Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όποτε με λίγα λόγια κάνετε ζωή και κότα εσείς οι παντρεμένοι..μήπως τα έχω παρεξηγήσει?? Λες να μπω και γω σε αυτό το λουκι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από τα τραγούδια το συμπερανες αυτό??
Ναι βγάζουν ένα πονο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είχα πάει μια φορά για σέρβις το ταξι.. Και άκουγα πιο περα έναν άλλον ταρίφα να λέει για τη γυναίκα του. "Δε παω σπιτι γιατι θα τη σκοτώσω τη καριολα... Ευτυχώς δουλευω όλη μέρα"

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Όποτε με λίγα λόγια κάνετε ζωή και κότα εσείς οι παντρεμένοι..μήπως τα έχω παρεξηγήσει?? Λες να μπω και γω σε αυτό το λουκι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι βγάζουν ένα πονο
Ναι, ίσως, μπορεί, έχεις ένα δίκιο!!!ΚΑΨΟΥΡΑ φουλ...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Μπροστά στις γυναίκες τους λένε τι καλός που είναι ο γάμος, τα παιδιά κλπ. Όταν βγαίνουμε οι δυο μας όλοι μου λένε τι λούκι τραβάνε, ότι τέλειωσε η ζωή τους, είναι στον τάφο, με την ψυχή στο στόμα και τα σχετικά. Δεν τους λυπάμαι.

Παντρεύτηκαν για να γαμήσουν ακάποτα ή γιατί τους ανάγκασε η μαμά τους ή ακόμα χειρότερα για το χατίρι της γκόμενας. Παντοφλάκηδες όλοι. Γάμο και παιδιά μόνο ο πετυχημένος άντρας πρέπει να κάνει σε όσο μεγάλη ηλικία κι αν είναι και μόνο όταν αυτός το θελήσει. Να έχει να πληρώνει τη γυναίκα και τις υπηρέτριες άνετα και να μην τρέχει σε 2 και 3 δουλειές για να ξεπληρώνει τα δάνεια.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάντως ένας φίλος μου εδώ στη πολυκατοικια που μενω 60ρης έχει παρει μια Ρωσίδα 45ρα νομίζω και κάνει ζωαρα. Ουτε τον ρωτάει τι κάνει, που παει, ηρεμη όλη μέρα, μαγειρεύει κάνει τα γαμησια του. Έχει και τη κόρη του από ένα γάμο με μια ελλεηνιδα που του έκανε τη ζωή πατινι.Με αυτη εδω κάνει ζωαρα. Ασε μου λέει σώθηκα. Όποτε αν το παρω και γω απόφαση καμια μερα θα φέρω εδώ μια Ρωσίδα θα της κάνω και ένα παιδι και τέλος. Σπίτι έχω, τις δουλειές μου εχω, και να πανε να γαμηθούν ολοι.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
Πάντως, εχε στο νου σου οτι το να μεγαλώσεις παιδί θέλει υπομονή, όρεξη, ξενύχτι, διάθεση να παραμερίσεις προσωπικές προτεραιότητες.

Το "finish inside me", ειναι μια κουβέντα της στιγμής , η πατρότητα είναι στάση ζωής.

Στα 39 μου,ο μεγάλος μου γιος ειναι ήδη 9 ετών. Δεν νομίζω να είχα την ψυχική δύναμ(κουραγιο) στα 40-45 να μπω σε αυτη την διαδικασία.

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
Πάντως, εχε στο νου σου οτι το να μεγαλώσεις παιδί θέλει υπομονή, όρεξη, ξενύχτι, διάθεση να παραμερίσεις προσωπικές προτεραιότητες.

Το "finish inside me", ειναι μια κουβέντα της στιγμής , η πατρότητα είναι στάση ζωής.

Στα 39 μου,ο μεγάλος μου γιος ειναι ήδη 9 ετών. Δεν νομίζω να είχα την ψυχική δύναμ(κουραγιο) στα 40-45 να μπω σε αυτη την διαδικασία.
έτσι!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956

Όλα γίνονται...αν θες ... μπορεί να είναι η γυναίκα πόθο μικρή και να αντέχει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom