Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 160

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασε δύο τρείς σελίδας πιό πίσω να μάθεις για την Κινεζούλα. Τα ίδια και τα ίδια θα γράφουμε ?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Η Βικάρα η βυζαρού έφυγε τελικά ή είναι εκεί ακόμα;

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η  Βίκυ  είναι  Κηφισίας 38.  Τόσος ντόρος έγινε τις προηγούμενες μέρες.  Τελικά έχουμε πολλούς "τεμπέληδες". Δεν διαβάζουν τίποτα. Ανοίγουν τον υπολογιστή και κάνουν μιά ερώτηση. Που είναι αυτή?  τρώς  με  την  πρώτη?  τι πρόγραμμα  έχει  η  μία?  δίνει  κουλούρι  η  άλλη?  πόσο  πάει  το  φούλ?  Δεν  είμαι  γκρινιάρης  αλλά  έτσι  θα  έρθει  μία  απάντηση  από  κάποιον  που  θα  εκφέρει  την  μεροληπτική  άποψή  του  ή  και  την  άρνηση  του  μαγαζιού  λόγω  διαφόρων  λόγων  να  του  δώσει  πλήρης  υπηρεσίες  ή  τελικά  να  πέσει  θύμα  ενός  προμότορα  και  να  παίξει  το  παιγνίδι  του  (δηλαδή  τη  δουλειά  του).  Διαβάζεται  όσο  το  δυνατό  περισσότερα  θρέντ.  Σε  λίγο  θα  έχετε  μία  άποψη  που  θα  έίναι  δική  σας  και  μόνο.  ΑΥΤΌ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  VFM.  Η  τουλάχιστον  όχι  πεταμένα  χρήματα.  Τυχαίο? 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Η  Βίκυ  είναι  Κηφισίας 38.  Τόσος ντόρος έγινε τις προηγούμενες μέρες.  Τελικά έχουμε πολλούς "τεμπέληδες". Δεν διαβάζουν τίποτα. Ανοίγουν τον υπολογιστή και κάνουν μιά ερώτηση. 
Στο παρόν thread δεν αναφέρθηκε πού πήγε η Βικάρα. Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω. Για να μάθω πού πήγε (αν πήγε αλλού και δεν εξαφανίστηκε όπως παλιότερα) θα έπρεπε να μπω σε όλα τα threads με μασατζιδικα μήπως και διαβάσω κάτι γι' αυτην, πράγμα κάπως δύσκολο. Ομολογώ ότι δεν έκατσα πασχαλιατικα 2-3 ώρες να ξεκοκκαλισω όλα τα threads με μασατζιδικα. Αν αυτό με κάνει τεμπελη ζητώ συγγνώμη. Όπως θα ξέρεις καλύτερα από μένα μιας και είσαι πολύ εμπειρότερος στο forum τα off topic στα thread κάνουν ακόμα δυσκολότερη την αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την πληροφορία.

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 σημερα ηταν το κινεζοειδεs(  εφερνε  kati  προs το  νανοειδεs),    αννα, μαριαννα και η ρουμανα η αλεξανδρα( στην φραντζη ειχε αλλο ονοματακι).   επιασα τον μαη εκει.   αλλα εκανα απιστια σε αυτην,   με την οποια  περνουσα συνηθωs.( να την πειραξε αραγε ? ).  καλα εκει μεσα εχουν μαζευτει ολεs οι καβλορογεs?   εχουν κατι ρογεs αλλο πραγμα.( ευχαριστιουνται τα δαχτυλα σου).    και δεν πονουν και καθολου( οι ρογεs τουs ε?  οχι τα δαχτυλα).     

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
  σημερα ηταν το κινεζοειδεs(  εφερνε  kati  προs το  νανοειδεs),    αννα, μαριαννα και η ρουμανα η αλεξανδρα( στην φραντζη ειχε αλλο ονοματακι).  επιασα τον μαη εκει.  αλλα εκανα απιστια σε αυτην,  με την οποια  περνουσα συνηθωs.( να την πειραξε αραγε ? ).  καλα εκει μεσα εχουν μαζευτει ολεs οι καβλορογεs?  εχουν κατι ρογεs αλλο πραγμα.( ευχαριστιουνται τα δαχτυλα σου).    και δεν πονουν και καθολου( οι ρογεs τουs ε?  οχι τα δαχτυλα).     
πουτανα...τις καβλωνεις ολες εσυ ε?......

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πουτανα...τις καβλωνεις ολες εσυ ε?......
    τετοιο τραβηγμα σε ρογεs ,  εχω να κανω απο τοτε,  με την  την λολα στο μελινοσπιτο.      να τραβαs, να τραβαs, να πιανειs ,να χαιδευειs kai να ευχαριστιουνται τα δαχτυλα σου.  και να μην πονουν ρε συ.  παντωs αν αυτεs το παιζουν μια φορα πουτανεs , εγω ειμαι  10 φορεs ( και εχε χαρη που ειμαι χαμηλων τονων) .  τωρα αν καβλωνουν?  τιs πρωτεs 2-3 φορεs που πανε με καποιον , και τον τρωνε ,  σε πληροφορω οτι γουσταρουν και την βρισκουν.    μετα αρχιζουν και μαs βαριουνται.       

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 χαμοs . τιs πιασανε και εδω μεσα.   τετοιο μαζικο σκουπισμα δεν εχει ξαναγινει. οποτε  συνολικα εχουμε τα 3 μαγαζια( 29-147-58)  τηs γνωστηs αλυσιδαs,      φραντζη,  πατησ. 160  και ισωs  καποιο στην καλιρροηs( δεν ξερω ακριβωs ποιο απο τα 2).  μακαρι να ερθει νεο αιμα και να μην συνεχισουν οι ιδιεs.  τιs βαρεθηκαμε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
 χαμοs . τιs πιασανε και εδω μεσα.   τετοιο μαζικο σκουπισμα δεν εχει ξαναγινει. οποτε  συνολικα εχουμε τα 3 μαγαζια( 29-147-58)   τηs γνωστηs αλυσιδαs,      φραντζη,   πατησ. 160  και ισωs  καποιο στην καλιρροηs( δεν ξερω ακριβωs ποιο απο τα 2).  μακαρι να ερθει νεο αιμα και να μην συνεχισουν οι ιδιεs.  τιs βαρεθηκαμε.
τι θα γινει θα αφησουν κανενα ανοικτο απο αυτα που στανταρ τρως μπριζολα......

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τι θα γινει θα αφησουν κανενα ανοικτο απο αυτα που στανταρ τρως μπριζολα......
  ελπιζω να συγχωρηθω για ενα λαθακι.  ανθρωποs ειμαι και εγω.  τι να κανω ?  δεν την επεσαν στο 160 τωρα.  αυτο ειχε γινει πριν κανενα 2μηνο.  απλα τωρα η χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν και ετσι παρερμηνευτηκε η παρουσια τηs. 

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
  ελπιζω να συγχωρηθω για ενα λαθακι.   ανθρωποs ειμαι και εγω.  τι να κανω ?  δεν την επεσαν στο 160 τωρα.  αυτο ειχε γινει πριν κανενα 2μηνο.  απλα τωρα η χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν και ετσι παρερμηνευτηκε η παρουσια τηs. 
Εντυπωσιακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
  ελπιζω να συγχωρηθω για ενα λαθακι.   ανθρωποs ειμαι και εγω.  τι να κανω ?  δεν την επεσαν στο 160 τωρα.  αυτο ειχε γινει πριν κανενα 2μηνο.  απλα τωρα η χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν και ετσι παρερμηνευτηκε η παρουσια τηs. 

Εντυπωσιακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως να ανταλαξετε nicknames???? :cheesy: :cheesy:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν
----
H γεωργιανη Μαρικα  :tits: απο Μαρνη  28  ?  στο εδώλιο ? .... :-  Να τις συμπαρασταθούμε  κι εμεις . .. :tits:

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
χριστινα ειχε παει να συμπαρασταθει στην φιλη τηs την μαρικα που δικαζοταν
----
H γεωργιανη Μαρικα  :tits: απο Μαρνη  28   ?  στο εδώλιο ? .... :-  Να τις συμπαρασταθούμε  κι εμεις . .. :tits:

Αν γνωριζει κανεις συναγωνιστης για καμμια θεραπευτρια στον εν λογω ιδρυμα που κανει καλο ακαπωτο ας πληροφορησει καθοτι δεν ειμαι θαμωνας..ευχαριστω..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom