σημερινό μεσημεριανό πέρασμα, πρώτη μου φορά στο ίδρυμα
1ος όροφος, η πόρτα από έξω είχε την ένδειξη
STUDIO ΜΑΣΑΖ με μεγάλα γράμματα, καθόλου διακριτικό για τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας
επί της υποδοχής μια γαλανομάτα ψηλή κυρία, πέρασμα απευθείας σε δωμάτιο διασχίζοντας έναν μακρύ σε μήκος διάδρομο για να έρθουν οι θεραπεύτριες (μπαίνοντας μάλιστα δεν διαπίστωσα να υπάρχει χώρος υποδοχής, εκτός κι αν υπήρχε και περίμενε ήδη εκεί κάποιος συναγωνιστής οπότε δεν ήθελαν να μας ανταμώσουν
)
περπατώντας τον διάδρομο, μου δόθηκε η εντύπωση ότι είχα μπει σε δέλο και όχι σε τζίδικο (πόρτες-βεντάλια σε παρακείμενα δωμάτια, ψιλοάσχημη μυρωδιά σε κάποιο σημείο κτλ), καθόλου προσεγμένος ο χώρος για μασατζίδικο
το δωμάτιο τουλάχιστον έπιανε την βάση...
παρέλαση ελλιπέστατη ένεκα Κυριακής, Βίκυ (ψηλή ξανθιά νταρτντανοπαχουλή) και Κική (κινεζούλα μινιόν, μελαχρινή, πολύ γλυκιά φατσούλα και χαμογελαστή)
πήρα Κική, με ρώτησε αν θέλω και μασάζ της είπα ναι, έκανε ένα 15λεπτο περίπου και μάλιστα πολύ καλό (δεν της το 'χα
)
στο μεταξύ είχαν σπάσει τα κουδούνια...μέσα σε ένα δεκάλεπτο χτύπησε 5 φορές
γαμηθήκατε μαλάκες
μετά το μασάζ σερβιρίστηκα το κυριως πιάτο, με ωραίο καλαμωτό προφυλαγμένο, περιποίηση γύρωθεν περιοχής και υπομονετικά ψημένο κοψίδι (ωραίο σφιχτό κορμάκι το κινεζάκι, κουμαντάρεται και πολύ εύκολα)
συνολικός χρόνος 30 λεπτά έναντι 60 Ευρώ, καλή η χαμηλή τιμή αλλά όπως προείπα δεν σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις επισκεφθεί μασατζίδικο, αλλά ένα κακής ποιότητας (από άποψης χώρου και έμψυχου υλικού) στούντιο...δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω