Νέα

Ξενοπηδήματα με πουτάνες και όχι μόνο και εξομολόγηση σε ιερέα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
νομιζω ο τροπος λειτουργιας μου εμενα ειναι αρκετα πιο ανηθικος απο αυτο που εχεις στο μυαλο...

Ανήθικος; Μπα, δε θα το έλεγα.
Απλοϊκός θα έλεγα.
Η επιλογή συντρόφου δεν είναι παρά μία ανάγκη και μόνο, χωρίς καμία δέσμευση.
Δεν είναι καθόλου κακό, απλά παρακάμπτεις κάποιες θρησκείες και τα πρότυπα της κοινωνίας.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
415
Πόντοι
21
Ανήθικος; Μπα, δε θα το έλεγα.
Απλοϊκός θα έλεγα.
Η επιλογή συντρόφου δεν είναι παρά μία ανάγκη και μόνο, χωρίς καμία δέσμευση.
Δεν είναι καθόλου κακό, απλά παρακάμπτεις κάποιες θρησκείες και τα πρότυπα της κοινωνίας.
ακριβως...με θρησκειες επαψα να ασχολουμε εδω και χρονια...φυσικοτατα οποιος θελει να πιστευει δικαιωμα του...απλα εγω αποχωρησα λογω των σκανδαλων...και λογω ορισμενων τροπων που δουλευει η εκκλησια που δεν μαρεσουν αλλα οκ...

τωρα για τα προτυπα...νομιζω ειναι λαθος...και απλα το συστημα ειναι ειδικα σχεδιασμενο ετσι ωστε να καταπιεζει καποιους με βαση τις σεξουαλικες τους προτιμησεις αρα εγω το παρακαμπτω αυτο το συστημα...

εξαλλου το μονο προτυπο που ακολουθω ειναι ενα δικο μου προτυπο με βαση το οποιο κανω εγω αυτο που γουσταρω ετσι ωστε να παιρνω εγω καλα και οψι να παιρνω αναλογα με το πως γουσταρουν οι αλλοι που δημιουργουν τα προτυπα...

αν θελουν ας τα ακολουθουν...κανενα προβληματακι...

οσο για το ηθικο η το ανηθικο θα ελεγα οτι εξαρταται πως το βλεπεις και οτι ειναι ενας απλος χαρακτηρισμος αναλογα με το τι ιδεολογια εχει καποιος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.117
Πόντοι
9.297
Δεν έχει νόημα να εξομολογηθείς για κάτι αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κόψεις.
Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η ειλικρίνεια σου ακόμα και αν πεις ότι θα το ξανακάνεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.117
Πόντοι
9.297
ακριβως...με θρησκειες επαψα να ασχολουμε εδω και χρονια...φυσικοτατα οποιος θελει να πιστευει δικαιωμα του...απλα εγω αποχωρησα λογω των σκανδαλων...και λογω ορισμενων τροπων που δουλευει η εκκλησια που δεν μαρεσουν αλλα οκ...

τωρα για τα προτυπα...νομιζω ειναι λαθος...και απλα το συστημα ειναι ειδικα σχεδιασμενο ετσι ωστε να καταπιεζει καποιους με βαση τις σεξουαλικες τους προτιμησεις αρα εγω το παρακαμπτω αυτο το συστημα...

οσο για το ηθικο η το ανηθικο θα ελεγα οτι εξαρταται πως το βλεπεις και οτι ειναι ενας απλος χαρακτηρισμος αναλογα με το τι ιδεολογια εχει καποιος...
Δεν υπάρχει λόγος να απέχεις από την θρησκεία για αυτό.
Οι ιερείς που αμαρτάνουν βαρύνονται πιο πολυ απο τους λαϊκούς.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
415
Πόντοι
21
Δεν υπάρχει λόγος να απέχεις από την θρησκεία για αυτό.
Οι ιερείς που αμαρτάνουν βαρύνονται πιο πολυ απο τους λαϊκούς.
ε νταξει ομως η θρησκεια απαγορευει τις πουτανες κατι το οποιο ειναι εναντια στην ιδεολογια μου για το σεξ αρα και παλι αποχωρω...

εντσε οτι εν πιστευκω στο θεο αλλα οκ..κρατω αποστασεις λογω ορισμενων διαφορων που εχουμε...

εξαλλου δεν γουσταρουν ουτε το αναλ...

εφοσον ξερω οι πουτανες, το αναλ, και να γαμας αλλες αμαν εισαι παντρεμενος η αφησεις τη δικη σου να γαμιετε η καμνεις παρτουζες κτλ δεν επιτρεπονται απο τη θρησκεια αρα φευγω...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.118
Πόντοι
206
συμφωνα με τους ιερείς ολα πρεπει να τα κόψουμε.Δεν πηγαινω γιατι ξερω τι θα μου πει σε οποιον και να παω.Και φυσικα να φανταστω οτι το σεξ σε μπουρδελα ειναι αμαρτία που πρεπει να κοπει οπωσδηποτε αρα απο την στιγμη που δεν μπορω να το κοψω τι νοημα εχει?να πηγαινω στον ιερεα απλά για να μου την λεει οτι κανω λάθη και αμαρτίες?και πιθανως ο ιδιος να κανει τα ιδια και χειροτερα,κατι που συμβαινει με πολλους τράγους

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.118
Πόντοι
206
ε νταξει ομως η θρησκεια απαγορευει τις πουτανες κατι το οποιο ειναι εναντια στην ιδεολογια μου για το σεξ αρα και παλι αποχωρω...

εντσε οτι εν πιστευκω στο θεο αλλα οκ..κρατω αποστασεις λογω ορισμενων διαφορων που εχουμε...

οτι ειναι ωραίο,η θρησκεια το απαγορευει...Κλασσικά

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
415
Πόντοι
21
οτι ειναι ωραίο,η θρησκεια το απαγορευει...Κλασσικά
ε ναι αρα την θεωρω με βαση αυτη την οπτικη γωνια ενα ειδος εξουσιας και σεξουαλικης καταπιεσης....

δηλαδη αν γαμας καποια απο τον κωλο εστο και αν ειναι η γυναικα σου για παραδειγμα να μην παμε σε πιο εξτριμ πραματα...ειναι αμαρτια η ενα πας στην κολαση η ξερω γω;

με πιο δικαιωμα να μου επιβαλλει πως θα γαμω την γυναικα μου...διοτι θεωρητικα απαγορευεται και το σεξ πριν το γαμο αν δεν καννω λαθος...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.118
Πόντοι
206
ε ναι αρα την θεωρω με βαση αυτη την οπτικη γωνια ενα ειδος εξουσιας και σεξουαλικης καταπιεσης....

δηλαδη αν γαμας καποια απο τον κωλο εστο και αν ειναι η γυναικα σου για παραδειγμα να μην παμε σε πιο εξτριμ πραματα...ειναι αμαρτια η ενα πας στην κολαση η ξερω γω;

με πιο δικαιωμα να μου επιβαλλει πως θα γαμω την γυναικα μου...διοτι θεωρητικα απαγορευεται και το σεξ πριν το γαμο αν δεν καννω λαθος...
μην το ψαχνεις...ολα τα ωραια η θρησκεια τα θεωρει αμαρτία.δεν ξερω αλλες θρησκειες πως ειναι αλλά η δικιά μας εχει πολυ πολυ καταπίεση σε ολα!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.095
Πόντοι
1.446
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Αδελφέ (αν και 99,99% τρολάρεις),

1) Η θρησκεία είναι ένα σύστημα αξιών στο οποίο η συμμετοχή είναι προαιρετική, στις δυτικές κοινωνίες τουλάχιστον. Το να λες ότι πιστεύεις στο σύστημα αλλά ενεργείς ενάντια στις επιταγές του και μετά πηγαίνεις για εξομολόγηση δείχνει ότι δεν είσαι σοβαρός. Η εξομολόγηση έχει την έννοια να βγάλεις από μέσα σου ένα "λάθος" γιατί σε βαραίνει και να μην το ξανακάνεις. Εσύ γουστάρεις το "λάθος" και είσαι συνειδητοποιημένος ως προς αυτό. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει Θεός δε θα σε συγχωρέσει ούτως ή άλλως και μάλλον θα σε κρίνει και αυστηρά γιατί βάζεις ανούσιο εργασιακό φόρτο στους αντιπροσώπους του στη γη για να καυλαντάς. Τουλάχιστον δίνε τους κανένα καλό tip στο τέλος.

2) Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει υποχρέωση να πηγαίνεις συνέχεια στον ίδιο παπά για εξομολόγηση. Αν φοβάσαι ότι ο παπάς θα σε πάρει για τρολ ή για ηλίθιο, απλά πήγαινε σε άλλον παπά κάθε φορά, όλη η Ελλάδα γεμάτη παπάδες είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.117
Πόντοι
9.297

εφοσον ξερω οι πουτανες, το αναλ, και να γαμας αλλες αμαν εισαι παντρεμενος η αφησεις τη δικη σου να γαμιετε η καμνεις παρτουζες κτλ δεν επιτρεπονται απο τη θρησκεια αρα φευγω...
Aλλο η θρησκεία ,άλλο τα γούστα.
Αλλιώς όλοι θα ήταν αγαμητοι η υποψήφιοι βιαστές.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
415
Πόντοι
21
συμφωνα με τους ιερείς ολα πρεπει να τα κόψουμε.Δεν πηγαινω γιατι ξερω τι θα μου πει σε οποιον και να παω.Και φυσικα να φανταστω οτι το σεξ σε μπουρδελα ειναι αμαρτία που πρεπει να κοπει οπωσδηποτε αρα απο την στιγμη που δεν μπορω να το κοψω τι νοημα εχει?να πηγαινω στον ιερεα απλά για να μου την λεει οτι κανω λάθη και αμαρτίες?και πιθανως ο ιδιος να κανει τα ιδια και χειροτερα,κατι που συμβαινει με πολλους τράγους
ναι ακριβως...
μην το ψαχνεις...ολα τα ωραια η θρησκεια τα θεωρει αμαρτία.δεν ξερω αλλες θρησκειες πως ειναι αλλά η δικιά μας εχει πολυ πολυ καταπίεση σε ολα!
δεν το ψαχνω παραιτηθηκα...και αποχωρησα...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
415
Πόντοι
21
Aλλο η θρησκεία ,άλλο τα γούστα.
Αλλιώς όλοι θα ήταν αγαμητοι η υποψήφιοι βιαστές.
αφου συγρκουεται το ενα με το αλλο...αμαν γαμας εισαι αμαρτωλος..,αμαν εισαι θρησκος εισαι αγαμητος αλλα εναρετος...χεστηκαμε...εγω προτιμω ναμε αμαρτωλος παρα αγαμητος...ε ναι συνηθως οι βιαστες εν πιστοι στο θεο που εκαμαν μια μικρη αμαρτια τσιστερα ζητουν την συγχωρεση τσιτερα ξανα τα ιδια..δεν βαριεσαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom