Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
60+
Μπασκετάκι παίζαμε και το ανέφερε σε πολλούς.
Τον πιστεύω
Ξανάνιωσε
Βρήκε ξανά την χαρά στα σκέλια του ..

Τότε που μας τόπε ήμουνα κι εγώ 50+
Δεν ξέρω, αδυνατώ να το πιστέψω και εγώ 50+ είμαι και 2 άντε 3 τα ξημερώματα με το ΕΚΑΒ σε αναμονή για παν ενδεχόμενο.
Εσύ πριν καμία 10ετια μπορούσες τέτοιες επιδώσεις, οι και κάποιος άλλος στα 50+ μπορεί;
για πείτε ρε αλάνια μήπως έχω εγώ το θέμα
( και μιλάω σοβαρά).

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Δεν ξέρω, αδυνατώ να το πιστέψω και εγώ 50+ είμαι και 2 άντε 3 τα ξημερώματα με το ΕΚΑΒ σε αναμονή για παν ενδεχόμενο.
Εσύ πριν καμία 10ετια μπορούσες τέτοιες επιδώσεις, οι και κάποιος άλλος στα 50+ μπορεί;
( και μιλάω σοβαρά).
Tην γουστάρεις την γκόμενα ?

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Παίδες δεν είμαι παντρεμένος, είμαι κοντά 53, αθλητικός (γυμνάζομαι 5 φορές την βδομάδα, πρώην μπασκετικός) κ λόγο και του ύψους μου, θα έλεγα εμφανίσιμος.

Δουλεύω κ ταξιδεύω αρκετά, τσιμπάω δεξιά κ αριστερά ότι προκύψει. Έπαιζα πολύ κ με dating app. Το ρεπερτοριο μου, ηλικίες 45+, χωρισμένες, με παιδια.

Θα σας πω τι βλέπω στον αγωνιστικό στίβο: Οι περισσότερες κάνουν λυσσαλέα γαμήσια. Είτε χώρισαν γιατί έννοιωθαν παραμελημένες, είτε βγάζουν άχτι και απωθημένο ότι ήταν κακογαμημενες. Θα χρησιμοποιόυσα κ την λέξη "στερημένες" αλλά μου χτυπάει βαριά. Προς θεού δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος πηδηκουλας. Απλά πέφτουν πάνω μου, νοιωθουν άνετα λόγω ότι δεν είμαι από τον περύγυρώ τους, τους δίνω σημασία και προσοχή (προσέχω που θα βρεθούμε (πχ καλό εστιατόριο/μπαρ) κ ξεσαλώνουν μετά στο κρεβάτι.. Λύνονται..

Η γυναίκες θέλουν ασφάλεια κ κυνήγι. Να νοίωσουν σημαντικές κ να επιβεβαιώνονται. Χρόνια τώρα αυτό. Δεν ανακαλύφτηκε τώρα ο τροχός.

Χωρίς να είμαι παντρεμένος (μια φορά 3 χρόνια κ αντίο), νομίζω θέλει και από τις 2 πλευρές κυνήγι κ συνεχόμενο update στην καθημερινότητα. Φλερτ ακόμη κ μετά πο 15-20 χρόνια γάμου, εκπλήξεις, οτιδήποτε σπάει την ρουτίνα (και σας τα λέει αυτά φανατικός εργένης). Προστατεύστε τες (πχ ποτέ φαγητό το βράδυ και ειδικά σαβούρα, κλπ) από τις κακοτοπιές. Κάποτε συζούμε με μια κοπέλα που δούλευε λιανική και επειδή σχόλαγε 8μιση το βράδυ, αναπροσαρμόσαμε το διατροφικό μας πρόγραμμα για να μην γίνουμε τουλουμπακια .. (πρώτη βδομάδα τρώγαμε κάθε μέρα στις 9μιση το βράδυ και εκεί το έκοψα σαν συνήθεια πριν μας πάρει από κάτω ..).

Ελπίζω να μην πέφτω έξω ..
Παντως τσολια μου για να γαμα κανεις ελλεηνιδες 45+ χωρισμενες με παιδια αρκουσε και σαπιοκοιλιας να ειναι :confused:

Με το δικο σου κατεβατο νομιζα θα μας εγραφες 25+

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.246
Πόντοι
371
Εεε τότε έχω πολύ ανωμαλία μέσα μου.
Το θέμα δεν είναι ότι είσαι ανώμαλος αλλά ότι δεν ντρέπεσαι να μας το παραδεχθείς.
Πίσω στη γυναίκα σου για τιμωρία....

• Χαχα
Αντιδράσεις: noblue

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Το νήμα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον και ουσιαστικά θεματα που αντιμετωπίζει ένας άντρας (παντρεμένος). Κανείς δεν απαίτησε να πηδάει την γυναίκα του, όπως όταν ήταν ανύπαντροι, νεότεροι, χωρίς παιδιά κλπ κλπ. Αυτό όμως που είναι το πιο ουσιαστικό (τουλάχιστον σε αυτούς που αγαπούν την γυναίκα τους και την θέλουν και ερωτικά), ότι η έλλειψη ερωτικής επαφής δημιουργεί και έλλειψη συναισθηματικής επαφής. Δεν είναι όπως όταν πηδάς μια άσχετη ή μια επαγγελματία, αλλά πηδάς τον άνθρωπο σου, τον οποίο κάποτε είχες ερωτευτεί και είναι και η μητέρα των παιδιών σου. Επειδή όμως και εσύ είσαι κάτι ανάλογο, πρώην έρωτας και πατέρας των παιδιών της (και στις περισσότερες περιπτώσεις και ο οικονομικός στυλοβάτης), πρέπει (όσο και αν είναι κουρασμένη, βαριέται, θέλει να δει καμιά μαλακία στο νετφλιξ, να χαζέψει στο facebook ή στο instagram) να κάτσει να πηδηχτεί και να πηδηχτεί και καλά. Προφανώς και δεν πιέζουμε κανέναν άνθρωπο να κάνει κάτι που δεν θέλει, αλλά όταν συμβεί κάτι άλλο (ξενοπηδημα) να αποδέχονται το μερίδιο ευθύνης τους.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Tην γουστάρεις την γκόμενα ?
Ασφαλώς, αλλιώς θα ήμουνα κουρασμένος.
Ρε φίλε όσο καύλα και να είναι η γκόμενα 5 φορές σε ένα βράδυ για εμάς των 50+ δεν νομίζω.
Η αντλία δεν πρεσαρει τόσο, θα χτυπήσει καπάκι, θα κάψει φλάντζα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Το θέμα δεν είναι ότι είσαι ανώμαλος αλλά ότι δεν ντρέπεσαι να μας το παραδεχθείς.
Πίσω στη γυναίκα σου για τιμωρία....
Αυτό είναι ένα θέμα, το λέω και στην γκόμενα ότι την απαταω με την γυναίκα μου.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
συνάδελφε, δεν είσαι ο μόνος, δεν είσαι μόνος. Είμαστε πολλοί ομοιοπαθείς (προσωπικά έχω ξενερώσει κι ο ίδιος με αυτό το βιολί, σεξ κάθε 2μηνο και αν, οπότε έπαψα να ασχολούμαι).
Ούτε ντε και καλά έχει βρει άλλον η σύζυγος, όπως πολύ σωστά έγραψε άλλος συνάδελφος.
Οπότε ή βρίσκεις κάποια που να γουστάρει σεξ χωρίς δεσμεύσεις και "τι θα γίνει με μας;" - σταγόνα στον ωκεανό κατά την ταπεινή μου άποψη - ή ξεκίνα τις σεξεργάτριες όπως έκανα κι εγώ στα πενηνταφεύγα μου.
Δυστυχως αυτο ειναι η λυση, η σεξεργατριες. Οποιαδηποτε αλλη επιλογη, οπως αυτη που λες για περιστασιακο σεξ, αργα ή γρηγορα θα καταληξει σε μαλακια ή πρηξιμο αρχιδιων. Οποτε μενει η χειρομαλαξη, και οταν δεν αντεχεις αλλο, επισκεψη σε κανα στουντιακι

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
@lostv παίζει να είνια ψυχολογικά τα αίτια; Έχεις συζητήσει αν η γυναίκα σου πάει ή θέλει να αρχίσει να πηγαίνει σε ψυχολόγο;
τιποτε καλο δε θα θα βγει απο το βιολι με τους ψυχολογους. Αργα ή γρηγορα θα καταληξουν να ριχνουν το φταιξιμο στον αντρα ετσι κι αλλιως. Συν φυσικα οτι θα χασεις μια μικρη περιουσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ασφαλώς, αλλιώς θα ήμουνα κουρασμένος.
Ρε φίλε όσο καύλα και να είναι η γκόμενα 5 φορές σε ένα βράδυ για εμάς των 50+ δεν νομίζω.
Η αντλία δεν πρεσαρει τόσο, θα χτυπήσει καπάκι, θα κάψει φλάντζα.
Υπαρχει και ο κινδυνος εμφραγματος, τι 5 φορες αδερφε..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Το νήμα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον και ουσιαστικά θεματα που αντιμετωπίζει ένας άντρας (παντρεμένος). Κανείς δεν απαίτησε να πηδάει την γυναίκα του, όπως όταν ήταν ανύπαντροι, νεότεροι, χωρίς παιδιά κλπ κλπ. Αυτό όμως που είναι το πιο ουσιαστικό (τουλάχιστον σε αυτούς που αγαπούν την γυναίκα τους και την θέλουν και ερωτικά), ότι η έλλειψη ερωτικής επαφής δημιουργεί και έλλειψη συναισθηματικής επαφής. Δεν είναι όπως όταν πηδάς μια άσχετη ή μια επαγγελματία, αλλά πηδάς τον άνθρωπο σου, τον οποίο κάποτε είχες ερωτευτεί και είναι και η μητέρα των παιδιών σου. Επειδή όμως και εσύ είσαι κάτι ανάλογο, πρώην έρωτας και πατέρας των παιδιών της (και στις περισσότερες περιπτώσεις και ο οικονομικός στυλοβάτης), πρέπει (όσο και αν είναι κουρασμένη, βαριέται, θέλει να δει καμιά μαλακία στο νετφλιξ, να χαζέψει στο facebook ή στο instagram) να κάτσει να πηδηχτεί και να πηδηχτεί και καλά. Προφανώς και δεν πιέζουμε κανέναν άνθρωπο να κάνει κάτι που δεν θέλει, αλλά όταν συμβεί κάτι άλλο (ξενοπηδημα) να αποδέχονται το μερίδιο ευθύνης τους.
Αν πρυτανευσει η λογικη ή η αδιαφορια, μπορει η συζυγος να παραβλεψει καμια νυχτερινη εξοδο του συζυγου, ετσι μια φορα τη βδομαδα οχι κατι τρομερο, και ολοι να ειναι χαρουμενοι.. πανω κατω..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τα διαζυγια ειναι για τους πλουσιους τα χουμε ξαναπει...ποιος μισθωτος ιδιωτικου ή δημοσιου τομεα αντεχει 600-700€ διατροφη;;Ειδικα αν πρεπει να πληρωσει κι ενοικιο για να μεινει.Επισης δεν βαζουμε στον παραγοντα την ψυχοσυνθεση των παιδιων...
Ο αγοραιος ερωτας τουλαχιστον στο 70% συντηρειται απο τους παντρεμενους κι απο αυτους που φοβουνται να προσαψουν σχεση για διαφορους λογους.
Προσωπικα θελω να γαμαω 3 φορες τη βδομαδα,δεν μου σερβιρεται το φαγητο στο σπιτι;;Παραγγελνω απ εξω βρωμικο,ενοχες ειχα στιγμιαια την 1-2η φορα,πλεον το θεωρω οτι ειναι βιολογικη μου αναγκη.
Πολυ σωστος ρε μαν

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Εύκολο δεν είναι τπτ φίλε. Έφτασα στο τσακ να χωρίσω με παιδιά 5-6 ετών αλλά επικράτησε η οικογένεια και δεν το μετάνιωσα, γιατί έζησα στιγμές που δύσκολα θα της ζούσα αλλιώς. Είναι τι θέλει ο καθένας από τη ζωή του και φυσικά χρειάζεται και τύχη. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι δε θα είμαστε πάντα νέοι και ακμαίοι, οπότε και πρέπει να πηδήξουμε τώρα που μπορούμε, αλλά και να βρούμε ένα σύντροφο για μετά. Για μένα, όσο ανήθικο κι αν ακούγεται, προτιμώ να κερατώσω αλλά και να έχω έναν άνθρωπο ευτυχισμένο δίπλα μου παράλληλα, που μπορεί να μην ξέρει τπτ αλλά να περνάει μια καλή ζωή μαζί μου. Ο γάμος είναι αναγκαίος αλλά ταυτόχρονα και παρά φύση κατάσταση για τον άντρα.
Οπως ειπε και ο sisiliano, δεν ειναι κερατωμα, ειναι βιολογικη αναγκη. Γνωμη μου επισης..

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.246
Πόντοι
371
Αυτό είναι ένα θέμα, το λέω και στην γκόμενα ότι την απαταω με την γυναίκα μου.
Ρε μπαγασα κάνε κάνα ποντκαστ να μας ανοίξεις τα μάτια, γιατί μέχρι τώρα μόνο το κεφάλι μου ανοίγουν, μια η μια, μια η άλλη....

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
( και μιλάω σοβαρά).
Υπαρχει και ο κινδυνος εμφραγματος, τι 5 φορες αδερφε..
Το ξέρω αδελφέ και το έχω πει λίγο παραπάνω,
δεν παίζουμε με αυτά, ούτε βάζουμε αγώνα ποιος θα κάνει περισσότερα.:grin:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ο γαμος ειναι η πιο δυσκολη πιστα στο παιχνιδι της ζωη ενος αντρα . Εαν δεν την δοκιμασεις τοτε δεν θα εχεις ολοκληρωσει το παιχνιδι.
Τύπε, η ζωή μας δεν είναι Tetris.

Μιλάμε για 75 χρόνια μέσο όρο ο κάθε ένας μας, δηλ ένα τίποτα μπροστά στα 5 δις χρόνια που έχει ακόμα καύσιμο ο ήλιος.

Αν ζούσαμε 5 εκατομμύρια χρόνια ξερω γω, να δοκιμάζαμε κανένα τέτοιο παιχνιδάκι όπως ο γάμος.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Δυστυχως αυτο ειναι η λυση, η σεξεργατριες. Οποιαδηποτε αλλη επιλογη, οπως αυτη που λες για περιστασιακο σεξ, αργα ή γρηγορα θα καταληξει σε μαλακια ή πρηξιμο αρχιδιων. Οποτε μενει η χειρομαλαξη, και οταν δεν αντεχεις αλλο, επισκεψη σε κανα στουντιακι
και δεν θα έλεγα καν δυστυχώς. Οι σεξεργάτριες είναι προτιμότερες από πολλές απόψεις, αν ξεπεράσει κανείς το ότι η εργαζόμενη κάνει σεξ μαζί σου για να βγάλει μεροκάματο κι όχι επειδή σε γουστάρει.
Όσο για τη χειρομάλαξη, πιο οικονομική λύση μεν αλλά ακούστε τι έπαθα: από τότε που έπεσα με τα μούτρα στα κορίτσια, πλέον το πουλάκι αρνείται να σηκωθεί με τη χούφτα μου. Είμαι καταδικασμένος να μοιράζω εικοσάρικα και πενηντάρικα :cheesy:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Με την 1η σύζυγο στα 12 χρόνια τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα και με 1 παιδί, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν οι 7 μέρες.
Με την 2η σύζυγο , 4 χρόνια (4 παιδιά εκείνη , 1 εγώ) δεν υπήρξε μέρα να μην την χυσω 1 φορά , και ήταν η μόνη που με τεντωσε σεξουαλικα
Με την 3η σύζυγο στα 10 χρόνια τουλάχιστον 1 - 2 φορές την εβδομάδα (κανένα παιδί εκείνη , και εγώ με το ένα που έχω )

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Εγω παντως μαγκες βλεπω οτι ολοι περναμε την ιδια φαση..και αναρωτιεμαι τελικα αν το προβλημα το εχουμε εμεις η οι γυναικες μας....μετα ομως θα ενοχληθουν αν μαθουν οτι ξενογαμαμε επειδη εκεινες δεν μας καθονται...εμενα προσωπικα πλεον δε μου καιγεται καρφι..οπως οταν δεν εχει φαγητο τσιμπας κατι απο εξω εται βλεπω και το ξενοπηδημα.αλλα δυστυχως και εγω ειμαι καταδικασμενος να πληρωνω εικοσαρικα δεξια αριστερα...εχω και τη μπουρδελοκατασταση μου διπλα μου οποτε δινω εμβολιμα τσιμπουκια και γαμησια αμα λαχει..βιολογικη αναγκη.το ζητουμενο ειναι ομως αφου δε μας καθονται οπως παλια καθονται μηπως σε αλλο?ειμαστε σιγουροι?

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
422
Πόντοι
300
εγω μπορω να καταθέσω προσωπική εμπειρια. Παντρεμένος εδω και 25 χρονια με παιδια απο εφηβεια μεχρι ενηλικα. Σεξ σταθερα 1-2 φορες την εβδομαδα και η συζυγος με κυνηγάει για παραπάνω σταθερά ολα αυτα τα χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom