Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
1. μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Μίλησα κ έγραψα για χωρισμένες. Πόσο πιο απλά να στο γράψω μπας κ το πάρεις χαμπάρι. Ξαναδιάβασε το.
2. Το έγραψα επίσης ότι ήμουν μια 3ετία σε γάμο (μετά από μια 5ετια συμβίωσης στο ίδιο σπίτι, τουτέστιν μια 8ετια "σαν" παντρεμένος).

ξαναδιάβασε το, για να μην εκτίθεσαι και είσαι κ μεγάλο παιδί (από όσο κατάλαβα είσαι στην ίδια ηλικία μαζί μου).
Φίλε άσε το παραμύθι. 53 χρόνων δεν μπορεί να μην έχεις βρει γυναίκα να δε ανεχτεί. Δώσε καμία συμβουλή στον εαυτό σου γιατί την χρειάζεσαι

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
50+ και έριξε 5 μπαλάκια σε ένα βράδυ;
Μήπως σε δουλεύει ο φίλος σου;
Εσύ πόσο είσαι;
60+
Μπασκετάκι παίζαμε και το ανέφερε σε πολλούς.
Τον πιστεύω
Ξανάνιωσε
Βρήκε ξανά την χαρά στα σκέλια του ..

Τότε που μας τόπε ήμουνα κι εγώ 50+

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.673
Πόντοι
491
Μια φορα την εβδομαδα ειναι καλα για να εχουμε χρονο και για πουτανες

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
ακομα και ετσι να ειναι... προτιμουν να μην το κανουν καθολου ;
Νομίζω ναι. Πολλές δεν ξέρουν καν πως είναι ένα καλό γαμήσι. Αναγκαίο κακό όταν μένει ο άντρας μαζί τους το θεωρούνε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.095
Πόντοι
6.056
Δίνει συμβουλές σε παντρεμένους ενας 53 χρόνων που δεν έχει παντρευτεί… άντε και αστροναύτης να μας πεις τι είδες στην Σελήνη. Αν ήξερες τι θέλουν οι παντρεμένες κάποια θα είχες βρει στην αρχή της Δύσης σου
Γιατί ; Υπάρχουν καλύτεροι στο windsurfing από κατοίκους της ελβετίας και της αυστρίας , που δεν έχουν φύγει ποτέ από τα χωριά τους ;
Στο κυνήγι αγριογούρουνου από μυκονιάτες ;;;;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.531
Πόντοι
456
Παιδιά να ξεκαθαρίσω κι εγω τη μερια μου : σε οποιαδηποτε συμβιωση μου, και ΧΩΡΙΣ παιδια, το σεξ σε ποσοτητα αλλα κυριως σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ μειωνοταν εκθετικα. Και αυτο γινοταν απο μερια της κοπελας. Μειωνονταν ολα, τσιμπουκια, στασεις, παθος. ΠΟΤΕ δεν αφησα τη γυμναστικη ή τον αθλητισμο, σε αντιθεση με εκεινες. ΠΟΤΕ δεν ειχα μεγαλες εντασεις στις σχεσεις μου ωστε να μισει ο ενας τον αλλο και να μη θελει να τον αγγιζει. Δυστυχως, αυτο το "θελει δουλιτσα η σχεση" αδυνατω πλεον να το καταλαβω. Γιατι , η "δουλιτσα" πρεπει να γινεται και απο εκεινες. ΜΙΑ φορα στα νιατα μου ειχα μειωμενες καβλες και πηγα αμεσως σε γιατρο, ανδρολογο κιολας, δεν μου βρηκε κατι, και αποδειχτηκε οτι ειχα καταθλιψη. Θελω να πω οτι το εψαξα, γιατι εβλεπα και την αλλη να στενοχωριεται που μειωνα το σεξ απο τη μερια μου. Επομενως, οταν εμας μας βλεπουν να στενοχωριομαστε, γιατι μας γραφουν στη μουναρα τους;
Το να γινω τσογλανι, ή αρχιδι ή κανιβαλος και να τους φερθω ασχημα ή να τις φτυνω για να κολλησουν δεν ειναι του χαρακτηρα μου και γενικα δεν ειμαι υπερ των "τεχνασματων" .
Ο Ασκητης ειχε πει οτι στη σχεση το "σινιαλο" για σεξ, το δινει παντα η γυναικα, παρολο που ο αντρας εχει τις καβλες. Αν η αλλη με τη σταση της τη συνειδητη (εχω πονοκεφαλο, εχω κουραση κλπ) ή την ασυνειδητη (χοντραινει,ντυναιται ασεξουαλικα μεσα στο σπιτι) δεν σου δινει το σημα για σεξ, νομιζω πως κι εμεις, οι περισσοτεροι δηλαδη, τα παραταμε. Επισης θεωρω πως οι περισσοτεροι, πριν τα παρατησουμε ή το ριξουμε στις ιεροδουλες, εχουμε κανει συζητηση.
Μεγάλες κουβέντες με μπόλικη αλήθεια, αδερφέ...
Το είχα γράψει και σε άλλο θέμα, είναι πολύ πιθανό ότι την εποχή που ψάχνουμε το ταίρι μας, είναι ψιλολάθος τα κριτήρια που διαλέγουμε. Διαλέγουμε αυτή που είναι όμορφη και μόνο και όχι αυτή που ταιριάζουμε ως ψυχή και μυαλό. Αν δεν τη θαυμάζεις και εν μέρει να ζηλεύεις τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου, ως προσωπικότητα, είναι θέμα χρόνου να σταματήσει το σεξ. Μίας μέτριας εμφάνισης δυναμική γυναίκα, με προσωπικότητα, που προσέχει τον εαυτό της, είναι απείρως πιο καβλωτική από μία όμορφη γυναίκα, που το μυαλό της δε λέει τίποτα και περιμένει τα πάντα από τον άντρα...Αυτός που είπε ότι οι όμορφες γυναίκες δε χρειάζονται μυαλό, δεν ήταν βλάκας...Αλλά εννοούσε στις μικρές ηλικίες, που ξεχειλίζουν οι ορμόνες.
Έλα όμως που μόλις φτάσουμε τα 45, εκεί γέρνει αλλιώς η ζυγαριά.
Το ότι τόσοι γάμοι καταλήγουν εκεί, δεν είναι τυχαίο.
Την πρώτη συμβουλή που θα δώσω στα παιδιά μου όταν φτάσει η ώρα, θα είναι να παντρευτούν το φιλαράκι τους, να κολλάνε τα μυαλά τους.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
αξιζει να παντρευτεί καποιος σημερα?
Ο γαμος ειναι η πιο δυσκολη πιστα στο παιχνιδι της ζωη ενος αντρα . Εαν δεν την δοκιμασεις τοτε δεν θα εχεις ολοκληρωσει το παιχνιδι.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.918
Πόντοι
201
Το να αφήνεσαι και να παρατάς τον εαυτό σου, τη σχέση και τα θέλω σου είναι που σκοτώνουν το γάμο και πολλά άλλα στη ζωή. Πάντως χθες ρίξαμε ένα "αδελφικό' γαμήσι με τη γυναίκα μου, μας άκουσε όλη η γειτονιά, του ξενοδοχείου εννοείται, και την άλλη μέρα με έβλεπε με ένα χαμόγελο, γιατί, όπως μου είπε, της έδωσα το μουνί στο χέρι και ένιωσε γυναίκα και πουτάνα. Ψαχτείτε όσο γίνεται για να μη γαμήσετε τις ζωές των γύρω και τη δικιά σας με γαμημένα διαζύγια.
Ευκολα τα λες αλλα δεν ειναι ευκολο..παντως ωραιο λογο εβγαλες

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.918
Πόντοι
201
Εγω μαγκες ειμαι 35 παντρεμενος απο τα 24 και βλεπω και ζω οσα λετε...μαλλον κατι δε κανω εγω καλα γιατι τη γυναικα μου θελω να τη γαμαω οπου βρω και οπου λαχει αλλα η καθημερινοτητα το εφερε να γινεται μια στο τοσο..οποτε και το ξενο ειναι μια μοναδικη λυση...οταν δεν μπορεις να συντηρησεις κατι το χανεις...παντως δε περιμενα να ανοιξει τετοια κουβεντα στο σαιτ αυτο αλλα σε κανενα κοσμοπολιταν χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ο γαμος ειναι η πιο δυσκολη πιστα στο παιχνιδι της ζωη ενος αντρα . Εαν δεν την δοκιμασεις τοτε δεν θα εχεις ολοκληρωσει το παιχνιδι.
Αν παντρευτω ξερω οτι θα χωρισω.Γιατι να το παιξω?

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.918
Πόντοι
201
Μετα απο αυτη τη πιστα ειναι το παιδι κλπ κλπ η ζωη εχει παντα πιστες..το θεμα ειναι που θες να το τερματισεις εσυ..ο εξυπνος μαθαινει απο τα λαθη του..ο σοφος απο τα λαθη των αλλων

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Μπορει ναι μπορει και οχι .
Δεν ξερεις εκ των προτερων την εκβαση της μαχης.
Αποκτησε μονος σου την γνωση βγαλε τα συμπερασματα σου και οχι οτι λενε οι αλλοι .
Μην εισαι προκατειλημμενος
Βιωσε την εμπειρια

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.354
Πόντοι
201
Ευκολα τα λες αλλα δεν ειναι ευκολο..παντως ωραιο λογο εβγαλες
Εύκολο δεν είναι τπτ φίλε. Έφτασα στο τσακ να χωρίσω με παιδιά 5-6 ετών αλλά επικράτησε η οικογένεια και δεν το μετάνιωσα, γιατί έζησα στιγμές που δύσκολα θα της ζούσα αλλιώς. Είναι τι θέλει ο καθένας από τη ζωή του και φυσικά χρειάζεται και τύχη. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι δε θα είμαστε πάντα νέοι και ακμαίοι, οπότε και πρέπει να πηδήξουμε τώρα που μπορούμε, αλλά και να βρούμε ένα σύντροφο για μετά. Για μένα, όσο ανήθικο κι αν ακούγεται, προτιμώ να κερατώσω αλλά και να έχω έναν άνθρωπο ευτυχισμένο δίπλα μου παράλληλα, που μπορεί να μην ξέρει τπτ αλλά να περνάει μια καλή ζωή μαζί μου. Ο γάμος είναι αναγκαίος αλλά ταυτόχρονα και παρά φύση κατάσταση για τον άντρα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Τα διαζυγια ειναι για τους πλουσιους τα χουμε ξαναπει...ποιος μισθωτος ιδιωτικου ή δημοσιου τομεα αντεχει 600-700€ διατροφη;;Ειδικα αν πρεπει να πληρωσει κι ενοικιο για να μεινει.Επισης δεν βαζουμε στον παραγοντα την ψυχοσυνθεση των παιδιων...
Ο αγοραιος ερωτας τουλαχιστον στο 70% συντηρειται απο τους παντρεμενους κι απο αυτους που φοβουνται να προσαψουν σχεση για διαφορους λογους.
Προσωπικα θελω να γαμαω 3 φορες τη βδομαδα,δεν μου σερβιρεται το φαγητο στο σπιτι;;Παραγγελνω απ εξω βρωμικο,ενοχες ειχα στιγμιαια την 1-2η φορα,πλεον το θεωρω οτι ειναι βιολογικη μου αναγκη.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.918
Πόντοι
201
Τα διαζυγια ειναι για τους πλουσιους τα χουμε ξαναπει...ποιος μισθωτος ιδιωτικου ή δημοσιου τομεα αντεχει 600-700€ διατροφη;;Ειδικα αν πρεπει να πληρωσει κι ενοικιο για να μεινει.Επισης δεν βαζουμε στον παραγοντα την ψυχοσυνθεση των παιδιων...
Ο αγοραιος ερωτας τουλαχιστον στο 70% συντηρειται απο τους παντρεμενους κι απο αυτους που φοβουνται να προσαψουν σχεση για διαφορους λογους.
Προσωπικα θελω να γαμαω 3 φορες τη βδομαδα,δεν μου σερβιρεται το φαγητο στο σπιτι;;Παραγγελνω απ εξω βρωμικο,ενοχες ειχα στιγμιαια την 1-2η φορα,πλεον το θεωρω οτι ειναι βιολογικη μου αναγκη.
Τα ειπες ομως ολα...και εγω στο πρωτο τσιμπουκι ενιωσα καπως..μετα ενιωσε εκεινη που της γαργαλισα το λαρυγγι...τα ειπες ολα

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
21
Like
6.139
Πόντοι
7.095
60+
Μπασκετάκι παίζαμε και το ανέφερε σε πολλούς.
Τον πιστεύω
Ξανάνιωσε
Βρήκε ξανά την χαρά στα σκέλια του ..

Τότε που μας τόπε ήμουνα κι εγώ 50+
Δεν ξέρω, αδυνατώ να το πιστέψω και εγώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom