Να πω κι εγω οτι στη ζωή παίρνεις ότι δίνεις.Οταν λοιπόν θες σεξ ,θέλει και η άλλη.Δεν ειναι τασάκι η αλλη απλα να αδειαζεις.
Αυτο δεν ειναι σεξ,ειναι εκσπερμάτωση.
Μου ελεγε ενας καλη ωρα, δεν μου δινει κολο και δεν τα τρωει στα μουτρα που μου αρεσει.
Τι ικανοποιηση να παρει μια γυναικα οταν τον τρωει μονο απο πισω κι ο αλλος δεν παιρνει χαμπαρι οτι κουραζει?
Δεν ειναι τυχαίο οτι πολλοι ζητάνε κολο και τσιμπούκι.Τι δηλαδη ?Δυο πραγματα που θα στα κανει μια γυναικα αλλα οχι μονο αυτα.
Ήταν ένα πιτσιρικάς που έριξε μια 20 χρονια πιο μεγάλη και ηταν ολο " πάρε μου πιπα "μια ,δυο,τρεις.4η δεν υπήρξε,καλα τα νιατα και η ομορφια αλλα
πίπες όλοι θελουν να τους πάρουν,το θεμα ειναι τι δίνεις?
Διαβαζω και το αλλο ,έτσι ειναι ο γαμος.
Σαν εναν που παντρευτηκε μια πατσαβουρα και του λεμε χωρισε τη, και λεει "μα αφου ετσι ειναι ο γαμος γκρίνια ,οχι σεξ, πάντοφλα και να τρεχεις για ολα"
Οχι δεν ειναι ετσι ο γάμος ή η συμβίωση .Μενω με καποιον για να περναω καλα,κανω παιδια γιατι μου αρεσουν.
Τα γραφω σκόρπια αλλα μου ερχονται ετσι.Ο αλλος γύρναγε απο το συνεργειο κι επεφτε στο κρεββατι με τη φορμα εργασίας
μεσα στη μπίχλα,έβγαινε με φίλους και ετρωγε και έπινε όλη μέρα και μετά ήθελε και σεξ ?
Έχει γαμηθεί η γυναίκα του στα ταξίδια με φίλες,τι κάνουν λίγο με νοιάζει !
Σαφώς και υπάρχουν καριόλες και ξινές,αλλα αυτες θα ειναι ετσι κι απο πριν ή εστω θα εχουν δειξει δειγματα απο πριν
αλλα και ακομα και να στα καταπινε η αλλη και να ηταν η τελεια πριν,αλλα μετα το γαμο εκανε στροφη μεσα στο χρονο 180 μοιρες,ε αυτη τη παρατας.
Το πιο σωστό το είπε ο
@sotos71 "παντρευεσε τη πιο καλή σου φίλη"
Δε θα το παιξω ο τελειος, αλλα δεν πέφτω ούτε τα παρατάω.Λέμε για οτι μεγαλωνουν και χοντρενουν κλπ
Εμείς είδαμε την κοιλια μας? Ξυρισαμε καμμια τριχα να μην τις μασαει η αλλη στο τσιμπουκι και νομιζει οτι τις μπαινει οδοντικο νημα ?
Βάλαμε κανα ρολον στη μασχαλη ή βρωμαμε σουτζουκι που φάγαμε προχτες στο κουτουκι του αντωνη ?
Όλοι εχουν σκαμπανεβασματα. Αλλα οτι αφηνεις σε αφήνει.Πας μια μονοημερη,κλεινεις ενα δωματιο με σπα,πάρε ενα εσωρουχο.
Την πας για ενα ποτο και της κανεις ενα γλυφομουνι στο αμαξι στα απροσμενα.
Και εμενα δε με ξυπναει καθε μερα με πιπα,αλλα θελω να μου παρει ενα πρωι,της τα κατεβαζω και τη γλειφω μεχρι να λειώσει,μετα θα ερθει κι η πιπα,και να μην ερθει δε με χαλαει παιρνω απολαυση απο την απολαυση της.
Ναι και φακες θα φας και κουνουπιδι θα φας αλλα με παραλλαγη.
Κουνουπίδι μπατζινα,κουνουπιδι αλα κρεμ,φακες αλα μεξικεν τη μια,φακες κεφτεδακια την αλλη,φακες κυπριακες μουτζεντρα την τριτη.