιο κίνδυνο
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 70K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις