Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
κανεις μπαμ απο χιλια μετρα μακρια εσυ οτι εισαι παντρεμενος δηλ
κανεις μπαμ απο χιλια μετρα μακρια εσυ οτι εισαι παντρεμενος δηλ
Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου αυτού του ρεπερτορίου ειμουν!!!κανεις μπαμ απο χιλια μετρα μακρια εσυ οτι εισαι παντρεμενος δηλ
Άρα φαινόσουν από πριν ότι θα παντρευτείςΕγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου αυτού του ρεπερτορίου ειμουν!!!
Από τα τραγούδια το συμπερανες αυτό??Άρα φαινόσουν από πριν ότι θα παντρευτείς
Ναι βγάζουν ένα πονοΑπό τα τραγούδια το συμπερανες αυτό??
Ναι, ίσως, μπορεί, έχεις ένα δίκιο!!!ΚΑΨΟΥΡΑ φουλ...Όποτε με λίγα λόγια κάνετε ζωή και κότα εσείς οι παντρεμένοι..μήπως τα έχω παρεξηγήσει?? Λες να μπω και γω σε αυτό το λουκι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι βγάζουν ένα πονο
Δηλαδή στη επόμενη που θα μου πει finish inside me λες να βαρεσω τη πιστολια και ότι γίνει ε?Ναι, ίσως, μπορεί, έχεις ένα δίκιο!!!ΚΑΨΟΥΡΑ φουλ...
Πόσο είσαι είπαμε?Δηλαδή στη επόμενη που θα μου πει finish inside me λες να βαρεσω τη πιστολια και ότι γίνει ε?
Σε ηλικία γάμουΠόσο είσαι είπαμε?
έλα πεςΑΑ ρε σαντ μαν θηρίο... Θα πνιξω και γω τη μοναξιά μου σε ένα μουνι ελλεηνιδας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ηλικία γάμου
40έλα πες
Δηλαδή εσύ φωνάζεις...μιλάνε ψιθυριστά για να μην ακούνε τα παιδιά
Κάθε πρωί πριν φύγω για δουλειά....πως αλλιώς?Πως πετάτε έξω τα σκουπίδια?
Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
έτσι!!!Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
Πάντως, εχε στο νου σου οτι το να μεγαλώσεις παιδί θέλει υπομονή, όρεξη, ξενύχτι, διάθεση να παραμερίσεις προσωπικές προτεραιότητες.
Το "finish inside me", ειναι μια κουβέντα της στιγμής , η πατρότητα είναι στάση ζωής.
Στα 39 μου,ο μεγάλος μου γιος ειναι ήδη 9 ετών. Δεν νομίζω να είχα την ψυχική δύναμ(κουραγιο) στα 40-45 να μπω σε αυτη την διαδικασία.
Όλα γίνονται...αν θες ... μπορεί να είναι η γυναίκα πόθο μικρή και να αντέχει....Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
Πάντως, εχε στο νου σου οτι το να μεγαλώσεις παιδί θέλει υπομονή, όρεξη, ξενύχτι, διάθεση να παραμερίσεις προσωπικές προτεραιότητες.
Το "finish inside me", ειναι μια κουβέντα της στιγμής , η πατρότητα είναι στάση ζωής.
Στα 39 μου,ο μεγάλος μου γιος ειναι ήδη 9 ετών. Δεν νομίζω να είχα την ψυχική δύναμ(κουραγιο) στα 40-45 να μπω σε αυτη την διαδικασία.