Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 160

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, το μαγαζί είναι ανοιχτό το σ/κ και εάν ναι μέχρι τι ώρα?
Ευχαριστώ!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Η Μαριάννα 'έφυγε βρε παιδιά;;;

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
η τζοανα μπορει να εχει ομορφο προσωπακι, αλλα εχει κοιλιτσα σαν εγκυμονουσα στον 6ο μηνα, και κακτους στα ποδια.............

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
6 μηνύματα όλο ουσία.Μπράβο.
Και για να μπαίνουμε στο ψητό πέρασμα την Παρασκευή από το ίδρυμα με παρούσες την Βίκη,την κινέζα, μια ξανθιά επί της πόρτας(άνευ ουσίας) και την Τζοάννα όπου και πέρασα.10΄μασάζ προς το τρίψιμο πιο πολύ,μετά  :pipa1: με χαμούρεμα για δέκα λεπτά περίπου -αρκετά καλό αλλά οχι τόσο βαθύ- και μετά μπρίζολα καλούτσικη.Βιζάκι 2αρι θα έλεγα,μελαχροινή,1,65 περίπου με κοιλίτσα που κρύβει έντεχνα και γκαραζ ψιλοευρίχωρο και ζουμερό.Θα ξαναπάρω για να σχηματισώ πιο σωστή γνώμη.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πήγα πριν καμιά ώρα και είχε μια χοντρή και τη Τζοάννα.Η χοντρή μου είπε ό τι σήμερα μόνον εμε'ις είμαστε και ότι οι άλλες κοπέλες έρχονται κάθε τρεις μέρες. Όπου φύγει , φύγει παρά τις διαβεβαιώσεις!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαλλον πανε για φουντο....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Φαίνεται τότε που δεν έβρισκα τη Βικάρα είχα πέσει σε αυτό το τριήμερο. Αλλά εμένα μου είχε πει το ρωσιδι στο τηλέφωνο ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξανάρθει. Τέλος πάντων, ίσως η Βικάρα δουλεύει 3 μέρες σε κάποιο άλλο κατάστημα οπότε αν την πετύχει κανείς ας ενημερώσει.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
απογευματινο περασμα
Δεν μπηκα στη διαδικασια να δω τα κοριτσια,επελεξα το Κινεζακι Κικι που περναω σουπερ,με το που μπηκε κ πριν παμε για μπανακι μπηκαν στο δωματιο η ψηλη Αννα με τα μακρια μαλλια κ η Βικυ να παρουν τα ρουχα τους καθως σχολουσαν εκεινη την ωρα,στο δωματιο κ το Κινεζακι με την πετσετα να εχει λιωσει στα γελια,λεω στην βυζαρου :tits:Βικυ''εσυ εισαι η περιβοητη Βικυ αχαχα''Κ στην ψηλη τα κοπλιμεντα,ορεξη για μαλακιες να εχεις,ωραιο σκηνικο θα ηταν να τον πεταγα εξω καθως ημουν με πετσετα.
Μετα απο μπανακι και ενα υπεροχο γλωσσατο καραμελωμα στα @@ κ περιξ κ μια τρομπονα που εφτανε στα ορια του gag throat(αναποδα στον καναπε με μπουκωματα :pipa1: κτλ)Τελικα η Κικι ολο ΄΄πιιιιιιιι΄΄ φωναζε κ τσιριζε οταν εχυνε :fuck1: :fuck1:,ειχαν παθει παρακρουση οι κυριες διπλα,ειδα ηταν κ η Μαριαννα που εχω παρει εκει κ εμεινε καγκελο :think: που με ειδε να πηγαινω για μαχη με το κινεζακι,τελικα αντεξε σφυροκοπηματα τουλαχιστον 20λεπτα κ εχυνε φωναζοντας''πιιιιι''κ ''i`m wet'' ελεγε. :rockon: :rockon:
Επισης στο φιναλε περα απο χαβαλε κ μπανακι παλι ειδα μια ξανθια σκατοφατσα λαικης αγορας με λεοπαρδαλε φορεμα να με κοζαρει κ να ειναι στραβωμενη,για να της σπασω τη μαγκια της λεω ΄΄πως σε λενε εσενα?Δεν σε εχω ξαναδει εδω''
Κανει την παπια οτι δεν ακουει κ αφου καταλαβαινω οτι εχω να κανω με ζωο της λεω''Πςςτ(σαν σε γατα),σε σενα μιλαω,ακους?''Ελιζα ειπε το ονομα,κοντοπουτανο σκυλε.
Αρα το ροστερ ειχε 6 σημερα το απογευμα,ειναι team μαλλον που αλλαζει.
Περασμα μετα απο το joys πλατεια Αμερικης για πιτα γυρο.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθεις,την τεταρτη καταφερα να το βρω αδειο.
Διαθεσιμα τεσσερα τεμαχια,αννα ξανθια,βικυ,κικη κινεζα(ακου κικη.... :cheesy: :cheesy: ειναι σαν να βρεις μαυρο απο σιερρα λεονε να τον λενε σωτηρη!!!)και ενα μιλφοειδες αδιαφορο του οποιου δεν θυμαμαι καν το ονομα.
Επιλογη κινεζας με την οποια η συνεννοηση ητο αδυνατη.Αφου εκεινες τις στιγμες,ακομα και η συνεννοηση μεταξυ παρασκευα και ροβινσωνα κρουσου (τις πρωτες 5 ωρες της συναντησης τους)μου φαινοταν εξαιρετικη.Καποια στιγμη της συνεδριας προσπαθησα να της πω κατι στα αγγλικα και ξαφνικα πηγε προς την πορτα και με κοιταγε :2funny: Μιλαμε για τον πυργο της βαβελ :2funny:
Επι του θεματος τωρα,απο εμφανιση μετρια σε σχεση με Λιλη και μινα.Απο μασαζ μηδεν εις το πηλικον....δεν το'χει καθολου.Προσπαθησε να κανει και b2b αλλα και εκει φαινοταν να πειραματιζεται για πρωτη φορα.Οταν αρχισε τα προκαταρκτικα καταλαβα οτι θελει καθοδηγηση,και απο κει και περα βελτιωθηκαν καπως τα πραγματα.Επρεπε ομως καθε λεπτο να της δειχνεις με νοηματα τι θες.
Γενικα ειναι απειρη,αλλα τη σωνει η ευγενικη και δεκτικη ιδιοσυγκρασια της φυλης της.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθεις,την τεταρτη καταφερα να το βρω αδειο.
Διαθεσιμα τεσσερα τεμαχια,αννα ξανθια,βικυ,κικη κινεζα(ακου κικη.... :cheesy: :cheesy: ειναι σαν να βρεις μαυρο απο σιερρα λεονε να τον λενε σωτηρη!!!)και ενα μιλφοειδες αδιαφορο του οποιου δεν θυμαμαι καν το ονομα.
Επιλογη κινεζας με την οποια η συνεννοηση ητο αδυνατη.Αφου εκεινες τις στιγμες,ακομα και η συνεννοηση μεταξυ παρασκευα και ροβινσωνα κρουσου (τις πρωτες 5 ωρες της συναντησης τους)μου φαινοταν εξαιρετικη.Καποια στιγμη της συνεδριας προσπαθησα να της πω κατι στα αγγλικα και ξαφνικα πηγε προς την πορτα και με κοιταγε :2funny: Μιλαμε για τον πυργο της βαβελ :2funny:
Επι του θεματος τωρα,απο εμφανιση μετρια σε σχεση με Λιλη και μινα.Απο μασαζ μηδεν εις το πηλικον....δεν το'χει καθολου.Προσπαθησε να κανει και b2b αλλα και εκει φαινοταν να πειραματιζεται για πρωτη φορα.Οταν αρχισε τα προκαταρκτικα καταλαβα οτι θελει καθοδηγηση,και απο κει και περα βελτιωθηκαν καπως τα πραγματα.Επρεπε ομως καθε λεπτο να της δειχνεις με νοηματα τι θες.
Γενικα ειναι απειρη,αλλα τη σωνει η ευγενικη και δεκτικη ιδιοσυγκρασια της φυλης της.
οποτε αφηνεις το μασαζ στην ακρη απο την αρχη,και αρχιζεις.... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
πήγα πριν καμιά ώρα και είχε μια χοντρή και τη Τζοάννα.Η χοντρή μου είπε ό τι σήμερα μόνον εμε'ις είμαστε και ότι οι άλλες κοπέλες έρχονται κάθε τρεις μέρες. Όπου φύγει , φύγει παρά τις διαβεβαιώσεις!!
Τι στο καλο, ταχυδρομοι ειναι ???
Ακου, καθε τρεις ημερες ερχονται !!!

