DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.950
- Πόντοι
- 1.446
Τον Νίκο Τσαχιρίδη εννοείς;σκεψου οτι εγω ειμαι κατι σαν τον φύλακα που μπουκαρει μεσα
Τον Νίκο Τσαχιρίδη εννοείς;σκεψου οτι εγω ειμαι κατι σαν τον φύλακα που μπουκαρει μεσα
Τόσο σκληρός και άξεστος να ακούει μελοποιημένη ποίηση;Τον Νίκο Τσαχιρίδη εννοείς;
Χαχαα.. Λίγο από όλα τυπε. Δυστυχώς στην ζωή πρεπει να είσαι λίγο από όλα. Έτσι δεν είναι? Αν εισαι μόνο πολιτισμένος θα έχεις προβλημα. Αν εισαι μόνο ουγκ παλι θα έχεις.Τόσο σκληρός και άξεστος να ακούει μελοποιημένη ποίηση;
Όπως ακριβώς το λες...Χαχαα.. Λίγο από όλα τυπε. Δυστυχώς στην ζωή πρεπει να είσαι λίγο από όλα. Έτσι δεν είναι? Αν εισαι μόνο πολιτισμένος θα έχεις προβλημα. Αν εισαι μόνο ουγκ παλι θα έχεις.
Τύπε μου θυμίζεις κάτι νόμους του πρικέρ...για παντρεμένες χωρισμένες και διαθέσιμες ψάξτε στα καφενεία-ουζερί πέριξ Λαϊκών αγορών, όταν τελειώσουν τα ψώνια τους πάνε και πίνουν, φτιάχνονται κι οι μόνες και ξαναμμένες ξεκινάνε παιχνίδι. Συνήθως μένουν και κοντά οπότε οι επισκέψεις στα διαμερίσματα διευκολύνονται για 'αρπαχτές'
δεν τον γνωρίζω τον κύριο πρικέρΤύπε μου θυμίζεις κάτι νόμους του πρικέρ...
Περισσότερο ενδοπαλαμικός παλινδρομιστής επι καθέτου άξονος.δεν τον γνωρίζω τον κύριο πρικέρ
...νομοθέτης;
α, προσφέρει σπέρμα στο περιβάλλον δηλαδήΠερισσότερο ενδοπαλαμικός παλινδρομιστής επι καθέτου άξονος.
Λοιπόν κυριοι παω να παντρευτω.. Είστε ολοι καλεσμένοι. Με πείσατε.
Από 35-40 κυρίως οι γκόμενες θα σε πλησιάζουν για γάμο. Οχι ότι δεν γουστάρουν τους μικροτερους απλά με σένα έχουν περισσοτερες πιθανότητες να το πετυχουν . Είναι και πολλές που θέλουν να ξεφύγουν από τα σπίτια τους με τους δικούς τους οπότε ψάχνουν εκεί ένα μαλάκα μπας και την κάνουν. Ακόμα και κάποιες πιτσιρικες που με "πλησιάζουν" Αυτό τον καιρο ξέρω ότι αυτό θέλουν. Μη με ρωτήσεις πως το κατάλαβα.Ειπαμε να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα ρε Βλαδημιρε αλλα εσυ το τερματισες.Τι σας εχει πιασει ολους με τις παντρειες?Μεχρι και σεξεργατρια τις προαλλες αυτο μου ελεγε,να παντρευτουμε,δεν σ αφηνω τωρα που σε βρηκα.Για ποτε λες,τις κανω.Ε,να γνωριστουμε 2-3 χρονια λεει και μετα θα παντρευτουμε,θα κανουμε και παιδια.Α της λεω,εσυ θες και αμεσα.Τι να κανω μου λεει,αφου τωρα σε βρηκα.Παω προχθες,παλι για παντρειες μιλαγε.Αυτη θελει κανενα τεταρτο αγκαλιτσες και φιλακια και μετα σεξ.Σ αυτο το τεταρτο λεμε οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις,τεσπα,θα παντρευτουμε μου λεει.Εννοειτε της λεω,να γνωριστουμε 4-5 χρονια πρωτα και μετα θα παντρευτουμε.Καλα μου λεει,πλακα μου κανεις,4-5 χρονια,τοσο πολυ?Τα 3 δεν σε πειραξαν,τα 4 σε πειραζουν τις λεω?Εγω ηθελα να πω μηνες λεει,οχι χρονια.Κανουμε σεξ,βαζω βρακι,παντελονι,μπλουζα,χαιρετω και μπαινω στο αμαξι,μην δεις πως εφυγα.
Ζαχαρομπαμπάς. Τί πάει να πει τί είδους μπαμπάς θες να γίνεις; Χαχα. Sugardaddy ή αλλιώς, καλύτερα γατομπαμπάς.Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
Πάντως, εχε στο νου σου οτι το να μεγαλώσεις παιδί θέλει υπομονή [...]
Εσένα στο διόρθωσα. Με ευχαριστείς στο μέλλονΑυτή τη στύση ζωής ειδικά 30-39 δε ξερω αν θα μπορούσα να την κάνω.Επειδή μιλάμε ειδικά για μένα. Γενικά δε ξερω τι ισχύει με άλλους. Σαν στύση ζωής σίγουρα μετά τα 40.αλλα σαν κουράγιο.. Δε ξερω δεν έχω γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα.
η στυση μου είναι ίδια από την εφηβεία δεν εχει αλλάξει. Σε σχέση με την στάση ζωήςΖαχαρομπαμπάς. Τί πάει να πει τί είδους μπαμπάς θες να γίνεις; Χαχα. Sugardaddy ή αλλιώς, καλύτερα γατομπαμπάς.
Εσένα στο διόρθωσα. Με ευχαριστείς στο μέλλον
Τύπε τον νού σου. Μην τρυπήσει καμιά καπότα "τυχαία¨και τρέχεις!Ειπαμε να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα ρε Βλαδημιρε αλλα εσυ το τερματισες.Τι σας εχει πιασει ολους με τις παντρειες?Μεχρι και σεξεργατρια τις προαλλες αυτο μου ελεγε,να παντρευτουμε,δεν σ αφηνω τωρα που σε βρηκα.Για ποτε λες,τις κανω.Ε,να γνωριστουμε 2-3 χρονια λεει και μετα θα παντρευτουμε,θα κανουμε και παιδια.Α της λεω,εσυ θες και αμεσα.Τι να κανω μου λεει,αφου τωρα σε βρηκα.Παω προχθες,παλι για παντρειες μιλαγε.Αυτη θελει κανενα τεταρτο αγκαλιτσες και φιλακια και μετα σεξ.Σ αυτο το τεταρτο λεμε οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις,τεσπα,θα παντρευτουμε μου λεει.Εννοειτε της λεω,να γνωριστουμε 4-5 χρονια πρωτα και μετα θα παντρευτουμε.Καλα μου λεει,πλακα μου κανεις,4-5 χρονια,τοσο πολυ?Τα 3 δεν σε πειραξαν,τα 4 σε πειραζουν τις λεω?Εγω ηθελα να πω μηνες λεει,οχι χρονια.Κανουμε σεξ,βαζω βρακι,παντελονι,μπλουζα,χαιρετω και μπαινω στο αμαξι,μην δεις πως εφυγα.
αν καποια στιγμη θελησω να κανω παιδια,ισως χρειαστει να κανω και γω τον μαλάκα..(δε γινεται διαφορετικά) ...θα κανω και τον μαλάκα,και τον "μαλάκα"
Τύπε τον νού σου. Μην τρυπήσει καμιά καπότα "τυχαία¨και τρέχεις!