Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.371
Πόντοι
201
που να προλάβω να γαμισω ... πλένω τα ριχτάρια ...!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ

Bbc One Wildlife GIF by BBC

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
εγω μπορω να καταθέσω προσωπική εμπειρια. Παντρεμένος εδω και 25 χρονια με παιδια απο εφηβεια μεχρι ενηλικα. Σεξ σταθερα 1-2 φορες την εβδομαδα και η συζυγος με κυνηγάει για παραπάνω σταθερά ολα αυτα τα χρονια.
Eσύ αγαπητέ για ψάξου λίγο.......ύποπτη η συμπεριφορά της γυναίκας σου,εκτός και αν ανήκεις στις εξαιρέσεις.

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
εγω μπορω να καταθέσω προσωπική εμπειρια. Παντρεμένος εδω και 25 χρονια με παιδια απο εφηβεια μεχρι ενηλικα. Σεξ σταθερα 1-2 φορες την εβδομαδα και η συζυγος με κυνηγάει για παραπάνω σταθερά ολα αυτα τα χρονια.
Πρόσεξε φίλε μην περάσουν τα οαιδια την εφηβεία και σταμάτησε να σε κυνηγαει σταθερά. Φιλικά στο λέω από 2-3 πολύ κοντινές πρώην οικογένειες

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Ρε μάγκες για εσάς που είστε παντρεμένοι με παιδιά πως γαμάτε την σύζυγο σας;Εγώ ένα ανιψάκι έχω εδώ και 2 χρόνια και το έχω σαν παιδί μου,σαν να είμαι πατέρας του.Σκεφτομαι πως αν ήμουν πατέρας θα είχε μειωθεί γεωμετρικά η καβλα και η προστυχια που που βλέπω στην καθεμία διότι θα έβλεπα την σύζυγο ως μητέρα, δηλαδή με πιο πολυ σεβασμό και με παιδί σπίτι θα μου φαινόταν πολύ περίεργο και κάπως άσχημο.Δεν το παίζω ηθικολόγος αλλά πολύ φοβάμαι αν μπω σε τέτοια θέση να χάσω το άλλο.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Ρε μάγκες για εσάς που είστε παντρεμένοι με παιδιά πως γαμάτε την σύζυγο σας;Εγώ ένα ανιψάκι έχω εδώ και 2 χρόνια και το έχω σαν παιδί μου,σαν να είμαι πατέρας του.Σκεφτομαι πως αν ήμουν πατέρας θα είχε μειωθεί γεωμετρικά η καβλα και η προστυχια που που βλέπω στην καθεμία διότι θα έβλεπα την σύζυγο ως μητέρα, δηλαδή με πιο πολυ σεβασμό και με παιδί σπίτι θα μου φαινόταν πολύ περίεργο και κάπως άσχημο.Δεν το παίζω ηθικολόγος αλλά πολύ φοβάμαι αν μπω σε τέτοια θέση να χάσω το άλλο.
Και επειδη θα την εβλεπες σαν μητερα θα ηθελες και μια πουτανα μετα..απλα τα πραματα

• Like
Αντιδράσεις: dim883

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ , είναι και πονηρές. Κανονίζουμε να πάμε ΠΣΚ καλοκαίρι τα δυό μας σε χοτέλ κοντινό .
Ωραία φάση λέω, πρωινά , ξύδια , 3 μπουφέδες την ημέρα ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ....
θα της κάνω τον κώλο σαν τους πυραύλους των πυρηνικών υποβρυχίων .....

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο .... παίρνουμε κάρτα ... δωματιάρα ....

ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ .... κοιτάω παραδίπλα .... βλέπω έναν κολλητό μου με τη γυναίκα του !

Παθαίνω μπλακ αουτ .... γυρίζω προς τα μέσα .... βλέπω από το διάδρομο ....
ΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ .... με το γκρουμ να κουβαλάνε βαλίτσες στο παραδίπλα !!!!!!!!

Κανόνισε δύο κολλητούς μου με τις γυναίκες τους .... να έρθουν κολλητά δωμάτια ..............

Ένεκα της παρέας .....

οι 5 πούτσες που θα έτρωγε την ημέρα ...... γίναν 2 συνολικά το 3μερο ...............

Και αυτά του 20λεπτου .... "γιατί περιμέναν τα παιδιά να μας συναντήσουν" .........

Καριόλες .........

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.694
Πόντοι
11.956
Στο μεταξύ , είναι και πονηρές. Κανονίζουμε να πάμε ΠΣΚ καλοκαίρι τα δυό μας σε χοτέλ κοντινό .
Ωραία φάση λέω, πρωινά , ξύδια , 3 μπουφέδες την ημέρα ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ....
θα της κάνω τον κώλο σαν τους πυραύλους των πυρηνικών υποβρυχίων .....

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο .... παίρνουμε κάρτα ... δωματιάρα ....

ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ .... κοιτάω παραδίπλα .... βλέπω έναν κολλητό μου με τη γυναίκα του !

Παθαίνω μπλακ αουτ .... γυρίζω προς τα μέσα .... βλέπω από το διάδρομο ....
ΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ .... με το γκρουμ να κουβαλάνε βαλίτσες στο παραδίπλα !!!!!!!!

Κανόνισε δύο κολλητούς μου με τις γυναίκες τους .... να έρθουν κολλητά δωμάτια ..............

Ένεκα της παρέας .....

οι 5 πούτσες που θα έτρωγε την ημέρα ...... γίναν 2 συνολικά το 3μερο ...............

Και αυτά του 20λεπτου .... "γιατί περιμέναν τα παιδιά να μας συναντήσουν" .........

Καριόλες .........
Οι κολλητοί τι έκαναν... και αυτοί το ίδιο....αλλά τι κολλητοί που δεν είπαν τίποτα ....μήπως πλακωσατε τις μπύρες και τα ουισκια με την παρέα πέρναγες καλά ...και λες να πάει να γαμιθει μια χαρά είμαι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Οι κολλητοί τι έκαναν... και αυτοί το ίδιο....αλλά τι κολλητοί που δεν είπαν τίποτα ....μήπως πλακωσατε τις μπύρες και τα ουισκια με την παρέα πέρναγες καλά ...και λες να πάει να γαμιθει μια χαρά είμαι

Με τις γυναίκες τα κανόνισε. Άλλη πουστιά που κάνουν οι γυναίκες. Με κολλητούς που δεν μπορούν να σε ξεκόψουν ,
γίνονται κολλητές με τις γυναίκες τους .... και όλες μαζί ....σπάνε αρχίδια σε όλους μαζί .
Κανείς από τους άνδρες δεν ήξερε ότι θα είναι οι άλλοι εκεί .
Όλοι πηγαίναν για τετ-α-τετ.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.694
Πόντοι
11.956
Με τις γυναίκες τα κανόνισε. Άλλη πουστιά που κάνουν οι γυναίκες. Με κολλητούς που δεν μπορούν να σε ξεκόψουν ,
γίνονται κολλητές με τις γυναίκες τους .... και όλες μαζί ....σπάνε αρχίδια σε όλους μαζί .
Κανείς από τους άνδρες δεν ήξερε ότι θα είναι οι άλλοι εκεί .
Όλοι πηγαίναν για τετ-α-τετ.
Άλλες γκόμενες τουλάχιστον κάνατε μάτι....είχε πραγμα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Άλλες γκόμενες τουλάχιστον κάνατε μάτι....είχε πραγμα

Σε τέτοια μέρη , πάντα έχει μούνες γύρω παντού. Και σε συνδιασμό με αραλίκι και ξύδια,
είσαι μόνιμα μέσα στις κάβλες, οπότε θέλεις λόγω προχωρημένης ηλικίας να ρίχνεις 6-7 την ημέρα.
Αν είσαι νέος ρίχνεις 10 .

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Σε τέτοια μέρη , πάντα έχει μούνες γύρω παντού. Και σε συνδιασμό με αραλίκι και ξύδια,
είσαι μόνιμα μέσα στις κάβλες, οπότε θέλεις λόγω προχωρημένης ηλικίας να ρίχνεις 6-7 την ημέρα.
Αν είσαι νέος ρίχνεις 10 .

τυπε θα μπορουσαν να ηταν και χειροτερα...
φαντασου να εκλεινε στα κρυφά δωματιο σε κανενα ξενοδοχειο που θα ειχε συνεδριο νεοδημοκρατων...
απο τις καβλες σου θα ηθελες να ριξεις μεχρι και 50 την ημερα....
:confused::confused::confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.694
Πόντοι
11.956
τυπε θα μπορουσαν να ηταν και χειροτερα...
φαντασου να εκλεινε στα κρυφά δωματιο σε κανενα ξενοδοχειο που θα ειχε συνεδριο νεοδημοκρατων...
απο τις καβλες σου θα ηθελες να ριξεις μεχρι και 50 την ημερα....
:confused::confused::confused:
Η να είχαν κλείσει δωμάτιο οι προπονητές του γαύρου τα τελευταία 3 χρόνια ...φουλ θα ήταν το χοτελ δεν θα υπήρχε άδειο δωμάτιο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.785
Πόντοι
2.846

Ένεκα της παρέας .....

Καριόλες .........
να γινόταν καμιά τράμπα τουλάχιστον, μπορεί και να άξιζε η φάση :wink:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.785
Πόντοι
2.846
Ρε μάγκες για εσάς που είστε παντρεμένοι με παιδιά πως γαμάτε την σύζυγο σας;
Είναι πολύ απλό: δεν τη γαμάμε.
Εκείνη ξεκίνησε πρώτη να αδιαφορεί, μετά αρχίσαμε να αδιαφορούμε κι εμείς και ξηλωνόμαστε στα κορίτσια, να είναι καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom