Παίδες δεν είμαι παντρεμένος, είμαι κοντά 53, αθλητικός (γυμνάζομαι 5 φορές την βδομάδα, πρώην μπασκετικός) κ λόγο και του ύψους μου, θα έλεγα εμφανίσιμος.
Δουλεύω κ ταξιδεύω αρκετά, τσιμπάω δεξιά κ αριστερά ότι προκύψει. Έπαιζα πολύ κ με dating app. Το ρεπερτοριο μου, ηλικίες 45+, χωρισμένες, με παιδια.
Θα σας πω τι βλέπω στον αγωνιστικό στίβο: Οι περισσότερες κάνουν λυσσαλέα γαμήσια. Είτε χώρισαν γιατί έννοιωθαν παραμελημένες, είτε βγάζουν άχτι και απωθημένο ότι ήταν κακογαμημενες. Θα χρησιμοποιόυσα κ την λέξη "στερημένες" αλλά μου χτυπάει βαριά. Προς θεού δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος πηδηκουλας. Απλά πέφτουν πάνω μου, νοιωθουν άνετα λόγω ότι δεν είμαι από τον περύγυρώ τους, τους δίνω σημασία και προσοχή (προσέχω που θα βρεθούμε (πχ καλό εστιατόριο/μπαρ) κ ξεσαλώνουν μετά στο κρεβάτι.. Λύνονται..
Η γυναίκες θέλουν ασφάλεια κ κυνήγι. Να νοίωσουν σημαντικές κ να επιβεβαιώνονται. Χρόνια τώρα αυτό. Δεν ανακαλύφτηκε τώρα ο τροχός.
Χωρίς να είμαι παντρεμένος (μια φορά 3 χρόνια κ αντίο), νομίζω θέλει και από τις 2 πλευρές κυνήγι κ συνεχόμενο update στην καθημερινότητα. Φλερτ ακόμη κ μετά πο 15-20 χρόνια γάμου, εκπλήξεις, οτιδήποτε σπάει την ρουτίνα (και σας τα λέει αυτά φανατικός εργένης). Προστατεύστε τες (πχ ποτέ φαγητό το βράδυ και ειδικά σαβούρα, κλπ) από τις κακοτοπιές. Κάποτε συζούμε με μια κοπέλα που δούλευε λιανική και επειδή σχόλαγε 8μιση το βράδυ, αναπροσαρμόσαμε το διατροφικό μας πρόγραμμα για να μην γίνουμε τουλουμπακια .. (πρώτη βδομάδα τρώγαμε κάθε μέρα στις 9μιση το βράδυ και εκεί το έκοψα σαν συνήθεια πριν μας πάρει από κάτω ..).
Ελπίζω να μην πέφτω έξω ..