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Περασα χθες για να δοκιμασω την κινιζα Κικη.
Δυστυχως εχει φυγει αποτι μου ειπαν.
Παρουσες 3 μια ψηλη που ανοιξε την πορτα
μια μελαχροινη,κ μια αλλη κινεζα που δεν
μου εκανε κλικ..
Αποχωρησης..

Parakelsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και καλη εβδομαδα.Μηπως εχει καποιος το προσωπικο τηλ της Βικυς να μου δωσει?
Αν ναι σε p.m παρακαλω.Ευχαριστω...........

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Καλημερα και καλη εβδομαδα.Μηπως εχει καποιος το προσωπικο τηλ της Βικυς να μου δωσει?
Αν ναι σε p.m παρακαλω.Ευχαριστω...........
φιλε μου δυσκολα πραγματα ζητας.....οποιος το εχει πιστευω πως δεν θα το δωσει για τους πολυ γνωστους λογους.....

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
530
Πόντοι
306
Δουλευει η Βικη εκει η εφυγε?

Τελικα δουλευει  γευτηκα τις  βυζαρες  :tits:της και της εχυσα, και το χαλαρωτικο μασαζακι της και ολα αυτα στο γνωστο ποσο σιξτυ γιουρο για 35' και αψογη οπως παντα στη συμπεριφορα της

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Περασμα Παρασκευη,στην πορτα μια μελαχρινη κοντουλα με μακρυ μαλλι,συμπαθητικη θα ελεγα.
Περαν των γνωστων milf,εμφανιστηκε κινεζοειδες με ονομα λινα(κατι μου θυμιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο αλλο μαγαζι με διαφορετικο ονομα),μετριας εμφανισης με λιγα παραπανισια κιλα,το οποιο και τιμηθηκε.
Απο μασαζ χαλια,ουτε χαιδεμα δεν θα το ελεγες και το κυριως πιατο μετριοτατο.Δεν παιρνει καθολου πρωτοβουλιες και οταν την καθοδηγεις(στη νοηματικη φυσικα)φαινεται οτι δεν της αρεσουν καθολου καποια πραγματα,και στο  :fuck2: κραταει παθητικη σταση.Προσφερθηκε για  :pipa1: ανευ καλαμακιου και γλιψιμο @@ αλλα δεν το 'χει.Ουτε κουλουρι φυσικα στο μενου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom