Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
τρομερό θέμα......
ΣΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗπου να προλάβω να γαμισω ... πλένω τα ριχτάρια ...!!!!!!!
Και ο κερατας ανθωπος είναι!!!!!ΣΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ
Μακαρι να μας τις γαμανε...να χουμε και το κεφαλι μας ησυχοΣΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ
Eσύ αγαπητέ για ψάξου λίγο.......ύποπτη η συμπεριφορά της γυναίκας σου,εκτός και αν ανήκεις στις εξαιρέσεις.εγω μπορω να καταθέσω προσωπική εμπειρια. Παντρεμένος εδω και 25 χρονια με παιδια απο εφηβεια μεχρι ενηλικα. Σεξ σταθερα 1-2 φορες την εβδομαδα και η συζυγος με κυνηγάει για παραπάνω σταθερά ολα αυτα τα χρονια.
Πρόσεξε φίλε μην περάσουν τα οαιδια την εφηβεία και σταμάτησε να σε κυνηγαει σταθερά. Φιλικά στο λέω από 2-3 πολύ κοντινές πρώην οικογένειεςεγω μπορω να καταθέσω προσωπική εμπειρια. Παντρεμένος εδω και 25 χρονια με παιδια απο εφηβεια μεχρι ενηλικα. Σεξ σταθερα 1-2 φορες την εβδομαδα και η συζυγος με κυνηγάει για παραπάνω σταθερά ολα αυτα τα χρονια.
Και επειδη θα την εβλεπες σαν μητερα θα ηθελες και μια πουτανα μετα..απλα τα πραματαΡε μάγκες για εσάς που είστε παντρεμένοι με παιδιά πως γαμάτε την σύζυγο σας;Εγώ ένα ανιψάκι έχω εδώ και 2 χρόνια και το έχω σαν παιδί μου,σαν να είμαι πατέρας του.Σκεφτομαι πως αν ήμουν πατέρας θα είχε μειωθεί γεωμετρικά η καβλα και η προστυχια που που βλέπω στην καθεμία διότι θα έβλεπα την σύζυγο ως μητέρα, δηλαδή με πιο πολυ σεβασμό και με παιδί σπίτι θα μου φαινόταν πολύ περίεργο και κάπως άσχημο.Δεν το παίζω ηθικολόγος αλλά πολύ φοβάμαι αν μπω σε τέτοια θέση να χάσω το άλλο.
Οι κολλητοί τι έκαναν... και αυτοί το ίδιο....αλλά τι κολλητοί που δεν είπαν τίποτα ....μήπως πλακωσατε τις μπύρες και τα ουισκια με την παρέα πέρναγες καλά ...και λες να πάει να γαμιθει μια χαρά είμαιΣτο μεταξύ , είναι και πονηρές. Κανονίζουμε να πάμε ΠΣΚ καλοκαίρι τα δυό μας σε χοτέλ κοντινό .
Ωραία φάση λέω, πρωινά , ξύδια , 3 μπουφέδες την ημέρα ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ....
θα της κάνω τον κώλο σαν τους πυραύλους των πυρηνικών υποβρυχίων .....
Φτάνουμε στο ξενοδοχείο .... παίρνουμε κάρτα ... δωματιάρα ....
ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ .... κοιτάω παραδίπλα .... βλέπω έναν κολλητό μου με τη γυναίκα του !
Παθαίνω μπλακ αουτ .... γυρίζω προς τα μέσα .... βλέπω από το διάδρομο ....
ΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ .... με το γκρουμ να κουβαλάνε βαλίτσες στο παραδίπλα !!!!!!!!
Κανόνισε δύο κολλητούς μου με τις γυναίκες τους .... να έρθουν κολλητά δωμάτια ..............
Ένεκα της παρέας .....
οι 5 πούτσες που θα έτρωγε την ημέρα ...... γίναν 2 συνολικά το 3μερο ...............
Και αυτά του 20λεπτου .... "γιατί περιμέναν τα παιδιά να μας συναντήσουν" .........
Καριόλες .........
Οι κολλητοί τι έκαναν... και αυτοί το ίδιο....αλλά τι κολλητοί που δεν είπαν τίποτα ....μήπως πλακωσατε τις μπύρες και τα ουισκια με την παρέα πέρναγες καλά ...και λες να πάει να γαμιθει μια χαρά είμαι
Άλλες γκόμενες τουλάχιστον κάνατε μάτι....είχε πραγμαΜε τις γυναίκες τα κανόνισε. Άλλη πουστιά που κάνουν οι γυναίκες. Με κολλητούς που δεν μπορούν να σε ξεκόψουν ,
γίνονται κολλητές με τις γυναίκες τους .... και όλες μαζί ....σπάνε αρχίδια σε όλους μαζί .
Κανείς από τους άνδρες δεν ήξερε ότι θα είναι οι άλλοι εκεί .
Όλοι πηγαίναν για τετ-α-τετ.
Άλλες γκόμενες τουλάχιστον κάνατε μάτι....είχε πραγμα
Οι κολλητοί τι έκαναν... και αυτοί το ίδιο....αλλά τι κολλητοί που δεν είπαν τίποτα ....μήπως πλακωσατε τις μπύρες και τα ουισκια με την παρέα πέρναγες καλά ...και λες να πάει να γαμιθει μια χαρά είμαι
Σε τέτοια μέρη , πάντα έχει μούνες γύρω παντού. Και σε συνδιασμό με αραλίκι και ξύδια,
είσαι μόνιμα μέσα στις κάβλες, οπότε θέλεις λόγω προχωρημένης ηλικίας να ρίχνεις 6-7 την ημέρα.
Αν είσαι νέος ρίχνεις 10 .
Η να είχαν κλείσει δωμάτιο οι προπονητές του γαύρου τα τελευταία 3 χρόνια ...φουλ θα ήταν το χοτελ δεν θα υπήρχε άδειο δωμάτιοτυπε θα μπορουσαν να ηταν και χειροτερα...
φαντασου να εκλεινε στα κρυφά δωματιο σε κανενα ξενοδοχειο που θα ειχε συνεδριο νεοδημοκρατων...
απο τις καβλες σου θα ηθελες να ριξεις μεχρι και 50 την ημερα....
να γινόταν καμιά τράμπα τουλάχιστον, μπορεί και να άξιζε η φάσηΚανόνισε δύο κολλητούς μου με τις γυναίκες τους .... να έρθουν κολλητά δωμάτια ..............
Ένεκα της παρέας .....
Καριόλες .........
Είναι πολύ απλό: δεν τη γαμάμε.Ρε μάγκες για εσάς που είστε παντρεμένοι με παιδιά πως γαμάτε την σύζυγο σας;
ακυρη η ερωτηση,η ερωτηση ειναι ποιος θέλει να συζήσει ?αξιζει να παντρευτεί καποιος σημερα?