Νέα

Ξενοπηδήματα με πουτάνες και όχι μόνο και εξομολόγηση σε ιερέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sendonakias2025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.799
Πόντοι
3.786
Κύριοι και κύριοι κατηγοροι μου... Γουστάρω τη γυναίκα μου, γαμιωμαστε αβέρτα μετά από πολλά χρόνια γάμου, αλλά μου αρέσει και το ξένο ΜΟΥΝΙ πολύ και το κάνω ως καταδρομέας στη Αθήνα οπότε μου δίνεται η ευκαιρία και όποτε το κάνω τρελενομαι πιο πολύ με τη γυναίκα μου . Δε σημαίνει όμως ότι παύω να είμαι και να νιώθω Χριστιανός...
Τύπε αν το σεξ είναι καλό,ακόμα χειρότερα που την κερατώνεις.Από τα χειρότερα που μπορεί να κάνει ένας χριστιανός είναι η μοιχεία.Βρες έναν καλό πνευματικό που θα σε βοηθήσει να το κόψεις

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.313
Πόντοι
6.236
Κύριοι και κύριοι κατηγοροι μου... Γουστάρω τη γυναίκα μου, γαμιωμαστε αβέρτα μετά από πολλά χρόνια γάμου, αλλά μου αρέσει και το ξένο ΜΟΥΝΙ πολύ και το κάνω ως καταδρομέας στη Αθήνα οπότε μου δίνεται η ευκαιρία και όποτε το κάνω τρελενομαι πιο πολύ με τη γυναίκα μου . Δε σημαίνει όμως ότι παύω να είμαι και να νιώθω Χριστιανός...
Εντάξει, αφού όποτε το κάνεις, τρελαίνεσαι πιο πολύ με τη γυναίκα σου, δεν είναι αμαρτία.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.010
Πόντοι
1.446
Ας πάει κανένας παντρεμενος Ταιλανδοπληκτος στον παπά
και να εξομολογηθεί ότι πηδηξε 10 πουτανες και 2 ladyboys ...

Περιμένω αντίδραση παπά βγαλμενη απο ταινια Σταθη Ψαλτη ... :grin:

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.974
Πόντοι
3.506
Φιλε

Φιλε το ότι γαμαμε η' ξενογαμαμε πολλοι από εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Χριστιανοί, όσοι τουλάχιστον είμαστε, αρα είναι και φυσιολογική η ανάγκη να θέλουμε να εξομολογηθουμε και είναι εύλογο να μπαίνει το δίλημμα αυτό τουλάχιστον σε μένα.
Στην Ελλάδα αδερφέ το 98% του πληθυσμού είναι χριστιανοί. Δεν ακολουθούν όμως όλοι το τελετουργικό που ορίζει η εκκλησία.
Για να νιώθεις την ανάγκη να εξομολογηθείς και να κοινωνήσεις και να πάρεις αντίδωρο κλπ, πάει να πει ότι είσαι φανατικός χριστιανός!! (προσοχή, δεν κρίνω, καλά κάνεις) Άρα, θα γαμάς και θα νιώθεις τύψεις επειδή αμαρτάνεις!!! Η θρησκεία σου, λέει ότι όποτε γαμάς χωρίς σκοπό την τεκνοποίηση, είναι αμαρτία!!! Μάλλον πρέπει να αποδεχτείς ότι είσαι πιστός "a la carte" ή να αναθεωρήσεις κάποιες από τις "εντολές" που θέσπισαν κάποιοι παπάδες πριν από 1000 χρόνια.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
Ανοίγεις το θέμα αυτό επειδή νιώθεις άσχημα απέναντι στο Θεό, που αμαρτάνεις ή έχεις τύψεις που έφτασες στο σημείο να απατήσεις τη γυναίκα που προφανώς αγάπησες και αγαπάς, ίσως;
Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Αν είναι το πρώτο και θες να πας με βάση αυτά που λέει η Εκκλησία, εξομολογείσαι και προσπαθείς να αλλάξεις.
Προσωπικά δεν εξομολογούμαι, γιατί δε γουστάρω να ξέρει ο καθένας τι κάνω και δε δέχομαι ότι ο παππάς είναι ο "αντιπρόσωπος" του Θεού στη γη, αλλά αν όντως νιώθω ότι αμάρτησα, τότε μετανοώ, παραδέχομαι μέσα μου ότι έσφαλα και ΠΡΟΣΠΑΘΩ να μην ξανακάνω αυτό που έκανα.
Ακόμα και αν ξαναπέσεις στο ίδιο σφάλμα, είναι ανθρώπινο. Το σημαντικό είναι να μετανοείς ειλικρινά.
Εντάξει, είναι τεράστιο θέμα όλο αυτό και ο καθένας το βλέπει αλλιώς.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.189
Πόντοι
2.606
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
τυπε δωσε κανα στανταρακι ανεξαρτητο στο παπα και θα ξεχασει τα παντα εκτος να τον σπαει τον καρπο οποτε πρεπει να του προτεινεις κανα τσοντοσινεμα :effemine:

taraktsoglou

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
30
Πόντοι
0
Αδερφέ, 9.543 παπάδες έχει η Ελλάδα, do the math

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
μην ξεχναμε τις μαζικες δολοφονιες πουτανων με την κατηγορια της μαγισσας τον καιρο της ιερας εξετασης. σκοτωσαν περιπου 100 χιλιαδες με βιαιοτατο τροπο.
Ρε μάστορα ... με την Καθολική Εκκλησία στην Ισπανία ... το 15ο αιώνα ... τι σχέση έχουμε ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
τυπε δωσε κανα στανταρακι ανεξαρτητο στο παπα και θα ξεχασει τα παντα εκτος να τον σπαει τον καρπο οποτε πρεπει να του προτεινεις κανα τσοντοσινεμα :effemine:
Οι γαλάζιοι του μπου.κομ , μερικοί και εστεμμένοι Mr Malakas , έχουν τεράστιο πλούτο γνώσεων
στον τομέα αυτό . Αν χρειαστεί εξειδικευμένες πληροφορίες, θα τον αναθέσουμε στον Nr 2
ειδικό αστέρα των σινεμά, με ειδικότητα σε τορπίλες πυρηνικές.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
501
Πόντοι
26
Ρε μάστορα ... με την Καθολική Εκκλησία στην Ισπανία ... το 15ο αιώνα ... τι σχέση έχουμε ;
ολες οι ιδιες ειναι για μενα... και οι μουσουλμανοι ακομα χειροτεροι.

τωρα τι σχεση εχουμε; καμια και πολλες...

το αγαπατε αλληλους που πηγε...

εξαλλου... ποια ειναι η πιο πλουσια εγκληματικη οργανωση στην Ελλαδα και στην Κυπρο η οποια δεν φορολογειται;

δυο ανεξαρτητες οργανωσεις...ππυ κατεχουν το περισσοτερο μερος της γης και του πλουτου...

καποιοι και καποιες ψοφανε απο την πεινα...

μαντεψε...

εξαλλου αν μια πορνη θελει να σταματησει..αλλα δεν γινεται δεκτη πισω στην κοινωνια...γιατι δεν την βοηθαει η εκκλησια ας ππυμεν με ενα μικρο ποσο το μηνα και μια βοηθεια για εξευρεση εργασιας...οτι νανε ας πουμεν...

αλλα να λαδωνουμε πολιτικους για απαλλοτριεωσεις και απαυτα ειμαστε οκ...
χμμμμ;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
ολες οι ιδιες ειναι για μενα... και οι μουσουλμανοι ακομα χειροτεροι.

τωρα τι σχεση εχουμε; καμια και πολλες...

το αγαπατε αλληλους που πηγε...

εξαλλου... ποια ειναι η πιο πλουσια εγκληματικη οργανωση στην Ελλαδα και στην Κυπρο η οποια δεν φορολογειται;

δυο ανεξαρτητες οργανωσεις...ππυ κατεχουν το περισσοτερο μερος της γης και του πλουτου...

καποιοι και καποιες ψοφανε απο την πεινα...

μαντεψε...

εξαλλου αν μια πορνη θελει να σταματησει..αλλα δεν γινεται δεκτη πισω στην κοινωνια...γιατι δεν την βοηθαει η εκκλησια ας ππυμεν με ενα μικρο ποσο το μηνα και μια βοηθεια για εξευρεση εργασιας...οτι νανε ας πουμεν...

αλλα να λαδωνουμε πολιτικους για απαλλοτριεωσεις και απαυτα ειμαστε οκ...
χμμμμ;

Δε χρειάζεται τόσο ρηχή σκέψη.
Άσχετα από το τι κάνει ή λέει η Εκκλησία, πρέπει να αισθάνεται κάποιος ενοχές αν ξενοπηδάει;
Είναι ηθικά ανεπίτρεπτο;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
501
Πόντοι
26
Δε χρειάζεται τόσο ρηχή σκέψη.
Άσχετα από το τι κάνει ή λέει η Εκκλησία, πρέπει να αισθάνεται κάποιος ενοχές αν ξενοπηδάει;
Είναι ηθικά ανεπίτρεπτο;

για μενα φιλε δεν ειναι ηθικα ανεπιτρεπτο αλλα μια φυσικη αναγκη του αντρα.

οπως πχ σημερα θες να φας σουβλακι , αυριο γυρο... ε σε καποια φαση θα πρεπει να φας και φασολια η φακες η οτιδηποτε αλλο οσπριο για να υπαρχει μια ισορροπια στο σεξ αλλα και στο μυαλο..

δεν γινεται να βλεπουμε ολη μερα γυμνο και να μας προκαλουν οι γυναικες μεσω κοινωνικων δικτυων και να μην πηδαμε..

για παραδειγμα... βλεπω μια με σιλικονες σεξυ λαλαλα... ε δεν μου καθεται η δεν εχω προσβαση σε αυτην...ε θα κατσω να παθω ψυχολογικα διοτι αυτη θελει να προκαλει και εγω να μην μπορω να γαμησω; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ανοιγω αμεσως το εσκορτ σαιτ και πιανω μια παρομοια και μου φευγει η καυλα. GAME OVER

ε σορρυ δηλαδη...πηδα οποια θες και μην αισθανεσαι τυψεις...ουτε ανηθικο ειναι..αλλα και να ειναι ... τι μας νοιαζει...η υγεια πανω απολα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.322
Πόντοι
3.846
Ένας παπάς σε χωριό βγαίνει στη σύνταξη. Πριν αποχαιρετήσει την εκκλησία πάει στον πρόεδρο του χωριού και του λέει.

- Πρόεδρε επειδή δεν προλαβαίνω να συναντήσω από κοντά το νέο ιερέα ,όταν έρθει να του πεις ότι στην εξομολόγηση έχουμε ένα συνθηματικο με τους πιστούς. Κάθε φορά που ένας πιστός ή μία πιστή απατήσει το σύζυγο ή τη σύζυγο μου λεέι στην εξομολόγηση ότι γλίστρησε. Πες το στο νέο ιερέα για μη μπερδευτεί.

Ο πρόεδρος το ξεχνάει και δε λέει τίποτα στο νέο παπά. Μετά από δύο μήνες ο νέος παπάς πάει στο γραφείο του προέδρου.

- Πρόεδρε όλα καλά στο χωριό αλλά πρέπει να φτιάξετε τους δρόμους. Ολοι οι χωριανοί και οι χωριανές μου λένε ότι γλιστράνε. Γλίστρησα ο ένας, γλίστρα η άλλη, φοβάμαι μην πάθει κανείς κανένα σοβαρό ατύχημα.
Ο πρόεδρος θυμάται τι του είπε ο παλιός παπάς και βάζει τα γέλια.
- Πρόεδρε με γελάς ,η γυναίκα σου γλίστρησε τρεις φορές τον τελευταίο μήνα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.322
Πόντοι
3.846
Ένας καντηλανάφτης βρίσκει ένα εικοσάευρο στην εκκλησία. Του λέει ο παπάς "δε μπορείς να το κρατήσεις επειδή βρέθηκε στον οίκο του Κυρίου. Πρέπει να δοθεί σε αγαθοεργίες. Για αυτό θα σταθείς έξω από το ναό και θα το δώσεις στον πρώτο περαστικό".

Ο νεοκόρος τη στήνει έξω από την εκκλησία. Περνάει μια σεξεργάτρια της περιοχής ντυμένη φουλ καύλα. Ο νεοκόρος χωρίς να πει ούτε γεια πάει να της δώσει το εικοσάευρο στο χέρι.
- Αγοράκι μου, πενήντα κάνει.
- Όχι δεν καταλάβατε.
- Εσύ δεν κατάλαβες. Από πενήντα ξεκινάμε.
- Μα ο παπάς είπε να σου δώσω εικοσάευρο
- Ο παπάς είναι τακτικός πελάτης και έχει άλλες τιμες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
για μενα φιλε δεν ειναι ηθικα ανεπιτρεπτο αλλα μια φυσικη αναγκη του αντρα.

οπως πχ σημερα θες να φας σουβλακι , αυριο γυρο... ε σε καποια φαση θα πρεπει να φας και φασολια η φακες η οτιδηποτε αλλο οσπριο για να υπαρχει μια ισορροπια στο σεξ αλλα και στο μυαλο..

δεν γινεται να βλεπουμε ολη μερα γυμνο και να μας προκαλουν οι γυναικες μεσω κοινωνικων δικτυων και να μην πηδαμε..

για παραδειγμα... βλεπω μια με σιλικονες σεξυ λαλαλα... ε δεν μου καθεται η δεν εχω προσβαση σε αυτην...ε θα κατσω να παθω ψυχολογικα διοτι αυτη θελει να προκαλει και εγω να μην μπορω να γαμησω; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ανοιγω αμεσως το εσκορτ σαιτ και πιανω μια παρομοια και μου φευγει η καυλα. GAME OVER

ε σορρυ δηλαδη...πηδα οποια θες και μην αισθανεσαι τυψεις...ουτε ανηθικο ειναι..αλλα και να ειναι ... τι μας νοιαζει...η υγεια πανω απολα

Κατανοητό όλο αυτό που λες και δε διαφωνώ επί της ουσίας, αλλά αν είναι έτσι, ποιός ο λόγος να παντρευτείς, ή πιο γενικά να δεσμεύεσαι με ένα άνθρωπο που ουσιαστικά δεν είναι της ίδιας άποψης;
Δηλαδή η γυναίκα που είσαι μαζί, υποτίθεται ότι έχεις την αποκλειστικότητά της, αλλά θέλει και αυτή το ίδιο.
Άρα, δεν είναι ανήθικο, με βάση μία άτυπη συμφωνία που έχετε κάνει;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
501
Πόντοι
26
Κατανοητό όλο αυτό που λες και δε διαφωνώ επί της ουσίας, αλλά αν είναι έτσι, ποιός ο λόγος να παντρευτείς, ή πιο γενικά να δεσμεύεσαι με ένα άνθρωπο που ουσιαστικά δεν είναι της ίδιας άποψης;
Δηλαδή η γυναίκα που είσαι μαζί, υποτίθεται ότι έχεις την αποκλειστικότητά της, αλλά θέλει και αυτή το ίδιο.
Άρα, δεν είναι ανήθικο, με βάση μία άτυπη συμφωνία που έχετε κάνει;
ο λογος για να παντρευτει καποιος ειναι για να κανει παιδακια , να εχει κοινα εξοδα και ενα σταθερο μουνι η πουτσα να πηδαει...παρεα, και ενα φιλο τελωσπαντων...

ε ουδεποτε ειπα οτι θελω την αποκλειστικοτητα η οτι την δινω...η οτι θα παντρευομουν καποια η οποια εχει αντιθετη αποψη απο εμενα ατο σεξ...εδω εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος να παντρευτεις...

νομιζω ο τροπος λειτουργιας μου εμενα ειναι αρκετα πιο ανηθικος απο αυτο που εχεις στο μυαλο...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
νομιζω ο τροπος λειτουργιας μου εμενα ειναι αρκετα πιο ανηθικος απο αυτο που εχεις στο μυαλο...

Ανήθικος; Μπα, δε θα το έλεγα.
Απλοϊκός θα έλεγα.
Η επιλογή συντρόφου δεν είναι παρά μία ανάγκη και μόνο, χωρίς καμία δέσμευση.
Δεν είναι καθόλου κακό, απλά παρακάμπτεις κάποιες θρησκείες και τα πρότυπα της κοινωνίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom